נפגעי עמותות למיניהן.

SilentWave

New member
נראה קצת כמו פרסומת ל SOS...

אני מכיר רק את תנו לחיות לחיות, ולכן לא יכול להצדיק או להפריך את מה שאת אומרת, אבל יש לי הרגשה שאת קצת מגזימה, SOS גן עדן, וכל השאר בזבל? קצת קשה לי להאמין.

אני חייב לכם הסבר קצר.

ממיטב הבנתי וקריאתי בפורומים זונים הבנתי שאגודת צער בעלי חיים בתל אביב קושרה בעבותות (יותר נכון אזיקים) לבחורה בשם נעמה אדלר-בלו אשר מכנים אותה במקומות מסוימים "רוצחת חתולים וכלבים". אין לי שום רצון להוציא לשון הרע על אותה בחורה וכל מה שכתבתי פה נכתב ע"י מישהו אחר קודם ורק הועתק על ידי. אין לי היכרות איתה וממה שכתוב בפורומים שונים לבעלי חיים, כדאי לי להתרחק ממנה.

brose

New member
נעמה אדלר

נכון, נעמה עבדה לפני זמן רב מאוד בצער בע"ח בת"א, אך אין קשר כבר שנים איתה... כמו שאתה לא תאשים את אוניברסיטת בר-אילן בכך שמשם יצא יגאל עמיר (להבדיל אלף הבדלות), בואו לא נאשים את צער בע"ח בכך שנעמה עבדה שם, טוב?!?

brose

New member
בואי נגיד ככה...

אולי אני משוחדת, אבל כמי שהתנדבה בצער בע"ח כל כך הרבה זמן, אני בהחלט יכולה להגיד לך את האמת.... את חושבת שאני משקרת?!? מה יצא לי מזה?!? מה את חושבת שאני יקבל כסף על זה שאני משבחת אותם ככה?? ממש לא!!!! אני עושה את זה רק מאהבה, אהבה אמיתית לחיות. הלוואי ולא היינו זקוקים בכלל לעמותות שכאלה, אבל לצערי הרב אנחנו כן.... שלא תבינו לא נכון, ליבי לכל המתנדבים שעושים הכל למען אותם חיות, בכל עשרות העמותות, גם אלה שלא מוצאי חן בעיניי. ובקשר ל-S.O.S חיות, אין לי שום דבר נגדם, לא אמרתי עליהם דבר על הטיפול הוטרינרי, כי אם על התשובה הידועה שלהם "מצטערים אין לנו מקום". על מי שאני באמת כועסת, ומאוכזבת הטיפול, הם תנו לחיות לחיות. עובדה היא ששתי אנשים כאן בפורום קיבלו בעלי חיים חולים... מה זה הסתברות מקרים? לא נראה לי?!?

lilithmm

New member
את לא התנדבת 4 שנים בצב"ח

אחרת הייתי מכירה אותך, וחוצמיזה שבצב"ח מלמדים מתנדבים מה זה כלב, ואם היית מתנדבת בצב"ח היית יודעת שלכל מחלה יש תקופת דגירה ולתל"ל מגיעים אנשים מבתים פרטיים ע"מ למסור את הגורים שלהם. מה הסיפור שלך? גם אנשים שמאמצים בעמותות אחרות מקבלים לפעמים כלבים וחתולים חולים.

brose

New member
אני לא מבינה מה קורה לכם

מה החלטתם לשלוף ציפורניים רק בגלל שיש לי פה (ובמקרה הזה, ידיים), ויש לי מוח?!? מאיפה בדיוק קבעת שלא התנדבתי בצער בע"ח???! יודע מה רוצה הוכחות?!? התנדבתי בין השנים 1996-2000, שנות לימודיי בתיכון. הוטרינרית שם, ד"ר דגנית בן-דב, הייתה עובדת כל שבת. היא הייתה המורה שלי לזואולוגיה בתיכון, והייתי נוסעת איתה כל שבת וחג.... מה אתה רוצה עוד הוכחות, אתה רוצה שאני יגיד לך איך הטפסים של המכלאות רשומים?!? אתה רוצה שאני יגיד לך מה יש מאחורי המשרד, באיזור המת שאנשים לא רואים?!? אתה רוצה שאני יגיד לך שהכלבי שמירה היו דוברמנים (נקבות) ובזמנו הייתה גם כלבת דני ענק מקסימה בשם "דנה"... מה אתה עוד רוצה?!? עכשיו אתה מאמין לי?!? ובכלל אולי כדי שתרדו ממני כבר, כל אחד נהייה לי פה שופט אישיות... יופי, ממש נחמד... באמת בזמן האחרון נורא """"כייף"""" לראות את ההודעות פה.

brose

New member
לילית החיננית!!! (ממש לא!)

בקיצור ולעניין... אני מאוד מציעה לך לפנות לעזרה נפשית מקצועית. חבל על הזמן שאת מבזבזת פה בפורום. לצערי הרב, איננו נותנים כאן עצות פסיכולוגיות לבני אדם (למרות שיש לי ספק רב בנושא). ורק תיקון קטן... נראה לי שקצת התבלבלת, לפי הכירותי הקצרה כאן איתך (וחבל שהיא לא הייתה יותר קצרה) את זאת שיש לה פה ("חובק עולם" - אם יורשה לי להגיד), ואין לה הרבה שכל!

lilithmm

New member
אם היית מתנדבת בצב"ח

היית יודעת שיש מחלה תקופת דגירה ובהחלט שסביר להניח שנמסר גור שנראה בריא לחלוטין עם מחלה במצב דגירה. דברים כאלה מלמדים בצב"ח. וליחס לו זכית קיבלת בתמורה לשקרים שלך בנוגע לתנו לחיות לחיות. ENJOY

brose

New member
לא שיקרתי על כלום.

ואני כן הייתי בצער בע"ח. וחמודה שלי (ממש לא!) אם היית טורחת לקרוא את ההודעות שלי לעומק, ולא להיות "חמור קופץ בראש", היית יודעת שאכן רשמתי את זה כבר. הסתכלתי בהודעות הקודמות... ומשום מה נראה לי שאת שקרנית לא קטנה בעצמך. יקירתי, מתי בדיוק היית בצער בע"ח בת"א, בחלום השביעי או השמיני שלך.... מותק... תתעוררי

brose

New member
מה קרה!?!?

קצת הוצאתי לך את הרוח מהמפרשים? הבאתי לך עובדות.... את הנדבת בצער בע"ח בת"א....? אולי תתרמי גם את קצת עובדות, שנוכל להאמין לך.... ושנבין שאולי, מאחורי המילים הגדולות והמלוכלכות כל-כך שלך עומדים גם מעשים.

lilithmm

New member
החוצפה שלך עוברת כל גבול

הנה רשימת השקרים של brose מההודעה הקודמת שלה: ==================================================================== עמותת "תנו" (בקיצור), דוגלת באמונה שאין להרדים חיות, בשום פנים ואופן, וזה טוב ויפה, אך איך אפשר להגיד דבר כזה, כשמתחת לרגליך שוכב כלב חולה-גוסס.... איפה הצדק?!? לתת לחיות לסבול, בשביל מה, כדי שנגיד שאנחנו אוהבים חיות, שאנחנו לא מרדימים, שאנחנו צדיקים גדולים... איפה הצדק להגיד דבר כזה ולשכן בכלוב ש3 אנשים בוגרים לא יכולים להיכנס לשם, 20 כלבים, מכל הגדלים, כל הסוגים וכל הגילאים.... איפה הצדק שהכלבים רבים אחד עם השני, חולים ומדביקים את הכלבים הבריאים.... איפה הצדק?!? לבקש עזרה מאזרחים, להתחנן לכספים, כשבת´כלס, הכספים כנראה מנוטרים למקומות אחרים, אחרת למה הכלובים כל-כך מוזנחים, למה החיות לא מקבלות טיפול וטרינרי נאות... למה כלבים צריכים לגסוס ממחלה.... כאן הצדק, במקום הזה, אתי אלטרמן הצדיקה הקדושה רק מחכה לאיזשהי מכה על אחד מבעלי החיים המסכנים כדי להראות את הפנים היפות שלה בעיתון. אולי הגיע הזמן להתעורר ח´ברה, להבין ש"תנו לחיות לחיות", אינו מקום שבאמת נותן להם לחיות, אלא מקום שנותן להם למות.... =================================================================== איך את לא מתביישת?

brose

New member
כל הכבוד

הבחורה יודעת לעשות גזור והדבק... טיפשה, אולי במקום לזעוק כמו תרנגול "היא שקרנית", תעמידי פה עובדות למילים שלך... את יודעת מה, תנסי להפריך את דבריי, אני תמיד שמחה לקצת ביקורת בונה... אשמח בכל ליבי לשמוע שאכן טעיתי... תוכיחי את דבריך!

lilithmm

New member
כל טמבל שהולך לתלל רואה באיזה תנאים

הכלבים מוחזקים שם. התאים מרווחים ונקיים והצוות משקיע מאמץ רב בתחזוקת המקום. רק היום קיבלתי מייל המשבח את מתקני העמותה. אין לי שום צורך להפריך את דברי ההבל שלך. כל מי שיגש למתקני תלל ברמלה יראה באיזו מסירות ואהבה מטפלים שם בכלבים ובחתולים.

kasa

New member
"לתל"ל מגיעים אנשים מבתים פרטיים

למסור את הגורים" - ?!? ממש לא
זה קורה לעיתים מאוד-מאוד נדירות. במרבית המקרים - פשוט מניחים גורים בפתח העמותה ובפעמים אחרות - מביאים גורים שנמצאו נטושים ברחוב. לידע כללי: אני אישית העברתי לתל"ל (לפני כחודש) 3 גורים שנמצאו זרוקים בתחנת דלק ליד חדרה. מרבית הגורים שאני יודעת שמגיעים לשם - או נזרקים שם או נזרקים במקום אחר ונאספים ע"י מתנדבים שמביאים אותם לשם. זה, כמובן בשונה מ-SOS שאליהם אכן מגיעים גורים מטופלים, הגדלים במשפחה חמה ובבית, שנושאים בכל ההוצאות עבורם, ו-SOS רק גורפת לכיסה את הכסף כשהגורים נמסרים.

למעלה