אם מותר לי לומר לך כמה דברים ממרומי גילי...
קודם כל - וזו עובדה שהרבה נוטים לשכוח אותה משום מה, עצם המשיכה בין גבר לאישה ואישה לגבר הוא משיכה מינית: כך הטבע ברא אותנו ולהתכחש לזה לא מומלץ. כולנו נולדנו מזיון בסופו של דבר (למרות שבתקופתנו זה מתרחק במקרים רבים של תרומת זרע, הפריות שונות, פונדקאות וכו'). כי אחרת למה את רוצה דווקא גבר? בשביל קשר טוב ומהנה, רגשי ואולי פחות פוגע יש לך חברות. אבל את רוצה גבר. זה לא טון מאשים אלא רק תזכורת קטנה לבסיס שבגללו אנחנו נמשכים אחד לשניה ולהיפך. אבל נדמה לי שהבנתי היטב את כוונתך הטהורה (באמת!): את כנראה נפגעת מגברים שרוצים רק מין. הדגש הוא על רק. כל כך טבעי, ברור ומובן שאת משתוקקת לקשר זוגי במלוא מובן המילה - הכל! כך זה חייב להיות לדעתי, אבל אני מיושן ושייך לדור אחר. בזמני רקדו במסיבות הכיתה של ימי שישי בערב ריקודי סלואו, עם כל הריגוש העצום והרומנטי של קירבה ומגע כל כך ראשוניים ומרטיטים. אם זה הגיע לסלואו צמוד זו כבר הייתה פסגת הריגוש והאושר. איך רוקדים היום? לפי מוזיקת טכנו רועשת של בום בום... כל אחד רוקד עם עצמו ולעצמו, מגיעים למסיבה כבר "מתודלקים" באלכוהול ואולי סמים, לא מתקשרים אחד עם השני במלוא החושים והפיכחון שהיה פעם, כשלא היו סמים ואלכוהול בעניין. כבר אמרתי לך שאני מיושן ולא רלוונטי היום, כך שלך, שאת חצי מגילי, זה אולי לא ידבר. אבל במבט שלי מהצד על התנהגויות ואיך הן משתנות מדור אחד לשני - גם לפי רוח התקופה וגם עם החידושים הטכנולוגיים של היום, שבפועל מרחיקים באופן מכאיב בני אדם אחד מהשני ומוחקים אינטימיות אמיתית (כי תמיד צריך שניה אחת לבדוק מה חדש בווטסאפ וכל מיני כאלה...) - אז לא בטוח שאטעה כל כך אם אומר לך שחלק לא מבוטל מהאכזבה העמוקה שלך כשציפיותייך הרומנטיות הכל-כך יפות ונובעות מעמקי ליבך לא מתגשמות, שייך לסיבות אלו (של עולם תזזיתי וקצר רוח של "כאן ועכשיו", ציניות של "כמה כסף יש לה/לו" וחוסר יכולת אינטימית של צעירים החיים בתוך בליל הטכנולוגיה הזה שהופך אותם בעצמם לשלוחה של מחשב, כמעט רובוטים הנשלטים ע"י מסכי ה'סמארטפונים'). האם אני טועה אם יש לי תחושה שאי שם בתוך מעמקי מחשבותייך הכמוסות ביותר את טיפה מצטערת שלא נולדת בתקופה הרבה יותר ישנה, פשוטה ורומנטית? תקופה שבה המילים "וכך חיו באושר עד סוף חייהם" היו כהווייתן וגם היו זוגות שבאמת מימשו אותן? (כמו אותם זוגות זקנים ההולכים יד ביד). חומר למחשבה.