נושא לדיון:השהיית התכנית בערוץ 20 ובנט בכיפור

droriko

New member
סליחה התבלבלתי לשניה, רצח זה יותר חמור כן

אבל חילול שבת הוא עדיין גרוע מחילול יום כיפור

לא דיברתי על חילול היום.

נכון, מבחינת חומרה יותר חמור לחלל שבת, אבל הבאתי לך כמה הוכחות בהודעה הקודמת להראות לך שהחשיבות של יום כיפור גדולה יותר משל שבת.

gwini1

New member
כיפור דוחה שבת!!!!!!

כשיום שבת ויום כיפור יוצאים באותו יום, כיפור דוחה שבת.

eli7r

New member
אולי כי חוץ מאשר ודיירי וילה יש עוד אנשים

כן אני יודעת שנראה לכם לאחרונה שיש רק 16 אנשים בבית אבל זה לא נכון מה עם הצלמים הטכנאים הבמאים וכו' להם לא מגיע? למה הם צריכים לעבוד ביום צום בהנחה והם צמים?ןמה הם צריכים לעבוד ביום שנחשב לקדוש? אז לכם אין מה לעשות למה זה צריך להיות על חשבונם למי שאין מה לעשות אני מוכנה להכיר לו עולם חדש שנקרא ספרים,

metrosexual

New member
כאתאיסט גמור אני מסכים!

לדעתי לא צריך שהבמאים יעבדו ביום כיפור,אולי אפשר למצוא איזו עזרה טכנית,מצלמה רק על הסלון (בלי להזיז את המצלמה)

jaycom

New member
סיבה פשוטה: אסור להעסיק ביום כיפור

ולכן, מי יצלם ויביים את התוכנית?

לגבי ערוץ 20 סיבה פשוטה זה חוק...

אסור להעביר ערוץ ישראלי בטלויזיה. ולגבי האינטרנט השערה, פשוט אין מספיק כח אדם שיהיה מוכן לעבוד. כח אדם זה צלמים מפיקים אנשי אינטרנט וכו הכי פשוט כח מצומצם שישגיח עליהים ובמוצאי כיפור הכל יחזור לקדמותו... אפשר להתלונן עד מחר אבל חוק זה חוק... כולה 24 שעות תשרוד בלי טלויזיה מי ישמע סוף העולם אני לא דתי אבל אני לא מבין את הקו מחשבה של אנשים שממש לוקחים את זה קשה לקחו לכם את הטלויזיה ליום אחד לקחו לכם את החיים. תצאו קצת החוצה יש עולם מחוץ לקופסא...

יNOT

New member
אפשר לשרוד בלי טלוויזיה , לא זו הנקודה...

הנקודה היא שאם אין צופים, אין מי שבאמת מפקח על איזה חוקים מופרים בתוכנית, ונכון שאמרו שכבר כל כך הרבה חוקים הופרו ולכן מה זה משמעותי כל כך(היה עוד שרשור בנושא שנקבר ) אז כן זה משמעותי ! תוכנית של 24 שעות שמנסה לשכנע את הצופים שאין בה שום עריכה ושום ביום של המשתתפים, לא יכולה לעשות פסק זמן של יום שלם, לחזור למחרת ולהגיד "אל תדאגו לא היה כלום , ולהוכחה הנה 45 דקות מכל היום שפספסתם" רואים?! אף אחד לא עובד עליכם" אתה תאמין לזה? אני לא.

בוא אגלה לך סוד

אין תוכנית ריאליטי שלא מבוימת, יגידו מה שיגידו ההפקה תמיד משנה משהו זה כמו שתבקש מהם להוכיח לך שהאס אם אסים של ההדחה הם באמת נכונים אף אחד לא יכול לדעת אם התערבו או לא ההפקה מחפשת רייטינג נקודה. כך זה היה כך זה עכשיו וכך זה יהיה בעתיד... עובדה שהשרדות למרות כל ההתערבות של ההפקה זכתה להצלחה ענקית... אז זה לא משנה אם יהיה מצלמות ואם לא יהיה מצלמות תמיד תהיה התערבות...

יNOT

New member
ההבדל הוא באמיתות בפרסום

זה שאי אפשר להוכיח את ספירת ה SMSים ברור לכל, כמו ששיטת ההצבעה היא לטובת ההפקה ולא לטובת הצופים. מפיק התוכנית, בתוכנית המרכזית, ובכל מקום אחר שהם יכולים ההפקה ומקושריה אומרים שאין בימוי והכל אמיתי. כל מה שהצופה רוצה זה להיווכח בכך בעצמו, אם הם משקרים לצופים, בצורה בוטה של עריכה סובייקטיבית , ומודעים לכך שכל מה שהם עושים זה להטעות את ציבור הצופים, אז למה להתווכח על כמה התוכנית "אמיתית"?! או שנותנים לצופים לשפוט, או שיגידו שעשו הישרדות. וזהו.

איתי בל

New member
אתה יודע מה הקטע פה?

שאתה כל הזמן מחפש הוכחה שלא עובדים עלייך קשת מנגד בשום רגע נתון לא מנסים להוכיח לך שלא הם לא פתחו לך את הערוץ 24 שעות כדי שתאמין להם... גם את זה אפשר לפברק לא רואים כל משתתף 24 שעות עכשיו אני מסתכל בטלוויזיה אני לא רואה את שי אולי הוא בחדר האח הגדול אוכל ארוחה ענקית מתקתק את חברה שלו ומקבל הוראות להמשך השבוע אולי אולי ואולי קשת לא מנסה להוכיח לך גם אחרת זה פתוח 24 שעות כי זה הפורמט וזה העניין ולא כדי שתראה שההפקה לא מתערבת כך הנושא של אם זה אמיתי או לא אמיתי לא עומד הפרק בכלל רק בראש שלך

יNOT

New member
כנראה שדברי המפיק של התוכנית הטעו אותי

"ריאליטי אמיתי" אין לי שום בעייה עם ההפקה או אם עובדים עליי כן/לא אני רק מביע את דעתי, ומכיוון שהנושא של השרשור הוא הפסקת השידורים בגלל יום כיפור, לזה הגבתי. את השאלה אם מה שקורה בתוכנית הוא אמיתי או לא אני משאיר למישהוא אחר, אני רק הגבתי שאם הם רוצים ליצור משהו אמיתי (ובאמיתי אני מתכוון משהו שיישכנע את הצופה שדיירי הווילה לא עושים הפסקות צהריים בקניון ) , אי אפשר לעשות "PAUSE" על אנשים אמיתיים, ואחרי יום לבוא לראות שהם באותו פריים שעזבנו אותם וללחוץ "PLAY" . ההפקה יצרה לעצמה חוקים, ומפרה אותם בזלזול בוטה לצופה, אני רק אמרתי ואומר שוב ש"האח הגדול" האמיתי הוא הצופים. (כן, גם אם שי לא מול הצלמה ואוכל בחדר של ההפקה , לפחות שמים לב שהוא לא בנמצא )

איתי בל

New member
כדי לעשות משהו אמיתי לא צריך לשכנע אותך

צריך פשוט לעשות משהו אמיתי... אם אני אדם חף מפשע... גם אם תאשים אותי גם אם לא אוכיח לך אחרת אני עדיין אהיה חף מפשע לא משנה גם אם אני יושב בכלא אני חף מפשע כי לא ביצעתי את הפשע זו תוכנית ריאליטי אמיתית כי הם רק מצלמים ללא התערבות... וגם אם הם יכבו את המצלמות הם עדיין לא התערבו וגם אם הם מדליקים את המצלמות עדיין יש להם אפשרות להתערב וזה שאתה בכוונה שלך אמיתי זה לשכנע אותך זה משהו אחר אף אחד פה לא מנסה לשכנע אותך...

למעלה