נחשפת...

אריה31

Member
מנהל
אני בן 45 ועדיין בתול

ואני בסדר עם זה
כל הכבוד על החשיפה

OrenShechter

New member
למה סקס זה רע?

למה סקס זה רע? למה יש בזה חוסר כבוד? סקס זה משהו שאנשים עושים, חברים שלך עושים את זה, אחים שלך עושים את זה, אפילו ההורים שלך עושים את זה. כולם חסרי כבוד? היתה לי ידידה שהיתה בתולה עד גיל 28, היא הכירה בחור מקסים, היה לה טוב איתו, הסקס היה טוב איתו, הוא אפילו הציע לה להתחתן איתו. למרות שהיא מעולם לא פגשה מישהו שהיא רצתה יותר ממנו היא לא יכלה להתחתן איתו. הפער בניסיון המיני הציק לה, העובדה שהוא עבר כברת דרך של חוויות מיניות והיא לא עברה (ואם תתחתן גם לעולם לא תעבור) גרמה לה לוותר על החתונה ולוותר לתמיד על גבר חלומותיה. את רוצה להיות במקום שלה? את באמת רוצה לחיות את חייך כשהאופציות שלך הן לחיות בחסך תמידי, לבגוד, או לוותר על גבר חלומותיך?

כנראה לא הבנת אותי נכון

אני אף פעם לא אמרתי שסקס זה משהו רע, ולא אמרתי שיש בזה חוסר כבוד.
אני רק אמרתי שלא היה כבוד כלפיי. במקרים הספציפיים שלי.
אני פרסמתי את ההרגשה שלי על הבתולין, זה משהו שכתבתי שבוע אחרי שנגמר הקשר האחרון שלי, מתוך מקום של חוזק והתמודדות. לא כתבתי על ההרגשה של החוויות שהיו לי.
אני בטוחה שאם היית יודע, התגובה שלך היתה שונה לגמרי.
בכל מקרה תודה על התייחסותך :)

אם מותר לי לומר לך כמה דברים ממרומי גילי...

קודם כל - וזו עובדה שהרבה נוטים לשכוח אותה משום מה, עצם המשיכה בין גבר לאישה ואישה לגבר הוא משיכה מינית: כך הטבע ברא אותנו ולהתכחש לזה לא מומלץ. כולנו נולדנו מזיון בסופו של דבר (למרות שבתקופתנו זה מתרחק במקרים רבים של תרומת זרע, הפריות שונות, פונדקאות וכו'). כי אחרת למה את רוצה דווקא גבר? בשביל קשר טוב ומהנה, רגשי ואולי פחות פוגע יש לך חברות. אבל את רוצה גבר. זה לא טון מאשים אלא רק תזכורת קטנה לבסיס שבגללו אנחנו נמשכים אחד לשניה ולהיפך. אבל נדמה לי שהבנתי היטב את כוונתך הטהורה (באמת!): את כנראה נפגעת מגברים שרוצים רק מין. הדגש הוא על רק. כל כך טבעי, ברור ומובן שאת משתוקקת לקשר זוגי במלוא מובן המילה - הכל! כך זה חייב להיות לדעתי, אבל אני מיושן ושייך לדור אחר. בזמני רקדו במסיבות הכיתה של ימי שישי בערב ריקודי סלואו, עם כל הריגוש העצום והרומנטי של קירבה ומגע כל כך ראשוניים ומרטיטים. אם זה הגיע לסלואו צמוד זו כבר הייתה פסגת הריגוש והאושר. איך רוקדים היום? לפי מוזיקת טכנו רועשת של בום בום... כל אחד רוקד עם עצמו ולעצמו, מגיעים למסיבה כבר "מתודלקים" באלכוהול ואולי סמים, לא מתקשרים אחד עם השני במלוא החושים והפיכחון שהיה פעם, כשלא היו סמים ואלכוהול בעניין. כבר אמרתי לך שאני מיושן ולא רלוונטי היום, כך שלך, שאת חצי מגילי, זה אולי לא ידבר. אבל במבט שלי מהצד על התנהגויות ואיך הן משתנות מדור אחד לשני - גם לפי רוח התקופה וגם עם החידושים הטכנולוגיים של היום, שבפועל מרחיקים באופן מכאיב בני אדם אחד מהשני ומוחקים אינטימיות אמיתית (כי תמיד צריך שניה אחת לבדוק מה חדש בווטסאפ וכל מיני כאלה...) - אז לא בטוח שאטעה כל כך אם אומר לך שחלק לא מבוטל מהאכזבה העמוקה שלך כשציפיותייך הרומנטיות הכל-כך יפות ונובעות מעמקי ליבך לא מתגשמות, שייך לסיבות אלו (של עולם תזזיתי וקצר רוח של "כאן ועכשיו", ציניות של "כמה כסף יש לה/לו" וחוסר יכולת אינטימית של צעירים החיים בתוך בליל הטכנולוגיה הזה שהופך אותם בעצמם לשלוחה של מחשב, כמעט רובוטים הנשלטים ע"י מסכי ה'סמארטפונים'). האם אני טועה אם יש לי תחושה שאי שם בתוך מעמקי מחשבותייך הכמוסות ביותר את טיפה מצטערת שלא נולדת בתקופה הרבה יותר ישנה, פשוטה ורומנטית? תקופה שבה המילים "וכך חיו באושר עד סוף חייהם" היו כהווייתן וגם היו זוגות שבאמת מימשו אותן? (כמו אותם זוגות זקנים ההולכים יד ביד). חומר למחשבה.

yovavy11

New member
כבוד עצמי

תחזיקי בו חזק כי בקצב החיים המודרניים באמת שוכחים מי אנחנו ומה אנחנו רוצים באמת.בתולה לא מילה גסה אבל נדירה כמעט כמו כבוד.

isola bella

New member
כתבת יפה מאד

הכל דיבר אולי חוץ מעובדה אחת קטנה-גדולה
אני אישה שלא רוצה ילדים
האם בתקו' ל אז הייתי יכולה למצוא מישהו רק לקשר בלי ילד/ים.?.
&nbsp
איזולה בלה

Surrealistical

New member
לא נראה לי שהרבה השתנה מאז להיום

לאנשים לפעמים יש איזשהי ראיה רומנטית לגבי תקופת ה"אז". אבל גם אז בדיוק כמו עכשיו אנשים היו שקרנים, אינטרסנטים, וחארות. ועכשיו, בדיוק כמו אז, עדיין יש זוגות שמוצאים אחד את השני וחיים ברומנטיקה ואושר. ובדיוק כמו אז עדיין יש אנשים עם מוסריות, אכפתיות ומצפון. השאלה היא לא בתקופה אלא באיזה סוג של אנשים אתה בוחר שיהיו לידך.

dori78

New member
אולי דבר אחד כן השתנה

הלגיטימיות של החארות להיות כאלה. פעם הסתירו את זה יותר.
אני לא בטוחה מה עדיף;
לחיות בתחושה שרוב האוכלוסיה סבבה ולגלות בשלב מסוים שחלק מהם חארות רציניים
או
לחיות כל החיים בתחושה שחלק גדול מהאוכלוסיה הם חארות...

מעיין א3

New member
אני מעדיפה לדעת מראש מי חרא ומי אדם טוב

ואני מסכימה לגמרי עם מה שנאמר.
יש איזשהו תחושה ש"פעם היה יותר טוב".
בולשיט. אני שומעת טוב טוב איזה זוגיות היו לסבים ולסבתות שלי. גועל נפש- הכל מסתירים אחד מהשני, ולא מעיזים להתגרש (כי זה "לא נראה טוב").
פעם היה כבוד? אני לא חושבת שיש כבוד בלהישאר בזוגיות עם גבר שבוגד בך רק בגלל "מה שאנשים יגידו".
היום יש ליגיטמיות לראות את החארות האלה כבר מהתחלה. וכן, עדיף לדעת מראש על גבר שמעוניין רק בסקס, מאשר גבר שנוהג בך בכבוד למשך זמן מה, ואז את מגלה תוך כמה שנים שהוא בוגד בך. את הסוג הראשון את יכולה לנפנף על ההתחלה ולא למצוא את עצמך נבגדת בעוד כמה שנים.

dori78

New member
אני איתך בעניין הזה.

רק שבד"כ אני מקבלת תגובות בסגנון "יאללה, יא כבדה", רק כי אני מתעקשת להכיר אנשים באמת ולא מתחברת אוטומטית למי שעושה הרבה רעש ובלאגן.
שלא לדבר על זה שכבר הטיחו בי האשמות של "הכל בראש שלך, רוב האנשים הם מקסימים ונהדרים ורק את עם החשדנות הפולנית שלך רואה רק צרות בכל מקום".

יצא לי להיום עם

נשים שהיו בתולות בגיל 27.
אני חושב שיש בזה משהו מושך יותר מאשר בחורות עם ניסיון עשיר.
אין מה להתבייש בזה, להפך הייתי מבליט את זה.
ואם נסתכל על חצי הכוס המלאה....יש בזה גם הרבה יתרונות.
בהזדמנות גם נשב עליהם:)

S h a r k 1 8

New member
בהנחה שמדובר בבחורה שנראית סביר

ולא בעלת נכות כלשהי, לדעתי האישית, אין פה שום דבר מושך.
נהפוכו, זה יכול להיות בסיס לאיזשהי בעיה נפשית וחוסר יכולת להיכנס למערכת זוגית.
&nbsp

Falcor

New member
מה שלא הבנתי

זה.. מה הקשר בין כל מה שאת מחפשת לבין סקס ?

תשוקה ואהבה זה שני דברים שונים.. לפעמים הם הולכים ביחד ולפעמים לא.
כשהם הולכים ביחד זה מדהים (!!!) וכשהם לא הולכים ביחד.. אז לפעמים זה בסדר.. ולפעמים שברון לב.

באתי מהראשי במיוחד בשביל לשאול מה הקשר בין כבוד עצמי לבתולין

את לא נערה בת 17 או 18 , את אישה בת 27.
מה הקשר בין סקס בדייט ראשון לבין העובדה שכנראה לא מצאת בן זוג שהצלחת להיות איתו במערכת יחסים הגונה?

אישה בת 20 פלוס שנמצאת במערכת יחסים טובה ואוהבת אמורה להתנזר ממשהו כל טוב בשם איזה רעיון מוזר שזה אומר שיש לה כבוד עצמי?

תרשה לי לחדד

אני לא אמרתי שסקס מוריד מהכבוד עצמי. אמרתי שלא נותנים לי כבוד.
לא הצלחתי לנהל מערכות יחסים ארוכות כיוון שהסתיימו ברגע שהודעתי שאני בתולה. לא היתה הזדמנות להמשיך אותם. כשאמרתי על כבוד עצמי, התכוונתי שלא כיבדו אותי ספציפית. אבל כן, אני לא מוכנה לסקס בדייט הראשון בלי קשר לבתולין.
&nbsp
אתר תפוז החליט להבליט את המשפט של כבוד עצמי וכך לבלבל את הגולשים ולהסיט אותם ממטרת הפוסט. אני מאמינה שזה היה כדי לקדם את הפוסט שלי כי כתבתי אותו על מנת לחזק את אלו שנמצאות במצב כמוני ושגם נפגעו. ועדיין בגלל המשפט הזה קיבלתי תגובות שלא קשורות לעומק הפוסט שלי. מובן. אתמודד עם זה.
תודה רבה על התייחסותך

זה נשמע אחרת אבל עדיין אני יכולה להבין גבר שיש לו רתיעה

להמשיך מערכת יחסים עם אישה בת 27 חסרת ניסיון מיני לחלוטין, זה נישמע קצת "תינוקי" ומפחית המון מהרצון להיות עם מישהו, סקס חלק חשוב ביותר במערכת זוגית ובהתאמה בין שני בני אדם, זה נישמע קצת כאילו את בעצם רומזת לו שאת שומרת את עצמך לנישואים וזה בהחלט מרתיע.

למעלה