נערת אגו דצמבר 2008

שאפולי

New member
** האסטרטגיה של ענבר**

הייתכן שענבר מנסה לחזק את מעמדה ע"י התרחקות מאייל וענת והתקרבות לציר הרשע מבלי שהיא יודעת שבפועל זה יפגום באהדה שלה בחוץ?

easternstar

New member
השיחה עם יוני היתה מטומטמת מבחינה אסטרטגית

לא רק שהיא חשפה מידע רגיש על היחסים הפנימיים בתוך השלישיה לפני הקונסיליירי של אתי, שכבר חודש וחצי מוכיח את נאמנותו הבלעדית לאתי וחברותיה, אלא היא סיפרה על עצמה דברים שהקהל השמרני של ישראל עלול לא לאהוב. ענבר תמימה במידה שלא תאמן. שמעת מה היא סיפרה על יחסיה עם גברים והמטרות שלה בתוכנית?

easternstar

New member
ענבר התחילה בהסבר מדוע חשוב לה

להשאר לפחות עוד שבועיים בוילה. לדבריה של ענבר היא נמשכת תמיד לBad Guys וכל גבר שרוצה אותה ומוכן לפתח איתה יחסים רציניים לא מעניין אותה. לעומת זה 2 מערכות היחסים הרציניות והאוהבות שלה היו עם גברים שלא רצו אותה ברצינות. הבעיה היתה כשסיפרה שהיא מנהלת מערכות יחסים עם 5 גברים במקביל. 2 חצי רציניים עם גברים שנמצאים שם בשבילה אבל לא רוצים אותה ברצינות ותמיד 3 על הספיד דייל לסקס או לחום אם הרגילים לא פנויים לקריאה. יוני הנחש הבין את העוקץ ושאל פעמיים 5 במקביל? את נמצאת בקשר עם כמה גברים במקביל? ענבר ענתה שעל זה היא רוצה לעבוד עם הפסיכולוגית כי היא רוצה קשר רציני ובגלל בעית הבטחון העצמי היא חושבת שלא מגיע לה. מכאן היא עברה לתאור היחסים בינה, בין ענת ובין אילת. היא סיפרה שאיילת דורשת צומי והכל סובב סביבה ובזמן האחרון היא הרגישה שזה עוצר אותה. היא חברה טובה לאילת אבל הצורך של אילת שואב אותה. היא ספרה שהתקרבה לענת ואילת אמרה לה שהיא מקנאה בקשר שביניהן. ענבר אמרה שהשיחות עם ענת חשובות לה והיא חושבת לקחת קצת מרחק מלהיות החברה הבלעדית של אילת.

easternstar

New member
אני עדיין מחבב את ענבר למרות הכל

לא מצטער ששלחתי לה כמה סמסים והיא עדיין פיבוריטית אצלי אבל כנראה שהפופולריות שלה תרד אחרי הסיפור הזה..

Klayhamn

New member
מה שטראגי הוא

שיש לה תזמון ממש גרוע... אם רק הייתה מחכה עוד טיפה הייתה מגלה כמה היא פופולארית, אבל עכשיו בגלל שהחליטה לחבור אל כוחות החושך ולנטוש את איילת היא עשויה לעוף מוקדם מהצפוי, ולא להיות מודעת בכלל לסיבה האמיתית שבגללה זה קרה אני גם בספק אם כשהיא תצא משם תטרח להתעמק ולחפור יותר מדי בארכיוני הוידאו ולהבין מה קרה שם... עצוב מאוד

ענבר אכזבה אותי

גם בשיחה עם יוני שפתחה לפניו את יחסה לעדי "אפילו את הצחוק שלה אני לא יכולה לסבול כבר"- שמתי לב כבר לפני שבוע שענבר לא מתה על עדי, אבל לא ידעתי שעד כדי כך ועוד היא משתפת את יוני (עד שהוא כבר התקרב קצת לעדי)...לא ברור לי מה כ"כ מעצבן את ענבר בעדי... גם לגבי מה שהיא אמרה על איילת -מוגזם והיה צריך להישאר בינה לאיילת וענת ,מיותר לשתף את יוני שגם ככה לא שומר על הפה שלו... ומיום ליום היא מתקרבת יותר לשלישית הבנות אתי,ליהי וקרן, כאילו היא חושבת שהם פופולריות בחוץ...אם רק היתה יודעת... בקיצור, ירדו לה הרבה מניות אצלי...

goodpink

New member
ומעדי שניסתה לסגור דיל להדיח את ענבר לא ירדו?

צביעות אולי? מה מפריע לענבר בעדי? לא קשה לחשוב מרוכזת בעצמה מניפולטיבית רגשית יורדת לוורדים לאנשים בשאלות שלה שואלת אבל לא מנהלת דו שיח כאילו כאילו כאילו והצחוק שלה מאוד מאוד מעצבן הכי מצחיק זה שתומכיה ניסו להפיל את זה על ענת כאשר זה לא בא מענת וראו את זה ממטר אבל לא למרות שאמרו להם תומכי עדי סירבו לראות עד שקיבלו אישור להרבה בווילה יש בעיה אם עדי זאת אומרת שרואים את מה שרואים הצופים בנוגע לחשיפת היחסים עם איילת וענת והתקרבות לכאורה עם איתן ואורן זו היתה טעות חמורה מצידה אבל הרבה זמן היא לא קוראת את ציר הרוע ראו את זה מרחוק. שענת ניסתה להסביר לה כבר בהתחלה על ציר הרוע והיא שללה את דעתה לחלוטין וניסתה לראות את הטוב בהו וגם שהתנצלה כאשר לא היתה צריכה להתנצל. יוני ינצל את זה הוא מנסה כבר הרבה זמן לקבל מידע על ענת וגם איילת זה היתה טעות מצדה לעשות את זה.

goodpink

New member
אמרה לבן שאם ענבר מועמדת אז היא עפה ניסתה לרמ

לרמוז לו להעיף את ענבר אם היא מועמדת כאשר לא קיבלה אישור מבן והוא אמר הכל יכול לקרות אמרה אולי היא טועה השתיקו והעבירו מצלמה שילחה את דניאל שתדאג שתישאר.

למעלה