נחשו!!
תמיד אמרתי שלשאול זה הרבה

Hieros Gamos

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הבנתי את הכוונה

וכן זו כזו סצינה מצויינת אחרי זה כשהיא מתחילה לעלות במדרגות והוא כזה- people used to have more respect for cripples או משהו כזה ואז הבחור בכיסא גלגלים מסתכל עליו כזה

Kat111

New member
האוס כזה מלך../images/Emo70.gif ראיתי את הפרק בדיוק

השבוע כי החלטתי שעכשיו גם החבר שלי צריך להיות מכור להאוס!!
אז ישבתי אתו לראות שוב את הפרקים הראשונים... אין אפס
הסדרה הזאת גאונית כבר מהפרק הראשון

Hieros Gamos

New member
ללא ספק.

אגב, החלטה נבונה
החזירו לי היום את הדיסקים של עונה I !! לא שזה שינה הרבה בהתחשב בזה שיש לי את הפרקים על המחשב אבל וואטאבר

Kat111

New member
חהחה../images/Emo6.gif תודה! אני מחכה עוד יומיים..

ואם הוא לא שואל "נו, מתי רואים עוד פרק של האוס..." - חבל"ז
ומזל טוב שחזרו אליך הדיסקים. אבל למה זה לא משנה? הבנתי שבדיסק של עונה 1 יש גם פיספוסים וכאלה...

Hieros Gamos

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חברים שלי פשוט ראו את כל עונה ראשונה ביומיים-שלושה
זה לא הדיוידי...זה פשוט דיסקים אבל את התוספות יש לי על המחשב בכל מקרה אז זה באמת לא משנה

Kat111

New member
המממ... מרתון האוס...

נשמע כייף!! צריך לארגן משהו כזה פעם...

Hieros Gamos

New member
טוב התשובות-מרוכז...

1. שני שמות שניתנו לצ'ייס, קמרון ופורמן בסידרה: the kids, the scooby gang ויש עוד אחד אבל זה עוד לא שודר
2. איך האוס הבין שלמטומטמת הקטנה אין דלקת קרום המוח אלא משהו אחר? כאב לה כשהיא הזיזה את הראש מצד לצד ולא מלמעלה למטה 3. סטייסי ביוונית עתיקה זה...? הורסת מערכות יחסים... 4. למה פורמן מריח את המכנסיים של הילד? הוא לא, הוא מריח את הרצפה (יש פה המון שאלות מהפיילוט
) 5. על מה האוס וקאדי מסכימים (עונה ראשונה)- על זה שהיא לא הולכת לפטר אותו (שוב, פיילוט) 6. מיהו הנפגע הראשון מהמקרה? (זה ההתחלה של הציטוט) חוש ההומור של קאדי 7. שני דברים שהאוס טוען שמושכים בחורות (אחד מעונה ראשונה, אחד משנייה). המקל וגברים מתוסבכים
8. מה קאדי תעשה....(רמז זה קשור לסצינה שלעולם לא תשודר) grab his cane
הסצינה הזאת מצחיקה אותי כל פעם. שוב. פיילוט 9.מה האוס לא צריך לראות ולמה הוא רואה את זה? את האו.סי. וכי זה עושה אותו שמח
10. שלושה אירועים שאנשים הורידו את הגיל של האוס ל...מאוד נמוך. מה היה הגיל ו..נו, האירוע, מי אמר וכאלה חיחי קאדי אומרת שהוא בן שמונה כשהוא מנסה לזרוק עליה דברים סטייסי אומרת ב2X06 שהוא מתנהג כמו ילד בן 4 היא תתנהג איתו בהתאם(אחרי החשד שהם סיפרו לתקשורת על הסרטן של האידיוט) סטייסי אומרת לווילסון of course he told you, he's an 8 year old boy או משהו בסגנון בפרק 11 ויש עוד כמה אבל זה מה שעולה לי כרגע

randomguy

New member
../images/Emo51.gif חידון מעניין אבל קשה מדי

אני צריך לראות שוב את הפיילוט בהזדמנות.

Hieros Gamos

New member
כן, כדאי../images/Emo3.gif

אופיר שונאת אותו...אני ממש אוהבת אותו ויש את האיש הכתום
זה היה אמור להיות קשה אבל שוב, אני פשוט כותבת מה שעולה לי באותו רגע בראש

אני לא שונאת אותו! ../images/Emo29.gif

את סתם מכניסה לי מילים לפה. אני פשוט חושבת שהוא הפרק הכי פחות טוב (חוץ מפרק 11). אם אני אי פעם אשנה פרק של האוס אני אודיע לך
.

Hieros Gamos

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

אני ממש אוהבת אותו. הוא מגניב. חוצמזה פרקי פיילוט נעשים במטרה להיות כמה שפחות רעים. לא טובים

למעלה