נערת אגו דצמבר 2008

CARMELITO7

New member
את משקרת זה לא נכון וכתבתי למטה מה נכון עדי

זשו הבחורה הכי ישרה וטובה במקום המסריח הזה

goodpink

New member
זה נכון בהחלט. את משקרת זה מה שהיא אמרה בדיוק

והיא ממש לא הבחורה הכי נחמדה צבועה מניבפולטבית בשקט שגרמה גם לגירושי גבר אומר הרבה עליה מרוכזת בעצמה

אוקיי...

כנראה שעדי חשה את ענבר והחוסר כימיה בינהן הדדית....עדי מאוד רוצה להישאר (אולי אפילו יותר מפחדת לצאת) וזרקה שם פוטנציאלי לאויר (במיוחד כשהיא יודעת שאיתן לא מתחבר לענבר) מישהי שלא תחסר לה ממש בבית. רק שעדי לא מבינה שלענבר יש יתרון בתור חברה טובה של איילת- אותה איתן מאוד אוהב והוא לא יפריד בינהן כ"כ מהר. ועוד משהו-אין לה מושג שענבר מאוד פופולרית בחוץ...היא אולי תבין את זה כשענבר לא תהיה מעומדת היום... וכן, גם אני חושבת שזה לא לעניין להזכיר שמות להדחה בפני הבנים, לא מצד עדי ולא מצד ענבר....אז שתיהן מאכזבות אותי.

CARMELITO7

New member
../images/Emo48.gifאיזה שתית היום איזה דיל הכל שקרים והכפשו

היא רק אמרה שאם ענבר תהיהי בין ה4 לעומת אתי וקרן וכל אחת אחרת אז ענבר תלך ואחרי זה הוסיפה ואם אני אהיה שם אז בטח אני אלך למה להמציא שרים גברת

goodpink

New member
שקר וכזב. זה לא מה שהיא אמרה לחלוטין עדי ניסת

אבל זה צפוי מאוהדי עדי כמוהה היא הזכירה מי יכול להיות מועמד ואז אמרה שאורטל קרן דניאל בטוח לא והיא אמרה שאתי גם כנראה שלא ואז אמרה אחרי זה שאם ענבר תהיה מועמדת ענבר תעוף בדיוק ככה לא ציינה אף אחד אחר כאשר הבנות שנשארו אלו: עדי איילת ליהי וענבר ניסתה להוציא מבן שהיא לא תודח מול ענבר זה היה ברור כל כך הוא שתק לא אמר כלום ואחרי זה אמר הכל יכול לקרות סירב לאשר לה את זה והיא אמרה שאולי היא טועה וגם היא יכולה להיות מודחת ואמרה עוד משהו אבל ההפקה השתיקה והעבירו מצלמה אז בלי משחקים ושקרים וענבר לא ציינה שמות להדחה ליוני בניגוד לעדי היא ציינה עם מי היא לא מסתדרת בווילה הבדל גדול ביותר

לונדרון

New member
easternstar בבקשה תיכנס

אתה יכול להעביר את התוכן הזה גם לשרשור צהריים, בבקשה

goodpink

New member
כזו טעות השיחה הזו. ענבר אמרה ....

הבנות שהיא לא מתחברת אליהן ויש לה סוד של אנטי כלפיהן : ליז עדי וליאן אמרה שדיברה איתן על הנושא סיפרה על כך שיש לכאורה התעיינות מצד אורן לענת וגם התקרבות כלשהי בין איתן לענת בקטע של ידידות לפחות כרגע סיפרה על המערכת יחסים בין ענת איילת וענבר על זה שאיילת מקנא במערכת יחסים בין ענבר לענת ושאיילת דומננטית ולכן זה משפיע על ענבר לרע במידה מסויימת לוקח ממנה הרבה כוחות .... בקיצור מה שהבנות כבר דיברו עליו...שהיה מריבה בינהן וסיפרה על עצמה שהיתה עם 17 גברים בשלוש שנים האחרונות בכל מיני מערכות יחסים ....

שאפולי

New member
תמימה? לא נראה לי.

היא לא מתוחכמת, ודי נואשת כי היא קוראת לו טוב את המפה.

easternstar

New member
היא לא מתוחכמת בכלל. האמת שזה מה שהקהל אהב בה

הבעיה היא שהקהל שאהב את הכנות וחוסר התחכם שלה לא יאהב את החשיפה שלה ויוני עלול לנצל לטובת אתי את המידע על הבעיות בקשרים שבתוך השלישיה. היא פגעה בסיפור גם בחברותיה הטובות מבלי להרגיש.

goodpink

New member
לא. מהתחלה מרגשי נחיתות שלה לא רואה רוע בציר

הרוע זה נובע מחוסר ביטחון היא רואה רק הטוב בהן מההתחלה שענת ניסתה להסביר לה היא מסרבת להקשיב גם עכשיו שאיילת וענת מנסות להסביר לה היא לא מבינה ענת עושה טעות שחושפת את היחסים בין השלושה לציר הרוע שכולל את יוני כזו טעות היא לא מתרחקת מענת היא קצת מתרחקת מאיילת בגלל שהיא חושבת שלוקח ממנה יותר מדי אנרגיות

יוני רוצה לשרת את האיטרסים שלו

אז הוא מנסה לקבל מידע מהבנות. איזה מידע הוא רצה להוציא מקרן?

למעלה