נמרוד הראל והטלקינזיס

LiranTheWizard

New member
הוא בסדר גמור והוא

הקוסם הכי לגיטימי כאן. אורי גלר לעומת זאת, עדיין נשאר "בעייתי". אבל שניהם אנשים חיוביים ביותר בלי שום קשר ואני מאחל להם הצלחה רבה בכל אשר יפנו.

LittleFairy

New member
נהנתי מאוד מהפרק :)

הפרק הכי מעניין ששודר עד היום לעונה הזו, לדעתי.

Sweet Girl7

New member
איזה חבל שבאמת הכל קסמים! זה משעמם

אני רוצה לראות באמת דברים על טבעיים! שמישהו יצליח באמת להזיז חפץ דרך אנרגיה מסויימת שיש לו אבל אין כזה דבר ....חבל !!!!! תמיד זה ניראה שנימרוד עושה הכל עם קסמים אבל תמיד יש לי ספק קטן שאולי בכל זאת יש בו איזה משהו..?
והוא מודה שאין בקיצור מבאס כל הקסמים האלהה למרות שהם מדהימים

LiranTheWizard

New member
אין צורך להתבאס אלא

ליהנות מזה. קסמים זה דבר נפלא ואם תאמין מספיק גם אתה תוכל להזיז חפצים בכוח המחשבה שכן האמונה הינה המרכיב שחסר כאן. ואני מדבר ברצינות.

Sweet Girl7

New member
למה אתה הצלחת להזיז בכח המחשבה שאתה

אומר שאפשר??? אה??? כי אני עדיין לא הצלחתייייי וניסיתיי והרגשתי מטומטמת להסתכל על חפץ שעה ולחשוב שהוא יזוז

yossigiv

New member
ומה עם המשקפיים?

המשקפיים של אחד הסטודנטים שם באו ממנו ולא נקנו באיזה חנות. ואיך הוא עשה את הקסם עם המגע ללא מגע, על אותו סטודנט מסכן?

LiranTheWizard

New member
המשקפיים אמיתיים אבל יש

עוד דבר... בוא נאמר - מה שאתה לא יכול לראות לא אומר שהוא לא קיים...

נראה לי שאני יודע ../images/Emo13.gif

זה סתם ניחוש אבל נראה לי שהוא בכיוון.... כמו שהכוס המתנפצת זו ערכה שמגיעה עם משטח מיוחד שמפוצץ אותה (בעזרת כיוון של איזה טיימר נדמה לי) שיכול להיות ספר או שולחן, וכמו הערכה של קוביית העץ שמגיעה יחד עם בקבוק תמים למראה.... בטח יש גם משטח מיוחד, אולי חלק מהשולחן עצמו שיכול להקפיץ חפצים שמונחים עליו, קלעתי?
התאכזבתי לגלות שדווקא הטריקים של נמרוד הראל שהכי הדהימו אותי (של הטלקינזיס בתוכנית האחרונה) הם ערכות מוכנות שקונים בחנות ושאין כאן שום מקוריות מצידו של הראל..... דיי מאכזב אם להגיד את האמת, לפחות שיהיה מקורי ויבנה לעצמו ערכה כזו לבד זו לא נראיית לי בעייה גדולה, בטח יש בתוכו איזה פטיש קטן שמחובר לטיימר ונותן דפיקה על הדופן של הבקבוק ומקפיץ את קוביית העץ.

BolraK

New member
חחח יש לי הרגשה שפיספסת

נראה לי שהוא יותר בכיוון של חוט בלתי נראה שהוא חיבר למשקפיים. ד"א, LiranTheWizard, ראית פעם את החוטים האלו במציאות? ראיתי במלא חנויות של קוסמים באינטרנט את החוטים האלה אבל עד כמה חוט יכול להיות בלתי נראה? זה קצת קשה להאמין שמטווח של פחות ממטר מהקוסם עדיין הם לא יבחינו בחוט....

LiranTheWizard

New member
אכן ראיתי

ישנן מס' גרסאות כולל ה-Loops המפורסמים של יגאל מסיקה. יש גם חוט שקוף שאותו פיתח Michael Ammar ויש עוד חוטים באיכות כזו או אחרת וכמובן כל מיני DVD-ים למיניהם שמסבירים כיצד להפיק מהם את המירב.

LiranTheWizard

New member
המשטח מיוחד אבל אתה

צריך לראות את זה כדי להאמין... בקשר לחשיפת הקסמים - אני מצטער אבל אין מה לעשות. אם תקנה טריק בחנות ותדע להציג אוות יפה ומה שנקרא "לעבור מסך", יש לנו קוסם חדש. הפרזנטציה עושה את ההבדל ונמרוד עושה את זה מאוד יפה למרות שבחלק מזה יש אולי זלזול מסויים באינטלגנציה של הצופים. אז כן, ישנם קסמים מדהימים שתוכל לרכוש בכל מיני חנויות ואין מה לעשות - זו האמת ולכן, רנדי כאן איתנו - כדי לומר לנו את זה בריש גלי עד שמישהו יבוא ויוכיח אחרת (אולי זה יהיה אני...).

למעלה