נחשו!!
תמיד אמרתי שלשאול זה הרבה

Hieros Gamos

New member
הממ../images/Emo3.gif

7. בערך, זה המקל שלו ובחורים מתוסבכים.. 10. חיחי כן, אחת הסצינות

Tal2012

New member
../images/Emo12.gif גל ! מה זה ?

לא נראלי שאני מצליחה פה יותר משלוש שאלות
זה מה שקורה שמסתכלים על רוברט כל הסידרה ולא ממש מקשיבים...

Hieros Gamos

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

יופי טללל
אין מספיק רוברט בסידרה
אמור להיות לך זמן לראות חח

Tal2012

New member
דווקא..

מהעונה השנייה הוא התחיל לכבב יותר על המסך
חמודי. תראי.. אי אפשר להיות מרוכזים כל הזמן במה שנעשה בסידרה. כלומר, הם מדברים שם כל כך מהר ( במיוחד האוס ) שאני לא מצליחה לפעמים לעקוב אחרי הכתוביות
( בדר"כ אני לא קוראת את הכתוביות, אך בגלל שזאת תוכנית על רפואה אז יש המון מילים מוזרות ... ) נחייה
מעכשיו אני אהיה קשובה יותר

Hieros Gamos

New member
כן אבל עדיין לא כל כך הרבה...

לוידעת...לא קוראת מתייחסת כל כך לכתוביות...מסתכלת עליהם אבל אני לא ממש צריכה אותם...הם פשוט שם. איך את יכולה לא לקרוא את הכתוביות כשהם נמצאות על המסך?! לראות בהולמארק פרק כשהתירגום לא תואם לפרק (זה קורה!) זה הדבר הכי מסובך בעולם בערך

bustedit

New member
אמממ שאלה../images/Emo3.gif

את עושה.. או מישו עושה שאלון עם שאלות רק על אותו הפרק של היום? נגיד היום יש פרק.. אז עושים שאלות רק עליו
כיייי.. אני למשל לא ראיתי תעונה הראשונה
[מנסה להשיג, זה בשלבים] ובטוח יש פה עוד כמה כמוני.. אז ככה שזה יהיה נחמד אם יהיה שאלות על פרק של אותו יום גם ככה יותר יענו וישתתפו

Hieros Gamos

New member
אבל יש גבול לשאלות שאפשר לעשות

על אותו פרק... חוצמזה שאם יודעים איזה פרק זה, זה לוקח חצי מהקושי של השאלה! אפשר לנסות אבל אני לא מבטיחה כלום...

../images/Emo108.gif

1. שני שמות שניתנו לצ'ייס, קמרון ופורמן בסידרה: הדאקלינגס ואולי "kids" 2. איך האוס הבין שלמטומטמת הקטנה אין דלקת קרום המוח אלא משהו אחר? איזה מטומטמת? היו המון. אם זאת המטומטמת השחיינית, אז, אז, אז... לא יודעת. 3. סטייסי ביוונית עתיקה זה...? מחסלת מערכות יחסים. 4. למה פורמן מריח את המכנסיים של הילד? כי זה מריח טוב
5. על מה האוס וקאדי מסכימים (עונה ראשונה) 6. מיהו הנפגע הראשון מהמקרה? (זה ההתחלה של הציטוט) אוי, אני זוכרת את זה... לא, כנראה שאני לא. 7. שני דברים שהאוס טוען שמושכים בחורות (אחד מעונה ראשונה, אחד משנייה). 8. מה קאדי תעשה....(רמז זה קשור לסצינה שלעולם לא תשודר) 9.מה האוס לא צריך לראות ולמה הוא רואה את זה? 10. שלושה אירועים שאנשים הורידו את הגיל של האוס ל...מאוד נמוך. מה היה הגיל ו..נו, האירוע, מי אמר וכאלה. קאדי פעם אמרה "מה אתה בן שלוש(או שזה היה שמונה?)?" ואז הוא ענה "Could an 8 year old do this -
?"

Hieros Gamos

New member
=)

1.
כן קידס, לא דאקלינגס...זה Fanon
2.
כן, השחיינית 3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10
חיחי שליש...

דווקא זכרתי גם

את המקל בתשובה 7, אבל לא רשמתי משום מה. כנראה חשבתי שזה רק המוח הסוטה שלי.

Hieros Gamos

New member
טוב 8-

קשור לunaired pilot... מה שאתם מבינים או לא מבינים מזה, יודעים או לא יודעים על זה, זה כבר משהו אחר

Hieros Gamos

New member
לא..זה לא משהו ששודר בunaired pilot

אבל יש לזה קשר למשהו ששודר שם... אני גם לא ראיתי אותו..כמעט היה לי אותו אבל בסוף לא...

Kat111

New member
הסצנה שהיתה ב-unaired pilot ../images/Emo35.gif

יש מצב שאת מדברת על הסצנה שנחתכה מהפיילוט שווילסון מנסה לשכנע את האוס לקחת את המקרה והאוס נכנס למעלית אז ווליסון תופס לו את המקל כדי שלא יוכל לברוח לו...
הקטע _שכן_ נשאר בפיילוט ששודר הוא כשקאדי רודפת אחרי האוס על ה-clinic duty שהוא חייב לה, כשהוא נכנס למעלית הוא שואל אותהאם היא מתכוונת לתפוס לו את המקל כדי שלא יוכל לעזוב. היא אומרת לו שזה יהיה ילדותי, ופשוט עוקבת אחריו לתוך המעלית...

Hieros Gamos

New member
אני אוהבת אותך../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo127.gif

אכן- grab his cane
יש אנימציה כזאת שמישהו עשה

Kat111

New member
תודה! כייף שזה נכון ../images/Emo9.gif לא הייתי...

... שלזה התכוונת, אבל זאת סצנה כזאת מצחיקה שאי אפשר לשכוח

למעלה