נחשפת...

get a try

New member
משהו קטן שלא מובן לי

מה הקשר לכבוד עצמי?
מישהי ששוכבת עם גבר מאבדת את הכבוד העצמי שלה?
ובקשר לזה שכשהם לא קיבלו את מבוקשם הם עזבו - יש לזה הסבר פשוט. לא כולם רצו רק מין ובגלל שאין עזבו. יכול להיות שהם לא רוצים להיכנס עמוק מדי לקשר עם מישהי שאולי לא אוהבת סקס.
אישית, הכרתי מישהי, "נתתי לה את הזמן שביקשה", ורק אחרי שהתאהבתי התברר לי שהיא לא חובבת סקס - במילים עדינות, ומבחינתה שאוותר על זה אם אני אוהב אותה, או אסתפק בפעם ב....
אז נפרדנו. ושיברון הלב היה שלי.
מאז, אני די "מברר סטטוס" לפני.
זה אולי מגעיל, אבל זה גם מונע ממני להיפגע.
תחשבי גם על זה.

בהצלחה

yapyap2

New member
מסכימה ומזדהה..

אבל אני חייבת לשאול, כי אני חושבת שאנחנו איכשהו באותה סירה (בת 23 אמנם , אבל תחושה היא תחושה)
איך את מגיבה בדר"כ כששואלים אותך בנוגע להיסטוריה או לניסיון המיני/זוגי שלך? אני שואלת את זה מסקרנות נטו. כי אני מאמינה בכל מה שאת מאמינה, אבל כשפנים אל פנים שואלים אותי בישירות שאלות אישיות כאלו, אני נהיית אדומה ומובכת כאילו עשיתי משהו חריג. וברור שזה לא נכון
בכל מקרה, רק רציתי לדעת איך את מגיבה, ואם את מצליחה להישאר כזו "חזקה נגד הזרם" גם במציאות

גם אני חייב לשאול...אם איזה גברים בדיוק אתן נפגשות?!?!

מעולם לא שאלתי מיוזמתי על העבר המיני של המדוייטת!!!
קצת אינפנטילי ומביך...הסגנון הזה של הגברים/נשים ששואל על העבר המיני או הזוגי
נראה לי בעייתי משהו...

yapyap2

New member
לא אמרתי שמדובר בבחור בדייט

אלא במפגשים חברתיים, שבהם הנושא עולה ואז פשוט שואלים ישירות. "היה לך חבר?" או "איפה המקום הכי נועז שעשית בו סקס?"
קורה...אתה יודע

סליחה שמתערבת אבל גם אני באותו מצב כמוך

בעבר הייתי נהית ישר ''מובכת ואדומה'' כמו שתיארת כאילו שעשיתי משהו רע בגלל שאני עדיין בתולה מנסה להתחמק מהשיחות האלו שעולות לפעמים כשאת בעבודה או עם חברים.
אבל עכשיו אני כבר לא. אני אומרת את האמת אם למישהו או למישהי יש בעיה אם זה הדלת פתוחה, זה גם מבחן חברות די טוב לטעמי, בעבר הכרתי מישהי במקום עבודה חדש היא החליטה לשאול על החוסר חיים המיניים שלי כשסיפרתי לה שאני בתולה ואין לי ניסיון היא החליטה שאני לא מספיק טובה להיות חברה שלה ותפסה ממני מרחק כל יתר התכונות שלי כאילו נמחקו לגמריי, אחר כךהבנתי שיצא רק טוב מזה.
בסופו של דבר זה החיים המיניים שלי כמו כל דבר אחר בחיים אם עשית דברים מסויימים משהו הוביל אותך לעשות אותם ואין מה להתחרט.

Elle992

New member
ראשית כל - ברוכה הבאה

שנית כל, יכולה מאוד להזדהות איתך. אומנם לא חוויתי סיטואציות עם גברים פייס טו פייס ואולי טוב שכך, אך אני נתקלתי לא מעט באופן וירטואלי באנשים ששיחקו משחק הכי טוב שיכול להיות בכדי להגיע למצב של קירבה איתי וכשהבינו שזה לא יקרה(כי מה לעשות כשאני אומרת לא בפעם הראשונה והשניה והשלישית הם לא מבינים ועדיין חושבים שיצליחו ל"הפיל" אותי) - פשוט נעלמו. לגמרי.

אני לא אוהבת כשאנשים רואים בי אובייקט מיני, אני הרבה מעבר לזה.
מיניות אצלי זה במקום הכי אחרון אם בכלל. אני רוצה שגבר יתעניין בי
כי אני מעניינת, כי האופי שלי לטעמו, כי הסטייל שלי במלא דברים אחרים לטעמו ועוד.
מגעילה אותי המחשבה שאני תמיד אהיה בגדר אובייקט מיני, קודם מיניות.
אחרי זה נבחן את השאר

וואטבר, אני מאוד גאה בך שלמרות הדברים הלא נעימים שחווית הצלחת לקום ולהגיד XYZ ולהיות בטוחה בזה, בטוחה במי שאת. גם אם זה לא מיינסטרימי.
אני גם כזו, לא צועקת את זה ברחוב, בכ"ז
אבל לא מתביישת/חוששת להגיד את האמת שלי.

אגב, קשר זוגי אצלי נמצא בגדר "מותרות", זה רק אם יבוא השלב הזה שאני רוצה קשר, שבא לי. כרגע זה לא קורה. לא רואה את זה גם קורה בקרוב.
אני רוצה קשר שלם, לא קשר שבור. אני רוצה קשר שיטיב עימי, ולא יעשה לי בחילות באמצע הלילה. אני רוצה משהו טוב, לא משהו הרוס.
אני רוצה אושר, דבר פשוט כ"כ

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦
אאחל לך שהות נעימה ופורה בפורום
תרגישי בנוח לשתף ולהשתתף, לייעץ ולהתייעץ או סתם להשתתף
בשרשורים מגניבים/נחמדים שעולים מדי פעם
וגם שתיקה הולכת בחשבון, העיקר מה שטוב לך

airtruck

New member
מספר דברים

דבר ראשון ,לפחות ממה שקראתי, יש בך את התוכן ואת היופי .
יכול להיות שהיה לך פשוט מזל רע בפגישה של גברים שמה שעניין אותם זה רק הדבר המיני ויחסים קצרים ומרגשים.
המיניות גורמת למשהו ראשוני שצריך להמשיך לרבדים עמוקים יותר ... אך אם זה לא קורה אז להמשיך הלאה.

אך רק כמה שאלות שלא הצלחתי להבין מדברייך: מה הכוונה בבררנית ? אולי את מפספסת גברים שכן היו מתאימים לך אך פסלת אותם ? או אולי הגברים שאת "בוחרת" הם בדיוק מה שאת לא צריכה ? כמובן שכול אלו שאלות שאת יודעת את התשובות עליהם.
והמיתוג הזה בתולה אינו דבר רע , הרי החברה משנה את אופייה כול כמה שנים ומה שפעם היה טוב עכשיו הינו רע ולהפך אך האדם נשאר אותו אדם לארוך חייו.

לגבי החברה גם לפני עשרות שנים זה היה כך אך לא היה את הטלוויזיה והתקשורת לדבר על כך, לפתח מודעות .

תשארי אופטימית

כתבתי על זה שיר

גם אני ננטשתי לא פעם בגלל שגברים רצו בסופו של דבר יחסי מין. ועד שהתאהבתי, זה נגמר. קשה לקום מזה, כמו שאת אומרת. אבל חלפו כמה חודשים ואני בחורה חדשה ומאחלת לך אותו הדבר. הנה שיר שכתבתי שעוסק בבחור שנטש אותי עקב כך שלא שכבנו:
https://www.youtube.com/watch?v=ni9NkDjBWto

וואו

שיר מדהים!! אני כל כך מזדהה. תודה על השיתוף ועל הפרגון. מאחלת לך הרבה אושר

נראה שאת וגם חלק מהמגיבות רואה רק את הצרכים ש

אין שום בעייה שאת בתולה.
יש בעייה שאת לא רואה את הצרכים של הבחורים.

S h a r k 1 8

New member
הבעיה היא דווקא שהיא לא רואה את הצרכים שלה

עם כל הכבוד, אני לא הייתי מצפה שבחורה תשכב איתי כדי "לספק את הצרכים שלי". הייתי מצפה שאגיע לסקס עם בחורה כי בראש ובראשונה היא רוצה לספק את הצרכים שלה, ושהיא באמת רוצה לשכב איתי.
את נורא מסתכלת על סקס כדבר חד-כיווני, והוא לא כזה. איפה את בכל הסיפור הזה? למה לך זה לא חסר?
&nbsp
ודרך אגב, אני לא חושב שיש מה להתגאות בכך שאת בתולה. כאילו, מה? החזקת קצר את הגברים? זה לא אומר עליך כלום, חוץ מזה שלא נהנית מאחת ההנאות הגדולות של החיים.
&nbsp

DogsPCI

New member
אני לגמרי מסכים עם רוח ההודעה שלך, ואני מניח שאכן יש

גברים שמחפשים בעיקר לספק את עצמם - וזהו, שבגלל שלא יקבלו סקס מהיר יעזבו.
&nbsp
אבל לא רק הם! גם גברים "טובים" שרוצים גם את כל מה שמעבר לסקס - רוצים סקס! ובלי סרטים, ובלי שיעשו להם טובה, ובלי להרגיש שהם עומדים במבחן (שלא לדבר על קריטריונים מופרזים...) בכדי שהצד השני "יאשר להם" שעכשיו הם ראוייים לגעת בה. - סליחה, אבל איכס.
&nbsp
בסופו של דבר, ואני מתייחס עכשיו אך ורק ל"אנשים הטובים" - גברים ונשים, שמחפשים זוגיות אמיתית, וסקס עם רגשות ואינטמיות וכו' - יש צורך בהתאמה מינית.
&nbsp
והתאמה מינית היא לא רק האקט הפיסי עצמו, אלא גם הדרך אליו, וכל המסביב. אז לי יש את הקצב הטבעי שלי... שגם יכול להשתנות בהתאם למי שמולי לכאן או לכאן. אבל יש גם גבול לכמה אני יכול ו/או רוצה להתגמש. אז אם האישה היא "בראש" שלי - מעולה. אם טיפה מהירה/איטית ממני - נסתדר, אבל אם קיים פער גדול, אז זו בעיה (שלא לדבר על האם יש בכלל רצון מהצד שלה...).
&nbsp
&nbsp
פה לא ברור אם יש לה "בעיה" עם להגיע לסיטואציות מניות, כלומר קושי נפשי/רגשי או שזו החלטה שמגיעה מהמוח ומתפיסת-עולם. אני מרגיש שבמקרה הזה יש הדגש על האחרון, אם כי אני בטוח שעם הזמן זה כבר מערב גם וגם... ועוד :).
&nbsp

NSW2

New member
את לא חושבת שיש מרחק ענק

בין "מישהו שרוצה לגעת ללא אישורך" לבין מישהו שמיניות זה אצלו חלק מכל העניין של ליצור חיבור ואינטימיות עם מישהי ?
אני לא אתיימר לדעת מה עברת ואולי זה מה שייצר אצלך תפיסה מסויימת.
אבל רוב הגברים לא יצאו עם מישהי חודשים בלי שיקרה משהו מיני.
לא בהכרח בגלל שהם לא מכבדים.
לא בהכרח בגלל שכולם רק רוצים סקס.
בכלל מבחינתי זה טבעי לגמרי כשיוצאים עם מישהי למטרות רומנטיות כן יקרו גם דברים מיניים אחרת זאת ידידות אפלטונית.
כל התפיסות האלה שצריך לחכות לחתונה, ואישה ששוכבת עם גבר נחשבת לזולה אלו תפיסות ישנות שנועדו לשלוט בנשים(ואני אומר את זה בתור מישהו שלא מאמין בפמיניזם רדיקלי).

לא ממש קשור לכבוד עצמי

את לא מעוניינת לשכב עם גבר בהיעדר תנאים מסויימים (קריטריונים שלך שרק בהתקיימם את תרגישי מוכנה לזה, עם אותו בחור מסויים). מה פסול בזה?
&nbsp
אני לא מבין למה את מנסה למצוא הצדקה חברתית לכך שלא שכבת עם גבר עד היום. אולי קצת שכחת את עצמך בדרך. את, כאדם, לא כהשתקפות של החברה ולא בורג במערכת. פשוט את.
&nbsp
זה לגיטימי שאת בתולה, פשוט בגלל שבינתיים לא מצאת מישהו שאת מעוניינת לשכב איתו.
זו את, זה מה שאת רוצה ולא מה שהחברה מכתיבה, וזה בסדר גמור!
הכבוד העצמי שלך נובע מזה שאת לא נכנעת ללחצים של בחורים שאת יוצאת איתם, וזה לא קשור בשום דרך למוסכמות חברתיות.

את עוד תראי.

הדברים בדוקים ומנוסים ועתיקים (רק שהיום בזים לדברים עתיקים) - את תזכי לאהבת אמת. יש לי בכיס מאמר שלם על כך. אישה שחזקה בדבר הזה - זוכה לאותה אהבה שכתובה בספרים - "אהבה שאינה תלויה בדבר".
&nbsp
הרשי לי לברך ולחזק את ידייך בכך.
&nbsp
איש המתח.

תומאס

New member
באתי מהראשי....אני מסכים עם כל מה שכתבת מלבד מהמשפט האחרון

את לא צריכה להיות גאה בזה שאת בתולה, כמו שאת לא צריכה להתבייש בזה שאת בתולה. את אדם שלם שיש לו עוד המון צדדים מלבד עניין הבתולים.
אני בעד שתיכנסי למיטה עם מי שמתאים לך ובסוג הקשר שמתאים לך, ולא משנה אם זה קשר רציני או חד פעמי. העיקר שזה יהיה משהו שגם את רוצה ולא רק הבחור.
ואני כמובן מאחל לך שתמצאי את הבחור הנכון בשבילך.

למעלה