נחשו!!
תמיד אמרתי שלשאול זה הרבה

Hieros Gamos

New member
../images/Emo6.gif

אתם באמת אומרים- שקט אמא, אני צופה בטלוויזיה?! כאילו, כמה רע זה נשמע?!

Hieros Gamos

New member
פחות מ"אני צופה בטלוויזיה" ואני לא

אומרת את זה, רק רוטנת- מה הפעם?

Hieros Gamos

New member
הדלת אצלי כמעט תמיד סגורה../images/Emo3.gif

אחים קטנים עושים המון רעש...וגם אבא עם הגיטרה החשמשמלית שלו

randomguy

New member
אולי אבא שלה גם מכור להאוס ../images/Emo3.gif

ד.א. גל, ראי תגובות בשרשור "הודעה קטנה".

Hieros Gamos

New member
אבא שלי שונא האוס../images/Emo4.gif

טוב שונא זו מילה חזקה, אבל הוא חושב שזה משעממם וחסר כל טעם... לך לשם אתה, יש לך הודעה בחזרה
וכן, לאבא שלי יש גיטרה חשמלית. ואקוסטית. וועוד אקוסטית מלפני 20 שנה בערך. וקלאסית....

randomguy

New member
הגיטרות...נשמע מגניב.

אבל כנראה אנשי המוזיקה פחות מעריכים מילים. כי מי שמעריך מילים מעריך את האוס. וגם לך יש הודעה בחזרה בקשר למזרק. ואולי תכתבי כבר את כל התשובות לחידון שלך בבקשה?

Hieros Gamos

New member
לא קשור למילים או לא מילים...

הוא פשוט חושב שזה משעמם. העלילה לא מושכת אותו אז הוא לא נשאר כדי לבחון את הטקסט...

DarkMagic17

New member
חה, קטנונית../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

את סתם מרגישה מושפלת ש***אני*** ידעתי משהו בהאוס, סנילית שכמוני, ואת לא

randomguy

New member
אופיר את מרמה בחידונים?????????????

אמרת שהחידונים הם בשביל הכייף, ואת הולכת לחפש מילים בטקסטים של הכתוביות????? זה לא כייף! זאת רמאות! את אמורה לענות לחידונים מהזיכרון!

randomguy

New member
../images/Emo52.gif לא הבנתי אותך נכון ../images/Emo122.gif

אם אין לך במוחך הקט FIND ON THIS PAGE וגם F3 וכו' אז זה בסדר!
יש לך זיכרון טוב מאוד וגם כשאת מביאה ציטוטים מדוייקים (כמו האחד על האיזון ביקום שכתבת בפרק השבועי) זה סבבה!

shanistern

New member
מצבי די עגום

אני יודעת בערך, רק שתי תשובות. נו, אמרתי שהמצב עגום. 7. שני דברים שהאוס טוען שמושכים בחורות (אחד מעונה ראשונה, אחד משנייה). המקל שלו ובחורים רעים או משהו כזה. 10. שלושה אירועים שאנשים הורידו את הגיל של האוס ל...מאוד נמוך. מה היה הגיל ו..נו, האירוע, מי אמר וכאלה חיחי אנג'וי סטייסי אמרה לווילסון שהאוס בן שמונה אחרי שהאוס סיפר לו על הנשיקה שלהם (אז היא אמרה: of course, he is an eight years old..) ואני זוכרת עוד מקרה אבל לא מצליחה לאתר אותו

למעלה