נגמרו פה בחורים הנורמליים?

לא, מה שמפריע לה זה שהוא ביטא את הכוונות שלו

בצורה בהמית. יש הבדל בין לרצות סקס לבין "לנסות להשכיב" מישהי שלא גילתה סימנים לרצון בסקס.
ואם תשאל אותי, שום ניסוח לדבר הזה לא יכול לעבור טוב בסמס

פשוט לא קיים דבר כזה.

אבל אתה לא שואל אותי

נ.ב. לא קשור, אבל בחייאת, הוא לא ניסה לסבן? "ככה אני מתאהב"?

Berethor

New member
לנסות להשכיב זה אם היה שולח ידיים

להציע למישהי בלי שהוא הביא אותו עליו במרמה זה הרע במיעוטו לדעתי. אני לא מבין למה בשביל תומכות סטוצים כאן כל כך מפריע אם גבר יציע להן סקס על הפגישה הראשונה, במיוחד שאתן במלא אין לכן בעיה עם הדבר הזה באופן עקרוני, אז למה שלא תקבעו את זה מראש? ההצעה אמורה להפריע יותר למי שלא בקטע של סטוצים כמו פותחת השרשור ולא במי שבמלא בקטע רק לא מספיק הוא סיבן את זה לטעמה או שהציע לה לבוא עליו בלי לברר לה תכוון האמיתיות ושם התחיל לשלוח ידיים, היה פה גם מקרה נוראי כזה לפני כמה זמן, ושם הבחורה נפגעה הרבה יותר שבחור שיקר לה שהוא מזמין אותה לסרט והיו לו מזימה אחרת בראש שהיא לא הייתה שותפה לה. אז אולי הוא לא היה מסובן מספיק אבל לפחות הוא היה כנה מספיק. כן הוא ניסה לסבן את זה קצת עם האוהב אבל לפחות הוא לא שיקר עליה לגבי הכוונות שלו לסקס. הוא לא הציע לה משהו אחר ורק אחר כך ניסה לגרור את זה לסקס.

אתה לא מבין הרבה דברים

יש לציין שבשרשור הזה גם גברים מבוגרים ומנוסים ממך יצאו די פארשים

מזלי שלא נתקלתי בכאלה במציאות (נתקלתי בהרבה גברים רחוקים משלמות, אבל לא בכזו רמה של מוגבלות תקשורתית).

Berethor

New member
כנות היא לא מגבלת תקשורת

שקרים הם מגבלת תקשורת, אבל באמת יש נשים שרוצות שישקרו להן מה שנקרא..

לא שישקרו, שיתקשרו

לשלוח סמס מהסוג המדובר זו לא תקשורת. זה מסר חד צדדי ולא אישי, שמשאיר את הצד השני במצב לא נעים, עם שתי תשובות אפשריות בלבד (כן או לא). תקשורת במצב כזה, כאשר עדיין לא הייתה אינטימיות בין הצדדים, מחייבת רגישות והקשבה לצד השני, שאותה אפשר לעשות (לעניות דעתי) רק בפגישה בארבע עיניים. לא בסמס, בשם אלוהים!

חוץ מזה, תקשורת סבירה מחייבת שאנשים יבינו לאיזה באיזה סוג של היכרות מדובר. היות שאני מבינה ששום דבר באופן ההיכרות ובדייט עצמו לא רמז על סטוץ או יזיזות כמטרת הפגישה (אחרת היה קורה משהו), אני מסיקה שהבחור כנראה לא קלט את הסיטואציה, וזה מראה על בעיה בתקשורת ו/או בהבנת יחסים בינאישיים.

Berethor

New member
סמס או פגישה אישית לדעתי זה לא משנה

אני אפילו חושב שעדיף שזה היה בסמס כי באישית זה היה הרבה פחות נעים לשניהם, וגם הרבה יותר לא נוח בשבילה, במיוחד אם בנוסף לדיבור הוא גם היה מתחיל לשלוח ידיים, משהו שהוא לא יכול לעשות דרך סמס. לדעתי הבחור פשוט חיפש סטוץ או סקס כמה שיותר מהר והוא הציע לה את זה בצורה ישירה יחסית, אם כי לא הכי ישירה, אבל הרמז פה היה הרבה יותר עבה מלמשל השקרים של בואי לקפה ודברים בסגנון הזה. הבעיה העיקרית בניהם היא לדעתי ניגוד אינטרסים, ולא הכנות שלו או צורת הביטוי שלו, אם היא הייתה מעוניינת בסקס על הפגישה הראשונה אני לא רואה סיבה למה שהיא הייתה מסרבת, זה פשוט מגוחך לדעתי, סתם פוזות. אבל אם היא לא בקטע טבעי שהיא תסרב ושזה לא יתאים לה וזה בסדר גמור.

אז כנראה שאני פוזאיסטית ומגוחכת

ואתה לא מבין שיש המון מרחב לתקשורת בין הצעה מילולית לסקס לבין שליחת ידיים.

לילה טוב

davka1

New member
תגיד

בגיל 44, בהנחה שאתה פנוי, עם כל בחורה שאתה יוצא איתה אתה מספר לה את כל החלומות וכל האכזבות שלך בפגישה הראשונה? או במילים אחרות, מתערטל נפשית? או שאתה מתחסד ושומר זאת להיכרות מעמיקה יותר?

אתה חייב לקלוט שאצל נשים רבות מין הולך עם רגשות, לא רק משיכה (אלא אם מדובר בחתיך עולמי). לעולם לא הייתי מסוגלת לשכב עם מישהו שאין לי אליו רגש (לא חייבת אהבה עזה אבל לפחות חיבה רבה) ורגש זה לא דבר שמתפתח תוך דייט אחד. והכל בסדר איתי ואני לא מתחסדת. הנסיון של גברים מסויימים (כמוך) לכפות את הסטנדרטים שלהם על נשים תוך כדי מניפולציות זולות (את מתחסדת, תינוקית ועוד רמזים) הוא בזוי. אם אשה לא מרגישה נוח לשכב בפגישה או בפגישות הראשונות או בחודשים הראשונים זה בסדר גמור ואין לה שום סיבה להרגיש לא נוח עם זה, גם בגיל 41, 50 או 60.

אייבורי

New member
טוב ששאלת

(אני אמנם לא פנוי) אבל אני לעולם לא מתערטל נפשית
זאת תכונה ששמורה לגיל צעיר שבו חופרים.
מצד שני
אני תמיד שמח להתערטל פיזית, לא שאני חתיך אבל אני אוהב לשמוע את הצרחות.

זה נכון שיש נשים עם תקיעות שבו היא מספרת לעצמה
שהיא לא שוכבת עם גברים עד שהיא מתאהבת או יש לה רגש אליהם.
ואני אומר
אני מעדיף באופן אישי, חרמניות שמזדיינות כי הן אוהבות
והן נשארות כי נעים טוב וכיף

זה לגמרי בסדר לא לשכב בפגישה ראשונה (אישית אני חושב שזה ביזבוז) אבל מי שחושבת שהיא תחכה כמה חודשים ואז יקרה נס.
צפויה לאכזבה קשה לאור הגברים השווים שילכו לחפש מישהי נורמלית.
מעבר לזה
סקס הוא חלק אינטגרלי במערכת יחסים של גברים ונשים
לראות בהצעה לסקס דבר לא מנומס או לא מכובד
זה לגמרי שנות ה 40.

davka1

New member
לאחר שגמרנו לצחוק מהבדיחה הבאמת מצחיקה

הנה, אתה ממשיך להקטין ואף לאיים מה יקרה לנשים שלא מוכנות לשכב מיד בתחילת מערכת יחסים. אשה שלא רוצה לשכב איתך מיד היא לא תקועה ולא מספרת לעצמה סיפורים. הגישה הזו כל כך מיזוגנית. נשים לא עשויות ממקשה אחת והנסיון לשדר שמשהו בה פסול אם היא לא הופכת מיידית לפרטנרית סקס שלך היא פסולה לחלוטין.
זה נהדר שלך כייף עם חרמנית. אבל זה בסדר גמור לא להיות חרמנית עליך בפגישות הראשונות, או להיות חרמנית ובכל זאת להעדיף לחכות. אם זה לא מתאים לך, אז לא. אבל אין שום פסול בכך וגבר ״שווה״ לא יברח אם האשה מוצאת חן בעיניו. גם לא בגילאי ה 40, וזה מתאים לחלוטין גם למאה ה21.
דע כי יש הרבה מאוד נשים ששוכבות עם גברים ואפילו יוזמות את המגע המיני איתו רק כדי שהגבר לא יברח, כי נשים שומעות הרבה דיבורים מיזוגנים כמו שאתה מספר.
אין עוררין שסקס הוא אינטגרלי, השאלה אם חייבים להתחיל איתו עוד לפני שברור אם יש בכלל מערכת יחסים.

וכן, הצעה לסקס כמו שהבחור הזה הציע היא דוחה בכל כך הרבה רמות. הצעה נורמלית לסקס היא שנמצאים יחד ולאט לאט דברים מתחממים ומובילים הלאה באופן טבעי, בין אם מדובר בקשר רציני ובין אם לא.

התערטלות נפשית במידה זו או אחרת קיימת בכל הגילאים, ועצוב מאוד אם אצלך זה לא קיים. באמת בגישה המיזוגנית, בה האשה היא חפץ הנועד לספק את צרכי הגבר, יש פחות אינטימיות רגשית כי קשה לפתח אינטימיות שכזו עם חפץ.

Berethor

New member
זה אפילו לא נושא שיש הסכמה עליו אצל גברים

יש גברים שמעדיפים את אלו ששוכבות בקלות ויש גברים שמעדיפים את אלו ששומרות על עצמן עד גבול מסויים.

אייבורי

New member
אני לא מאיים

את יכולה להמשיך לחיות באיזו פנטזית פמניסטיות שלך
המציאות היא כזאת.
את יכולה לקבל אותה או לבכות עליה ואפילו להאשים אותי במיזוגניות.

בעניין הפטפטת הריגשית שאת כלכך אוהבת
זה באמת לא עושה קירבה כלכך כמו שאת חושבת.
לפחות לדעתי.

בכל מקרה אני אשמח לשמוע על מיליוני הגברים השווים המחכים להתפתחות מערכת ריגשית ומוכנים לחכות חודשים להבשלה.

Berethor

New member
הם לא מוכנים לחכות רק כי הם סבלניים או נחמדים

אלא גם משום שהם מבינים שמישהי ששוכבת בקלות יכולה לשכב באותה קלות עם אחרים וזה משהו שמפריע ללא מעט גברים.

אייבורי

New member
הלוגיקה שלך לא מסתדרת

אבל גברים לא מוטרדים יתר על המידה מההיסטוריה של מישהי.

אצל צעירים כמוך זה אישו, אחרי גיל 35 מי שלוקח לה 3 חודשי המתנה

נראת כמו ונשמעת כמו קוקיה משנות החמישים

Berethor

New member
למקרה שלא שמתה לב פותחת השרשור היא בת גילי

אז אפילו אם הטענה שלך שזה נפוץ יותר בקרב צעירים תהיה נכונה זה עדיין לא משנה במקרה שלה. רק הבהרתי תנקודה שיש גברים שמעדיפים נשים שאין להן 'היסטוריה גדולה' בנושא, וכן זה בלא מעט מקרים נובע גם מקנאה מסויימת לה או כי הם לא אוהבים אישה שמתנהגת באופן מתהולל מדי. כמובן שיש גם גברים כמוך שזה לא מפריע להם, אז אי אפשר להכליל לשום כוון. לגבי נשים בשנות ה40 או יותר, אני יכול להבין את הגישה שלך שבגלאים מבוגרים במיוחד שזה פחות רלוונטי "לתפוס מעצמן" יותר מדי, כמובן הנ"ל נכון גם לגבי גברים בעיקרון.

למעלה