נגמרו פה בחורים הנורמליים?

Hermineh

New member

FineSilverMan

New member
אז אין ביניהם התאמה מהבחינה הזו...

לא צריך להתרגש.
שיחפש מישהי שכן מוכנה להתקרב כל כך מהר.
ושהיא תחפש מישהו שמוכן להמתין בסבלנות.

FineSilverMan

New member
אבל זה לא בהכרח מה שהוא אמר...

"היום הכתבתנו קצת שלחתי לו הודעה עכשיו הוא עושה לי שהוא חרמן ושאני אבוא לישון אצלו"

יכול להיות שהוא היה פחות בוטה, אבל בתכלס לזה הוא התכוון.

ואם הוא היה עוטף את הדברים בדברי מתיקות, זה היה טוב יותר?

הגעתי למצבים אינטימיים בדייטים הראשונים בעבר, אבל אף פעם לא הייתי בוטה כל כך.
כפי שנאמר לפני כמה שבועות על מקרה אחר, עדיין יש לו את הזכות להיות שמוק. לא צריך לרצוח אותו על זה.

לא הבנתי

יש לו את הזכות להיות שמוק, ויש לכולנו את הזכות לחשוב שהוא שמוק, ובפרט לפות"ש יש זכות מלאה להתאכזב ולקטר.
אף אחד לא "רצח" אותו.

Berethor

New member
כן אפשר לראות בפרוש שהפריע לה הכוונה

ולא הביטוי, בניגוד לכמה אחרות פה שחושבות שהדגש הוא על הביטוי ולא על הכוונה. פותחת השרשור בפרוש רשמה "יש כאלה שלא רוצים להשכיב על הפעם הראשונה?", אז לא מנסה כמה הוא היה מסבן את זה, זה לא צורת הביטוי אלא הכוונה שהפריע לה ובצדק. אבל אלו שאין להן בעיה לשכב על פעם ראשונה אז להן מפריע ביטויים ולא הפואנטה שלהם. רצון לשכב או להשכיב על הפעם הראשונה זה רצון לשכב או להשכיב על הפעם הראשונה, איך שלא תקרא לזה.

Berethor

New member
ואיך הוא היה מברר אם היא אוקי או לא?

אם היא הייתה בקטע של סקס על הערב הפגישה הראשונה, אז אני לא חושב שזה אמור היה להפריע לה.

Berethor

New member
טוב את זה את

אבל אפשר להבין מדבריה של הבחורה שהיא לא בקטע של סטוצים אז זה לא משנה מה היה אומר לה או אם היה מסבן את זה או לא. אני דווקא מעריך את הכנות שלו אפילו אם לא את ההצעה שלו, זה עדיף מאלו שמשקרים לבחורות "בואי לסרט" בואי לקפה" ושיט מהסוג הזה, שזה אפילו הונאה במקרה כזה. לפחות הוא הציע לה ישירות מה שרצה וכך גם בירר אם גם היא בעניין, כן כן, לא לא.

אני זו אני

אבל איכשהו בשרשור הזה, כל הנשים שהגיבו מאוחדות בדעתן, בלי קשר לעמדתן לגבי סטוצים או סקס בדייט הראשון.

Berethor

New member
לא ממש מאוחדות בדעתן

אלו שבעד סטוצים אומרים שעדיף שהיה מסבן את זה, ואלו שלא לא אכפת להן איך הוא אמר את זה.

Berethor

New member
superorti and linibus לא מספיק נשים בשבילך?

רק את, Hermineh ומיצי נשים? לכן מפריע יותר ההתבטאות כי כפי שציינתן לבד ולא שזה לא היה ידוע גם ככה, אתן בקטע של סטוצים, רק יש לכן בעיה דיי מוזרה שהוא לא סיבן מספיק את ההצעה שלו, בעוד שלאחרות הפריע עצם הכוונות שלו ולא דווקא צורת הביטוי שלו, שזה החלק הפחות חשוב פה במלא, ולדעתי גם הכנות שלו עדיפה מאשר שקרים וסיבונים בנושא.

אלוהימה יודעת איך הגעת למסקנה זו

בוא נסכים לא להסכים (ואם לא, אני מחליטה חד צדדית לא להסכים
).

נ.ב. אני לא "בקטע של סטוצים"

במובן שאני רוצה להזדיין עם כל גבר בדייט ראשון. עם רוב הגברים שיצאתי איתם לדייט ממש לא רציתי להזדיין (ועם רוב הגברים שהכרתי בחיי ממש לא רציתי לצאת לדייט).
וכפי שאמרתי בתגובה אחרת, גם אם מישהו היה מוצא חן בעיניי, הוא היה מוחק את הרושם החיובי ואת החיבה אליו עם הודעה מהסוג הזה.

Berethor

New member
הנקודה פה היא לא אם כל או לא כל

עצם הרעיון של לשכב עם מישהו על הדייט הראשון הוא בעייתי בפני עצמו עבור אנשים רבים כלל פותחת השרשור.

לגמרי. דבר כזה היה מכבה אותי לחלוטין

אפילו אם הייתה כבר משיכה.

כשאני חושקת במישהו, אני מראה לו את זה פנים מול פנים, תוך כדי בחינת התגובות שלו ווידוי שאנחנו משדרים על אותו גל. אז גם אפשר ראות באופן הדדי באלו מחוות מילויות ואחרות מתאים להשתמש.

ההודעה שפות"ש קיבלה - מנוכרת, פרימיטיבית, ודוחה ביותר. אני מתפלאה על חלק מהגברים כאן שלא מבינים את זה.

Berethor

New member
כי זה במלא לא כזה רלוונטי למקרה

מה שמפריע לפותחת השרשור זה לא שהוא לא סיבן את זה אלא הכוונות שלו.

למעלה