נמרוד הראל והטלקינזיס

קראת את ההודעה הקודמת שלי? ../images/Emo12.gif

גם ג'יימס רנדי עשה פעם תרגיל דומה רק שבניגוד לאורי גלר הוא הודה שזה רק טריק, הוא צחק ואמר שלאחר מכן אנשים התחילו להתקשר אליו ולבקש ממנו שיעזור להם לנחש את התוצאות של הלוטו ודברים דומים..... ג'יימס רנדי הצליח "לחזות" את התוצאה המדוייקת של משחק בייסבול מפורסם שהתקיים בארה"ב, אני מתאר לעצמי שהטריק הזה מבוסס איכשהו על כך שלא משנה מה תהיה התוצאה (משחק כדורגל, לוטו....) תמיד הוא יוכל להתאים לאחר מכן (בדיעבד) את מה שרשום על הפתק בכספת או במעטפה לתוצאה שהתקבלה בפועל. ויש מספיק דרכים לעשות זאת.

אני חושב שהבנתי מה לא ברור לך

אולי את חושבת שהוא הכריז מראש על התוצאות ולאחר ההגרלה כולם ראו שאלו באמת התוצאות בפועל. אז זהו שלא, זה לא מה שקרה. מה שקרה זה שאורי גלר הקוסם הפקיד בידיו של מישהו מעטפה חתומה וטען שבפנים נמצאות התוצאות. רק עם סיום ההגרלה פתחו את המעטפה וגילו שעל הפתק בפנים רשומות כביכול התוצאות שבאמת הוגרלו. בואי נגיד ככה, אם היו פותחים את המעטפה לפני ביצוע ההגרלה היו מגלים שהפתק בפנים ריק ולא רשום עליו שום דבר, מבינה?

Sweet Girl7

New member
אז בקיצור ......

הם אומרים את התוצאות אחריי שהלוטו כבר שודר ויש להם את המספרים

בדיוק ככה, הבנת נכון ../images/Emo45.gif

זה בערך כמו עם הדתיים אצלנו בארץ, רק אחרי שקורה משהו (רצח רבין, מגדלי התאומים בארה"ב....) פתאום הם מוצאים לך איזה משפט בתורה שכביכול חזה מראש שזה מה שיקרה...... מעניין שאף פעם לא לא יכולים להראות את המשפטים האלו לפני שהאירוע קורה.

Sweet Girl7

New member
כן אבל.....

יש דווקא נבואות שנכתבו לפני שאותו אירוע קרה אם תחפש ספר של נבואות נוסטרדמוס אז תראה שיש שם נבואות לשנת 2007 אבל לך תדע אם זה נכון. שנגיע לשנה הזאת נדע אם אני לא טועה אז אני חושבת שקראתי נבואה אחת של נוסטרדמוס לשנת 2002 שעוד כתבו את הספר הזה ב-95 בערך והנבואה שם היתה נכונה אני פשוט לא כל כך זוכרת על מה היה כתוב...קראתי את זה מזמן

צר לי, את טועה

זה בדיוק כמו הדוגמה עם התורה, בדיוק כמו בתורה גם נבואות נוסטרדמוס כתובות בצורה מאד רב לשונית, יש שם משפטים וקיטעי טקסט רבים שניתן לפרש באלף ואחת צורות ותמיד לאחר שאירוע מסויים מתרחש תוכלי למצוא בספר משהו שבדיעבד כביכול צפה זאת, זו אחיזת עיניים.

BolraK

New member
זה אומנות שלמה של ניסוח

האומנות פה היא לכתוב את הנבואות ככה שכל דבר יכול להתפרש כאילו נבאו אותו מראש... לדוגמה אני יכול להגיד לך שבשנת 2007 עומד להיות אסון גדול עם הרבה מאוד הרוגים....

tulk

New member
כמה דברים

קודם כל, בנוגע לטריקים ה"שרופים", הם שרופים כבר לא מעט זמן, היופי הוא שאנשים פשוט לא חשובים על זה, כלומר, את הטריק עם הבלוק נגיד נימרוד הראל עושה ברוב ההופעות שלו, וזה תמיד עובד, כל פעם מחדש...

Lord VoIdemort

New member
הכיפוף כפיות-

הם יכלו לבדוק את הכפית מליוני פעמים ולא להגיע לאותה רמה של כיפוף כל עוד הם לא מגיעים לטמפרטורה המדוייקת.

LiranTheWizard

New member
בעצם זה שנמרוד אמר

ואני מצטט: "אני אהיה כן אתכם, הכפיות עלו לי שקל וחצי" נחשף טפח מסויים (לא גדול מדי) מהשיטה. כל אחד שיחשוב מה שהוא רוצה. אני רק אומר שאין כאן שום גימיקים ושום כימיקלים ושום קרן לייזר סודית. הכל על טהרת "שיטת גלר הסודית" לכיפוף כפיות. שאני חושב שהיא מאוד גאונית בהקשר הזה כאשר ראיתי איך היא עובדת. ממש יפה!

Lord VoIdemort

New member
שני דברים

א) איך תדע שזה באמת עלה שקל וחצי? לפי דעכתי זה אחת הכפיות עם ה"זכרון". ב) אורי גלר מנסר את הכפיות שלו לפני זה, ככה שזה לא חוכמה הדברים הדפוקים שלו :X. (רק שלא ייתבע אותי >< )

LiranTheWizard

New member
זה שמרטין גרדנר

שהוא אדם מוערך, טען בכתבה שהופיעה במוסף לשבת שיש לאורי גלר "עוזר סודי" כהגדרתו שמכין לו את הכפיות מראש זו טענה נכונה וגם לא נכונה. אני אישית לא יכול להוכיח אותה אבל אני מקבל אותה. אני םג יודע ממישהו שאורי פעם הודה בפניו בשיחה אישית שאכן אין לו כוחות. אני נוטה להאמין לאותו אדם למרות שהייתי רוצה לשמוע וידוי כזה מאורי עצמו.

Lord VoIdemort

New member
אותו כדור של אור שאורי מדבר עליו

היה (אם היה) ברק כדורי, יותר משיער קופצני, זה לא היה נותן לו כלום (אולי גם התקף לב). אורי גלר הוא היחיד שיכול להגיד בטלוויזיה בפריים טיים שדיבר עם חייזרים ולא למצוא את עצמו באברבנל.

LittleFairy

New member
../images/Emo6.gif

מסכן אם הוא היה יודע מה דעתכם עליו הוא בטח היה פורש מהתפקיד בשידור חי

למעלה