נערת אגו דצמבר 2008

goodpink

New member
על ענת הוא כל הזמן מנסה להוציא מידע ליכלוך מש

הוא יודע שקרוב הפיצוף בין אתי לענת אתי מהתחלה מנסה לכלכך על ענת לפני בן ולפני הבנים באופן כללי ניסתה אתמול לפגוע בה דרך הפרעות אכילה לפני כולם והבנים הנקניקים לא עשו כלום. הוא טוען שקרן אמרה לו שענת החביאה סיגריות בהתחלה או משהו ... וכל הזמן מעלה זאת נגד ענת לאיתן שיורדים על אתי או שאומרים דברים טובים על ענת .... אתמול קרן חשבה שאבדו סיגריות חשבה שזו דניאל או הבנים או משהו והוא ניסה להפיל את זה בצורה כשלהי על ענת הוא שאל את קרן לא את אמרת שענת ככה..... אז היא אמרה לו שזה היה ממש בהתחלה ולא לא נראה לה בכלל ומבחינתה ענת רק חשבה שהמצב כמו עכשיו שכל אחד מקבל קופסה משלו ...ובכלל לא חושבת ככה על ענת....ובקיצור ניפנפה אותו... גם שהיה אם הבנים ניסה להוציא מיוני ובן מה הסיפור של ענת והם אמרו לו בקיצור כי היא דיברה רק עם בן בעיקר ואורן לא עם איתן או יוני על העניין אחרי זה הוא אמר משהו על ענת אבל המצלמה העבירה... והינה עוד פעם אתי מלכלכת על ענת שהיא אדישה ענת אומרת על עצמה שהיא לעיתים אדישה שכחנית בעולם משלה ואתי כל הזמן מנסה להוציא אותה רע לפני אנשים

שאפולי

New member
להתרחק מאיילת זה לגיטימי

לרכל עליה עם יוני? פחות. להתחיל להתייחס לבנות שטינפו עליה וקיללו אותה ב"אחותי אחותי" גם לא בא לי טוב. ענבר חושבת שהיא חלשה מאוד בבית ולכן גם בחוץ והיא מתה להישאר- וכאן מתגלה הפרצוף שלה ומה היא מוכנה להקריב לטובת הכסף וההישארות.

Klayhamn

New member
כן

לענבר יש כמה בעיות: 1. אין לה מושג כמה פופולארית היא 2. היא לא יודעת כמה לא פופולארי ציר הרשע 3. היא נוטה להתעלם מהבריונות של אתי ומההתנהגות הדוחה של ציר הרשע גם כשהיא מודעת לה, והצדיק אותה ע"י כך שהיא מוצאת פגמים בקורבנות שלהם (כפי שכבר הסברתי, זו דרך התמודדות עם חוסר-צדק) 4. היא נוטה להאשים אחרים בבעיות שלה -- מאשימה את איילת בכך שהיא "מסתירה אותה" בלי להבין שהיא יכולה גם להיות חברה שלה וגם לבלוט.. היא רואה דברים בשחור-ולבן וזה גרוע מאוד 5. יש לה המון INSIGHT על דברים שלא קשורים אליה, אבל כשזה מגיע אליה היא פתאום נהיית חסרת טאקט וקלולס... ועדיין אני חושב שהיא עדיפה על כולן :)

שאפולי

New member
אל תשלו את עצמכם

אף בנאדם שמוכן להיות מוקף במצלמות 24\7 הוא לא ביישן במלוא מובן המילה ויש לו נטיה לחשיפה עצ מית בכל מובן. יותר מזה- אלו לא אנשים מהרחוב- אלו אנשים שמסתובבים בסוכנויות- ואפשר למצו אותם במקומות אחרים (פרסומות, ערוצי נישה וכו) הרבה דיגמניות מעידות על עצמן כביישניות גם שחקנים- יש משהו מורכב בבני אדם וגם בחורה מצטלמת בבקיני יכולה להיות קצת ביישנית (חשוב לי להדגיש שאני לא באה לסנגר על אורטל היא לא מעניינת לי את הביצה)

CARMELITO7

New member
קלטתם סוף סוף מיזו ענבר? חלק מהפמליה של אתי

וקרן מרכלת על חברתה הטובה שלקחה אות לקניון וקנתה לה בגדים ועוד עם האיש הכי דוחה בווילה עם יוני מוזנחת כאילו היא עובדת ברפת ולא נמצאת בתכנית טלוויזיה די מספיק מענבר האמת יצאה לאור היא לא חמודה ולא מתוקה היא פרה מוזנחת ורכלנית איפה היא ואיפה עדי הנהדרת

goodpink

New member
עדי תכמנית שניסתה דרך בן לענבר תודח ניסתה לקב

לקבל אישור ממנו שסגרו את העניין התכנית הזו שגרמה לגירושים של גבר ועוד מנסה להוציא את עצמה כמסכנה בסיפור כי לא רצתה להפסיד כסף ועבודה. ענבר לא חלק מהן היא פשוט לא קולטת אותן מתוך רגשי נחיתות וסופו של דבר הן מתייחסות אליה טוב בגלל שהן לא רואות בה איום בכלל בשום צורה שהיא להבדיל מענת ואיילת שהן מלכלכות עליהן והן כן רואות את ציר הרוע ומנסות להסביר לענבר אך היא לא קולטת

goodpink

New member
נראה לשמישהו לא רואה טוב כי יש שם רק עברית כנ

כנראה שהבינה לא חזקה...

CARMELITO7

New member
ענבר דוחה נקודה. התקרבות שלה לקרן ואתי בעעעעע

גם לאיילת וענת לא חסר שחברו לכוחות הרשע אבל אני מודה מראש בכישלון ענבר לא תודח כי עדיין יש אנשים שאוהבים אותה והיא לא תהיה ברשימה של 4 המועמדות ועדי כן ברשימה אז עדי הולכת איזה אבסורד הבחורה הכי נחמדה ואינטליגנטית ועדינה תעוף וכל הרעות נישארות

goodpink

New member
צחוק אינטלגנטית עדי?בדיחה נחמדה עדי? בדיחה

עדי אינטלגנטית? איזה בדיחה יש הוכחה כלשהי? שיחה שהיא הראתה את העומק שלה את האינטלגנטיות שלה משהו שיעיד על כך היא יודעת להוציא משפט שלא כולל כאילו כאילו כאילו נחמדה? פשששששששש מניפולטיבית ריגשית אינטרסנטית ענת ואיילת התחברו לציר הרשע באמת? ועדי והיחסים שלה עם אתי מי מדבר על התקרבות לציר הרשע עדי הראשונה שהכי חברה של אתי כל הזמן בתחת של אתי מדברת עם יוני וכו' ושלא נתחיל עם דניאל שגם חלק בציר הרשע בהרבה סיטואציות ועצמה בולדזרית תכמנית שדרך סקס והתעלקות מנסה להגיע לגבר אותן שיטות... ענבר טועה לגבי ציר הרשע כבר הרבה זמן מתוך חוסר בטחון שלה בתקווה שענת ואיילת יצליחו לשכנע אותה שהיא טועה לגביהן

billc

New member
כוסית, אבל ערמומית

לדעתי איתן ישאיר אותה רק בשביל הכייף

זה נראה כמו שוק !!!!!

מתעוררים ארבעת הגברים ומתחילים לדסקס מי תשאר מי תעוף, זו יפה, זו חתיכה, זו אם לא תפסיק להסתכל עליו תעוף=איתן,, בחיי כמו שוק נשים, לא מצליחה להבין את הבנות מדוע הן מוכנות לעבור חשיפה אישית עמוקה. לא הצלחתי להבין מדוע ענבר היתה צריכה לספר ליוני ולחשוף את ההיסטוריה שלה,על החיים הפרטיים שלה,, כאילו מי זה יוני בכלל? מה הן עשו ממנו אפשר לחשוב.. השתן גם לו עלה לראש. אני כמעט ולא ראיתי אחד מהבנים מספר על עצמו,חושף את עצמו בפני הבנות, עם מי יצא?כמה בחורות היו לו?מספר על מערכות יחסים אולי פה ושם לקרובות משפט שניים ולא מעבר,, והן טיפשות להציל את עצמן חושפות הכל גלוי מול המצלמות ובעצם לא זוכרות שהכל מתועד ומצולם,, אל להן לשכוח שהוילה היא לה מציאות והחיים האמיתיים, בעוד שיבעה שבועות הכל שם מתפוגג וכשתצאנה החוצה תקבלנה את הריבית ותשאנה בתוצאות. עדי בחורה עצובה,יש לה איזה פחד לצאת החוצה, אין לי מושג מה,, אבל משהו מפחיד אותה לצאת... כל פעם לפני הדחה היא דואגת לשוחח עם דיירים היום זה בן,, ליז,, דניאל וההמשך יבוא עד הלילה היא תמשיך לנסות לדלות פרטים מהבנים מי תצא? את מי איתן ישלח הביתה?וכבר שלושה ימים היא עובדת קשה,, מייד התחילה עם צחוקים שלא ראינו 5 שבועות,,הפעם היא צריכה באמת לנסות לשכנע כדי לשרוד היום הדחה כמעט מלאה,, עדי עצובה, דואגת,חוששת, היתה גם פעם שאיבדה שליטה,,,ולעדי אני אומרת שניי דברים.. 1,אם המשחק גורם לך לכזה כאב ופחד מוטב שתצאי את פוגעת בעצמך חבל. 2.תדעי שבסוף נשארת רק אחת וזו לא את אז שוב מוטב שתצאי והמשיכי בחייך. בברכה מלכה לב אדום

למעלה