נבואה שהתגשמה שעשתה ל0מולנים את היום, בעצם את השבוע 👎

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
כל גולשי הפורום וגם פורומים אחרים הבינו ממזמן שאתה אינפנטיל, הרבה אימצו את זה לרבות אני, שמידיי פעם שומר אמונים לכמוגבל מחמד.
לא נכון. יש רק שניים-שלוש אנשים שקוראים לי כך. באופן לא מפתיע, הם מעולם לא הצליחו לגבות את הטענות אפילו שהתבקשו לכך מספר פעמים, אבל מרוב שהם אנשים טיפשים (לדוגמה אתה, לדוגמה פולגאר), זה לא עוצר אותם מלהמשיך לקרוא לי כך, למרות שבחוסר יכולתם לעמוד מאחורי טענותיהם ומילותיהם, הוכח שאינני אינפנטיל.

קצת כמו שגם הוכח שאני לא אוטיסט, אבל בכל זאת השניים-שלוש אנשים שקוראים לי כך לא מפסיקים. אנשים הם פשוט טיפשים גמורים. לכן צריך כמות גדולה יחסית של אנשים בשביל שיהיה אפשר לדעת שמשהו על מישהו נכון. לדוגמה אם 11 אנשים אומרים על מישהו מסוים שהוא מפגר אז...

__צילום מסך_22-5-2024_203527_www.acisrael.org.jpeg
מספר כזה גדול שקול לפוזל
ממש לא.
ממש לא 😂
כן, יחי ההבדל הגדול
זאב רווח.png
משקפים עם מספר של 9-9.5 לא נראים ככה והזכוכית לא כזאת עבה. אתה פשוט בן-אדם מפגר 😂
רק חבל שהוא הודה בשקר |פינוקיו|
הוא לא. זה בדמיון שלכם. כפרה, אני מסביר לך הכי פשוט שיש. מה אתה לא מבין? אתם מפגרים! 😂
אין פלא שבקושי עברת את הקורס "התנסות במחקר ובכתיבה מדעית" |טמבל|
מי פרומיל גאון של אימא|?|
מרוב ההוכחות והראיות להיותי חתיך-על, ומרוב חוסר האונים וזה שאין תגובה, כי איזו תגובה כבר יכולה להיות אחרי מטח ראיות מוחץ ומשפיל שכזה, אז אומרים שטויות חסרות פשר ומקללים. מכירים אותך כבר :giggle:

לכבוד נצחוני המוחץ, אצרף תמונה של מלך כהדגמה של איזה מלך יצאתי.

אתה רשאי להתחיל להשתחוות.

מלכך ממתין.

king_spongebob_squarepants_by_kingleonlionheart_dh8hirs-fullview.jpg

דיברגנט חדש

Well-known member
לא נכון. יש רק שניים-שלוש אנשים שקוראים לי כך. באופן לא מפתיע, הם מעולם לא הצליחו לגבות את הטענות אפילו שהתבקשו לכך מספר פעמים, אבל מרוב שהם אנשים טיפשים (לדוגמה אתה, לדוגמה פולגאר), זה לא עוצר אותם מלהמשיך לקרוא לי כך, למרות שבחוסר יכולתם לעמוד מאחורי טענותיהם ומילותיהם, הוכח שאינני אינפנטיל.
הסבירו לך רבות, אך אתה מוגבל שיכלית ולכן לא מסוגל להבין את ההסברים, כך שגם הוצע לך להעזר באחד המטפלים שלך בכדי שיסביר לך את הסוגייה.
קצת כמו שגם הוכח שאני לא אוטיסט, אבל בכל זאת השניים-שלוש אנשים שקוראים לי כך לא מפסיקים. אנשים הם פשוט טיפשים גמורים. לכן צריך כמות גדולה יחסית של אנשים בשביל שיהיה אפשר לדעת שמשהו על מישהו נכון. לדוגמה אם 11 אנשים אומרים על מישהו מסוים שהוא מפגר אז...

צפה בקובץ המצורף 118401
לגבי אוטיסט, למרות שהוסבר לך, אם אני זוכר נכון, לא על ידי, שאין שום משמעות לשאלון הזה שהצגת וגם אם היה משמעות, לא הבנת את התוצאות, ככה זה שבקושי עברת את הקורס "התנסות במחקר ובכתיבה מדעית" |טמבל|
ממש לא.

ממש לא 😂

משקפים עם מספר של 9-9.5 לא נראים ככה והזכוכית לא כזאת עבה. אתה פשוט בן-אדם מפגר 😂

הוא לא. זה בדמיון שלכם. כפרה, אני מסביר לך הכי פשוט שיש. מה אתה לא מבין? אתם מפגרים! 😂

מרוב ההוכחות והראיות להיותי חתיך-על, ומרוב חוסר האונים וזה שאין תגובה, כי איזו תגובה כבר יכולה להיות אחרי מטח ראיות מוחץ ומשפיל שכזה, אז אומרים שטויות חסרות פשר ומקללים. מכירים אותך כבר :giggle:

לכבוד נצחוני המוחץ, אצרף תמונה של מלך כהדגמה של איזה מלך יצאתי.

אתה רשאי להתחיל להשתחוות.

מלכך ממתין.

צפה בקובץ המצורף 118402
בוודאי שנראים ככה, אני לא מכיר אף אחד עם מספר גבוה מ-6.5 שגם נחשב למאוד גבוה וגם שם הזכוכית מתחילה להיות עבה.
אשים לך, שוב, את התמונה לחסוך לך הסתכלות במראה |נחמה|
זאב רווח.png

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
הסבירו לך רבות, אך אתה מוגבל שיכלית ולכן לא מסוגל להבין את ההסברים, כך שגם הוצע לך להעזר באחד המטפלים שלך בכדי שיסביר לך את הסוגייה.
שקר גס ובוטה. הדבר לא הוסבר מעולם. רק ביום שבת האחרון ממציא השקר על האינפנטיליות המדומיינת שלי, אבי השמועה השקרית לפיה אני אינפנטיל, התבקש על-ידי בפעם בערך הרביעית, להסביר למה אני אינפנטיל, ובעקבות היעדר הנכונות של השקר, נכשל כישלון בוטה לעשות כן, בדיוק כמו בשלושת הפעמים הקודמות. אני מצרף תמונה של הקללה השקרית של החרדי המפגר על האינפנטיליות המדומיינת שלי, התגובה שלי אליו על כישלונו הבוטה להסביר מדוע אני אינפנטיל, מה שכמובן מוכיח את העובדה המוכחת ממילא שאני אינני אינפנטיל, ואז את כישלונו, בערך הרביעי במספר, להסביר את הדבר, בכך שפשוט לא ענה, ומיד מתחת לתגובתי, במקום לראות את תגובתו, שלא הגיעה מעולם, מכיוון שאפילו הוא יודע שהוא מזיין בשכל ואינו יכול להצדיק את דבריו, נמצאת תגובתו של ג'ו.

עצם ההזיות שלך על כך שהדבר הוסבר, ועוד איזה הזיות! הוסבר פעמים רבות! איך אני לא יודע וזוכר?!, הוא סימן לקשיים בוטים בהבנת המציאות והעולם הסובב. אתה יותר ממוזמן להיעזר באחת מהעובדות הסוציאליות המטפלות במקרה שלך בשביל שתעזור לך לשים את ידך על תוספי מזון ותרופות שאין ידך משגת בשביל לממן ושעלולים לעזור לחדד את חושיך ואת מוחך הקטן והקהה.

אולי כך תצליח להבין את המציאות, לקלוט אותה ולפענח אותה בהצלחה רבה יותר.

__צילום מסך_16-10-2024_2215_www.tapuz.co.il.jpeg
לגבי אוטיסט, למרות שהוסבר לך, אם אני זוכר נכון, לא על ידי, שאין שום משמעות לשאלון הזה שהצגת
כמובן שיש משמעות. מה, העלו לאינטרנט שאלון אוטיזם מומצא וחסר כל ערך? התוצאות בשאלון מרמזות בבוטות על התוצאות שהיו מתקבלות במבחן אוטיזם אמיתי. גם השמועה השקרית לפי אני אוטיסט הופרכה בהצלחה. כמו כל השמועות השקריות עליי לפניה.
וגם אם היה משמעות, לא הבנת את התוצאות,
מה יש לא להבין? זה כתוב שחור על גבי צהוב.

התוצאה שלי היא 18 ו"תוצאה של פחות מ-22, היא תוצאה ממוצעת בקרב מרבית האוכלוסייה ואינה מעידה על תכונות אוטיסטיות".

כשהמתנגדים שלי הם אנשים כל-כך טיפשים, מה הפלא שאתם מדמיינים אינספור שקרים שלי כמו גם מדמיינים עבורי אינספור מצבים רפואיים ונפשיים?

כפי מה שאמר איינשטיין, יש שני דברים אינסופיים, היקום, והטיפשות האנושית.

__צילום מסך_22-5-2024_203527_www.acisrael.org.jpeg
1697025914952.png
ככה זה שבקושי עברת את הקורס "התנסות במחקר ובכתיבה מדעית" |טמבל|
אמר מי שלא מבין תוצאות פשוטות להפליא שכתובות בעברית פשוטה להפליא. עכשיו הבנת למה זרקו אותך מהצוות האוניברסיטאי ואתה נאלץ לעבוד עבור חברה פרטית?
מן הסתם אתה, ש-11 גולשים שונים ויותר כתבו לא מעט על טיפשותך הרבה כניתן לראות בתמונות הבאות:

__צילום מסך_11-5-2024_16431_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_16334_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_17032_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_17746_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_153630_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_154722_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_165339_www.tapuz.co.il.jpeg

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
שקר גס ובוטה. הדבר לא הוסבר מעולם. רק ביום שבת האחרון ממציא השקר על האינפנטיליות המדומיינת שלי, אבי השמועה השקרית לפיה אני אינפנטיל, התבקש על-ידי בפעם בערך הרביעית, להסביר למה אני אינפנטיל, ובעקבות היעדר הנכונות של השקר, נכשל כישלון בוטה לעשות כן, בדיוק כמו בשלושת הפעמים הקודמות. אני מצרף תמונה של הקללה השקרית של החרדי המפגר על האינפנטיליות המדומיינת שלי, התגובה שלי אליו על כישלונו הבוטה להסביר מדוע אני אינפנטיל, מה שכמובן מוכיח את העובדה המוכחת ממילא שאני אינני אינפנטיל, ואז את כישלונו, בערך הרביעי במספר, להסביר את הדבר, בכך שפשוט לא ענה, ומיד מתחת לתגובתי, במקום לראות את תגובתו, שלא הגיעה מעולם, מכיוון שאפילו הוא יודע שהוא מזיין בשכל ואינו יכול להצדיק את דבריו, נמצאת תגובתו של ג'ו.

עצם ההזיות שלך על כך שהדבר הוסבר, ועוד איזה הזיות! הוסבר פעמים רבות! איך אני לא יודע וזוכר?!, הוא סימן לקשיים בוטים בהבנת המציאות והעולם הסובב. אתה יותר ממוזמן להיעזר באחת מהעובדות הסוציאליות המטפלות במקרה שלך בשביל שתעזור לך לשים את ידך על תוספי מזון ותרופות שאין ידך משגת בשביל לממן ושעלולים לעזור לחדד את חושיך ואת מוחך הקטן והקהה.

אולי כך תצליח להבין את המציאות, לקלוט אותה ולפענח אותה בהצלחה רבה יותר.

צפה בקובץ המצורף 118591

כמובן שיש משמעות. מה, העלו לאינטרנט שאלון אוטיזם מומצא וחסר כל ערך? התוצאות בשאלון מרמזות בבוטות על התוצאות שהיו מתקבלות במבחן אוטיזם אמיתי. גם השמועה השקרית לפי אני אוטיסט הופרכה בהצלחה. כמו כל השמועות השקריות עליי לפניה.

מה יש לא להבין? זה כתוב שחור על גבי צהוב.

התוצאה שלי היא 18 ו"תוצאה של פחות מ-22, היא תוצאה ממוצעת בקרב מרבית האוכלוסייה ואינה מעידה על תכונות אוטיסטיות".

כשהמתנגדים שלי הם אנשים כל-כך טיפשים, מה הפלא שאתם מדמיינים אינספור שקרים שלי כמו גם מדמיינים עבורי אינספור מצבים רפואיים ונפשיים?

כפי מה שאמר איינשטיין, יש שני דברים אינסופיים, היקום, והטיפשות האנושית.

צפה בקובץ המצורף 118592
צפה בקובץ המצורף 118593

אמר מי שלא מבין תוצאות פשוטות להפליא שכתובות בעברית פשוטה להפליא. עכשיו הבנת למה זרקו אותך מהצוות האוניברסיטאי ואתה נאלץ לעבוד עבור חברה פרטית?

מן הסתם אתה, ש-11 גולשים שונים ויותר כתבו לא מעט על טיפשותך הרבה כניתן לראות בתמונות הבאות:

צפה בקובץ המצורף 118594
צפה בקובץ המצורף 118595
צפה בקובץ המצורף 118596
צפה בקובץ המצורף 118597
צפה בקובץ המצורף 118598
צפה בקובץ המצורף 118599
צפה בקובץ המצורף 118600
אין צורך להסביר לך, שוב, כי חיה כמה שתילמד תישאר כלומניקית ומסתבר שכך זה גם אצל מוגבל שיכלית כמוך |נחמה|
מ.ש.ל
__צילום מסך_29-5-2024_213630_www.tapuz.co.il.jpeg
טמבל המשך.png

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אין צורך להסביר לך, שוב, כי חיה כמה שתילמד תישאר כלומניקית ומסתבר שכך זה גם אצל מוגבל שיכלית כמוך |נחמה|
מ.ש.ל
טמבל המשך.png
ניצחתי אותך כל-כך טוב שלא נותר לך שום מנוס מלבד הקללות :D

פצעתי אותך קשה, חזק ועמוק ואתה מדמם על כל המקום בחוסר שליטה :D

אתה כל-כך |טמבל| שאפילו צירפת תמונה של רגע פציעתי הגדולה ביותר אותך מאז ומעולם :D

אחחח...הפציעה! הפציעה הקשה והמדממת! רואים שזה כואב! :D

דיברגנט חדש

Well-known member
ניצחתי אותך כל-כך טוב שלא נותר לך שום מנוס מלבד הקללות :D

פצעתי אותך קשה, חזק ועמוק ואתה מדמם על כל המקום בחוסר שליטה :D

אתה כל-כך |טמבל| שאפילו צירפת תמונה של רגע פציעתי הגדולה ביותר אותך מאז ומעולם :D

אחחח...הפציעה! הפציעה הקשה והמדממת! רואים שזה כואב! :D
המוניטין שלך של מוגבל אינפנטיל מוצדק |נחמה|
תתמודד ...

טמבל המשך.png

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
המוניטין שלך של מוגבל אינפנטיל מוצדק |נחמה|
תתמודד ...

טמבל המשך.png
עובדה שכאשר המתנגדים מתבקשים לכך, אין ביכולתם להסביר למה אני "מוגבל" לדבריהם ולמה אני "אינפנטיל" :D

הצופים מן הצד יותר ממוזמנים להסיק את מסקנותיהם :D

כאשר אני לדוגמה רוצה לקרוא לך מפגר, אני נעזר בלא פחות מ-11 עדויות של אנשים המעידים עליך בדיוק את זה :D

שוב פעם הצופים מן הצד יותר ממוזמנים להסיק את מסקנותיהם :D

בגלל הצבע האדום, אני מבין, מסיק ורואה שכתבת את הודעתך האחרונה אליי עם הדם של הפציעה שפצעתי אותך :D

אין מה לעשות כפרה :D

זה מה שקורה כשמתעסקים עם מאור :D

אל תרגיש רע. גם החרדי המפגר והקשיש בשנות השבעים לחייו, ולאחר שכמוך, לא חדל מלהתעסק איתי, למרות שכאמור, ממש לא מומלץ, רק אתמול קיבל ממני על הראש כזאת בומבה שהוא לא ישכח אותה במשך כל הבערך חמש שנים שנותרו לו לחיות (והפעם אפילו לא טרחתי לשאול אותו למה הוא קורא לי "אינפנטיל", אחרי מה שכבר שאלתי אותו לפחות ארבע פעמים ולא קיבלתי תשובה מעולם, מה שמוכיח שאין כזאת, שמעולם לא הייתה כזאת, שאני אינני כזה ושהוא עצמו אינו חושב כך, אלא זה נובע מקנאתו העזה והחולנית שלו בי. בדיוק כמוך! ראית איזה קטע? :D):

__צילום מסך_19-10-2024_201059_www.tapuz.co.il.jpeg

נסיים עם תמונות מילדותך:

fs67l8z9.png
1kkn2c4p.png
homeless-teenager.jpg

דיברגנט חדש

Well-known member
עובדה שכאשר המתנגדים מתבקשים לכך, אין ביכולתם להסביר למה אני "מוגבל" לדבריהם ולמה אני "אינפנטיל" :D

הצופים מן הצד יותר ממוזמנים להסיק את מסקנותיהם :D

כאשר אני לדוגמה רוצה לקרוא לך מפגר, אני נעזר בלא פחות מ-11 עדויות של אנשים המעידים עליך בדיוק את זה :D

שוב פעם הצופים מן הצד יותר ממוזמנים להסיק את מסקנותיהם :D

בגלל הצבע האדום, אני מבין, מסיק ורואה שכתבת את הודעתך האחרונה אליי עם הדם של הפציעה שפצעתי אותך :D

אין מה לעשות כפרה :D

זה מה שקורה כשמתעסקים עם מאור :D

אל תרגיש רע. גם החרדי המפגר והקשיש בשנות השבעים לחייו, ולאחר שכמוך, לא חדל מלהתעסק איתי, למרות שכאמור, ממש לא מומלץ, רק אתמול קיבל ממני על הראש כזאת בומבה שהוא לא ישכח אותה במשך כל הבערך חמש שנים שנותרו לו לחיות (והפעם אפילו לא טרחתי לשאול אותו למה הוא קורא לי "אינפנטיל", אחרי מה שכבר שאלתי אותו לפחות ארבע פעמים ולא קיבלתי תשובה מעולם, מה שמוכיח שאין כזאת, שמעולם לא הייתה כזאת, שאני אינני כזה ושהוא עצמו אינו חושב כך, אלא זה נובע מקנאתו העזה והחולנית שלו בי. בדיוק כמוך! ראית איזה קטע? :D):

צפה בקובץ המצורף 118790

נסיים עם תמונות מילדותך:

צפה בקובץ המצורף 118791
צפה בקובץ המצורף 118792
צפה בקובץ המצורף 118793
תגובותיך מדברות בעד עצמן |נחמה| המוניטין שלך של מוגבל אינפנטיל מוצדק |פטיש|
אתה כ"כ |טמבל| שלא מבין את זה, אפילו רישיון נהיגה לא הצלחת להוציא מרוב שאתה מוגבל |נחמה|

טמבל המשך.png

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
תגובותיך מדברות בעד עצמן |נחמה|
פתאום ולאחר שהוכח שמעולם לא הוסבר או הודגם למה אני אינפנטיל, החלטנו לשנות גירסה ולטעון שאין צורך להסביר כי "תגובותיי מדברות בעד עצמן"? אהבתי. שינוי גרסאות הוא אכן סימן להיותו של מישהו אדם שדובר דברים צודקים ונכונים 😂
המוניטין שלך של מוגבל אינפנטיל מוצדק |פטיש|
אם היה מוצדק אפשר היה לגבות ולהסביר. עובדה שאי-אפשר כי זה לא נכון 😂

מצד שני, את המוניטין שלך כמפגר ניתן להצדיק ולהסביר באמצעות לא פחות מ-11 עדויות שונות של לפחות 11 אנשים שונים:

__צילום מסך_11-5-2024_16431_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_16334_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_17032_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_17746_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_153630_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_154722_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_165339_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_165437_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_15-5-2024_20629_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_18-7-2024_6430_www.tapuz.co.il.jpeg

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
פתאום ולאחר שהוכח שמעולם לא הוסבר או הודגם למה אני אינפנטיל, החלטנו לשנות גירסה ולטעון שאין צורך להסביר כי "תגובותיי מדברות בעד עצמן"? אהבתי. שינוי גרסאות הוא אכן סימן להיותו של מישהו אדם שדובר דברים צודקים ונכונים 😂

אם היה מוצדק אפשר היה לגבות ולהסביר. עובדה שאי-אפשר כי זה לא נכון 😂

מצד שני, את המוניטין שלך כמפגר ניתן להצדיק ולהסביר באמצעות לא פחות מ-11 עדויות שונות של לפחות 11 אנשים שונים:

צפה בקובץ המצורף 118816
צפה בקובץ המצורף 118817
צפה בקובץ המצורף 118818
צפה בקובץ המצורף 118819
צפה בקובץ המצורף 118820
צפה בקובץ המצורף 118821
צפה בקובץ המצורף 118822
צפה בקובץ המצורף 118823
צפה בקובץ המצורף 118824
צפה בקובץ המצורף 118825
__צילום מסך_5-10-2024_175833_www.tapuz.co.il.jpeg
אתה כ"כ |טמבל| שלא מבין את זה
לא. זה ממוצא. אחרת אפשר היה לגבות ולהסביר את זה ועובדה שאי-אפשר. עוד עובדה שלאחר מה שדחקתי אותך לפינה החלפת גירסה והחלטת שבעצם, אין מה להסביר, כי התגובות שלי מדברות בעד עצמן. אהבתי 😂
אפילו רישיון נהיגה לא הצלחת להוציא מרוב שאתה מוגבל |נחמה|
אין לי רישיון נהיגה? טוב, זה חדש 😂

אני שמח לראות שלמרות ההסכמה הרחבה בכל האתר על זה שאתה מפגר, אתה מצליח להמשיך לחשוב על חומרים חדשים אפילו אחרי כל הזמן הזה 😂

אין לי רישיון נהיגה...אהבתי. אהבתי מאוד 😂(y)

דיברגנט חדש

Well-known member
צפה בקובץ המצורף 118848

לא. זה ממוצא. אחרת אפשר היה לגבות ולהסביר את זה ועובדה שאי-אפשר. עוד עובדה שלאחר מה שדחקתי אותך לפינה החלפת גירסה והחלטת שבעצם, אין מה להסביר, כי התגובות שלי מדברות בעד עצמן. אהבתי 😂

אין לי רישיון נהיגה? טוב, זה חדש 😂

אני שמח לראות שלמרות ההסכמה הרחבה בכל האתר על זה שאתה מפגר, אתה מצליח להמשיך לחשוב על חומרים חדשים אפילו אחרי כל הזמן הזה 😂

אין לי רישיון נהיגה...אהבתי. אהבתי מאוד 😂(y)
אכן מוגבלי, אין לך רישיון נהיגה, אחרת לא היית צריך לשלם 500 ש"ח למונית (לא משנה שזה גם שקר |פינוקיו| הרי ידוע, שאתה במעצר בית מטעם הוריך |נחמה|), אלא היית נוהג בעצמך.
היפה הוא שאתה עוד מבקש הוכחות לכך, שהכול מצביע על כך |נחמה|

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אכן מוגבלי, אין לך רישיון נהיגה, אחרת לא היית צריך לשלם 500 ש"ח למונית
כי אנשים עם רישיון נהיגה לא יכולים לנסוע במוניות? כמה שאתה בן-אדם טיפש 😂

אבל זה לא כאילו שלא ידענו את זה כבר. הרי כולם אומרים את זה.

עם כאלו רמות של טיפשות, והסקת מסקנות כל-כך גרועה, באופן מתבקש מאדם כל-כך טיפש, מה הפלא ש"תפסת אותי" עד כה בעשרות "שקרים"?

המוניות הלוך-חזור לא עולות לי 500 אלא אם כן אני נוסע לסינמה סיטי בגלילות, הרחוקה יותר, מה שלא קורה הרבה, ואז עולה לי 250 לכל כיוון. המוניות בדרך כלל עולות לי 300, כי הסינמה הרגילה שלי היא זאת שבראשון לציון, ואז עולה 150 לכל כיוון.
(לא משנה שזה גם שקר |פינוקיו|
רק במעלה שרשור זה ולפני כמה תגובות בשיחתנו (הכיסוח הבלתי פוסק שלי אותך, אם יותר נדייק 😂) הראיתי לך תמונה של ארוחה שלי מהסינמה עם צ'יזבורגר שהראיתי לפולגאר כדרך להתגרות בו 😂

תקשיב, אם טיפשות הייתה מחלה כואבת, אתה היית בגבס כל החיים 😂
הרי ידוע, שאתה במעצר בית מטעם הוריך |נחמה|),
שקר גס ובוטה, כפי מה שהוכח רק בתגובה זאת וגם כמה תגובות לפני כן, ושאותו המצאת מתוך השריפה המשתוללת בנשמתך בעקבות קנאתך העזה בי על זה שאני חי את החלום שלך (ושל כולם, לצורך העניין) 😂

אבל זה בסדר, מקור האובססיה החולנית שלך אליי היא דבר שידוע מזה זמן רב :)

אם אני לא טועה, אמרת שאתה לאט-לאט נגמל מהאובססיה החולנית שלך אליי על רקע קנאתך העזה בי, אבל הנה אנחנו רואים שזה לא נכון. ידעתי שזה טוב מידי מכדי להיות אמיתי :)
אלא היית נוהג בעצמך.
רישיון נהיגה יש לי. זה שאני מלך אז מסיעים אותי במקום שאסיע את עצמי, זה משהו אחר.

57823878-crowned-boy-sitting-in-an-armchair.jpg

קח לדוגמה את ראש הממשלה והשרים. גם אותם מסיעים. האם גם להם, לשיטתך, אין רישיון נהיגה? עכשיו הבנת את הקטע?

child-monarchs.jpg
היפה הוא שאתה עוד מבקש הוכחות לכך, שהכול מצביע על כך |נחמה|
אולי בדמיון שלך. זה לא סוד שאנשים מפגרים, מתוך הפיגור שלהם, מתקשים בהבנת המציאות והעולם הסובב ולכן מדמיינים דברים כי הם טיפשים מידי מכדי להבין את אשר הם רואים. רק בשיחה שבה קראת אותי מדבר על המוניות, זה קרה לי שם עם בן שיחי. זה קטע נפוץ. מפגרים לצערנו זה לא מצרך במחסור :)

דיברגנט חדש

Well-known member
כי אנשים עם רישיון נהיגה לא יכולים לנסוע במוניות? כמה שאתה בן-אדם טיפש 😂

אבל זה לא כאילו שלא ידענו את זה כבר. הרי כולם אומרים את זה.

עם כאלו רמות של טיפשות, והסקת מסקנות כל-כך גרועה, באופן מתבקש מאדם כל-כך טיפש, מה הפלא ש"תפסת אותי" עד כה בעשרות "שקרים"?

המוניות הלוך-חזור לא עולות לי 500 אלא אם כן אני נוסע לסינמה סיטי בגלילות, הרחוקה יותר, מה שלא קורה הרבה, ואז עולה לי 250 לכל כיוון. המוניות בדרך כלל עולות לי 300, כי הסינמה הרגילה שלי היא זאת שבראשון לציון, ואז עולה 150 לכל כיוון.
זה שאתה הבנת שהתכוונתי למונית, תאשים רק את מוגבולתך |נחמה|
רק במעלה שרשור זה ולפני כמה תגובות בשיחתנו (הכיסוח הבלתי פוסק שלי אותך, אם יותר נדייק 😂) הראיתי לך תמונה של ארוחה שלי מהסינמה עם צ'יזבורגר שהראיתי לפולגאר כדרך להתגרות בו 😂

תקשיב, אם טיפשות הייתה מחלה כואבת, אתה היית בגבס כל החיים 😂
מי שמרים להנחתה כל פעם מ-|חדש| ויוצא נעל בית זה אך ורק אתה, מוגבלי מחמד שלי |נחמה|
שקר גס ובוטה, כפי מה שהוכח רק בתגובה זאת וגם כמה תגובות לפני כן, ושאותו המצאת מתוך השריפה המשתוללת בנשמתך בעקבות קנאתך העזה בי על זה שאני חי את החלום שלך (ושל כולם, לצורך העניין) 😂

אבל זה בסדר, מקור האובססיה החולנית שלך אליי היא דבר שידוע מזה זמן רב :)

אם אני לא טועה, אמרת שאתה לאט-לאט נגמל מהאובססיה החולנית שלך אליי על רקע קנאתך העזה בי, אבל הנה אנחנו רואים שזה לא נכון. ידעתי שזה טוב מידי מכדי להיות אמיתי :)
אתה מתכוון, מתוך היבלת הכואבת שלך שאני כל פעם דורך עליה עוד ועוד? |חבול|
רישיון נהיגה יש לי. זה שאני מלך אז מסיעים אותי במקום שאסיע את עצמי, זה משהו אחר.

צפה בקובץ המצורף 118883

קח לדוגמה את ראש הממשלה והשרים. גם אותם מסיעים. האם גם להם, לשיטתך, אין רישיון נהיגה? עכשיו הבנת את הקטע?
לראש ממשלה והשרים יש נהג פרטי שנוהג במכוניתם ולא נוסעים עם איזה נהג מונית ונאלצים לשמוע את המוזיקה שאוהב או לחלופין את ברבורי המוח שלו |נחמה|
צפה בקובץ המצורף 118884

אולי בדמיון שלך. זה לא סוד שאנשים מפגרים, מתוך הפיגור שלהם, מתקשים בהבנת המציאות והעולם הסובב ולכן מדמיינים דברים כי הם טיפשים מידי מכדי להבין את אשר הם רואים. רק בשיחה שבה קראת אותי מדבר על המוניות, זה קרה לי שם עם בן שיחי. זה קטע נפוץ. מפגרים לצערנו זה לא מצרך במחסור :)
האם בגלל תגובותיי, אתה כל הזמן מפרסם שרשורי כמה אתה דפוק ונגעל מעצמך|?| :unsure:

נערך לאחרונה ב:

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
זה שאתה הבנת שהתכוונתי למונית, תאשים רק את מוגבולתך |נחמה|
אתה זה שאמר מונית. מפגר נולדת ומפגר תמות 😂

חייבים להיפגש מתישהו. חייבים. אני חייב לדעת איך נראה בן-אדם עד כדי כך טיפש 😂
מי שמרים להנחתה כל פעם מ-|חדש| ויוצא נעל בית זה אך ורק אתה
רק בשרשור הזה ורק בהודעות האחרונות ראינו מי מרים למי להנחתה כל פעם מחדש מרוב טיפשותו, הכול בסדר כפרה 😂

אנחנו גם מכירים את הסגנון שלך של השלכה על אחרים דברים שלך 😂
מוגבלי מחמד שלי |נחמה|
מי ש-11 גולשים אומרים שהוא מפגר מדבר על מוגבלים 😂

😂 LMAO

אתה מתכוון, מתוך היבלת הכואבת שלך שאני כל פעם דורך עליה עוד ועוד? |חבול|
אני אירופאי-רוסי-מוסקבאי אשכנזי לבן פריבילגי אליטיסטי ובורגני מהאריסטוקרטיה בן 26 שמגיע ממשפחה עם כסף ושהוא דור חמישי באקדמיה. אין לי יבלות כואבות לדרוך עליהן גם אילו היית רוצה 😂

אתה מצד שני, בתור אפריקאי שחור מאתיופיה שמגיע מעוני קשה, דור ראשון במשפחתו באקדמיה, ולא בגלל שהוא כשיר ללימודים אקדמיים בניגוד להוריו, הורי הוריו וכל הדורות שבאו לפניהם, אלא בדיוק כמוהם הוא לא כשיר, והסיבה היחידה שהוא למד באקדמיה והם לא זה בגלל זילות ההשכלה הגבוהה במאה ה-21 בעולם המערבי, ושזרקו אותו מהמדע בגלל רמתו הנמוכה...טוב, למה להרבות במילים כשאפשר לצרף תמונה של רגע בו דרכתי לך על כמה יבלות כואבות במיוחד? 😂

__צילום מסך_9-10-2024_13525_www.tapuz.co.il.jpeg

אבל מה הפלא שכל-כך כואב לך? שיש לך כל-כך הרבה יבלות כל-כך כואבות? קבל את סיפור חייך בשלוש תמונות:

fs67l8z9.png
1kkn2c4p.png
homeless-teenager.jpg
לראש ממשלה והשרים יש נהג פרטי
גם הנהג מונית הוא סוג של נהג פרטי, שאני שוכר את שירותיו ולזמן השירות הוא הנהג הפרטי שלי.
שנוהג במכוניתם
אלו לא המכוניות שלהם. אלו מכוניות של המדינה. לכן אלו לא המכוניות שלהם לא פחות מאשר מה שהמונית היא לא המכונית שלי.
ולא נוסעים עם איזה נהג מונית ונאלצים לשמוע את המוזיקה שאוהב
שטות מוחלטת. אם הוא שם מוזיקה ואני לא אוהב אותה אני אגיד לו לכבות. מה זה השטויות האלו? רואים שמרוב העוני אף-פעם לא נסעת במונית בחיים שלך ואין לך מושג איך זה עובד 😂

אבל תמשיך לחשוב איזה כל הכבוד לך שאתה נוהג בעצמך בטויוטה שלך מ-2010 ומנגד איזה לוזר אני (שגם לי יש רישיון) שמסיעים אותיי ממקום למקום במוניות של מרצדס 😂
או לחלופין את ברבורי המוח שלו |נחמה|
דווקא רוב נהגי המוניות בסדר ולא חופרים בראש. לא שלך יש דרך לדעת 😂
האם בגלל תגובותיי, אתה כל הזמן מפרסם שרשורי כמה אתה דפוק ונגעל מעצמך|?| :unsure:
😂

דיברגנט חדש

Well-known member
אתה זה שאמר מונית. מפגר נולדת ומפגר תמות 😂

חייבים להיפגש מתישהו. חייבים. אני חייב לדעת איך נראה בן-אדם עד כדי כך טיפש 😂
כן ואתה נשארת תקוע בזה כשם שאתה תקוע בחייך אצל הוריך ובכלל.
רק בשרשור הזה ורק בהודעות האחרונות ראינו מי מרים למי להנחתה כל פעם מחדש מרוב טיפשותו, הכול בסדר כפרה 😂

אנחנו גם מכירים את הסגנון שלך של השלכה על אחרים דברים שלך 😂
כי אתה לא מבין שכולם לועגים עליך למעט ai27 שגם לועג לך אך פחות מהשאר.
מי ש-11 גולשים אומרים שהוא מפגר מדבר על מוגבלים 😂

😂 LMAO

תזכיר לי, מי בינינו פותח שרשורים שהוא נגעל מעצמו?
אני אירופאי-רוסי-מוסקבאי אשכנזי לבן פריבילגי אליטיסטי ובורגני מהאריסטוקרטיה בן 26 שמגיע ממשפחה עם כסף ושהוא דור חמישי באקדמיה. אין לי יבלות כואבות לדרוך עליהן גם אילו היית רוצה 😂

אתה מצד שני, בתור אפריקאי שחור מאתיופיה שמגיע מעוני קשה, דור ראשון במשפחתו באקדמיה, ולא בגלל שהוא כשיר ללימודים אקדמיים בניגוד להוריו, הורי הוריו וכל הדורות שבאו לפניהם, אלא בדיוק כמוהם הוא לא כשיר, והסיבה היחידה שהוא למד באקדמיה והם לא זה בגלל זילות ההשכלה הגבוהה במאה ה-21 בעולם המערבי, ושזרקו אותו מהמדע בגלל רמתו הנמוכה...טוב, למה להרבות במילים כשאפשר לצרף תמונה של רגע בו דרכתי לך על כמה יבלות כואבות במיוחד? 😂

צפה בקובץ המצורף 118973

אבל מה הפלא שכל-כך כואב לך? שיש לך כל-כך הרבה יבלות כל-כך כואבות? קבל את סיפור חייך בשלוש תמונות:

צפה בקובץ המצורף 118974
צפה בקובץ המצורף 118975
צפה בקובץ המצורף 118976

גם הנהג מונית הוא סוג של נהג פרטי, שאני שוכר את שירותיו ולזמן השירות הוא הנהג הפרטי שלי.

אלו לא המכוניות שלהם. אלו מכוניות של המדינה. לכן אלו לא המכוניות שלהם לא פחות מאשר מה שהמונית היא לא המכונית שלי.
המכונית שלהם כל זמן שהם בתפקידם, זה נקרא מכונית פרטית לכל דבר, כי אף אחד לא יכול לנסוע בהם מלבד מי שהם מסכימים שייסע בה.
כשאתה נכנס למונית, אתה לא יודע מי היה לפניך, בקיצור זה כמו ספסל ציבורי ומגעיל.
שטות מוחלטת. אם הוא שם מוזיקה ואני לא אוהב אותה אני אגיד לו לכבות. מה זה השטויות האלו? רואים שמרוב העוני אף-פעם לא נסעת במונית בחיים שלך ואין לך מושג איך זה עובד 😂

אבל תמשיך לחשוב איזה כל הכבוד לך שאתה נוהג בעצמך בטויוטה שלך מ-2010 ומנגד איזה לוזר אני (שגם לי יש רישיון) שמסיעים אותיי ממקום למקום במוניות של מרצדס 😂
כיום, להבדיל מפעם, כמעט ואין מוניות מרצדס, שוב שיקרת |פינוקיו|
דווקא רוב נהגי המוניות בסדר ולא חופרים בראש. לא שלך יש דרך לדעת 😂
נכון, אני לא נוסע במונית, למעט לשדה תעופה כאשר משך שהייתי בחו"ל הוא יותר משבוע, אחרת בא עם הרכב ומחנה במגרש חניה.
רק כלפי חוץ |נחמה|

נערך לאחרונה ב:

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
כן ואתה נשארת תקוע בזה כשם שאתה תקוע בחייך אצל הוריך ובכלל.
אני לא תקוע. אני סטודנט באוניברסיטה ואיש אשכולות הכותב עבודות גאוניות רבות. אני מתקדם כל יום 😂
כי אתה לא מבין שכולם לועגים עליך למעט @ai27 שגם לועג לך אך פחות מהשאר.
פשוט לא נכון, כמו כל שאר דבריך 😂
תזכיר לי, מי בינינו פותח שרשורים שהוא נגעל מעצמו?
😂
המכונית שלהם כל זמן שהם בתפקידם, זה נקרא מכונית פרטית לכל דבר, כי אף אחד לא יכול לנסוע בהם מלבד מי שהם מסכימים שייסע בה.
כשאתה נכנס למונית, אתה לא יודע מי היה לפניך, בקיצור זה כמו ספסל ציבורי ומגעיל.
ברור שבתור עני שלא יכול להרשות לעצמו לנסוע במוניות, אתה רוצה להאמין שכשמסיעים אותך ממקום למקום במוניות של מרצדס זה לא כיף 😂

ממש מזכיר את החרדים, שהיו מתים לבקר בחו"ל, אך אינם עושים זאת כביכול מכיוון ש"לא צריך חו"ל, אין כמו ארצנו הקדושה" 😂
כיום, להבדיל מפעם, כמעט ואין מוניות מרצדס, שוב שיקרת |פינוקיו|
קודם שיהיה שקר ראשון לפני שתגיד "שוב" 😂

כמובן שגם פה אין שום שקר, אלא כרגיל וכמו תמיד, אתה מדמיין שקרים מתוך טיפשותך הרבה 😂

יש מלא מוניות מרצדס, כל המוניות האחרונות שנסעתי בהן, עד כמה שאני מצליח לזכור ועד כמה ששמתי לב (בשבילי לנסוע במרצדסים זה ברגיל, לא אירוע ששווה לזכור אותו או שצפוי להיחקק בזיכרון בצורה מיוחדת), היו מרצדסים 😂

כמו מה שקודם לכן היית מפגר מספיק בשביל לקבוע איך נראים המשקפיים שלי רק על בסיס מספרם, למרות שמעולם לא ראית משקפיים במספר הזה, אתה עצמך אינך מרכיב משקפיים ואתה לא אופטיקאי, ועשית מעצמך צחוק ובדיחה גמורה, כעת ומבלי שאתה נוסע במוניות, אתה מתעקש לקבוע שרוב המוניות כיום הן כן או לא מדגם מסוים 😂

עקומת למידה אפס. ככה זה מפגרים. רק אחר כך אל תתפלא שכולם אומרים זאת עליך 😂
נכון, אני לא נוסע במונית,
כי אין לך כסף לזה. לא נורא. תתעודד. לא הכול באשמתך. היו לנו נקודות התחלה אחרות בחיים.
למעט לשדה תעופה כאשר משך שהייתי בחו"ל הוא יותר משבוע,
נסיעה לחו"ל. משהו שלמעט עלייתך לישראל, לא עשית עד שנות העשרים לחייך :)

אני מרוב שהייתי קטן, לא הייתי יודע על הפעם הראשונה שלי בחו"ל אלא אם כן אמא הייתה מספרת :)

מה הפלא שאתה לא סובל אותי ולכן נדבק אליי כמו עלוקה? אני אשכרה חי את החלום שלך 😂

כל פעם שאדם עני פוגש באדם עשיר, עושרו של האדם העשיר וסגנון חייו, בכוחם להוציא מן האדם העני שדים של ממש. עצוב :(
אחרת בא עם הרכב ומחנה במגרש חניה.
ככה זה פשוטי העם. פשוטי העם מסיעים את עצמם. האריסטוקרטיה, מסיעים אותם :sneaky:
רק כלפי חוץ |נחמה|
😂

דיברגנט חדש

Well-known member
אני לא תקוע. אני סטודנט באוניברסיטה ואיש אשכולות הכותב עבודות גאוניות רבות. אני מתקדם כל יום 😂
ריפוי ועיסוק זה למוגבלים וזה מה שההורים שלך שילמו בכדי שלא תשגע אותם.
פשוט לא נכון, כמו כל שאר דבריך 😂
העובדות לא משקרות |נחמה|
|בבקשה| אתה דפוק ונגעל מעצמך
ברור שבתור עני שלא יכול להרשות לעצמו לנסוע במוניות, אתה רוצה להאמין שכשמסיעים אותך ממקום למקום במוניות של מרצדס זה לא כיף 😂
זה שתחזור על שקר שהוא אותך נעל בית, כרגיל לא יהפוך אותו לאמת.
ממש מזכיר את החרדים, שהיו מתים לבקר בחו"ל, אך אינם עושים זאת כביכול מכיוון ש"לא צריך חו"ל, אין כמו ארצנו הקדושה" 😂
החרדים נוסעים יותר ממך, אני מניח שבחיים לא טסת באל על, אם בכלל, לודאי אומלל ששכן של אחמד.
קודם שיהיה שקר ראשון לפני שתגיד "שוב" 😂

כמובן שגם פה אין שום שקר, אלא כרגיל וכמו תמיד, אתה מדמיין שקרים מתוך טיפשותך הרבה 😂

יש מלא מוניות מרצדס, כל המוניות האחרונות שנסעתי בהן, עד כמה שאני מצליח לזכור ועד כמה ששמתי לב (בשבילי לנסוע במרצדסים זה ברגיל, לא אירוע ששווה לזכור אותו או שצפוי להיחקק בזיכרון בצורה מיוחדת), היו מרצדסים 😂

כמו מה שקודם לכן היית מפגר מספיק בשביל לקבוע איך נראים המשקפיים שלי רק על בסיס מספרם, למרות שמעולם לא ראית משקפיים במספר הזה, אתה עצמך אינך מרכיב משקפיים ואתה לא אופטיקאי, ועשית מעצמך צחוק ובדיחה גמורה, כעת ומבלי שאתה נוסע במוניות, אתה מתעקש לקבוע שרוב המוניות כיום הן כן או לא מדגם מסוים 😂

עקומת למידה אפס. ככה זה מפגרים. רק אחר כך אל תתפלא שכולם אומרים זאת עליך 😂

כי אין לך כסף לזה. לא נורא. תתעודד. לא הכול באשמתך. היו לנו נקודות התחלה אחרות בחיים.

נסיעה לחו"ל. משהו שלמעט עלייתך לישראל, לא עשית עד שנות העשרים לחייך :)

אני מרוב שהייתי קטן, לא הייתי יודע על הפעם הראשונה שלי בחו"ל אלא אם כן אמא הייתה מספרת :)

מה הפלא שאתה לא סובל אותי ולכן נדבק אליי כמו עלוקה? אני אשכרה חי את החלום שלך 😂

כל פעם שאדם עני פוגש באדם עשיר, עושרו של האדם העשיר וסגנון חייו, בכוחם להוציא מן האדם העני שדים של ממש. עצוב :(

ככה זה פשוטי העם. פשוטי העם מסיעים את עצמם. האריסטוקרטיה, מסיעים אותם :sneaky:

😂
תמשיך לפנטז, לפחות, נשאר לך בשביל מה לחיות, להנות מהאשליות |נחמה|

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
ריפוי ועיסוק זה למוגבלים וזה מה שההורים שלך שילמו בכדי שלא תשגע אותם.
אחחח...הקנאה! הקנאה! :D

הקנאה הקשה והשורפת על כך שאני מתקדם בחיים בשעה שאתה תקוע במקום! :D

רואים שזה שורף :devilish:
העובדות לא משקרות |נחמה|
אכן. שאצרף את הכמות הדו-ספרתית של תמונות של כמות דו-ספרתית של גולשים בתפוז מדברים בשבחה של גאונותי הרבה, או שלא כדאי? :sneaky:

giphy.gif
לא התכוונתי שלא היה שרשור שכזה וזה לא מה שהצחיק אותי. בינתיים אני לא יכול לדבר, אבל בוא נגיד שמתישהו אתם תגלו כל מיני דברים ;)
זה שתחזור על שקר שהוא אותך נעל בית, כרגיל לא יהפוך אותו לאמת.
מפגר נולדת ומפגר תמות 😂

זה עתה הוסבר לך שבתור בן-אדם שלא נוסע במוניות, לא אתה הבן-אדם לקבוע לאיזה דגמי מכוניות בדרך כלל משתייכות מוניות. אני, ובתור אדם שמרבה בנסיעות במוניות ספיישל, אני אגיד לך, מהם הדגמים הנפוצים אצל מוניות 😂

כאמור, וכפי מה שגם כן נאמר זה מכבר, אתה בעיקרון עושה בדיוק את אותה הפדיחה שעשית בסיפור עם המשקפיים, כאשר אתה, אדם שלא מרכיב משקפיים, איננו אופטיקאי, ומעולם לא ראה משקפיים במספר של 9 עד 9.5, מתיימר להגיד לאדם עם משקפיים במספר הזה, איך המשקפיים שלו נראות, איך הוא נראה איתן, ומהו עובי הזכוכית 😂

אבל ככה זה מפגרים, לא לומדים 😂

תמשיך לעשות מעצמך צחוק ולשים עצמך ללעג, זה ממילא כל מה שאתה יודע לעשות 😂
החרדים נוסעים יותר ממך,
lolol-lmao.gif
אני מניח שבחיים לא טסת באל על, אם בכלל,
כמה שאתה צריך להיות טיפש בשביל להתיימר לקבוע את מעמדו הכלכלי של אדם בהתבסס על מקום מגוריו 😂

רק בשרשור של שלשום דרך אגב, הוזכרו אנשים טיפשים מהסוג הזה בדיוק 😂

הניתוק מהמציאות של שיעורי החינוך הפיננסי בבתי-הספר. | תפוז פורומים

טוב, נו, אתה גם כל-כך טיפש שמבלי להרכיב משקפיים, להיות אופטיקאי או לראות משקפיים במספר שלי בכל ימי חייך אתה מתיימר גם להגיד לי איך נראים המשקפיים שלי, ואתה מתיימר גם לקבוע כמה יש או אין מוניות מדגם כזה או אחר, מבלי שאתה נוסע במוניות, אז אני מניח שממך, ניתן לצפות לרמות טיפשות שכאלו 😂
האמת שאני מאוד מאושר מהחיים 😊

1000_F_215940590_FGOpyJqZH7IqcZglLlwC5vPiRSJqDMPJ.jpg
shutterstock_577744615-scaled.jpg
yldk5jh8.png

מי שאומלל זה אתה, זוכר?

fs67l8z9.png
1kkn2c4p.png
homeless-teenager.jpg

אבל הכול בסדר כפרה. אנחנו כבר רגילים ממך למנגנון ההשלכה 😂
ששכן של אחמד.
האמת שאני לא מכיר ערבים. כל החיים הכרתי שניים. אחד שלמד איתי בכיתה...נראה לי שלמשך שנה אחת? ועוד אחד שהכרתי לפני כמה שנים.
תמשיך לפנטז, לפחות, נשאר לך בשביל מה לחיות, להנות מהאשליות |נחמה|
אוי, הקנאה, הקנאה 😂

תמשיך 😂

לא, באמת, תמשיך. חצי מכל הכיף בזה שאתה עשיר זה שכולם מקנאים בך 😅

דיברגנט חדש

Well-known member
אחחח...הקנאה! הקנאה! :D

הקנאה הקשה והשורפת על כך שאני מתקדם בחיים בשעה שאתה תקוע במקום! :D

רואים שזה שורף :devilish:

אכן. שאצרף את הכמות הדו-ספרתית של תמונות של כמות דו-ספרתית של גולשים בתפוז מדברים בשבחה של גאונותי הרבה, או שלא כדאי? :sneaky:

צפה בקובץ המצורף 119081

לא התכוונתי שלא היה שרשור שכזה וזה לא מה שהצחיק אותי. בינתיים אני לא יכול לדבר, אבל בוא נגיד שמתישהו אתם תגלו כל מיני דברים ;)

מפגר נולדת ומפגר תמות 😂

זה עתה הוסבר לך שבתור בן-אדם שלא נוסע במוניות, לא אתה הבן-אדם לקבוע לאיזה דגמי מכוניות בדרך כלל משתייכות מוניות. אני, ובתור אדם שמרבה בנסיעות במוניות ספיישל, אני אגיד לך, מהם הדגמים הנפוצים אצל מוניות 😂

כאמור, וכפי מה שגם כן נאמר זה מכבר, אתה בעיקרון עושה בדיוק את אותה הפדיחה שעשית בסיפור עם המשקפיים, כאשר אתה, אדם שלא מרכיב משקפיים, איננו אופטיקאי, ומעולם לא ראה משקפיים במספר של 9 עד 9.5, מתיימר להגיד לאדם עם משקפיים במספר הזה, איך המשקפיים שלו נראות, איך הוא נראה איתן, ומהו עובי הזכוכית 😂

אבל ככה זה מפגרים, לא לומדים 😂

תמשיך לעשות מעצמך צחוק ולשים עצמך ללעג, זה ממילא כל מה שאתה יודע לעשות 😂

צפה בקובץ המצורף 119082

כמה שאתה צריך להיות טיפש בשביל להתיימר לקבוע את מעמדו הכלכלי של אדם בהתבסס על מקום מגוריו 😂

רק בשרשור של שלשום דרך אגב, הוזכרו אנשים טיפשים מהסוג הזה בדיוק 😂

הניתוק מהמציאות של שיעורי החינוך הפיננסי בבתי-הספר. | תפוז פורומים

טוב, נו, אתה גם כל-כך טיפש שמבלי להרכיב משקפיים, להיות אופטיקאי או לראות משקפיים במספר שלי בכל ימי חייך אתה מתיימר גם להגיד לי איך נראים המשקפיים שלי, ואתה מתיימר גם לקבוע כמה יש או אין מוניות מדגם כזה או אחר, מבלי שאתה נוסע במוניות, אז אני מניח שממך, ניתן לצפות לרמות טיפשות שכאלו 😂

האמת שאני מאוד מאושר מהחיים 😊

צפה בקובץ המצורף 119083
צפה בקובץ המצורף 119084
צפה בקובץ המצורף 119085

מי שאומלל זה אתה, זוכר?

צפה בקובץ המצורף 119086
צפה בקובץ המצורף 119087
צפה בקובץ המצורף 119088

אבל הכול בסדר כפרה. אנחנו כבר רגילים ממך למנגנון ההשלכה 😂

האמת שאני לא מכיר ערבים. כל החיים הכרתי שניים. אחד שלמד איתי בכיתה...נראה לי שלמשך שנה אחת? ועוד אחד שהכרתי לפני כמה שנים.

אוי, הקנאה, הקנאה 😂

תמשיך 😂

לא, באמת, תמשיך. חצי מכל הכיף בזה שאתה עשיר זה שכולם מקנאים בך 😅
קשה לך להתבונן במראה|?|
זאב רווח.png

למעלה