נחשו!!
תמיד אמרתי שלשאול זה הרבה

randomguy

New member
כן, זה כשהאוס עושה פרצוף ואז קאדי

אומרת "תפסיק או שתתקע ככה!"
יש לה טעות בתשובה 2
תבדקי לה שוב גל.

randomguy

New member
../images/Emo6.gif זה בגלל שהיא צחקה על קמרון!

הלשנתי עליה כי היא צחקה על איך שקמרון נראית. כמו שהאוס אומר, היקום צריך לאזן את עצמו, והרגע זה קרה! <EG>

randomguy

New member
אני מקווה ש lovely max לא כועסת

עלי שהלשנתי עליה. אבל היא צריכה ללמוד לקח לא לצחוק על איך שקמרון נראית. הדבר האחרון שאני צריך זה מריבה חדשה אז אני שולח לך פרחים lovely max

randomguy

New member
אבל ברצינות, בבקשה אל תגידי יותר

דברים כל כך רעים על איך שקמרון נראית כי אני מעריץ שלה ובעיני היא מושלמת.

randomguy

New member
אבל היא כתבה משהו מאוד מעליב

היא השוותה את המראה של ג'ניפר (קמרון) למראה של חייזר מסויים (לא נכנס לפרטים), והיה לי לא נעים לקרוא את זה (בלשון המעטה). זה כמו שמישהו יכנס לפורום ויתחיל להגיד שהאוס זאת סדרה דפוקה ויו לאורי מכוער כמו איזה חייזר...לא היית מתעצבת? אני ממש לא רוצה לריב איתה אבל רק רציתי להעיר לה בעדינות.

randomguy

New member
אני לא כועס על מה שהיא כתבה כי היא

לא ידעה שיש פה מעריצים של JM, בסך הכל ביקשתי ממנה שבעתיד לא תכתוב ש JM דומה לחייזר. אין פה שום בעיה. לפחות לבינתיים. אנחנו אפילו מדברים בפרחים, תראי:

DarkMagic17

New member
נו.. זה די ברור../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

*מקווה שזה במת זה ואני לא יוצאת טיפשה* מה האוס לא צריך לראות? O.C. ולמה הוא רואה את זה? כי זה עושה לו הרגשה חמימה בלב... או כי זה פשוט נפלא... או לא זוכרת איזה תירוץ מטופש הוא נתן שם

Hieros Gamos

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif ../images/Emo9.gif

I don't need to watch the OC but it makes me feel good נדמה לי

אהה! ../images/Emo29.gif

המ, זה לא פייר, התרגום לא טוב. לראות = to see לצפות = to watch. אני חיפשתי ציטוט שקשור במילה see, כשבעצם המילה בציטוט היא watch. אגב מה שהוא אומר זה: I dont *need* to wath the OC, but it makes me happy.

Hieros Gamos

New member
לצפות נשמה רע../images/Emo3.gif

אני רואה טלוויזיה, לא צופה בטלוויזיה, לא יודעת מה איתך

למעלה