נישואים וילדים

*השם* ידאג לו

ואתה מינית את עצמך לדוברו של בורא עולם? יש מציאות ידידי, וכרגע, לא תמיד הקב"ה דואג לכולם, אז לפחות עד שהמשיח יבוא, ננסה לצמצם סבל, ולא נביא לעולם ילדים שלא יזכו למה שהם צריכים

עתודאית

New member
ילדים

אם הייתי נכנסת היום להריון הייתי עושה הפלה- אני חושבת שכך היה טוב יותר גם בשבילי וגם בשביל הילד. ברור שהייתי משתפת את הבן זוג אבל כל זמן שאנחנו לא נשואים ההחלטה היא שלי כי אני זו שאגדל את הילד אם ניפרד, ואני זו שצריכה להיות בהריון 9 חודשים וכאלה. אז לדעתי ההחלטה היא הרבה יותר שלי משלו. חוץ מזה שאני בטוחה שהוא היה תומך הייתי רוצה 2-3 ילדים גם בנים וגם בנות..

Zoharrr

New member
אוקיי...

בגלל שכמו כמעט כל בחורה, חשבתי שהייתי שם פעם ובסוף הכל היה בסדר אבל חשבתי על זה המון.,. ולא מזמן חשבתי על זה שוב. אני חושבת שזה בגיל צעיר מידי צריך לעשות הפלה,ולא אני לא חושבת שזה רצח, ושזה בשלב שאפשר לתמוך בילד,גם אם לא רוצים להתחתן,צריך לחשוב על זה טוב מאוד,כי חבל. ובכלל, עכשיו כשאני עם מישהו שאני אוהבת,אני יודעת שאם זה יקרה לי,זה ממש יהרוס אותי נפשית לעשות הפלה,כי זה לקטוע משהו שיכל להפוך לילד שלי ושלו... שזה משהו מדהים מבחינתי,אבל לא בדלב הזה. כמה ילדים הייתי רוצה? שניים או שלושה. מעדיפה בנות.

כי חבל?

את מפילה תינוק שהוא חלק ממך וחושבת "חבל"????? בכלל , לא רק בהודעה שלך יש התבטאויות- "צריך להיות בהריון 9 חודשים והכל.." ????????????? אף אחד פה לא יודעת מה זה באמת. שום שלב שום כלום. מבחינתי זה חלום, זה הכי קסום ומדהים בעולם, לא עושים הפלה סתם כך, כמו שתום אמרה, זה נועד למקרי חירום (נראה לי שתום אמרה את זה) לא סתם כי לא מתחשק,זו אחריות,זו בעיקר זכות. לא יודעת, זה באמת לא משום אידאל או מחשבה שזה "רצח" או משהו כזה. זו באמת רק המחשבה של אינסטינקט אימהי. נראה לי בלתי אפשרי באמת...לא עליי

Piren

New member
אה הא..

והאינסטינקט האימהי לא קיים כאשר זה "מקרה חרום" (אונס למשל) ? התינוק חצי שלך (שזה אותו הדבר גם לא כתוצאה מאונס).. מה השתנה? איפה האחריות על התינוק? איפה הזכות? חלום קסום ומדהים? מה לדעתך הסיבה שאת לא תרצי את התינוק ושהוא כבר לא חלום קסום ומדהים? כי את לא אוהבת את האבא? .. לא נשמע הגיוני... אולי כי כפו אותך לתוך ההריון? זה נשמע קצת יותר נכון... הופה, להגיד לה שאסור לה להפיל כשהיא רוצה, זה קצת לכפות אותה להריון לא? "אבל זה לא אותו הדבר כמו אונס!" אבל את צריכה להחליט.. מה התירוץ שלכם שאסור להפיל? אחריות כלפי התינוק, או הרצון של האמא (והאבא)? נחכה שגם את תכנסי להריון בטעות בשביל לראות כמה את דובקת ב"חלום הקסום" שלך

אין מה לעשות, אין לך את זה

וגם אף פעם לא יהיה, כמו הרבה דברים אחרים...... אונס זה משהו אחר, זה מקרה אחר, יש להתייחס אל הכל אחרת.

Piren

New member
את מה, האינסטיקנט האימהי?

אונס זה מקרה אחר, בתלות בסיבות שלך. את צריכה להסביר, למה את חושבת שאסור להפיל אם ההריון בטעות. האם זה בגלל שזה לא מוסרי להפיל עובר? כי ההחלטה בעניין אינה בידי ההורים? ההרון עצמו הוא זכות? מה? לפי מה שאמרת עד עכשיו, נראה כי הסיבות שלך הן כי ההריון עצמו, מייצג משהו קסום ונפלא. מה משנה מי האב? התינוק עדיין שלך לא? את עדיין בהריון? השינוי, מתבצע >בך<. בדעה של האמא, הרצונות שלה שיהיה לה את התינוק או לא. בסופו של דבר, מצאת לעצמך סיבה (האונס) לא לרצות את התינוק ולכן להפיל, אבל לפי מה שאמרת, רצון ההורים, לא אמור לשחק תפקיד בהחלטה הזו.

זה בדיוק מה שלא אמרתי

לרגע לא אמרתי אסור מותר, אני לא חושבת שזה רצח, לא חושבת שזה אסור דיברתי על עצמי- אני לא הייה מסוגלת לעשות, ואם אני כן אעשה אני יודעת שזה לא יהיה פשוט והסיבה תצטרך להיות מוצדקת. במקרה של אונס אני אעשה את זה בלי לחשוב בכלל כמה שיותר מהר. תראה לי איפה כתבתי "הפלה זה אסור"

Piren

New member
הממ איפה אני כתבתי שכתבת אסור?

"למה את חושבת שאסור להפיל אם ההריון בטעות" דיברתי על ה"בטעות"... את מתייחסת לזה "סתם כך".. זה לא סתם כך, זה מתוך שיקולים אישיים, שיקולים אישיים כמו שאת תעשי בעצמך. אז הסיבה תהיה מוצדקת, בשבילה.

אמרתי מהתחלה

אין לי שום דבר נגד, יש המון סיבות למה לא ללדת, המון מצבים שונים ומסובכים ולא מתאימים דיברתי על עצמי, במצב בו אני נמצאת ובגיל שלי ואם קורה לי דבר כזה אם כתבת משהו אחר אני חוזרת בי

Piren

New member
אהה אוקיי ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif

סורי
מסתבר שיש לנו אותה הדעה.

L y c a n

New member
ועכשיו עונה לעצמי

אם לא נתייחס לאמא ואבא קטינים או אחד מהם וכו', אז אני.. מעדיף שלא. כבחור שגרם לחברתו להכנס להריון בלי כוונת תחילה, אני אנסה ואשתדל שלא תהיה הפלה.. כמובן, בסופו של דבר זה הגוף שלה ואם היא ממש תתנגד ותרצה להפיל אני לא יכול להכריח אותה להשאיר את התינוק. אבל מבחינתי, זה ניצוץ לחיים שאני יצרתי, זה מישהו שיהיה דם מדמי לעזאזל, ואני מוכן להשקיע את עצמי. לגבי מה שתום אמרה, שאמהות נהיות "מכורות" לילדים שלהם, זה לא תמיד נכון.. אחרי שיולדים, הילד לא עוצר את החיים שלנו, עדיין אפשר להגשים כל מה שרוצים.
אבל זה ברור שמבחינת הבחורה, זה גם תלוי באב, אם זה שהצאצא יהיה ממנו, ראוי לדמות אב וכו'. כמה ילדים? לא נראה לי יותר מ-3.. אחרת בלאגן
זו דעתי:)

L y c a n

New member
עלית עלי..

אם הייתה לי חברה, אז אולי באמת היינו דנים על זה

זה מופנה לגברים?

יש פה שאלות שאני לא יכולה להגיב עליהן... חחח זה מזכיר לי את הפרק ב"אלופה" אתמול, סער כמעט חנק את ליאן שלא תעשה הפלה... ועכשיו לשאלותיך שאני כן יכולה להשיב, פשוט זה נורא מאוד קרוב לליבי, אני מאוד אוהבת אותו, ותמידדד שמחה לדבר עליו
אישית, אין לי משהו מוסרי נגד הפלות אבל
אני לא חושבת שאני בעצמי אהייה מסוגלת לעשות כזה דבר. אני חושבת שאני יותר מדי ארגיש את זה קרוב אליי ושלי וחלק ממני. נראה לי שבערך 4 זה מספר יפה. בן או בת, לא משנה, אבל שיהיה לפחות בת אחת.

אנינ אשאל אותך שאלה

למה להפיל יש הרבה אופציות אחרות אפשר למסור לאימוץ אתה יודע כמה נשים יש שלא יכולות ללדת והיו מתות לילד ואתה אומר יאללה לא מתאים לי ילד כרגע בוא נזרוק אותו כאילו זה איזה חפץ אין סיבה בעולם לעשות הפלה

אתה חושב שלמסור ילד לאימוץ

זה כזה פשוט? אחרי שתביא ילד לעולם, נראה אם תהיה מוכן "למסור אותו לאימוץ" יש טעויות, ואם אפשר, צריך לתקן אותן כמה שיותר מהר

למעלה