נעים מאוד...אני חדשה כאן ויש לי

השאלות, שנשאלות עכשיו הן...

מה את מרגישה כלפי האדם עצמו, בלי קשר לאותם דברים שהפריעו לך? הוא עשה לך משהו, או שלא עשה כלום? את מרגישה, שאת מעוניינת במה שיש לו להציע לך? למה בדיוק את נותת צ'אנס נוסף? - האם זה משהו, שאת באמת רוצה?

hey sexy lady

New member
והתשובות שלי הן...

הבחור מאוד נחמד ומעניין, יש על מה לדבר איתו... בהתחלה חשבתי לפסול אותו אבל בעקבות התגובות כאן חשבתי על זה ואמרתי שאין לי מה להפסיד ולכן אתן צ'אנס לדייט נוסף. אם זה משו שאני באממת רוצה? יכול להיות, אני מקווה שכן.

אם כך...

אני מחזיקה לך אצבעות!
בהצלחה

אני בחיים

לא אתן למישהי לשלם בפגישה הראשונה... גם אם אני יודע שזה לא דייט רשמי אלא משהו ללא כיוון... אני משתדל גם לאסוף אותה אם היא לא מפחדת מהאדום הבוהק שלי אבל זה כבר לבחירתה...

miss prissy

New member
דז'ה וו

יקירתי, אני עוברת תסריט דומה כרגע. יצאתי עם בחור די נחמד, בפגישה הראשונה שתיתי לי כוס יין בעשרים ומשהו שקלים, הוא שתה יין ואכל עוגה (אני שומרת על הפיגורה ולכן לא טעמתי ממנה) בסוף הדייט הוצאתי 50 ש"ח, הבחור העלים את השטר בשניה ורבע ולכן יצא שלא רק שילמתי על עצמי אלא אף שילמתי על פרינס צ'ארמינג..... מאחר ואני רואה את עצמי כבחורה לא חומרנית, הסכמתי לצאת איתו לדייט שני כי זה שטחי לא לצאת פעם שניה רק מהסיבה הזו. יצאתי פעם שניה, יצאנו לסרט וארוחת ערב, שילמתי על עצמי שוב (הפעם הייתי חכמה ולקחתי שטרות קטנים יותר איתי...) אולי בגלל שהתרגזתי על הקטע של הכסף התחלתי לראות בו עוד דברים שהרגיזו אותי (איש שיחה משעמם,כרס קטנה וכו וכו) אני קראתי את מה שכתבת, את לא נשמעת לי בחורה חומרנית, את פשוט מצפה מבחור שישלם עלייך בפגישה ראשונה (זה לא שאנחנו "פותחות שולחן" או משהו, פאקינג כוס יין או קולה....באמת!!) לדעתי זה ה א.ב של בחור ג'נטלמןולא קמצן. בהמשך כמובן, מתחלקים שווה בשווה וזה כבר מאבד מהמשמעות מי משלם כמה ולמה. אני שרון וזו דעתי צ'או

hey sexy lady

New member
אבל יש בעיה כאשר הולכים למקום

שיש בו מינימום הזמנה של 30 ש"ח לאדם... אז כן נאלצנו להזמין בסכום גבוה יחסית (50 שח) אבל הוא יכל לשים קצת יותר משטר של 50 ולא בדיוק על השקל...

cybordyn

New member
דווקא נשמע לי אחלה גבר.

אדם אמין עם דעות מוצקות. לא מתפתל ולא מתנצל. הסביר לך ישר ולעניין למה אין לו רכב, בלי תירוצים, כל הכבוד. אבל הוא לו יצליח, ולמה? כי את העלית את עניין האוטו וכבר קראת לעצמך "נהגת מונית" זה מראה שדי התבאסת מזה. ככה זה עם רוב הבחורות: עדיף להיות חלקלק, וחנפן, ומתוחכם, מאשר אמין, ישר, ופשוט.

shtootit

New member
אני מאוד פמיניסטית אבל זה מוגזם../images/Emo5.gif

זה שאספת אותו עם ה
נגיד בסדר מבינים כי אין לו אבל החלק של התשלום
אז ככה אני תמיד משלמת על עצמי (לא אוהבת טובות של אף אחד) ושלא ירגיש שאני חייבת לו...(לפחות שאני לא ירגיש כך..
) בכל מקרה הם תמיד מציעים לשלם ותמיד מתווכחים איתי אבל אני עדיין בשלי ואם לי היה מישהו שלא הציע לשלם גם אני הייתי נורא נפגעת גם אוספת אותו וגם לא מציע לשלם חצוף
לדעתי זה מה שהוא מציע להשקיע בקשר אני במקומך לא הייתי יוצאת איתו שוב... ומצד שני אם הוא מצא החן בעיניי (בכלליות חוץ מהחלק הזה) צתאי איתו שוב ותראי אם הוא מציע לשלם ואם לא שיחפש לעצמו פריירית אחרת...
בכל מקרה בהצלחה

hey sexy lady

New member
תודה רבה שיש מישהי שפגעה

בדיוק בפואנטה!!!
לא הכי התלהבתי ממנו הוא שוב מתקשר אבל זה ממש הוריד לי מהערך שלו... הייתי מצפה מגבר כזה שלפחות יהיה "נחמד" בקטע של התשלום אחרי שאני אספתי אותו מהבית!!! להזכירך מדובר בגבר בן 30+ מבוסס שבעיה כספית היא לא ה"תירוץ" כאן... בכל מקרה
על ההבנה!!!

zubash

New member
מובן מאליו?ואם לא מתאים לי???

יצאתי עם מישהי. אספתי אותה מהבית, השתעממתי, התבאסתי, הגיע החשבון, ידעתי שזו הפעם הראשונה וגם האחרונה, שילמתי את החשבון, אחרי שהבנתי שמבחינתה זה ממש מובן מאליו. לא התקשרתי שוב ולא אתקשר לעולם. אני לא אוהב להתקבל כמובן מאליו. גם אילו הציעה לשלם את חלקה, לא הייתי מסכים, אבל דעתי היא שמן הראוי הוא לפחות, לפחות להציע. אה..ואני סטודנט ולא עובד ואפילו אין לי רכב!!

הליוס

New member
פמיניסטית דמיקולו

את. מצד אחד, מתווכחת שאת רוצה לשלם (כדי שכולם ידעו שאת פמיניסטית). מצד שני, אם הוא לא מציע, שיחפש פרייארית אחרת - מה, לתת לו סקס בחינם?!

shtootit

New member
מי אמר שנותנים לו סקס../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif|../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

אני משלמת כי יותר נוח לי ואני מרגישה שאני לא חייבת כלום אז היה מאוד נחמד אם הוא היה משלם בייחוד אחרי שהיא זאת שהסיעה אותו (ואם כבר נתעסק בקטנות חסכה לו כסף על מונית..
) אז המעט שהוא יכל לעשות זה להציע לשלם...

טל ר

New member
שאלה לפמיניסטית

אני מבין שאת רוצה לשלם על עצמך, אך מצפה מבן הזוג להציע לשלם עלייך. כמה פעמים את הצעת לשלם על בן הזוג בפגישה הראשונה, או האם זה משהו שרק הגבר צריך לעשות?

shtootit

New member
כנראה שלא הבנת כלום...../images/Emo4.gif

אין לי שום כוונה שהוא ישלם עליי אבל זה יחמיא עם לפחות הוא יציע ואגב אם מישהי מציע למישהו לשלם עליו זה די מבריח אותו (הרבה גברים לא מוכנים לזה בגרוש
) אז עדיף שלא לנסות בכלל...

טל ר

New member
אז אם

- את חושבת שגבר צריך *להציע* לשלם עלייך בפגישה ראשונה (זה "מחמיא"). - לעולם לא תציעי לשלם על גבר בפגישה ראשונה. איזו מין פמיניסטית את?

אוי שטויות...

אם הבחור אומר שהוא מעוניין עכשיו, והוא לא שילם בפגישה הראשונה, יכול להיות שהוא לא היה בטוח אם ייצא מזה משו, ואת יודעת, גברים הם לרוב ג'נטלמנים רק כשיוצא להם מזה משו. עצתי היא, אולי תנסי להכיר אותו יותר טוב, פגישה אחת זה לא מדד לשום דבר, אם הוא רוצה להמשיך לצאת איתך, וגם את רוצה, תעשי את זה, ותנסי להכיר את האופי של הבנאדם במקום להתייחס לקטע השיטחי של מכונית ושישלם עליי. זה די שטויות לא לצאת עם בחור שוב כי הוא לא שילם עלייך בדייט הראשון...

אוקה

New member
../images/Emo184.gifקמצנות זו מחלה נוראית

לא רוצה לחשוב מה ייקרה הלאה אם בפגיהש הראשונה הוא ככה מתקמצן. בקשר לרכב אני לא חושבת שזה משנה, אולי התחבורה הציבורית באיזור שהוא גר נוחה מאוד.

למעלה