hrpbiiapnrpeltework
Well-known member
לא נכון. יש רק שניים-שלוש אנשים שקוראים לי כך. באופן לא מפתיע, הם מעולם לא הצליחו לגבות את הטענות אפילו שהתבקשו לכך מספר פעמים, אבל מרוב שהם אנשים טיפשים (לדוגמה אתה, לדוגמה פולגאר), זה לא עוצר אותם מלהמשיך לקרוא לי כך, למרות שבחוסר יכולתם לעמוד מאחורי טענותיהם ומילותיהם, הוכח שאינני אינפנטיל.כל גולשי הפורום וגם פורומים אחרים הבינו ממזמן שאתה אינפנטיל, הרבה אימצו את זה לרבות אני, שמידיי פעם שומר אמונים לכמוגבל מחמד.
קצת כמו שגם הוכח שאני לא אוטיסט, אבל בכל זאת השניים-שלוש אנשים שקוראים לי כך לא מפסיקים. אנשים הם פשוט טיפשים גמורים. לכן צריך כמות גדולה יחסית של אנשים בשביל שיהיה אפשר לדעת שמשהו על מישהו נכון. לדוגמה אם 11 אנשים אומרים על מישהו מסוים שהוא מפגר אז...
ממש לא.מספר כזה גדול שקול לפוזל
ממש לא
משקפים עם מספר של 9-9.5 לא נראים ככה והזכוכית לא כזאת עבה. אתה פשוט בן-אדם מפגרכן, יחי ההבדל הגדול
הוא לא. זה בדמיון שלכם. כפרה, אני מסביר לך הכי פשוט שיש. מה אתה לא מבין? אתם מפגרים!רק חבל שהוא הודה בשקר
מרוב ההוכחות והראיות להיותי חתיך-על, ומרוב חוסר האונים וזה שאין תגובה, כי איזו תגובה כבר יכולה להיות אחרי מטח ראיות מוחץ ומשפיל שכזה, אז אומרים שטויות חסרות פשר ומקללים. מכירים אותך כבראין פלא שבקושי עברת את הקורס "התנסות במחקר ובכתיבה מדעית"
מי פרומיל גאון של אימא
לכבוד נצחוני המוחץ, אצרף תמונה של מלך כהדגמה של איזה מלך יצאתי.
אתה רשאי להתחיל להשתחוות.
מלכך ממתין.