נושא לדיון:השהיית התכנית בערוץ 20 ובנט בכיפור

יNOT

New member
יצאתי מבולבל

מה המטרה של הריאליטי הזה? פורמט "אח גדול" אמור להציג מה בדיוק?! איפה השוני מהפורמט של הישרדות? רק בזה שאחד בווילה השני בג'ונגל? איך אתה יכול לשפוט? ואני מתכוון שבתור צופה זה הרי תפקידנו, או שלצופה יש תפקיד אחר?

איתי בל

New member
מטרה של ריאליטי...

נשמע כאילו מדובר בתוכנית שאמורה ללמד משהו או תוכנית בעל ערכים זו תוכנית בידור המטרה של תוכנית ריאליטי שתצפה בה נקודה... פורמט השרדות זה לשרוד אי בתנאים של אדם קדמון לעשות משימות קצת יותר מסובכות מלשמור על כספת ולקחת בני אדם ולשים אותם בחוקי ג'ונגדל מאוד שונה מווילה..עם קתציב של אוכל..עם בריכה המטרה שם שיחגגו שיהנו ושאנחנו נצפה בהם 24 שעות זה שלסגור את הערוץ ליום אחד נוגד את התוכנית? ברור הפורמט אוסר על כך מצד שני אתמול עשיתי פרסה בכביש שאסור לעשות בו פרסה כי לא היה לי כוח לנסוע עוד רבע שעה ולעשות סיבוב... לפעמים עוברים על החוקים תחליק...

יNOT

New member
אין הבדל , עברת על החוק ../images/Emo196.gif

זה בדיוק אותו הדבר, אם היה תופס אותך שוטר באותו מקום היית מקבל דו"ח, פה הצופים הם בתפקיד השוטרים , ההבדל היחיד הוא שהצופה לא יכול לתת דוחות להפקה ברגע שהם "מחליקים" את החוקים

איתי בל

New member
למה אתה שוטר?

אתה רוצה להיות שוטר תהיה שוטר... אני צופה תפקידי רק להנות חבל שאתה חושב שאתה במשמרת בעבודה אבל לבריאות

יNOT

New member
אתה צודק בהחלט

זה לא מתפקיד הצופים להיות שוטרים, זה רק תוצאת לוואי, אם ההפקה הייתה אוכפת את החוקים של עצמה אז הצופה היה יכול ליהנות מהתוכנית. ברגע שההפקה בוחרת להתעלם מהאחריות שהיא לקחה על עצמה זה הופך להיות תפקיד הצופים, כי אנחנו רק רוצים ליהנות מהתוכנית , בלי "שיחליקו" לנו את החוקים שעל פיהם התוכנית הייתה אמורה לעבוד, אחרי הכל, אותם החוקים זה חלק מהסיבה למה אנחנו צופים בתוכנית במקום במשהו אחר.

איתי בל

New member
אחי רק אתה נכפת לשוטר

אל תחשוב שכולם ככה ממש לא זה רק אתה אני לא שוטר אני צופה מצידי שההפקה תעבור על החוקים שתשקר שתרמה למה זה צריך לעניין אותי? זו תוכנית טלוויזיה! זה סך הכל צריך לבדר אותי כשאני יושב בבית ותו לא זה שאתה נהפכת לשוטר זו אך ורק בעיה שלך

יNOT

New member
אתה מוזמן לקרוא את שאר התגובות בפורום

ולא רק את שלי , יש מחדל של ההפקה, אנשים לא רוצים להיות שוטרים לתוכנית , אבל גם בתוכנית שנועדה רק להנאה יש גבול לכמה חוקים אפשר לכופף. באמת תקרא את שאר הפורום, מה שאני כתבתי זה רק טיפה בים.

איתי בל

New member
אני קורא בפורום

רק אתה פסיכי מספיק כדי שבאמת יהיה אכפת לו גם כשאנשים כאן מדברים על זה הם מדברים לגבי עצמם אתה שומע מהם שהם פשוט מתבאסים שבכיפור לא יהיה להם מה לראות בטלוויזיה רק אתה שוטר וגם אם תמצא עוד שוטרים זה לא יעשה אתכם יותר חכמים זו תוכנית טלוויזיה...שב תכין פופקורן תהנה

יNOT

New member
אם כל כך לא איכפת לך מהנושא למה ההתמדה הזו?!

כנראה שאני באמת נמנה עם הפסיכים פה, אלו שרוצים לראות תוכנית ריאליטי בה חוקים הם חוקים, אלו שאיכפת להם ממה שקורה בווילה (למרות שלי ממש לא איכפת ) אני עדיין מפציר בך אם ידוע לך על חוק במדינת ישראל או של הרשות השנייה שאוסר שידורים באינטרנט בכיפור אנא שתף אותנו, וסיים את הדיון הזה.

איתי בל

New member
על האינטרנט אני לא יודע

ואם אתה רוצה לראות את התוכנית אז תראה אותה ואם אתה לא רוצה אז אל תראה אותה אבל אל תפקח אותה אחריה ואל תבדוק אותה אתה בתור צופה כל מה שצריך להטריד אותך זה האם בא לך לצפות בזה או שאתה מעדיף תוכנית אחרת מהמגוון שיש לך והאם אתה רוצה או לא רוצה לשלוח אס אמ אס ולהיות יותר שותף בתוכנית ואל רק צופה פסיבי אבל אתה רוצה להיות שוטר להם לדאוג שיאכפו את החוקים ועוד לנהל להם האם ישדרו בכיפור או לא עזוב חוק לא חוק גם אם אין חוק הם לא רוצים לא צריך... סו פאקינג וואט

יNOT

New member
זו בדיוק הנקודה

אם התוכנית נבנתה על חוקים מסויימים ואין אוכפים של החוקים האלה אז אין באמת עניין לראות את התוכנית. כתבתי כבר שאין לי עניין להיות שוטר, לא יודע למה אתה נתפס לזה שאם למישהו איכפת מהתוכנית הוא צריך להיות שוטר?! (כשכתבתי שוטר בפוסט מוקדם יותר התייחסתי לתפקיד ההפקה, אם הם לא עושים את זה ברור שהצופה לא יכול לעשות את זה , אבל הרושם שנוצר אצל הצופה הוא שזה תפקידו...או שיעביר ערוץ...או שייקבל את זה שהחוקים שאמרו לו שעליהם מושתת התוכנית לא חלים עוד ) הסברתי גם שלפי דעתי מדובר פשוט ברצון לרצות את המגזר הדתי והחרדי, במידה ואין חוק שאוסר על שידור התוכנית באינטרנט זה ההסבר היחידי שנשאר... כמובן יכול להיות שפשוט הם רוצים לתת חופש לעובדים ולדיירים בגלל החג וזו הסיבה למה הם "זורקים" את כל הקונספט של התוכנית , ומוכנים לעשות PAUSE ושהצפוה יבוא למחרת ויילחץ PLAY או שפשוט ייראה שוב את העריכה הסובייקטיבית בשידור המרכזי. *אם אין לך מה עוד לחדש בנושא, ואתה לא יכול להציג חוק שמצדיק את דבריך אין טעם עוד להמשיך בדיון הזה.

ליטליקSD

New member
גם העריכה לערוץ 2

היא ככ גסה, שמי שרואה רק בטלוויזיה לא שם לב ששי דומיננטי. ואני אומרת את זה כי אני מכירה כאלה שרואים קבוע ולקח להם זמן עד שהם הבינו מי זה שי שטרית. ושתקלטו, הדוגמא הזאת לא באה כדי להוציא את שי כך או אחרת, אלא רק כדי להמחיש לכם עד כמה העריכה של התוכנית לא מהווה אינדיקציה למה שבאמת קורה שם.

דניאלי39

New member
אני לא מבינה איך אפשר להבין משהו

מלהסתכל רק על התכנית בערוץ 2. כ"כ הרבה פרטים חסרים, מראים משפט וחצי מתוך שיחה שלמה (שלפעמים מראה הרבה מאוד) זה רק מראה את הכח שיש לכלי העריכה בתקשורת...

shy6

New member
גם הדגש שם הוא בעיקר על המשימות

אין שום עומק

ליטליקSD

New member
לא רק על המשימות. ובכל זאת,

הכל שם סלט. חחח יותר סלטממה שנעמה, קרן ומיקי עשו. בחיי. הראו אלף פעם את השיחה של שי וקרן על רנין לפני שקרן ורן התנשקו. ועוד בהיקשרים שלא רלוונטיים בכלל למה שניסו לקשר. כשאניצופה בהקלטות של היס מקס בתוכניות של ערוץ 2, פתאום נופל לי האסימון למה בתוכניות ריאליטי רגילות, המשתתפים אומרים שערכים אותם. פתאום רואים את זה שחור על גביי לבן מה שנקרא.. פתאום רוןאים איך הלייב הוא לייב ואיך העריכה ל45 דקות (כולל הפרסומות זה שעה וחצי בערך..) בעצם מעוותת את הריחאליטי של התוכניות האלה..

Jovencita linda

New member
זה הכי הגיוני שיש

יש הבדל בין יום כיפור ליום שבת אני אתן לך הבדל אחד:ביום שבת רק הדתיים לא רואים טלויזיה לעומת זו ביום כיפור רוב האנשים בארץ לא צופים בטלויזיה.. וזו רק סיבה אחת קטנה.

יNOT

New member
ויש הסבר גם לזה

מאוד ייתכן שאתה צודק וכל עם ישראל מכבד את יום כיפור. וזו הסיבה שהם לא רואים טלוויזה. לעומת זאת.... יכול מאוד להיות שאתה טועה, וזו הסיבה למה מכונות השכרה של DVD'S עושים קופה באותו יום, העובדה שפשוט אין שידורים היא גם הסבר למה עם ישראל לא רואה טלוויזיה. ואני דיי בטוח שאם היית יכול לשאול את ספקי האינטנט, היית מגלה שאנשים או בחוץ עם האופניים או באינטרנט. לא הרבה יושבים בבית ומכים על חטא, ומבקשים כפרות. אם יש לך סיבות נוספות מעבר לסיבה הקטנה הזו, אנא שתף אותנו.

איתי בל

New member
יש חוק במדינת ישראל

למשל יש חוק שאסור לפתוח חנות ולעבוד בשבת... קיים חוק כזה חנויות שעובדות סביר להניח שמשלמות קנס פשוט שווה להן לשלם אותו אך החוק קיים קיים גם חוק שלא משדרים כבלים ביום כיפור... זה כבר תנך לא תנך זה גם חוק במדינה הזאת...אני די בטוח לפחות שהוא קיים לכן שום ערוץ לא חשב על דעתו להישאר פתוח חילוני ככל שיהיה פשוט אסור וקשת לא רוצים להילחם בדבר הזה... זה הכל

למעלה