נמרוד הראל והטלקינזיס

Sweet Girl7

New member
אתה מאמין לאורן זריף??שיפגש עם רנדי

שיוכיח לרנדי הזה כבר !! !! (אם הוא אמיתי)

tulk

New member
ממ.. כמה דברים בנידון

ניפוץ כוס יעבוד המון, כלומר, תלוי בתשומת הלב של הקהל, אבל זה משהו שכידאי להראות רק פעם אחת, כיפוף כפיות מרשים כל פעם מחדש אנשים, בכל וורסיה וכל דרך. כל דבר שהוא בעיניים עצומות אסור להראות יותר מידי את אותה השיטה, ואכן יש מלא. ניחוש מילה בספר, זה יעבוד לפחות שלוש ארבע פעמים על אותו הקהל ביתנאי שאתה מחליף את הספר (אני מקווה שהדיבור שלי מספיק יציב כדי שזה לא יעבור את ההבנה של שנינו בילבד...)

LiranTheWizard

New member
ניפוץ כוס הוא דבר

מאוד נחמד למרות שהתוכנית היורש הוא בוצע באופן מזעזע אם יורשה לי לומר. כל הקהל מושיט ידיו במטרה "לשגר אנרגיות שליליות" לעבר הכוס... כיפוף כפית הוא קסם חביב ביותר - כשראיתי בפעם הראשונה את השיטה שכנראה גם אורי גלר משתמש בה חשבתי לעצמי כמה היא גאונית ובלתי ניתנת אם אתה עושה אותה טוב לגילוי (ואני לא מדבר על הסרט שכל הזמן מקרינים לנו ב-You Tube אלא שיטה הרבה יותר "שקטה"). מילה בספר - אני נותן לצופה פשוט לרשום את המילה על פתק שאותו הוא מקפל ושם בכיס. זו גרסה נחמדה. ישנה עוד גרסה בה אתה ממש יכול לגלות משפט שלם שגם בזה אני משתמש. זה משתמש בעקרון די חכם לדעתי וכמה שהוא חכם הוא מאוד מאוד פשוט.

Lord VoIdemort

New member
זה מה שאניא וה ב אצל אמיר לוסטיג

אצלו, אי אפשר להסביר את הדברים, אצלו הדברים הם בלי טריקים (לפחות לא כאלה שאני יודע עליהם P:) הוא משתמש בדיקור\היפנוזה וכו, נמרוד הראל, כריס אנג'ל, אורי גלר וכל אלה (לא כולל את בליין) משתמשים בטריקים.

tulk

New member
אמיר לוסטינג משתמש בטריקים

בין היתר, יש לו טריקים, ראה ריחופי קלפים וכל זה, יש לו שם המון פסיכולוגיה, היפנוזה ופרישוו, אבל אל תישכח שגם את הדברים האלו ביכולתך להגדיר כטריקים, ולמה אתה שולל את בליין מהרשימה?

Lord VoIdemort

New member
כי לא נראה לי

ששהייה בלי אוכל או שהייה בקרח או או שהייה במיים יומיים או סתם עמידה על מוט זה טריק, זה היה אמיתי.

tulk

New member
אהה... כאלו דברים של בליין

למרות שאני עדין לא אתפלא אם הבנאדם בכל זאת נעזר לו באיזה משהו טריקי... אבל... לא יודע...

LiranTheWizard

New member
מה בדיוק אי-אפשר להסביר?

בעבור חופן דולרים אני אסביר לך הכל... חשמול אנשים, ניפוץ כוסות, שטר מעופף באוויר וכו'. מה שכן - הוא ונמרוד טוענים שהם פתחו שיטה שנקראת FTH שאין לי מושג מה היא אומרת אבל הם טוענים שבעזרת אכן ניתן לעצור אדם ברחוב, ולגרום לו לתופעות בלתי מוסברות. שאלתי פעם את נמרוד והוא אמר לי ש-NLP זה קשקוש ושהוא די התאכזב מהניסיונות שלו איתה. אין לי מושג מה השיטה שהוא המציא כי אני לא עובד עם זה (שפת גוף, פסיכולוגיה וכו'). לא התלהבתי מזה יותר מדי.

tulk

New member
בקשר לספר

האמת שבתכניקות מסוימות, בעצם, בשיטה הפופולארית ביותר, זאת שמסתמכת על זה שלעולם לא תיבדוק את הספר עצמו לאט (ושוב אני משתדל להיעזר במילים עדינות), אפשר גם לגלות עמוד שלם, אבל, זה כבר עינין אחר ^^

Lord VoIdemort

New member
אבל אז יש יותר סיכוי שתצליח

אם זה ספר של 200 עמודים, אז זה 1 ל200 שתתצליח לגלות עמוד, אם זאת מילה או משפט, הרבה יותר (מילה יכולה להיות צירוף מקרים, משפט לא). ד"א, אתה באמת בן 12? הייתי בטוח יותר

LiranTheWizard

New member
יש ישטה מאוד פשוטה ומאוד חכמה

מתנדב בוחר ספר באופן חופשי מבין 5 ספרים נניח. חופשי זה חופשי. אין שום כפיה. הוא בודק כמה עמודים הספר הנבחר מכיל ואז אתה שואל אותו: בחר בבקשה מספר בין 1 למס' העמודים שיש בספר שבידך. הוא פותח את העמוד בספר ולאחר מכן הוא קורא את המספט הראשון. אתה כמובן יודע מה המשפט. ישנה גרסה נוספת שיש לו כמה ואריציות בה הצופה גם יכול לבחור באופן חופשי מילה בספר. זה ממש יפה.

tulk

New member
אני מבטיח לך

שבגירסה המוכרת לי, גם אם יהיו 50 אלף עמודים, אני אוכל לדקלם לו את כל העמוד שהוא בחר, אם אתה רוצה להבין יותר, ויש לך מסן, אתה תמיד מוזמן ;) [email protected] וכן, אני אכן בן 12, תודה על המחמאה ^^

Sweet Girl7

New member
ניחוש תוצאות הלוטו?????????????../images/Emo12.gif

אתה רציני? הלוטו לוטו האמיתי? תפרט קצת על מה כתבת בזה כי לא הבנתי כל כך איזה מן קסם יש לזה אולי לא קראתי ברור?

LiranTheWizard

New member
לפני הרבה שנים

ליאור מנור ניחש את תוצאות הלוטו בשידור חי בתוכנית של דן מרגלית בערוץ 1. אני לא יודע מה השיטה שלו אבל אני יכול לומר לך שבכל מקום שבו מעורבת כספת אם מעטפה חתומה קורים כל מיני דברים. תבין מזה מה שאתה רוצה ואני לא אאשר או אכחיש ולדעתי זה משהו שלעולם לא ייחשף במתכונתו ההיא.

Sweet Girl7

New member
אז זה אומר שהלוטו מושחת!! איזה גנבי

ם זה אומר שהלוטו מוציא את המספרים שבא לו!
ניראה לי עובדים עלינו הלוטו הם בודקים קודם את המספרים שאנשים ממלאים בלוטו ומוציאים את המספרים שלא מילאו הכל אפשר לעשות דרך המחשב לא ממלאה יותר לוטו! (בלי נדר)

Flagg1

New member
זה רק אומר שהקסם דפוק

כי גילו את התוצאות רק אחרי ההגרלה. :)

גם ג'יימס רנדי עשה תרגיל פעם דומה

הוא הצליח "לחזות" את התוצאה המדוייקת של איזה משחק בייסבול שהתקיים בארה"ב, אני מתאר לעצמי שהטריק הזה מבוסס איכשהו על כך שלא משנה מה תהיה התוצאה (משחק כדורגל, לוטו....) תמיד הוא יוכל להתאים בדיעבד את מה שרשום על הפתק בכספת או במעטפה לתוצאה שהתקבלה בפועל.

א Ron

New member
מן הסתם

לפחות ליאור מנור לא משקר, וכולם יודעים שהוא קוסם , ולא מסתתרים תחת "מנטליזם" שהביאו מאיזה חנות קסמים

BolraK

New member
ששש.....עוד יבואו אנשי המוסד ויחטפו

אותך על זה שאת מגלה את סודות הלוטו

Sweet Girl7

New member
עדיין לא הבנתי איך הוא גילה את תוצא

תוצאות הלוטו????????????? זאת רק אני או שאתם כותבים את זה לא ברור

למעלה