נדמה לי שיש התעמלות אומנותית עכשיו לא?

dardor

New member
יא אללה כמה אפשר לראות התעמלות אומנותית

בסדר הבנו, נבחרת ישראל... אבל כמה אפשר, עוד יומיים נגמרת האולימפיאדה, תנצלו את זה לגוון קצת.

אלוהים ישמור.. לא יודע מה יותר נורא, זה או שחיה צורנית

herouth

New member
בלי אטב באף ועם תנועות בלט רכות,

ההתעמלות הריתמית לוקחת בהליכה.

JonJon9

New member
חבל שבולט לא משתתף בזה,

זה בוודאי היה יותר מעניין.
מצד שני, אולי סוף סוף הוא יקבע שיא עולם חדש ב-200.

trilliane

Well-known member
מנהל
אז אל תצפה. יש אנשים שמתעניינים בזה

וכאמור, יש לנו נציגות ישראלית בזה. אני חושבת שאחרי שבוע ראשון גדוש ג'ודו כמה שעות של התעמלות אמנותית לא יהרגו אף אחד.

dardor

New member
דווקא צפיתי בזה ובמיוחד בישראליות

אבל כמה אפשר? השידור היה איזה 4-5 שעות... הבנתי יש ישראלים אבל בינתיים אפשר לשדר דברים אחרים. זה היה טו מאץ'.
גם בבדמינטון היה ישראלי ועדיין לא שידרו לנו משחקים אחרים..

יש מספיק דברים מעניינים שלא הראו באולימפיאדה.
ולגבי הג'ודו, זה היה לגמרייייי יותר מדי ג'ודו. נו אז? זה אומר שעכשיו צריכים להמאיס עלינו עוד ענף ספורט?

trilliane

Well-known member
מנהל
השידור היה 4 שעות, אכן. גם מחר, תתכונן.

ולא צריך להמאיס שום דבר, אבל בתחרות נהוג, אם אפשר, להראות את כל המתמודדים וכך עושים. כאמור, יש גם הרבה אנשים שזה מעניין אותם.

dardor

New member
ואת לא חושבת ש-4 שעות רצוף ריקודים זה הרבה?

הבנתי שיש הרבה אנשים שאוהבים את זה, אבל יש הרבה אנשים שאוהבים דברים אחרים...
ועד שיש אולימפיאדה פעם ב-4 שנים, אז מומלץ ורצוי לקפוץ מדי פעם מענף לענף שלא ראינו. זה כל הפואנטה והיופי באולימפיאדה. במיוחד במיוחד שזה מגיע אחרי הימים האחרונים של שחיה צורנית והיום עם השידור המוקלט ההזוי של שחיה צורנית.
זה לא ספורט הדברים האלה... תראו קצת דברים שראויים להיקרא ספורט.

ותעשי לי טובה, מחר יש דברים הרבה יותר מעניינים כמו חצאי גמר בכדורסל, חצאי גמר גם בכדורמים, כדורעף, כדוריד. חצאי גמר באיגרוף, אתלטיקה, קפיצות למים ועוד ועוד דברים שרואיים להיקרא ספורט.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא. כאמור, זה פעם בארבע שנים

חלקנו אשכרה רוצים לצפות בתחרות של מקצוע יפה, בטח ובטח כשמשתתפות בו ישראליות, מההתחלה ועד הסוף.

אחרי שבוע שלם של מוקדמות שחיות בצהריים וגמרים בערב ועכשיו עוד שבוע של מוקדמות אתלטיקה בצהריים וגמרים בערב, אני ממש לא חושבת שזה הרבה. בכדורמים אין לנו נציגות ומשחקי כדור אחרים (במיוחד כדורסל) לא חסר גם בימים כתיקונם.

dardor

New member
בסדר גמור... נציגים חייבים לשדר

אפילו אני צפיתי בנבחרת וכמובן בנטע ריבקין שהשלימה קו עם כל המשלחת והפילה איזה משהו..
סתם אני דווקא בעדה

אבל בכל מקרה, שישדרו את כל הישראלים. אבל בין לבין שיש מתחרות אחרות, אפשר לעבור פה ושם לכל מיני דברים אחרים.

ואיך אפשר להשוואת התעמלות אומנותית לאתלטיקה ושחייה? בחייאת זומזום...

trilliane

Well-known member
מנהל
למה שיעברו? לא מגיע לנו לראות תחרות שלמה?

לראות איך מצליחות המדינות האחרות? איך אנחנו בהשוואה אליהן? אתה מתייחס לזה כמו אל חובה רק כי יש ישראליות בשעה שיש אנשים שאשכרה רוצים לצפות בספורט הזה, הוא מעניין אותם וגם להם מגיע. כבר ספגתי שלל שעות שידור של ענפים שמשעממים אותי אז עברתי ליורוספורט או לאינטרנט, אז יאללה, עכשיו תורכם.

dardor

New member
אז לפי מה שאת אומרת

אנחנו אמורים לסבול את כל שידורי הבדמינטון רק כי מישה זילברמן משתתף שם... כמובן בשביל לראות איך אנחנו בהשוואה אליהן.

בקיצור חרטא ברטא. ערוץ 1 הם מפגרים ששידרו לנו דברים לא מעניינים כל האולימפיאדה הזאת. שחיה, אתלטיקה והתעמלות מכשירים זה הבסיס באולימפיאדה וכמובן לשדר את זה חובה. אבל להראות לנו ריתמיקה כל היום? אפשר לשדר שעה שעתיים זה גם מספיק.. אבל למה הכל?! זה לא ספורט זה ריקודים! לא מספיק אחרי השחיה צורנית? טוב שלא מראים לנו ריקוד סוסים שבטפשות הועד האולימפי זה גם ספורט.........

וכן חובה לשדר את זה בזמן שהישראלים מתחרים. זאת המטרה של ערוץ 1, להראות לנו את הישראלים. והבנתי שאנשים רוצים לצפות בזה, קלטתי. שעה שעתיים לא מספיק? יש אנשים שרוצים לראות גם ירי בצלחות חרס, זה אומר שצריך לשדר את השטויות האלה? לא..

herouth

New member
לא הבנת. זו תחרות אחת, ומראים את כולה.

כל משחק בדמינטון הוא תחרות בפני עצמה. אבל כשיש לך משחקים שהם לא "מישהו נגד מישהו" אלא דירוג, אז מראים את כל התחרות - כמו בהתעמלות, כמו בקפיצות למים. אישית הייתי מעדיפה גם באתלטיקה שפאקינג יראו לנו את כל הקפיצות לגובה/רוחק/משולשת במקום שיעברו כל הזמן מזה לזריקת כידון ומשם לריצה. אבל כנראה שככה זה כשיש הרבה תחרויות באותו אצטדיון. ואולי כל חובבי האתלטיקה הם בעלי טווח תשומת לב קצר.

trilliane

Well-known member
מנהל
גם ריקוד הוא ספורט, רק אמנותי

הן מפעילות את הגוף ומתאמנות לא פחות מספורטאים אחרים, יש תחרות, יש כללים, יש מכשירים – זה ספורט. בכל מקרה, ברור לי שלא אשכנע אותך, אתה מקטר כי אותך זה משעמם, אני מרוצה כי אני אוהבת את זה, וזהו. בדיוק כפי ששידרו לי הרבה ענפים שלא אהבתי אין לי כוונה להתנצל על כך שסוף סוף משדרים כאן ענף שאני אוהבת.

dardor

New member
דווקא אני בטוח שמתאמנות יותר מספורטאים אחרים

אז מה גם הסוסים בדרסאג' מתאמנים הרבה, זה הופך את זה לספורט ראוי? ואף אחד לא ביקש ממך להתנצל, לך אני לא משלם לאגרה. לערוץ 1 לעומת זאת, אני כן לצערי.

trilliane

Well-known member
מנהל
השוואת מתעמלות לסוסים היא חציית קו אדום בעיני

ואין לי כוונה להמשיך איתך את הדיון.

dardor

New member
לא אני זה שמשווה... זה הועד האולימפי

למרות שמכל הסיפורים על המכות, אני לא רואה הרבה הבדלים.

אם המאמנת של ההתעמלות אומנותית הרביצה לבנות במקל והרעיבה אותן (כפי שפורסם לפני כמה שנים שהיה את כל הבלאגן) אז מה ההבדל בין זה לבין סוסים בגדול?

ערוץ 1 באווירת סוף קורס

פתאום משדר תחרויות של שעות ברצף, חותך לשעתיים בערב לא רק לחדשות, גם לתוכניות אוכל (באולימפיאדה?!). אין להם כוח לחשוב, אין להם כוח להתאמץ. שלחו את מירי נבו להתעמלות, יאללה, שתשדר שעות.

לא היה צריך לשדר את זה כל, זה לא ענף מעניין במיוחד, זה לא ענף פופולרי במיוחד. אני יודע שהדברים שלי לא כוללים את כולם. יש אנשים שזה כן מעניין אותם כענף (ולא רק כישראלים, שמספיק היה לשדר אותן). יופי, לכל ענף מהענפים הפחות גדולים במשחקים יש אוהדים, ואף אחד לא קיבל שידור כזה. אבל ערוץ 1 מיצה את האולימפיאדה כמה ימים לפני הסיום. עכשיו זה רק לסחוב בין תחרויות האתלטיקה.

dardor

New member
בדיוק כך. זה בעיקר נובע מראש קטן.

מירי נבו כבר שם? אז שתשדר..
גרטל מתנחל בבריכה? אז נתן לו לשדר את כל מה שקשור במים

למעלה