נגמר לי הלילה...........

אפי 7

New member
בועז - אכן זו אני פשוט קרתה תקלה

כשנכנסתי לבלוג שלי שהיה על שם offe וכשחזרתי לפורום - הופיע ליד הודעתי השם אופי, נכנסתי בשם חדש, אולם אמרו לי שאפי תפוס, והמצחיק שהוא היה תפוס על ידי, אז הוספתי את הספרה 7 וחזרתי לשמי אפי. יום נעים אפי

boaz31

New member
מנורה-חן חן לך על תשומת הלב

שלך..בימינו ובמקומותינו תשומת לב זה די נדיר אני שוב מודה לך על כך!!!

ע ו מ ר 4

New member
בועז?!

אתה נהדר. ו...תודה על המילים החמות שקיבלתי ממך. ואשמח לראות אותך..כאן איתנו בעמק.......

p a l o m a

New member
עומר?? העמק הוא חלום... האם כבר ../images/Emo6.gif

ידוע כאן באיזה עמק עסקינן? השרשורים בלי עין הרע קצת קשה לעקוב.. נו אז ספרי מאיזה עמק את, שנקנא קצת............

ע ו מ ר 4

New member
בנות......

... אל לכן לקנא...... בואו ב18.....כאן לעמק יזרעאל. תביאו עמכם מצלמות...זה חשוב....למקום שנהיה בו....כי בטח תרצו לזכור איך נראתם כחלוצים אמיתיים... כן. יהיו שם תלבושות של חלוצים לרשותנו..... והכל כמו פעם...

MAOR1924

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo57.gif לפורום המיתחדש

boaz31

New member
עומר-אני מתחיל ללכת ברגל לעמק

כבר עכשו אלא אם אמצא טרמפ ואני מניח שכן אמצא !!!! בתמונה כמו עמק אבל זה ואדי צבעוני

ע ו מ ר 4

New member
בועז.......

גרה בעמק......על ההר.......... מוכנה לעבור ולו לקצת לעמק הזה.... כמה יופי יש בפריחה שם.

odo13z

New member
היי עומר. המשרד אפל...../images/Emo13.gif

כי אין לי חלון. אבל בערב , במרפסת הגינה שלי עם כוס תה ורוח העמק הקרירה יש באמת פיצוי ומרגוע לגוף ולנשמה. ומחר גם הבן מגיע מהצבא. כך שיש בהחלט למה לצפות ולקוות.

אנפה2

New member
שאיזה קיבוצניקי/ת תארגן../images/Emo8.gif../images/Emo163.gif

מפגש, זה מתאים לגילינו, וזה גם יחזיר אותנו לימי בחרותינו, הרי הקיבוץ הוא דבר הולך ונעלם, כך יהיה בשבילנו גם טיול גם חוויה וגם היכרות. מה דעתכם ?. קדימה , מי מרים את הכפפה ?. אני בטוחה שכולם יתרמו למען ארגון נאות, ולא יפול בכל כובדו על המארח.

למעלה