נפגעי עמותות למיניהן.

lilithmm

New member
ודאי שמגיעים אנשים מבתים פרטיים

אני בכבודי ובעצמי ביחד עם חברתי הבאנו לימי אימוץ עשרות גורים. נכון שנזרקים הרבה גורים מול העמותה, אבל גם אז אין דרך לדעת איפה הם היו ואם יש להם מחלה במצב דגירה.

SilentWave

New member
ועוד דבר..

אם כל כך טוב לחיות בצב"ח, אז אני אעדיף לקחת חיה מאחת האגודות האחרות, כדי שלא תמשיך לסבול.. כל מה שאמרת, מעין יריה ברגל של צב"ח.

brose

New member
לא זה לא יריה בצער בע"ח

ממש לא... אבל אולי את צודקת, עדיף לקחת כלב מעמותה אחרת... רק אל תתפלאי אם הוא לא יחזיק מעמד כל-כך.... אל תשכחי שכל העמותות השונותעוזרות לחיות, אין לי שום כוונה להגיד אחרת, עבודת הקודש של המתנדבים היא בהחלט דבר שאין לקחת בקלות ראש. אך לצערי, כל עוד עומדים אנשים שמנתבים את סבל החיות לטובתם, העמותה והמתנדבים יסבלו, אך יותר מכל, החיות יסבלו, כי היום, לאחר כל השמועות שמסתובבות על עמותת "תנו לחיות לחיות", יהיו הרבה אנשים שיחשבו פעמיים או יותר על לקחת חייה משם... וזה, זה עוול לחיות.

lilithmm

New member
שקר....וחבל שאתם מוליכים שולל

ודאי שתנו לחיות לחיות מרדימים כלבים שאי אפשר להציל או כלבים שנפצעו ממש קשה... אז למה להמציא??? וגם הגודל של הכלובים הוא המצאה אישית שלך. אני מאוד מעריכה את פועלם של צבח ת"א למרות ההרדמות (המוצדקות מבחינתי), אבל צריך לכבד את תנו לחיות לחיות על כך שהכלבים הבריאים שמתקבלים לכלבייה שלהם לא מורדמים, וודאי שעל פועלה של אתי אלטמן שמצילה מדי יום חתולים כלבים ועוד ועוד ועוד.

brose

New member
שקר... האם את בטוחה?!?

לא נראה לי...!!!! אולי במקום להאשים אשמות שווא, תנסי קצת להתעורר אל העולם ולקבל דיעות שונות קצת משלך, מה את אומרת?!? האמת לפעמיים כל-כך כואבת.

lilithmm

New member
רק חבל שאתה משקר

ודאי שתנו לחיות לחיות מרדימים כלבים שאי אפשר להציל או כלבים שנפצעו ממש קשה... אז למה להמציא??? וגם הגודל של הכלובים הוא המצאה אישית שלך. אני מאוד מעריכה את פועלם של צבח ת"א למרות ההרדמות (המוצדקות מבחינתי), אבל צריך לכבד את תנו לחיות לחיות על כך שהכלבים הבריאים שמתקבלים לכלבייה שלהם לא מורדמים, וודאי שעל פועלה של אתי אלטמן שמצילה מדי יום חתולים כלבים ועוד ועוד ועוד.

brose

New member
למה פעמיים אותה ההודעה?

פוחדת אולי לא לקבל יחס??? הנה קיבלת! תהני

kasa

New member
כמובן שאני חולקת על מרבית דברייך

שנאמרו לגבי תל"ל. לא היתה פעם אחת שפניתי אליהם - ולא זכיתי מהם לעזרה ולאיכפתיות. פעמיים היתה זו אתי אלטמן שיצאה מגידרה בכדי לעזור. אם יש אגודה שבאמת עושה מעל ומעבר - זה תל"ל. ואתי אלטמן - אישית. ואגב, גם צער בעלי חיים חיפה - פועלים רבות לעזרה לבעלי החיים. לגבי SOS - משתמע מדברייך שאינך מכירה כלל את האגודה. לאגודה בכלל אין מכלאות ואין כלביות. והיא לא אוספת כלבים נטושים, חולים, או עזובים. לא כלב אחד ולא שלושה כלבים. והחיות לא מנותבות למשפחות מאמצות. החיות פשוט שייכות למשפחות שלהם שהחליטו למסור אותם מסיבה זו או אחרת. מרבית הכלבים בימי האימוץ שם - שייכים לבעלים ספציפיים. חלקם נמצאו ע"י אנשים טובית המנסים למצוא להם בית בימי האימוץ הללו.

brose

New member
בסדר, בסדר

אני יודעת שאין לאס או אס כלובים וכד´, הבנתי.... ולגביי צער בע"ח בחיפה.... אין לי מושג קלוש, אני לא מכירה אותם אישית, לפיכך, אין לי דבר להגיד עליהם. אני מאוד שמחה שנענית בשמחה ושעזרו לך לכל מטרה.... מה אני יגיד לך, אולי בסוף תשנו חלק מהדיעה שלי לגבי תנו לחיות לחיות... אך רק חלק!

lilithmm

New member
אני רוצה לדעת מה היתה הפרוגנוזה

המדוייקת לגבי אותו מקרה עליו אתה נשאן שלא הסכימו להרדים כלב "גוסס" לפי דעתך.

זיו25

New member
מנסיון אישי.

תראה. טולי אצלי כבר חצי שנה, אומצה מ SOS חיות ואני מרוצה לגמרי מדרך הטיפול שלהם בי. היחס והטיפול הנהדר היה שווה כל שקל שתרמתי להם, כמו כן - טולי בריאה כמו שור. הבעיה היחידה איתה זה שהיא אוכלת לי את הספות (כן, גם היום!) למרות חומר מיוחד ששמתי עליהם. אבל על זה אנחנו נתגבר, אני מניח. בברכה, זיו.

זה כל מה שביקשתי - דעה.

וכמו שציינתי בהודעתי בהתחלה יש לי הערכה רבה לאגודות ולעמותות למיניהן. יש אנשים שמעדיפים לא לקרא וישר לומר שאני משמיץ ומשקר - אז לאנשים אלו אני אומר "לא להתלהם". אין לי שום טענה אלא יש לי רצון ללמוד מאחרים ולדעת האם המקרה שלי הוא יחיד במינו. אין לי שום אינטרס לשקר לגבי הכלבה שלקחתי והייתה חולה. אין לי גם שום רצון להתגונן פה בפורום מפני התקפות של אנשים שלא יודעים על המצב בכללותו.

lilithmm

New member
השקר הוא לא לגביך. הסבר

brose שכתב: עמותת "תנו" (בקיצור), דוגלת באמונה שאין להרדים חיות, בשום פנים ואופן, וזה טוב ויפה, אך איך אפשר להגיד דבר כזה, כשמתחת לרגליך שוכב כלב חולה-גוסס.... איפה הצדק?!? לתת לחיות לסבול, בשביל מה, כדי שנגיד שאנחנו אוהבים חיות, שאנחנו לא מרדימים, שאנחנו צדיקים גדולים... איפה הצדק להגיד דבר כזה ולשכן בכלוב ש3 אנשים בוגרים לא יכולים להיכנס לשם, 20 כלבים, מכל הגדלים, כל הסוגים וכל הגילאים.... *************************************************************** זה פשוט שקר גס.

brose

New member
ושוב... אני בת!!!!!!

למה גס?!? להגיד לך שזה מקרה שהיה...?!? ושאתי אלטרמן ""היקרה"" כל-כך הייתה מעל הכלב הגוסס, תאמין?!? לא?!? אז זה באמת היה, ואתי אלטרמן אכן עמדה מעל הכלב הגוסס בשעה שהיא מתווכחת בפראות ש"הם לא מרדימים כלבים"...

lilithmm

New member
אתי אלטמן היא לא "תנו לחיות לחיות"

אתי אלטמן היא דוברת העמותה. בעמותה כן מרדימים כלבים גוססים שאין סיכוי להציל אותם. אל תתוכחי על עובדות.

brose

New member
ומאיפה לך העובדות?!?

נכון, תנו לחיות לחיות, היא לא אתי אלטרמן, אתה צודק, אך כשאומרים אתי אלטרמן אוטומטית מקשרים לתנו לחיות לחיות.... האם דוברת העמותה לא אמורה להיות "הגב הפוליטי" של העמותה... אם לא?!? אז מה בדיוק התפקיד שלה, אשמח לדעת!

lilithmm

New member
תשלחי קישור על החומר שאת מדברת

תשלחי קישור על המקרה שאת מדברת עליו. איפה אטי אלטמן (לא אלטרמן גברתי המלומדת) מנעה מכלב גוסס הרדמה.

brose

New member
סליחה על הטעות...

אין לי שום קישור, לצערי האדם המדובר לא חשב להעלות אותו על שום כתבה בעיתון, וזאת כדי לא להרוס את השם המהולל של העמותה (למרות שהוא אינו מהעמותה). אתי אלטמן (ושימי לב לתיקון), אכן עשתה את המקרה הזה, ואת צודקת גברתי המלומדת כל-כך (חה חה חה חה) בדבר אחד, אתם לא יכולים להסתמך בלבד על מה שאני רושמת פה... וזכותכם המלאה, את זה אני מבינה. אך המקרה שהיה באמת היה, ואת זה אני יודעת ממקור ראשון. זכותכם המלאה לא להאמין. אדם, אדם באמונתו יחייה... גם עם אמונתו היא שקר, אבל מי אני שינפץ לו את הבועה....?

למעלה