נרשמו כבר

יש מצב שברולדין לא כותבים את האמת?

כ"כ התנחמתי בעבודה שאכלתי סופגניה קטנה , טעימה מאד ו"רק 250" קלוריות האם יש אמת בפרסום ?

1Shir

New member
אני תמיד מאמינה למה שכתוב.

מצד שני, אני תמימה ונאיבית, אז לכי תסמכי עליי. יש להם מילון קלוריות לכל התפריט או רק לסופגניות? בטח היית בסניף באלנבי, נכון? יש גם בעזריאלי ובאבן גבירול.

purplegiraff

New member
דעתי הדי נחרצת

בתור אדם עם המון מודעות תזונתית טובה בריאה ונכונה שמבינה גם את חשיבות ההנאה החושית והפיזית, שזה אומר - גם הנאה מדברים ריקים: קלוריות ריקות, תוכניות טראש בטליויזיה, סקס מזדמן וכ"ו כמובן במידה ותוך מודעות ומינון שמי שטוען בקולי קולות צדקניים שהוא לא נהנה מ X ריקים, או שעושה הרבה רוח
או שחי בסבל מתמשך פוריטניות חושית ומשטר לא אנושי שיום אחד עוד יכה בו בהפוכה.... ושוב אתה תגיד לי- "אני זה אני, את זו את" ואתה צודק, אני פשוט מביעה את דעתי ואם היינו כולנו מתבצרים לנו בעמדה (הצודקת) הנ"ל, לא היה מתקיים כאן כל שיח בכלל...

בתור מישהו בעל דעות מוצקות...

מאד מוצקות במקרה שלי, ואני אפילו לא אכלתי סופגניה אחת כל החג המאעפן הזה... :) :) :), תרשי לי להזכיר לך ציטוט ידוע של גראצ'ו מרקס: "אלו הדעות הנחרצות שלי, ואם הן לא מוצאות חן בעיניך... יש לי אחרות!" ובהתאמה מלאה לציטוט הזה, אם הציטוט לא עושה את העבודה אני יכול להמשיך גם למשלים. P: P: P:

לא יפה מצידך...

כבר תכננתי לכתוב את ההודעה על עץ האלון ועץ הבמבוק ואיך האלון נשבר בסופה הראשונה והבמבוק התכופף, התכופף, התכופף... ואז חזר לקומתו הראשונה בחלוף הסערה ואת באה לי בקטע של "אני איתך"?! (ככה, ילדים וילדות, מכניסים בדלת האחורית מה שיש לכם לומר ולא נותנים לכם להגיד. הייתי צריך להיות פוליטיקאי... קיבינימט). :) :) :)

LEATHER REBEL

New member
אבל מה הקשר?

מתי עשיתי רוח? ממתי אני חי בסבל מתמשך ובפוריטניות? דו שיח זה נחמד... אבל רצוי שלמה שנאמר יהיה גם בסיס. זה שאת הבנת משהו -באופן כלשהוא-, עדיין לא אומר שזה אכן מה שקרה. קלוריות ריקות זה נחמד, אבל איך שהוא, בחלוף השנים -מאז שהייתי- ילד חובב ממתקים... אני לא מרגיש כל משיכה מוצהרת למטוגנים ושוקולדים למיניהם. ואני ממש לא סובל מזה.

החתימה שלך...

היא פראפראזה על "עליסה בארץ המראה". לא יודע אם אתה יודע או לא... סתם, מציין את זה מפני שאני מעריץ גדול מאד של לואיס קרול.

LEATHER REBEL

New member
אני משתמש בה מסיבה אחרת

פשוט, יצא לי להיתקל בחיי בכמה אנשים שלדעתם אני פשוט לא חי במציאות. אחד מהדברים שבגינם הואשמתי ב"חיים שלא במציאות" הוא עובדת היותי זמר בלהקת רוק, אי שם בסוף שנות ה 90. בלהקה היו 5 חברים. אז מה? כוווולם לא חיו במציאות? מן הסתם יש הוכחות בדמות תמונות וסרטי וידאו, כמו גם זכרונות של אנשים שהיו וראו ושמעו... אבל אנשים שפשוט מקובעים על הרעיון של "זה לא קיים וזהו זה" לא יושפעו משום הוכחה שבעולם. החתימה הזו, אם כן, היא על סמך נסיון חיים.

purplegiraff

New member
אתה בטוח

יותר וותיק פה ממני וברור לך שאינני מתימרת להגיד עליך ספציפית דברים כי אני לא באמת יודעת עליך כלום, נכון? אבל- על סמך 3 הודעות שלך- שזו רמת ההיכרות שלי אתך, מה שכתבת בעבר, ומישהו שכותב בתגובה לשורה שלמה של מתענגי סופגניות חובבי אוכל מחליפי רשמים וטעמים ש" קלוריות ריקות זה לא הסטייל שלי" עושה רוח- "אני, אני בריא, אני בסטייל אחר..." מתנשא אולי קלות, ובטח שמשבית שימחה, וגם אצלי התאווה ל"אוכל זבל" ירדה עם השנים ואני לא מבינה את אלה שאוכלים חפיסת שוקולד שלמה כי "הם לא יכולים" ובכ"ז כשחבורה שלמה נהנית לדסקס אוכל, מכל סוג שהוא, זה חלק מהכיף, ואני בהחלט מסוגלת לדבר 3-4 שעות על אוכל,וגם לאכול בכיף ולהנות- גם אם לפעמים זה רק קלוריה ריקה אבל יצירה תענוגית חושית ראויה, אז לא צריך להתנשא גם להגיד איכס זה לא מנומס, נכון?( למרות שעשיתי את זה עם הדונטס לפני פחות מחצי שעה... אופס...
טוב אם היה כאן דיון שלם של חובבי דונטס בטח הייתי עדינה יותר) וכמובן שאתה לא חייב להיות מנומס ומותר לך להשבית שימחה אבל צפה גם לתגובה בהתאם. מקווה שעכשיו זה כבר יותר ברור...

LEATHER REBEL

New member
דווקא ההיפך!

א - למיטב ידיעתי, אני לא יותר וותיק פה ממך. ב - אכן אמרתי שקלוריות ריקות זה לא הסטייל שלי, אבל לא אמרתי שם בשום אופן שמי שזה כן בסטייל שלו הוא פחות בריא. מה עוד לא אמרתי? גם "איכס" לא אמרתי. גם "אוכל זבל" לא אמרתי. ואסיים בציטוט של מורה שלי שחיבבתי: "לא משנה מה תעשה, תמיד יהיו כאלה שיתעצבנו מזה, ותמיד יהיה לפחות אחד שיהיה משוכנע שעשית את זה בכוונה נגדו". מה פירוש? שזה שאת בחרת להתעצבן, לא בהכרח אומר שזו היתה הכוונה שלי. גם בפגישה ראשונה, חשוב מאוד להיות אמיתי.

purplegiraff

New member
נווווווווווווווווווווו

איזה נודניק!!!! אם אתה מצפה שנתיחס רק מילולית לגמרי לכל דבר שאתה כותב יש לי הרגשה שאתה לא במקום הנכון, יש נימה, ויש פרשנות ויש "ניחוח של..." ויש- "הרגשה" שהצד השני נרגיש ואקנח בקצת- זן( נדמה לי שזה זן- תקנו אותי אם אני טועה) עץ נפל ביער ואיש לא ראה, כאילו לא קרה. או במילים אחרות- אין ליצירה כל משמעות ללא הקהל ופרשנותו ותחושותיו, כי גם אומנות היא דיאלוג. וכאן, כמו באומנות- אנחנו בדיאלוג, ומילותיך, באופן ובמקום שבו נכתבו שידרו אלי את כל מה שאמרתי כבר. וברור שאני בחרתי להתעצבן. גם את התכוונת לעצבן- אני בחרתי להתעצבן. וגם אם לא התכוונת, בחרתי להתעצבן (בקטנה כזה, לא ברמה של לחץ דם, אני לא אדם עצבני, גם אם זה לא מה שעולה פה....
) זה ברור, ואין צורך להגיד! ומה היתה הכוונה? זה כבר לא בידיים שלך אחרי ששחררת הודעתך לחלל הפורום... נותר רק להסביר וזה מה שאני ואתה כאן עושים ב2 וחצי לפנות בוקר... קבל חיבוק תנחומים...

למעלה