לכל הנשים המטומטמות כאן....
חחח, אני יודע שזאת לא כותרת מושכת מדיי... אבל בכל זאת, אם כבר נכנסתם... אז ככה: לכל הנשים המטומטמות המתחסדות שמתעקשות לקרוא לדייטים שלהם קמצנים, ומדיעות קבל עם ועדה שהן לא רוצות לצאת עם בחור קמצן... תגידו יא חתיכת פוסטמות, מישהו לקח את המפתחות של המכונית ושרט לכן את המוח בצורה קשה ביותר?!? בחורה שמקבלת כמובן מאליו את העובדה שהבחור צריך לשלם עליה היא בחורה קמצנית ברמות שלא תיאמנה... אני ממש לא מצליח איך הכנסתן לראש את כל עניין ה"מגיע לי" המטופש הזה... במיוחד שלרוב, ובואו נודה בזה, הבחור הוא זה שאוסף אותכן, וכמו שאתן יודעות, נסיעה זה לא דבר זול מדי... אז המינימום שאתן יכולות (ואף צריכות, וכן, את זה אני דווקא לוקח כברור מאליו) זה לשלם על עצמכן... ולו רק ע"מ להראות שאת לא פרינצסות מפונקות... אישית, זה אחד הדברים שיותר דוחים אותי בנשים... תתחילו לשנות את ההתנהגות ומהר, כי נראה לי שחוץ מערסים בבוניים שרוצים לעשות רושם על החברות הפרחות שלהן, אנשים מתחילים להשתנות לטובה... אישית זה ממש מגעיל\מכעיס אותי לראות נשים כמוכן... ובקשר לכותבת ההודעה... אני הייתי מציע לך דווקא לא להיפגש איתו יותר... במקום, לכי לחנות חומרי בניין, תקני קצת קרשים, מסמרי 10, שלשלאות ומנעול חזק במיוחד... בשלב הבא פשוט תנעלי את עצמך (ואיתך את כל סוגך) במקום שבו אף גבר ראוי לא ימצא אותך... כי לאף אחד לא מגיע אותך! ממש מעצבן! דר"א, שתדעו לכן, בנות.. שגברים לא משלמים סתם ככה, הם חושבים שהם "קונים" את הבחורה... ז"א, מבטיחים לעצמם סקס בעוד לא יותר מ3 דייטים... את הפרימאטים האלה אני דווקא מרשה לנצל... אבל אם נתקלתן בג'נטלמן אמיתי שכל מבוקשו הוא להנעיםאת זמנכן, היו פייריות איתו... אם לא? אתן כלבות! (ואל תתחילו לי עם מוח קולקטיבי.. הבהרתי בדיוק לאיזה סוג נשים אני מתכוון...).