נפגעי עמותות למיניהן.

kasa

New member
ואגב - חשוב ../images/Emo70.gif

אורי גם זה שעונה לשאלות הכותבים בפורום של SOS באתר שלהם, וכמובן - מוחק כל הודעה ששואלת "לאן הולך הכסף ?" או שמבקשת מידע על ריווחיות האגודה ובעוד שעמותות אחרות קורעות תחת הנטל - הודה אורי בשרשור הנ"ל ש-SOS הינה אגודה ריווחית !!! - את מבינה כמה שזה פסול וחמור שעמותה שאמורה לפעול ללא כוונות רווח היא בעצם עמותה ריווחית ??? וכמובן - תשובה לשאלה "לאן הולך הכסף ??" - אף אחד עוד לא הצליח לקבל...

kasa

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif והשרשור לאותו עניין ../images/Emo26.gif

ואגב, אצלי בתיבת המסרים יש התכתבות ארוכה ביני לבין אורי,נציג SOS שבו הוא הבטיח לנסח מכתב רישמי אודות מטרות האגודה - אולם, למרות הבטחה זו, ולמרות שניתנה לו במה רחבה לעשות זאת - עד היום לא התקבל מכתב כזה. למרות הבטחתו - גם לי וגם ללילך, (וגם לעוד כמה בטח....) (אם הייתי יודעת איך לצרף זאת - הייתי עושה !) נכון שמכתב אינו יכול להעיד, ואפילו לא במקצת על האפיקים אליו זורם הכסף, וזאת יוכלו להעיד אך ורק הספרים החשבונאיים של החברה, אך - למרות נסיונות להיפגש עם אורי להצגת כל הספרים החשבונאיים - הוא התחמק מלעשות זאת. והנה
השרשור
בהודעה של fazer מה-4/8/02.

kasa

New member
איך אני עושה קישור להודעה ספציפית

ולא קישור לפורום עצמו ??? אם תלמדו אותי - אביא כם את הקישור הספציפי...

lilithmm

New member
איפה לעזזל

כתבתי בשרשור הזה דבר רע אחד על תלל? את לא שמה לב שכל הבלאגן שעשיתי כאן עלה בגלל שהשמיצו את תלל סתם? תראי מה שהמתחזה כתב: +++++++++++++++++++++++++++A++_+++++++++++++++++++++++++++++++++++++ עמותת "תנו" (בקיצור), דוגלת באמונה שאין להרדים חיות, בשום פנים ואופן, וזה טוב ויפה, אך איך אפשר להגיד דבר כזה, כשמתחת לרגליך שוכב כלב חולה-גוסס.... איפה הצדק?!? לתת לחיות לסבול, בשביל מה, כדי שנגיד שאנחנו אוהבים חיות, שאנחנו לא מרדימים, שאנחנו צדיקים גדולים... איפה הצדק להגיד דבר כזה ולשכן בכלוב ש3 אנשים בוגרים לא יכולים להיכנס לשם, 20 כלבים, מכל הגדלים, כל הסוגים וכל הגילאים.... איפה הצדק שהכלבים רבים אחד עם השני, חולים ומדביקים את הכלבים הבריאים.... איפה הצדק?!? לבקש עזרה מאזרחים, להתחנן לכספים, כשבת´כלס, הכספים כנראה מנוטרים למקומות אחרים, אחרת למה הכלובים כל-כך מוזנחים, למה החיות לא מקבלות טיפול וטרינרי נאות... למה כלבים צריכים לגסוס ממחלה.... כאן הצדק, במקום הזה, אתי אלטרמן הצדיקה הקדושה רק מחכה לאיזשהי מכה על אחד מבעלי החיים המסכנים כדי להראות את הפנים היפות שלה בעיתון. אולי הגיע הזמן להתעורר ח´ברה, להבין ש"תנו לחיות לחיות", אינו מקום שבאמת נותן להם לחיות, אלא מקום שנותן להם למות.... +++++++++++++++++++++++++++A++_+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

brose

New member
תגידו לי מה עובר עליכם??

אני לא מתחזה... למה כולכם חושבים שאני מישהו אחר... אני אדם וישות בזכות עצמי בלבד. מה אתם רוצים?!?

babe10

New member
אולי זה...

כי למרות מה שאתה חושב, האנשים פה לא מטומטמים. ומעניין איך הם יגיבו כשהאמת תחשף והם ידעו שעושים מהם צחוק ומה חושבים עליהם... האויר פחות שקוף מהעובדה שהיוזר הזה הוא פיקציה.

lilithmm

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|כן

זיו25

New member
../images/Emo41.gifחברים יקרים../images/Emo41.gif

מתפתח בו דיון מתלהם מאוד , אשר כל צד בטוח בצידקתו. זהו טיבו של ויכוח, וכל צד רשאי להאמין או לא להאמין לצד האחר. יחד עם זאת, אנו מבקשים שוב ושוב, אל תשתמשו בשפה קלוקלת כדי להבהיר את עמדותיכם. יש דרכים טובות יותר ונאורות יותר לעשות זאת. כמו כן, למרות הקולות שנשמעו כאן , BROSE אינה מתחזה , ובטח ובטח שאיננה אני. אני מבקש ממכם לחדול מהאשמות שווא שלא היו ולא נבראו, מכיוון שזה לא רלוונטי לויכוח ולא מוסיף כבוד לאף אחד מאיתנו. תודה, זיו.

brose

New member
../images/Emo51.gif

תודה זיו על התגובה. כולי תקווה שאכן הם יאמינו.

למעלה