נערת אגו דצמבר 2008

נערה עם אגו זה בטוח,חח אורטל,דניאל וקרן ה..

המשותף לשלושתן זה חלום דוגמנות שלא הוגשם. הן לא יפות במיוחד כדי להיות דוגמניות סוג א'. אבל לא מכוערות מספיק כדי לא להיות דוגמניות בכלל. מין חרב פיפיות שכזו,שקרן דווקא קצת בסקאלה הגבוהה יותר,בכל זאת נערת ישראל לשעבר. אף אחת מהן לא הטביעה את חותמה בעולם הדוגמניות,ולכן האובססיה והרדיפה. אורטל משחקת באש,והאש הולכת להכבות לה מוקדם מהצפוי,אורן מחק אותה,בן גם כן,יוני כבר לא מאמין לה כבעבר,ואיתן מטיל ספק באמינותה. חחח להתנשק היא מתביישת(אבל שימו לב שהיא יזמה את הנשיקה עם אורבך). אבל להצטלם טופלס בתנוחות של פלייגירל היא יכולה. כנראה שלאבא יש סטנדרטים שונים לכל דבר.חחח גולד דיגרית של פרסום ותשומי. מסוג הבחורות שמחפשות שוגר דדי להתעלק עליו כל החיים-עושה ילד ומבטיחה את המזונות.

כן. משום מה היא לא באה לי טוב מההתחלה.

משהו בדיבור,בהגייה,בטון. מה גם שהיא מזכירה לי גבר הרבה פעמים מבחינה חיצונית.אם היא לבושה כגבר לא תזהה שהיא אישה. לא אוהב שחקניות,אם את חרא תהיי חרא,אם את זהב תהיי זהב,רק אל תהיי לי חרא שמתחפשת לזהב או זהב שמתחפשת לחרא.

JasPoint

New member
לא מבין למה אתם טוענים שהיא לא ביישנית

רואים בקליפ שיש לה מדבקות על הפטמות

ביישניות לריאלטי הזה לא הכניסו,אולי ברברניות.

וברבריות,ומברברות. הרווק רוצה ברבור,בסוף הוא יקבל שטרונגול.בלי המיליון,ועם תרנגולת מכרכרת אחריו. שגם היא בסוף תעבור לשדה אחר שיש בו יותר גרגרים.

JasPoint

New member
ועדיין אין שם אף אחת ממש נועזת

אתה לא יכול להשוות את הבנות שלוהקו לאח הגדול לבנות שיש פה. עם כל הכבוד לכמה נשיקות זה לא רציני. החוסר נועזות מתבטאת בכמה רחוק הן מוכנות ללכת, בחוסר שיחות סקס ואפילו בבגדי ים הלא נועזים במיוחד. איפה הביקיני הורוד השקוף של סיוון אברהמי, או התחת בחוץ של איילה, ונסה, נופר ועוד כמה שבטח שכחתי...

דניאל לא נחשבת נועזת בשבילך?

דניאל כבר עברה את השלב של הפוצי מוצי ונשיקות סטייל כיתה ו'. היה פה דיון לא מזמן על האם דניאל ואיתן שכבו,ואני שיערתי שכן על סמך כמה פרמטרים,והתנהגויות של השניים. הפקת הדור הבא דואגת להסתיר כל נשיקה,אז סקס במקלחת הם לא יסתירו ויעלימו? גם דניאל ואיתן יכולים עד מחר לנסות להסתיר,וגם הבמאים של דור הבא,אבל שבחורה יוצאת עם חולצה של גבר עליה אחרי שעה במקלחת איתו,או שהיא מיד יוצאת להתקלח אחרי שעתיים בחדר עם בחור,אז לא צריך הסברים מעבר. יש פה בחורות שבהחלט מוכנות ורוצות ללכת רחוק מבחינה מינית רק אין להם פרטנרים,שוב פעם חוזרים לבעיית הליהוק של הבנים. אני מבטיח לך שלענבר,עדי,איילת לא היו שום מחסומים על פעילות מינית בבית,אם היה להן פרטנרים ראויים.את ליהיא גרינר קשה לעבור אבל יש שם כמה ,"ליברליות"

JasPoint

New member
אין לי מושג מה היה ביניהם, אם בכלל

הכל השערות וניחושים. מקרה החולצה היה בכלל אחרי מריחת וולטרן לפי המשדר המרכזי. באח הגדול אמנם לא הראו לנו סקס אבל ידענו מה קורה, כולם היו מדברים על זה ולא טרחו להסתיר מאיתנו. להיפך המנחים שם התרברבו שקורה משהו. ליהיא ועתי דאגו שכולם ישמעו אותם גונחים, וסיוון אברהמי רצה לספר לבנות שהיא עשתה את זה אבל מקווה שאף אחד לא יידע
קשה יהיה למצוא מישהי משוחררת כמו ליהיא. היא תוצר של אופי פרוע, חינוך תוצרת לוס אנג'לס וריחוק גאוגרפי מבני המשפחה שנשארו בחו"ל.

CARMELITO7

New member
היה היה ועוד איך אתמול בשיחה עם עדי שעדי שאלה

אם היה דניאל חייכה ועשתה לה מבטים שכן ושתיהן חייכו וציחקקו במבוכה

boie

New member
רק רוצה להזכיר

שבאח הגדול הראו הרבה יותר . למשל את עדי נוימן. למשל את איילה. למשל את סיוון ואמיר מתחת לשמיכה. למשל את עתי וליהי גונחים. פשוט נתנו לזה לרוץ. כאן בגלל הדיליי של החצי דקה,הם שולטים על כל הברה של המשתתפים. אותי זה כבר מזמן שיגע לגמרי. מרוב פחד שוכחים את הריאליטי. או אולי אני לא יודע לתרגם את המילה "ראליטי".

boie

New member
קשקשה9

הכי מרגיז, זה שהפורום הרבה פעמים בכמה רמות מעל התוכנית. אני יושב וקורא כאן כל תגובה. יש לפעמים דיונים ממש מרתקים. מורגש ידע עצום של המשתתפים, מורגשת רגישות ואינטלגנציה הרבה מעל לפורומים אחרים שהשתתפתי בהם. למשל פורום מזג אויר. אין כאן כמעט התלהמות ופגיעות מכוונות. ובכל זאת,ישנה התעלמות מוחלטת מהרגשות והתובנות שמועלות כאן. אפילו לא בעשיה. אנחנו יכולים להסתפק בתגובה מההפקה.

קשקשה9

New member
שוב,לא נותר לי אלא להסכים איתך-יש

רושם מצד ההפקה שהם קבעו דרך והולכים איתה עד הסוף מבלי להסתכל לצדדים שזה להקשיב לרצון הקהל יודע מה?למה שנסתפק בתגובה? אנחנו רוצים ריאליטי משובח שכולל דרמה טובה רגעים קומיים אינטריגות רומנים חברויות ובעיקר.....שיקוף אובייקטיבי של מה שקורה באמת!!! הקהל יצביע עיי זה שלא יסמס וכך גם עונה שניה תהייה מוטלת בספק

boie

New member
אבל זה מה שאנחנו אומרים כבר יותר מחודש

ורואים שאף אחד כאן ,לפחות עכשיו,לא מנסה להקניט אותם. בדיוק להפך, הפצעים הם פצעי אוהבים,שמנסים למסוך שמנים מרפאים. אנחנו יושבים ומקדישים לא מעט זמן ,בשביל להביע את דעתנו , הלא שפויה עלי לומר, על התרחשויות אשר מתרחשות מול עינינו בזמן אמת ,בוילה בבת ים. אני באמת חושב שההפקה חייבת לשים לב לחבורת הלא נורמלים שיושבים שעות ליד המקלדת והמחשב, ורואים חשיבות לכתוב את דעתם על הנעשה בוילה. אני באמת קורא להם להפנים

למעלה