נעים מאוד...אני חדשה כאן ויש לי

hey sexy lady

New member
../images/Emo45.gif לצערי הכרתי פעם קמצן

היינו חברים שנתיים והקמצנות שלו עשתה לי פםאדיחות גם לפני חברים... בקשר לדייט האחרון-הוא גר במרחק של 40 דקות נסיעה ברכב אז תארי לך כמה זה באוטובוס ועוד בכלל שאין לי רכב ואני לא יכולה לקחת כל הזמן את הרכב של ההורים...

לדעתי ...

איפה שמתחיל הכסף, שם נגמרת הידידות , אם הנושא גורם לך להתלבטויות כה רבות לדעתי, עזבי את הבחור ותהיי פנויה להכיר בחורים חדשים . לדעתי אם לא תעזבי איתו אלא תשארי , תמיד יהיה לך לא נוח בכל מה שקשור למה שמפריע לך , כי זה לא עומד להשתנות . אני יצאתי עם בחור שלא שילם עלי , וגם שלא היה לו אוטו , מבחינה מנטלית התאמנו אבל ראיתי שאין לו שאיפות בחיים והוא בסה"כ מחפש בסופו של דבר מין - לכן לא ראה צורך להשקיע בבחורה. באותו היום כבר סיננתי אותו. בשביל מה להכנס לקשר אם מרגישים שהוא לא יהיה רציני או מושלם כמו שתמיד חלמנו עליו ?

hey sexy lady

New member
חלמנו עליו???../images/Emo12.gif

הלוואי והיינו יכולים להשיג גבר חלומי שכזה.... הכל היה נראה טוב יותר, אבל אנחנו במציאות ולא בחלום... ובעניין התשלום-אל תשווי את הגילאים בין חייל (או גיל 20) לבחור בן 30+, שממנו את מצפה לקצת יותר...מסכימה איתי?

בתכלס ישנם חיילים

שאם הם יוצאים עם בחורה, אז הם עובדים קצת במקביל (הג'בניקים) (על הקרביים אני לא מדברת כי הם בקושי חוזרים גם ככה , אז למי יש זמן לחברה?) או שהם לא יוצאים עם בחורה עד שהם מרגישים שהם מסוגלים לממן את היציאות כי לפי מה שהבנתי ממס' שיחות עם ידידים טובים שלי, הם דיי מתבישים בזה שהבחורה שאיתם פתאום מוציאה את הארנק ומשלמת במיוחד אם הם הזמינו אותה לצאת איתם.... ויש בחורים אחרים שחינכו אותם ל"שיוויון... " והם לא מרגישים רע שכל אחד משלם על עצמו אבל מביעים את האהבה שלהם בדרך שונה. לדעתי כל מין חייב למצוא את מינו . יש נשים שלא מפריע להן שהן משלמות על עצמן ויותר חשוב להן שהבחור אוהב אותן ורק הרגשות הם אלו שקובעות . ויש נשים שמאוד מפריע להן שהאדם שהן יוצאות איתו אינו בעל אמצעים (כי בבית חינכו אותן שהגבר צריך להיות ג'נטלמן) ולכן יעדיפו להיות עם בחור שישלם עליהן והרגשות באות בנפרד . אחד המכרים שלי סיפר לי שהוא מעדיף לשלם על הבחורה שלו , אבל בסתר ליבו הוא מצפה שהיא תפנק אותו עם כל מיני מתנות קטנות וכך תביע את אהבתה אליו .... לדעתי זה יפה אם ככה זה יהיה. בנוגע אלי, יצאתי עם החבר שלי למסעדה דיי יקרתית והוא שילם בכרטיס אשראי אבל לא היה עליו כסף קטן וכאשר אני הוצאתי את הכסף הוא הרגיש ממש, אבל ממש לא נעים ... לדעתי זה תלוי בדרך של החינוך

ק-מ-צ-ן!!!!!!! זה לא טוב

יש גבול לחסכנות..... יש אדם מחושב ויש אותו!! החבר שלי לעומת זאת חוסך כאן וחוסך שם אבל אף פעם לא חוסך ממני.... מכיוון שלא עבדתי עד עכשיו אז הוא שילם ועוד מעט כשאני יקבל את המשכורת הראשונה אז אני גם יתחיל לשלם קצת על עצמי....

ללקה

New member
אם את אספת אותו, אז לפחות שישלם

מיילא לא היית אוספת אותו , אבל גם וגם ועוד בפגישה הראשונה שרוצים להשאיר רושם טוב , אחותי זה לא עובר!!!!!! כנראה שהוא קמצן או נצלן או שהוא לא רואה אותך כמישהי ששוה להתאמץ ולעשות עליה רושם טוב. ואגב , אני בד"כ מציעה לשלם את חלקי בפגישה הראשונה או משלמת את כל החשבון בפגישה השנייה. אבל אני לא גם הספונסר וגם נהג המונית!!! ותחשבי על זה.

כתום

New member
לכל הנשים המטומטמות כאן....

חחח, אני יודע שזאת לא כותרת מושכת מדיי... אבל בכל זאת, אם כבר נכנסתם... אז ככה: לכל הנשים המטומטמות המתחסדות שמתעקשות לקרוא לדייטים שלהם קמצנים, ומדיעות קבל עם ועדה שהן לא רוצות לצאת עם בחור קמצן... תגידו יא חתיכת פוסטמות, מישהו לקח את המפתחות של המכונית ושרט לכן את המוח בצורה קשה ביותר?!? בחורה שמקבלת כמובן מאליו את העובדה שהבחור צריך לשלם עליה היא בחורה קמצנית ברמות שלא תיאמנה... אני ממש לא מצליח איך הכנסתן לראש את כל עניין ה"מגיע לי" המטופש הזה... במיוחד שלרוב, ובואו נודה בזה, הבחור הוא זה שאוסף אותכן, וכמו שאתן יודעות, נסיעה זה לא דבר זול מדי... אז המינימום שאתן יכולות (ואף צריכות, וכן, את זה אני דווקא לוקח כברור מאליו) זה לשלם על עצמכן... ולו רק ע"מ להראות שאת לא פרינצסות מפונקות... אישית, זה אחד הדברים שיותר דוחים אותי בנשים... תתחילו לשנות את ההתנהגות ומהר, כי נראה לי שחוץ מערסים בבוניים שרוצים לעשות רושם על החברות הפרחות שלהן, אנשים מתחילים להשתנות לטובה... אישית זה ממש מגעיל\מכעיס אותי לראות נשים כמוכן... ובקשר לכותבת ההודעה... אני הייתי מציע לך דווקא לא להיפגש איתו יותר... במקום, לכי לחנות חומרי בניין, תקני קצת קרשים, מסמרי 10, שלשלאות ומנעול חזק במיוחד... בשלב הבא פשוט תנעלי את עצמך (ואיתך את כל סוגך) במקום שבו אף גבר ראוי לא ימצא אותך... כי לאף אחד לא מגיע אותך! ממש מעצבן! דר"א, שתדעו לכן, בנות.. שגברים לא משלמים סתם ככה, הם חושבים שהם "קונים" את הבחורה... ז"א, מבטיחים לעצמם סקס בעוד לא יותר מ3 דייטים... את הפרימאטים האלה אני דווקא מרשה לנצל... אבל אם נתקלתן בג'נטלמן אמיתי שכל מבוקשו הוא להנעיםאת זמנכן, היו פייריות איתו... אם לא? אתן כלבות! (ואל תתחילו לי עם מוח קולקטיבי.. הבהרתי בדיוק לאיזה סוג נשים אני מתכוון...).

גברברת

New member
סגנון פשוט מעולה... כל הכבוד

ומחשש שהציניות תוחמץ על ידך (נראה לי שהסיכוי לכך רב) זה נאמר בציניות

ליאת ס

New member
חההההההה!

הצחקת אותי! מי שצריך ללכת לחנות חומרי בניין זה אתה מתוק, ומסכנה הבחורה ה"ראויה" שתמצא אותך.

hey sexy lady

New member
../images/Emo45.gif הוא צריך לסגור את עצמו באזיקים

ידיים רגליים...כי הוא מסוכן לציבור

כתום, אני מסכימה ולא מסכימה...

אני לא מסכימה עם צורת ההתבטאות הברוטאלית שלך, אני לא מסכימה עם הקללות, אני לא מסכימה עם ההתפרצות הבוטה של הגאווה הגברית, אבל אני כן מסכימה עם המסר הכללי.

hey sexy lady

New member
ובאשר לכותב ההודעה יש כמה אופציות

1. אתה הומו 2. עוד לא יצאת עם בחורה (כולן לא רוצות אותך) 3. אתה ערס ברמות שלא תיאמנה ולא ג'נטלמן כמובן 4. כל התשובות נכונות כמובן שתשובה 4 הכי מתאימה לך מכולן (כוללת את כל הצדדים באישיותך ה"מעניינת") צא אתה מהבועה!!!! בסה"כ מצפים שהגבר ישלם על הדייט הראשון-אם אתה תמות מלשלם עוד 30 שח או 50 שח בפגישה אז באמת עדיף שלא... אבל אם אתה רוצה המשך והיא נראית לך אז תהיה ג'נטלמן. וזהו, אם היית קורא את הודעתי היית מבין שאני הסעתי (הדלק על חשבוני) וגם שילמתי. זהו נקודה

כתום

New member
את לא מבינה, העניין כאן הוא....

עקרוני לחלוטין! באם מדובר ב5 שקל, 20, 50 או 200... כסף היא לא הבעיה... הבעיה היא בתפיסה שלך, שלפיה הגבר אמור לשלם על האוכל שלך. אני לא מצליח להבין איך את לא רואה כמה זה מגוחך... ואל תגידי לי "אני הסעתי, אז הדלק עליי", כי שנינו יודעים טוב מאוד שגם אם היית יוצאת עם מישהו שהיה מסיע אותך ברכב שלו (דלק עליו), בכל זאת לא היית מציע לשלם את חלקך בארוחה... או, רחמנא ליצלן, לשלם על כל הארוחה (כמו שדרשת מהבחור שהיה עמך). הבהרתי את עצמי?

hey sexy lady

New member
זה מאוד מעניין שעכשיו הגישה שלך

הרבה יותר "מעודנת", אולי אתה צריך שישמיצו אותך כדי לדבר לעניין... הבהרת את עצמך מצויין אבל הרשה לי לא להסכים איתך!

כתום

New member
אין צורך להשמיץ אותי...

בשביל שאדבר לעניין... למעשה, ההודעה ששינתה לי היא ההודעה של הבחורה שכתבה שהיא מסכימה עם המסר אך שהעברתי אותו בצורה אלימה מדי. ואולי תסבירי לי, בבקשה ממך, למה את לא מסכימה? רק בגלל שזה יותר נוח כשיש מישהו שמשלם עליך? אני בטוח שאין כאן סיבה יותר עמוקה, הרי אם הייתה, היית מציינת אותה....

למעלה