נמאס לכם מהפרסומות הקופצות???

היי דבורי

תודה על התשובה. הדירה היא שני חדרי שינה גדולים חדר קטנטן סלון ענק מטבח ושתי אמבטיות ומקלחון. לצערי אני לא רק שלא יכולה להשכיר חלק אני גם לא יכולה שאף אחד שהוא לא חבר בעל אח אחות הורים ילדים יגורו איתי. לגבי ההורים שלי הם לא דתיים הם פשוט גזעניים. והרבה דברו וביינתיים כלום. לא חושבת שנולד האיש שישכנע אותם.

דבורי

New member
רעיונות נוספים

אני לא יודעת את הפרטים של הצוואה, אבל אולי אפשר להשכיר את השימוש בדירה ללא שמישהו יגור שם: לתת חדר כסטודיו לצייר, כמקום להעביר בו חוגים לילדים, כחדר לפסיכולוג וכו´. האם זה אפשרי? ומי בדיוק אמור לבדוק מה את עושה בדירה, ומה קורה אם את מפירה את התנאים? ועוד משהו: לכמה זמן אסור לך להשכיר את הדירה? אם היא תרשם על שמך בטאבו אני לא חושבת שמישהו יוכל להגיד לך מה לעשות בה, גם אם זה לא הרצון המקורי של הסבא שלך. שוב, אני מציעה שתבררי את העניין היטב עם עורך דין.

היי דבורי

המון המון תודה על העצות. לרוב מה שאני מקבלת מאנשים זה תגובות נוסח היית צריכה ללמוד על מין בטוח. ולר לידע כללי זה כן היה מין בטוח. בלי שום קשר לגבי הדירה אין לי כרגע כסף לעורך דין אבל שכן שהוא עורך דין אמר שאין שום דבר שאני יכולה לעשות. ועורכי דין של סבא שלי בודקים מה אני עושה עם הדירה. וככה זה לשש וחצי שנים. חוץ מזה אין לי כסף לשכור עורך דין נורמאלי כי אפילו האינטרנט זה מתנה מידיד בחו"ל. אבל שוב תודה.

דבורי

New member
לשכות ליעוץ משפטי

יש בנעמת ובויצו. אולי הם יוכלו לעזור לך. גם לעוד ארגונים יש יעוץ משפטי חינם לנזקקים. יש לך עותק של הצוואה? "עצות" לגבי מין בטוח הם לא עצות אלא שיפוט. מה שהיה היה, עכשיו צריך לראות מה לעשות הלאה.

רומי 3

New member
לשירן!!

אם יש לך העתק מהצוואה(אם אין-את זכאית לקבלו), אשמח לייעץ לך, "פרו-בונו", יעני-ללא תמורה... אני מציצה לכאן, ואם תרצי-תשאירי לי הודעה עם דרך להתקשר.

למכור דירה בגלל מינוס של 7000 ש"ח

את לא חושבת שנסחפת קצת? בעבור 7000 ש"ח מינוס למסור את ביתך לאימוץ? לא יודעת למה,אבל צר לי לומר הסיפור הזה נראה לי קצת הזוי ומנסה לתפוס טרמפ על סיפורה הכואב והאמיתי של נועה. ואם הוא אמיתי,אז באמת יש פתרונות, את יודעת,בגילך כדי להגיע למשהו בחיים לא התביישתי והלכתי לנקות בתים של מי שיש להם לשלם.הרמתי מהרצפה גרביים ותחתונים מסריחים שחיכו ל"עוזרת", אז לשמוע ממך שבגלל מינוס קטנטן את רוצה למסור את דניאל לאימוץ??? צר לי לא קונה את זה.

ניצת

קודם כל חבל לי שחשבת שהסיפור שלי הוא לא אמיתי כי לצערי הוא כן אמיתי. שנית זה לא עניין של 7000 שקל מינוס בבנק זה עניין של זה שאין לי פשוט אגורה. כלום. אין לי ממה להחזיק את צמי שלא לדבר על הילדה. או קיי אני מודה אני מפונקת וגדלתי במשפחה עשירה ואין לי מושג מה זה עבודה או איך מוצאים אחת. לכל אחת יש בעיות משלנו והדבר האחרון שהייתי עושה זה לקחת סיפור של מישהו ולהלביש אותו עלי. לגבי לנקות בתים, ניסיתי. זרקו אותי משתי עבודות כי אני לא יודעת איך מנקים. חוץ מזה אם בדיוק אני אשאיר את אלה. ולגבי האימוץ לא אמרתי שאני רוצה למסור רק אמרתי שאם זה כבר יהיה ממש רע למרות שלא נראה לי. כי אני אישית מעדיפה ללכת ולהיות נערת ליווי מאשר למסור אותה. כרגע על מה שאני חיה זה ענק של סבתא שלי שמכרתי וקיבלתי תמורתו 3600 שקל. יותר מזה אין לי. נ.ב לילדה קוראים אלה ולא דניאל

ועוד משהו לניצת.

משום מה קיבלתי את הרושם שאת לא מאמינה לי. ואולי גם חושבת שמקומי לא פה. תראי התרגלתי. אחותי לא עונה לי לטלפונים. ההורים כמעט ישבו עלי שבעה. מישהו שאהבתי גם הלך. החברים נעלמו. אז אין לי בעיה כבר התרגלתי. פשוט תגידי לי ללכת ואני אלך שירן

שירן, אנא אל תיעלבי

האנשים כאן הם באמת אנשים מדהימים. תראי, פשוט קצת מוזר להם שאת מדברת על אימוץ קצת בביטול. אני מודה באשמה, העלתי את המחשבה הזו כאן בפורום. הרבה בגלל המצב שאני נמצאת בו (לא מהיום) והרבה בגלל שאני מאמינה בכל חבריי כאן בפורום. כי הם האנשים, שלא מכירים אותי או את בתי, ועדיין מוכנים לתת את ה-כ-ל בשבילנו. כמוני כמוך, גדלתי במשפחה לא ענייה. אני לא יודעת למה את מוכשרת, או האם יש לך בגרות, אבל תוכלי למצוא כאן עבודה בשירות לקוחות או בתור מזכירה (במיוחד אם אנגלית הינה שפת האם שלך.., מחפשים הרבה מזכירות עם אנגלית שפת אם). לדעתי את חייבת לפנות לביטוח לאומי, ולו כדי שתהי מוכרת למדינה ותוכלי לקבל עבור בתך כסף, שאמנם לא יעשיר אתכן, אך יתן לך את היכולת לשלם עבור מעון או גן בשבילה. את יכולה לפנות למעון של ויצו או נעמת, שהם יותר זולים יחסית מגנים פרטיים, בנוסף, בכולם יש יום ארוך (עד 16:00 ולעיתים עד 17:00, כך שתוכלי לעבוד. דבר אחרון, מטפלות או ביביסיטר עולות לא מעט, אני משלמת לשכנתי 23 שקלים לשעה ביום ובלילות 25 (כאשר אני עובדת), אבל את יכולה למצוא מישהי שתיקח פחות, לי פשוט נוח שזו שכנתי ואני מכירה אותה (אני קצת לא סומכת על נערות תיכון בתור ביביסיטר... אגב, ממש אירוני :)) וזהו. אני אשמח לעזור, אם תרצי. שלחי לי מסר. ושוב. תזכרי שהאנשים כאן מדברים מכל הלב. והם הם האנשים הטובים שתפגשי. שלך, נועה

אוי..

לא התכוונתי לכתוב "תקבלי עבור בתך כסף", אופס, ניסוח קלוקל משהו.. התכוונתי שביטוח לאומי ישלם כסף, שמגיע לכל אם חד הורית לצורך גידול בתה. :) מצטערת, עוד ייצא לי שם של סוחרת בתינוקות בנוסף לכל.. נועה

היי נועה

לפי מה שהתרשמתי בינתיים את ודבורי אנשי באמת טובים. לגבי האימוץ סתם העלתי את זה אתמול בלילה כי היה לי ממש רע. אבל כבר אמרתי שאני מוכנה אפילו ללכת להיות נערת ליווי ורק שאלה תשאר איתי. שתביני אין לי מושג או לא היה לי מושג איך מכבסים. הרסתי חצי מהבגדים שלי. ביקשתי מידיד שלי שיקח לי בגדים מהבית של ההורים הסתבר שזרקו הכל... יש לי בגרות עם ממוצע של 79. אנגלית זוהי שפת אם. אני יודעת שבטח אני אוכל למצוא עבודה רק אין לי מושג איפה מתחילים לחפש. לגבי ביטוח לאומי אני קצת חוששת לפנות מה אם הם יחשבו שאני לא מסוגלת לגדל את אלה. מחר על הבוקר אני אני אתקר לויצו. והמון תודה על העזרה, פשוט לפעמים מרגישה כל כך לבד.

מה לעשות? לעשות !!!

גם לי זה נשמע קצת דיינסטי... אבל מחמת הספק... משכירים חלק מהבית או את כולו. אם זה באמת שוויו אז בטח תוכלי להשכיר לך דירת שני חדרים צנועה ועוד להישאר עם עודף. הולכים מחר בבוקר למנהל מחלקת עו"ש בבנק ומבקשים הלוואה לכסות את המינוס. לי היה מינוס של 10,000 ש"ח והחזרתי לבנק 500 ש"ח בחודש עד שנשארתי בלי חובות. מבררים איפה מעון ויצ"ו או נעמ"ת הקרוב ורושמים אליו את הילדה. פותחים עיתון במדור "דרושים" ומחפשים כל דבר שאת מסוגלת לעשות ושיכניס כסף. מה עם לימודים ומה עם החיים? לזה אין לי תשובה. אם השכ"ד מהבית היקר הזה יחזיק אותך ותוכלי ללמוד אז יופי. אם לא אז זה חלום שיחכה כמה שנים. מה עם החיים? מה שתעשי מהם. וזו לא קלישאה. ואפילו ברגע של אי וודאות ובלבול, לא מדברים על מסירת ילד לאימוץ כאילו שמוסרים גור כלבים ל"צער בעלי חיים". אני מצטערת, אבל עם כל האמפתיה והרצון לעזור זאת גישה שמזעזעת בעיני.

D4rklord

New member
Thank you

Yes, i live in israel for almost eight months. I was born in france but at the age of two we moved to Los Angeles and from there to NYC. The reason i came here was because i received a scollership in Bar Illan university but now i dont know if i want to stay. Both my parents live in new york and i c ame here with Michelle and my son Christian to study. She died when some drunk truck driver hit her car. Its just me and Chris now. It`s just so hard for me now. Not financialy but emotionaly. I miss her alot.

דבורי

New member
A difficult situation

Dear Zack, Your situation sounds very difficult. You are so young, in a strange country, and lost your wife. On top of that you have to raise your son alone. How do you manage? Are you close to your parents? Will they help you raise your son? It makes sense to go live with them (do they live together?) for a while, if that is an option. Can you postpone your studies for a year or two? What is keeping you here now? Is it your studies, good friends, or some shared memories with Michelle? Are you getting any help or support from the university?​

D4rklord

New member
I think its..

I thlnk what keeps me here is the need to commit to something that will give me and my son a solid future. He means world to me and he is the only thing that has me physicly connected to Michelle. I love him so much and i need help to give him a normal life. For now i cant find him a replacement for mom but i can mentaly fill that gap. I really want your advices and someone to talk to. I mean who like you can understand me. Most of you been through what i am going to pass, i cant go through this alone.

D4rklord

New member
Thank you

I mean. Im just nineteen. With a kid. I have so much on my shoulders now. Study, rise my son all alone. I have a sister in france but she has her own family to take care of. I dont have real friends in israel. Every time i look into his eyes i think.. What will i tell him about his mommy when he will ask. I had nightmares after she died, i dont have them nomore. But i am so afraid because i dont know what to do about all of this.

עקשנית, בגלל שזה כל כך רגשי,

אני אישית מעדיפה לענות לו בשפה שקלה לו יותר. אם קשה לך באנגלית, תרגישי חופשייה לענות לו בעברית, הוא כן מבין את השפה, רק ייקח לו אולי יותר זמן לקרוא את ההודעות
אל תתני לאנגלית לעצור אותך מלחלוק איתו את תבונתך

למעלה