נחשו!!
תמיד אמרתי שלשאול זה הרבה

Hieros Gamos

New member
נחשו!!../images/Emo3.gif תמיד אמרתי שלשאול זה הרבה

יותר כיף
טוב נו, מאז שהאוס אמר את זה
1. שני שמות שניתנו לצ'ייס, קמרון ופורמן בסידרה 2. איך האוס הבין שלמטומטמת הקטנה אין דלקת קרום המוח אלא משהו אחר? 3. סטייסי ביוונית עתיקה זה...? 4. למה פורמן מריח את המכנסיים של הילד? 5. על מה האוס וקאדי מסכימים (עונה ראשונה) 6. מיהו הנפגע הראשון מהמקרה? (זה ההתחלה של הציטוט) 7. שני דברים שהאוס טוען שמושכים בחורות (אחד מעונה ראשונה, אחד משנייה). 8. מה קאדי תעשה....(רמז זה קשור לסצינה שלעולם לא תשודר) 9.מה האוס לא צריך לראות ולמה הוא רואה את זה? 10. שלושה אירועים שאנשים הורידו את הגיל של האוס ל...מאוד נמוך. מה היה הגיל ו..נו, האירוע, מי אמר וכאלה
חיחי אנג'וי

מיאו ../images/Emo3.gif |יאח|

1. שני שמות שניתנו לצ'ייס, קמרון ופורמן בסידרה - דאקלינגס!! אה, רגע, זה לא בסדרה
. הממ... the kids - בפרק 10, ו-the scooby gang בפרק 3 2. איך האוס הבין שלמטומטמת הקטנה אין דלקת קרום המוח אלא משהו אחר? הצוואר שלה כאב כשהיא הזיזה את הראש מצד לצד ולא קדימה ואחורה. 3. סטייסי ביוונית עתיקה זה...?
relationship killer 4. למה פורמן מריח את המכנסיים של הילד? הוא לא, הוא מריח את הרצפה
5. על מה האוס וקאדי מסכימים (עונה ראשונה) 6. מיהו הנפגע הראשון מהמקרה? (זה ההתחלה של הציטוט) חוש ההומור של קאדי? 7. שני דברים שהאוס טוען שמושכים בחורות (אחד מעונה ראשונה, אחד משנייה). עונה שניה - בחורים מתוסבכים, עונה ראשונה... המקל שלו? לוידעת
8. מה קאדי תעשה....(רמז זה קשור לסצינה שלעולם לא תשודר) האאאא?!?! 9.מה האוס לא צריך לראות ולמה הוא רואה את זה? ???? 10. שלושה אירועים שאנשים הורידו את הגיל של האוס ל...מאוד נמוך. מה היה הגיל ו..נו, האירוע, מי אמר וכאלה חיחי - מה? הגיל של האוס? מה? can you be a little more vague please?! אני חושבת שזה יעבוד יותר טוב אם אני גם אבין את השאלות...

Hieros Gamos

New member
^^'

1.
יאיי!! WTG...דה סקובי גנג תמיד נורא מצחיק אותי
הכוונה הייתה שיתבלבלו עם הדאקלינגס אגב אז קולה כבוד
2.
3.
4.
5.
6.
7.
(מלא. כן, זה המקל שלו הציטוט הולך משהו כמו- chicks dig that, better than a puppy
) 8.
9.
חיחי לרגע שכחתי מה התכוונתי בשאלה אבל נזכרתי
10. תראי כל הזמן מכנים אותי- X years old שלושה מצבים שכינו אותו ככה, בן כמה אמרו שהוא ומי אמר את זה...קאפיש?

אוי, כתבתי תגובה ../images/Emo29.gif

ובטעות סגרתי את ההודעה
את חייבת לעבוד על הניסוח. להגיד "הורידו להאוס את הגיל" זה ממש לא ברור :X בכל מקרה - סטייסי אמרה שהוא בן שנתיים, נדמה לי. קאדי אמרה משהו ב-kids, כשהאוס בהה לה בשדיים. וקמרון אמרה משהו אני חושבת
. בקשר ל-8 ו-9, את חייבת לעשות את השאלות ברורות יותר
(כשאת לא יודעת למה התכוונת זה בעיה, יו נואו
)

Hieros Gamos

New member
יש לי ספרות היום, אני שומרת את הניס

וחים לזה.. ואממ תשובה לחלוטין לא מלאה.. 9-קסם ידעה... 8...איזה קטע/פרק לא ישודר לעולם?

Hieros Gamos

New member
כן, הנחתי שלא התבלבלת../images/Emo3.gif

אני חושבת שהבעיה של האחרים זה שהם לא כל כך יודעים על השמות האלה
(דאקלינגס וקוטג'ים
)

randomguy

New member
שאלות קשות. לא יודע יותר מ 3, 4

1. שמות שלהם או כינויים? לא הבנתי מה את שואלת. 2. בגלל שכאב לה כשהיא הזיזה את הראש לצדדים ולא למעלה ולמטה. 3. הורסת יחסים (משהו כזה) 4. כי היה מסריח. הוא איבד שליטה על הסוגרים (לא שתן, צד שני
). 5. לא זוכר כרגע. 6. אם זה ציטוט, תכתבי באנגלית, יהיה יותר קל להיזכר. 7. עונה שנייה הוא אומר לילדה שהוא מורכב (ולא עצוב) 8. תפטר את האוס? 9. התכוונת למשהו גס? 10. לא זוכר. אני עייף. הולך לישון. ביי.

Hieros Gamos

New member
מיפ מיפ

1.
לא השמות שלהם. שני שמות שנתנו לשלושתם ביחד... 2.
3.
4.
לא הסצינה הנכונה 5.
6. אם אני אכתוב את זה באנגלית זה יגלה את הכל. זה לא אמור להיות קל
7.
חצי... 8.
9.
ממש לא... 10.

randomguy

New member
גל הניסוח שלך SUCKS !

צריך לנחש מה התכוונת לשאול בכלל
1. עכשיו כבר קראתי את התשובות של כולם אז זה לא חוכמה. 4. זאת היתה שאלה מכשילה? זה לא הוגן!
6. אני לא תמיד שם לב לתרגום, ולפעמים אני דווקא שם לב רק לתרגום. פעם הבאה תנסחי את השאלות יותר ברור וגם תשאלי על דברים שקשורים ברפואה, דברים מצחיקים, דברים גסים, או דברים שקשורים בקמרון, אחרת איך אני אמור לזכור???

Hieros Gamos

New member
הניסוח היה לא ברור בחלק מהם בכוונה

ב10 נגיד, לא, אבל ברוב האחרות כן... 4. זאת הייתה אמורה להיות שאלה מכשילה!! 6. זאת בעייתך
אני שואלת את מה שעולה לי באותו רגע...התחלתי את זה כי הייתה לי שאלה אחת בראש, האחרות מתהוות תוך כדי, מה שיוצא אני מרוצה

randomguy

New member
השאלה המכשילה שלך הכשילה את עצמך

אני נתתי תשובה נכונה (אני כמעט בטוח שהוא הריח את המכנסיים של הילד השחור שהוא ואבא שלו שיקרו אחד לשני). אז אני צדקתי לדעתי בתשובה והאחרים טעו!

Hieros Gamos

New member
אבל השאלה שלי כיוונה למשפט של

הילדה הקטנה והמעצבנת בפיילוט..חוצמזה שהוא לא הריח לו את המכנסיים, הוא הריח את האממ...יציאה ואז הרימו את השמיכה וראו את זה. הוא לא הריח לו את התחת

randomguy

New member
LOL ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif הבנתי ../images/Emo6.gif בסדר ../images/Emo45.gif

lovely max

New member
...see? she asked the question

1. scooby gang 2. לא כאב לה להזיז את הצוואר לצדדים. 3. לא ראיתי עדיין את העונה השניה. 4. הוא מריח את הרצפה.. 5. excellent... you won't fire me! 6. ? 7. המקל שלו. 8. אם האוס ייכנס לתגרה בבר?...סתם ניחוש. 9.fun bags כי חם? יש לי הרגשה שחצי מהשאלות הן על אותו פרק..או שהוא סתם נתקע לי בראש? 10. קאדי: מה אתה בן 8? (הוא מנסה לזרוק משהו לתוך החולצה שלה ,קרוב לחג המולד). קאדי: מה אתה בן 12? (הוא מנסה לא להסתכל לתוך החולצה שלה) ווילסון: מה אתה בן 3? (בטוח שקרה מתישהו :) )

Hieros Gamos

New member
*מחייכת בטיפשות על הציטוט*

1.
חצי. 2.
3.
4.
5.
=) 6.
7.
חצי 8.
9.
אממ לא קשור לפאנבגס של קאדי
10. אממ אני אתן לך את השניים הראשונים. תהיי יותר ספציפית על האחרון. הראשון אגב זה כשהוא עושה את הפרצוף אם אני לא טועה
(can an eight year old do this?!?! LOL)

lovely max

New member
../images/Emo13.gif

בקשר לחתימה שלך, מתה על איך שהוא אומר January... יש לך מושג על מי הוא שר את זה? היא קיימת בכלל? ואגב, הבנתי שאת אוהבת ג'יבס ווסטר אז.. http://www.youtube.com/watch?v=iKMUUd30YTc&search=wooster

Hieros Gamos

New member
לא חושבת שזו מישהי מסויימת, זה

משהו שהם כתבו לפיילוט של ABOF&L... אני אוהבת כל מה שקשור ליו ומבטא בריטי...וגם לא
תנקס

למעלה