נעים מאוד...אני חדשה כאן ויש לי

קרתי את השרשור הזה ויש לי רק שאלה א

למה הגבר חייב לשלם בדייט הראשון? איפה החוק הזה כתוב. אני רוצה שתסבירו לי מה עומד מאחורי הדרישה החד משמעית הזו שלכן. למה שהאשה לא תשלם בדייט הראשון? ולכל הבחורות שמחכות שהגבר יאסוף אותן כי הוא חייב -אתן בעצמכן עלוקות. ו..........מצטער להגיד לכן אבל לא כל בן אדם גם אם יש לו עבודה קבועה והוא מרוויח טוב חייב שיהייה לו רכב! תתחילו להודות שכשגבר מזמין אתכם לצאת אתן ישר חושבות על הענין החומרי. יש לו אוטו? הוא יאסוף אותי? הוא ישלם עלי? יש לו כסף? יאללה תתבגרו כבר ותצאו מהנחיתות הזו.

הליוס

New member
עכשיו הכל ברור!!

זה מבחן פשיטת הרגל! גורמים לו לשלם, ואם הוא פושט את הרגל, אז הוא נפסל. פשוט מאוד. אני ממש עיוור שלא ראיתי את זה קודם.

lilaaa1

New member
אתה לא ממש עוור אתה...../images/Emo4.gif

פשוט לא מבין.. אם הית קורא את שאר התגובות שלי היית מבין שהתשובה שלך לא במקום... מדובר על הפגישה הראשונה ותו לא.
ליאת ס

hey sexy lady

New member
נכון...מישו כאן אמר שזו נורמה

ועל זה אין מה להתווכח לא זוכרת כבר מי זה היה

אז אם זה נורמה זה בסדר?

תסלחי לי, כל השרשור הזה אני ממש הייתי עדינה למרות שאני לא מסכימה איתך אבל זו כבר שטות גמורה. יש הרבה נורמות לא תקינות בעולם הזה, כל החוכמה היא לשנות אותן לא לקבע אותן! את רוצה שהוא ישלם עליך, בבקשה, תהני. אבל אל תהפכי את זה לנורמה עבור כולנו יש כאן גם נשים שלא צריכות את התשלום הזה כדי "לבחון" גבר.

lilaaa1

New member
אף אחד פה לא מועמד במבחן...

ואם לך לא אכפת מהצורה שבה מעמידים אותך במצב לא נוח ומשפילים אותך בזה ששמים חצי ומחכים שתשלימי את השאר זו לא בעיה של אף אחת אחרת, אף אחת פה לא צריכה נדבות אם זה הכיוון שעליו רמזת. בכל אופן כל אחת והדרישות שלה. אני לא הייתי מקבלת את זה בשום פנים ואופן ואת יודעת מה? גם בתור בחורה לא היתי שמה את החלק שלי ומחכה, היתי מעדיפה כבר להזמין אותו ההרגשה היתה הרבה פחות אפסית.

יקירתי, כנראה שיש לך יכולות מדהימות

כי אני לא כתבתי מילה אחת מכל שאת אמרת כאן. ואני די בטוחה שכל הטקסט הזה לא ניכנס בין השורות. אני לא אמרתי שזה משפיל אותי שמשלמים עלי, אם הבחור רוצה בכיף. אני לא אמרתי שאני מרגישה אפס בשום צורה (לא אם משלמים עלי, לא אם שילמתי ולא אם התחלקנו). אני סך הכל אמרתי שהטיעון "זה נורמה" הוא די טיפשי

lilaaa1

New member
לא הבנת...

לא התכוונתי שאת מרגישה מושפלת כשמשלמים עלייך... בדיוק להפך.. איך את לא תהיי מושפלת כשגבר ישים את חלקו ויחכה רק לך? זו הרגשה לא נוחה ומשאירה טעם רע בפה גם לא אמרתי שאת מרגישה אפס בכל צורה שהי הכוונה היתה לתחושה האפסית שהוא גרם, והבאתי דוגמה שבמקומו ולא כגבר אלא כבחורה הייתי מעדיפה להזמין אותו מאשר לשבת לשים את שלי ולחכות. כמו בני עשרה בלי פרוטה שלוקחים כסף מההורים. מקווה שהסברתי את עצמ כראוי

הבנתי כבר בפעם הראשונה

ואני עדיין לא מסכימה.. אבל כמו שכבר כתבתי כאן יותר מדי פעמים בשבוע האחרון. מותר לנו לא להסכים.

lilaaa1

New member
נכון...

כמו שכבר אמרתי כל אחת והדרישות שלה.. ואני לא שופטת אותך על זה כל אחד זכאי לדעה משלו, להפך ככה החיים שלך פחות מתוסבכים ולא עוסקים בשטויות מהסוג הזה... פשוט הנושא הזה קצת רגיש אצלי..

טל ר

New member
לא לו ולא לה

אם לשניהם זה לא יגרום לפשיטת רגל, מהיכן הגיע הקונספט המעוות שעל הגבר להזמין את האישה? התשובה פשוטה מאוד - שארית מהזמנים בהם לאישה (עפ"י הגדרה) לא היה רכוש משלה, ולכן תפקידו של הגבר היה לכלכל אותה. מדוע הדרך של הגבר להחמיא לאישה בדייט הראשון צריכה לעבור דרך ארנקו של הגבר, ומדוע מסלולו של הכסף חייב להיות מהגבר אל האישה? האינכם רואים שאתם מנציחים בכך תפיסת עולם שוביניסטית להחריד?

אז ככה

בואו נגיד את זה ככה הבנות של היום מחפשות רק עיסקת חבילה אוטו, בית ,כסף ,מתנות ממש גועל נפש לשמוע האם את צריכה להפגש איתו. מה את מחפשת גבר או סופנסר אין לו אוטו אז מה אתם הנשים חושבות שאוטו זה גרעינים שחורים עולה 2 שקל חשבת אולי אולי יש לבן אדם הוצאות מעל לראש או שכמובן כמו רובם זה בטח לא מעניין אותך העיקר שיהיה לך נהג מונית צמוד חלס כבר אין אהבה אין כבוד אין אישיות הכל אינטרס.בקשר לפגישה אני בעד שהגבר ישלם בפעם הראשונה למרות שאני ל א רואה חוק בקשר לזה וכל מטומטמת שחושבת שהגבר קמצן או לא שווה ופוסלת אותו למרות שהוא יכול להיות אחלה של אישיות בגלל אוטו ועוד חומרנות אז עדיף שתלך לצומת לשמה היא שווה מה אולי גם צריך תיקרה מסויימת של חשבון בנק בשביל לקבל אישור לקשר.מי שגורם לנו הגברים להתייחס בזילזול לנשים זה הנשים כמובן בזה שהם מראות כמה חשוב להם החומרנות יותר מהאישיות הרי בסופו של דבר כל מטומטמת מסריחה שמחפשת את זה בטח תיפול על איזה ערס מסריח שיבגוד בה או יכה אותה או שתצטרף לסטטיסטיקת הרווקות המתוסכלות שהתעוררו בגיל 30 ובטח היצטערו על זה שבגיל 20 זרקו בחור טוב בגלל שלא היה לו מספיק נתונים לכסות תתחת המסריח של פרחה מפונקת ושתקום אחת ותגיד שאני טועה

ליאת ס

New member
בוא נגיד אחרת...

קודם כל רואים יפה מאוד את האחלה אישיות שלו בזילזול שהפגין כלפיה, דבר שני אף אחד לא ביקש אוטו וילה ומטוס פרטי בסך הכל טיפת כבוד עצמי והדדי ואם היית מבין משהו מהחיים שלך לא היית מוציא הגה על הנשים של היום כי כיום אנחנו משתתפות בכל הוצאה וכל יציאה בשוויון מלא ואם היית יודע מה הם נשים של פעם - בדיוק ההפך, עדיף שתסתכל על הגברים של היום ששכחו מהי אשה ומה ערכה. ועוד טעות שלך- ערם מסריח זה אתה וזו הסיבה שתגמור עם פרחה שתספק את הדרישות שלך ולא אשה אמיתית.

טל ר

New member
לו השאלה היתה הפוכה

מה דעתכן על בחורה לאין לה רכב ו/או לא משלמת עליכם בפגישה הראשונה? נשמע בסדר? אם כך, גם ההיפך צריך להישמע בסדר.

ואחרי שכל כך הרבה פה אמרו את דעתם

אם לא אכפת לך אני יוסיף גם את שלי
דבר ממה שהזכרת פה לא יוריד לי מערכו של בנאדם...ישנם דברים הרבה יותר חשובים ומכריעים כגון היחס שלו אלייך ועוד דברים שאפשר לאמוד רק כאשר נמצאים בפגישה עצמה. מצטערת אבל אני רואה את צורת החשיבה שלך כפרימיטיבית וחומרית. יכול להיות גם שזה סוג החינוך שקיבלת בבית. (הייתה לי חברה שגם אם היא הייתה יוצאת עם אחלה בנאדם אם הוא לא היה משלם עליה בפגישה הראשונה וגם בכמה שאחריה מבחינתה הוא היה מחוק...) אני וחבר שלי נמצאים יחד כבר מעל לשנה...כאשר נפגשנו פעם ראשונה הוא בא לאסוף אותי כי לא רק שאין לי רכב גם אין לי רישיון ובנוסף לזה אנחנו גם גרים לא קרוב...ודרך אגב זה הוא שהציע כי אני מבחינתי אמרתי שאין לי בעיה להגיע לאותו מקום שקבענו בכוחות עצמי (איכשהו) ולא הוא לא שילם עליי! ואת יודעת מה? אני הייתי מרוצה מזה. אפילו בכלל לא דיברנו על זה ולא תיאמנו כלום פשוט כשהגיע החשבון שנינו ביחד שלפנו ארנקים וכל אחד שם את החלק שלו ואני חושבת שזה מכובד ביותר. מיותר לציין שכיום אנחנו מסתדרים נהדר עם כל מה שקשור לכסף (פעם אני משלמת, פעם הוא ופעם שנינו יחד) הכל בהתאם למצב הכלכלי של כל אחד מאיתנו. ועוד משהו..אני גם נוסעת אליו מידי פעם באוטובוסים ורכבות...כי הוא חוזר לעיתים עייף מהעבודה ואני מסיימת לעבוד מוקדם יותר אז אני מגיעה אליו הבייתה לפני שהוא מסיים במקום שהוא יצטרך לנסוע עייף. אני קוראת לזה התחשבות ובחיים זה לא היה הגורם שלי להתלבטות בקשר. אני לא חושבת שבנאדם שאת לא מכירה והוא לא מכיר אותך (אולי מעבר לשיחת טלפון) צריך לשלם עלייך. למה? תני לי סיבה אחת (לפחות). אני מסכימה עם אחד פה שאמר שאם זה בנאדם שהופך את זה להרגל ומנצל את זו שאיתו אז זו כבר קמצנות ואת זה גם אני לא אוהבת. מעבר לזה שאין לו רכב והוא לא שילם עלייך לא ציינת אם הבחור מצא חן בעינייך או לא (אולי מרוב שהיית שקועה בזה שאת שילמת על מה שאכלת או שתית לא ראית מי יושב מולך) אני חושבת שאם יש לך רגש כלשהו לבחור (מעבר לכעס ועצבים) אז תתני לזה צ'אנס ואת יודעת מה? תמיד אפשר גם לדבר על זה (או לפחות לנסות). שיהיה

אבל

בכ"ז- הוא התחיל איתה, הוא הזמין אותה וקבע איתה- מן הראוי שלפחות לא יקבע עובדות בשטח בכך שהוא ישים את החצי שלו אלא יביט לאן נושבות הרוחות ואם היא גם זזה לכיוון הארנק. הציעה להשתתף- אהלן וסהלן. אם הוא רואה שהיא מתחילה לנצל את זה שהוא משלם- סוף הסיפור. אבל אם הוא הזמין אותה לצאת- לפחות שימשיך וישלם... ולא, זה לא גס גם לגשש בטלפון בעדינות על אורח חייו ולראות איך הוא חי- אם הוא חסכוני או שמא קמצן (לא עלינו...). המון הצלחה!

motibocsh

New member
תעיפי

תעיפי אותו קיבינימט !!!מילא אין לא אוטו שזה גם תירוץ מטומטם שזה ביזבוז כסף אני בטוח שיש משהו מסתתר מאחורי זה ,,,אבל את יוצאת איתו בפעם הראשונה והוא מחכה שתשלימי את החשבון ? נ,ב מה הזמנת לאכול ???

הליוס

New member
די עם השובניזם הזה

תגידי, את מחפשת מממן או גבר? למה הגבר צריך לשלם תמיד? אחר כך בחורות בוכות שהעולם שובניסטי. מצד שני, כשנוח לכן אתן ישר מנצלות את זה. "למה שאני אשלם על החלק שלי?", את שואלת? רמז, התשובה בגוף השאלה. כשתקימו משפחה, תפסיקו להתחשבן. עד אז, תממני את עצמך.

למעלה