נרשמו כבר

LEATHER REBEL

New member
אם את נהנית מזה... אז תתרגזי.

ואם בא לך להירגע... הנה סרטון מצחיק. חיפשתי אותו במיוחד עבורך. ואם אחרי הסרטון בא לך להתעצבן עדיין... אז על זה באמת באמת אין לי שליטה.

purplegiraff

New member
תודה!!!

על הסרטון... קלטתי אותך... אני לא נהנית להתרגז, אך גם לא סובלת, והתעצבנות מדברים, מילים, דיונים אינטלקטואלים- יכולה להיות פוריה ומפרה מעוררת דיון ואולי המילה- "להתעצבן" או "להתרגז" פה פחות מתאימה, יותר כמו ההבדל בין ויכוח- לדיון. יויופי שאין לך כפתור כזה כאן, כי אני אמשיך להביע את דעותי ככל העולה על רוחי, ולדון, ולהנות, לפעמים להתנצח... ולא לא לא לא תשתיק אותי!!!!!
ויקירי- לא מזיק גם קצת הומור עצמי ולא רק ירידות על אחרים....

LEATHER REBEL

New member
מה יהיה?

האמנם ניסיתי להשתיק מישהו או מישהי? אני לא ירדתי פה על אף אחד... אבל מי שבוחר להתעצבן, יתעצבן ללא כל קשר למה שנאמר. ואם כבר ירידות... בסרטון הבא רואים קטע מתכנית אירוח אמריקאית... והביאו מישהו לאולפן כדי שידבר על הפחד שיש לו מאפרסקים. ראיתי את זה פעמיים, ומה שלא ברור לי הוא: 1. מי בדיוק יורד פה על מי? 2. מדובר פה בתכנית אמריקאית עם רייטינג גבוה ביותר. אם אכן האיש פוחד כל כך מאפרסקים, מדוע בא לטלויזיה לדבר על זה, בהתחשב באופי השערורייתי של התכנית?

purplegiraff

New member
אוהו!

יקירי, לצערי נראה כי אנו מדברים ב2 שפות שונות... ענינית, והתחמקות מאחריות..... כשאתה שולח למישהי שאתה חושב שהיא עצבנית ומנהלת אתך דיון ארוך סרטון משעשע (ואהוב מהילדות) על הדבקת כפתור ווליום להשתקה על אדם קולני ועצבני.... מה אתה מיתמם? מתחמק מאחריות למה שאתה אומר? גם אם רק רצית להצחיק, יש כאן ירידה (גם אם ידידותית, וזה בסדר) , ויש כאן הצהרת כוונות... זה כמו ש "זה לא בסטייל שלי" זה מתנשא, לא חשוב כמה תגיד שלא התכוונת ו"לא אוהב" זו הבעת דעה לא מתנשאת, והתגובות תמיד תהינה בהתאם. קצת תקשורת אנושית בסיסית- אנשים מבינים הרבה מעבר למילה המפורשת- קרא שוב הודעה שלי איזה 3-4 הודעות אחורה על דברים שמעבר למילים- ואולי תשאל את MAGENTA נראה לי שהיא יודעת הרבה על תקשורת. דבר שני- אתה לא מגיב בעניניות על שומדבר בעל משמעות שאני מנסה לדון אתך ולכן המשך הדיון ביננו מתחיל לצערי, להראות לי עקר, ומיותר. נ.ב. מכירה מישהי עם בעיית אפרסקים... זה לא כזה הזוי, היא נרתעת לגעת בקליפתם לפעמים יוצאת כשמישהו אוכל אחד, אך מוכנה לאכול לפעמים אם מקלפים לה מראש... וחוץ מזה היא ממש מתוקה חכמה ונורמלית... מוזרים דרכי האדם...

LEATHER REBEL

New member
רצית תגובה עניינית?

מצד אחד את טוענת שלכל מה שאני אומר יש משמעות מסויימת... ועכשיו את אומרת שאני לא מגיב באופן ענייני על שום דבר בעל משמעות... אז את מזכירה לי מערכון של טוביה צפיר. לצערי אין אותו בנט עדיין, אבל העיקר... זה היה ראיון עם אדם שכל מה שהוא רואה מזכיר לו תקריות אנטישמיות. לדוגמה: הראו לו תמונה של תחת (או "ישבן" בעברית תקנית) והוא אומר שזה מזכיר לו את גזירות ת"ח ות"ת. אולי יש דברים שהם מעבר למילים, אבל אני חוזר ואומר, ששום דבר כאן לא נעשה בכדי להרגיז מישהו אחר, ושום דבר לא נעשה גם בכדי לרמוז -כלום- לגבי מישהו אחר. זה שאת -בוחרת למצוא- משמעויות נסתרות שנמצאות "כביכול" במה שאני אומר או מדגים... זה עניין שלך. אבל את בחרת מההתחלה לסמן אותי, ומכאן, שלא משנה בכלל מה אומר, את תמשיכי למצוא משמעויות נסתרות. ואת עוד אומרת שאת נהנית מהחיים?

purplegiraff

New member
טוב וזאת תהיה הפעם האחרונה

אני אסביר- כן, לכל דבר שאתה אומר יש משמעות, גם מעבר למילים עצמן. זה לא סותר בשום פנין את זה שתגובותיך לא עניניות. וגם לא סותר את זה שבחרת להגיב לדברים הפחות עקרוניים במה שכתבתי, יותר "מי משך למי בשיער" ומה התכוונת ומה התעצבנתי ופחות לפתוח דיון מעמיק שאכן היה לו פה מקום בנוגע לתקשורת ומקריאה בין המילים למשל, ועוד היד נטויה. בקיצור- הסתירה שכביכול ניסית להציג לא קיימת, ואני לא אמשיך לנסות לחנכך בעניני תקשורת חבל על הזמן שלי והמשאבים. אפילו להתעצבן, עדיף לי על מישהו אחר...

LEATHER REBEL

New member
כצפוי...

זה היה ברור שתאמרי את זה. כלומר, מקריאה של כל הת'רד, עכשיו זה נראה ברור. שם המשחק הוא, שאת חייבת להיות זו שתאמר את המילה האחרונה. לי אישית אין בעיה עם כאלה שחייבים לומר את המילה האחרונה, אבל לפחות שזה יהיה לעניין! את טועה ומטעה. עברתי על כל השרשור, ועכשיו כשאני קורא את כל כל כל התמונה, נראה כי אכן לא מדובר פה בתקשורת כלל, וגם לא בחוסר תקשורת, אלא בקטע של "אני צודקת", והנושא המדובר אינו משנה כלל. טומי לפיד כתב פעם מאמר בעניין "לא הבנת אותי", ממנו אנו למדים כי כשאין הסכמה בין אנשים, אחד תמיד יטען שזה בגלל שהשני לא הבין את שהסבירו לו. הרי לא הגיוני שאני לא אסכים איתך. מה שאמרת זה כל כך ברור וכל כך חד-משמעי, ומכאן, שאם אני לא מסכים איתך זה כי לא הבנתי מה שאמרת. אז את תסבירי לי בפעם האלף, ולאט-לאט. זה לא שלא הבנתי, זה פשוט בגלל שהדעה שלי אחרת. אבל כמו שאמרתי בפוסט הקודם... את סימנת אותי מהתחלה, ומכאן, שלא משנה כלל מה אמרתי ומה עוד אומר, את כבר קבעת שיש פה "משמעות במימד אחר" ושאני מנסה לפגוע בך סתם ככה. אמרת שאת נהנית מהחיים? אז אמרת. לי אישית ברור שזה לא ככה.

"והופ, יש לנו כוכבת!"

ממש פרח השכונות...
ג'ירף(אפשר לקרוא לך ג'רי?), סומנת כפורומיסטית איכותית מהסוג הישן והטוב! בראיין יש עתיד!

purplegiraff

New member
תודה תודה, תקרא לי איך שבא לך

כל עוד אבין... ואני בוחרת כאן להבין את ההודעה שלך מילולית! תודה תודה!

1Shir

New member
ועכשיו עשית אותו דבר ../images/Emo7.gif

יש כאלה שלא יכולים לאכול חפיסת שוקולד שלמה יש כאלה שלא יכולים שלא לאכול את כל החפיסה גם אם היא חפיסה מחומשת לצורך העניין

purplegiraff

New member
הי נשמה!

אבל לא ירדתי על- וגם לא התנשאתי, לפחות לא התכוונתי... רק כתבתי שאני לא מבינה.... מצד שני ישבת לידי במפגש הפורום וראית כמה שוקולדים אכלתי מהאריזה המדהימה שהביא שם החמוד הזה, לא זוכרת את שמו וגם לא את הניק? אז יותר מכולם, ובטוח יותר ממך, ואח"כ כאבה לי הבטן שעות (גם לפני המפגש מילאתי את עצמי ב"אוכל זבל") פשוט עם השנים, הגיל, התרגיל, לא יודעת איך, הגוף התחיל לצעוק כשאני אוכלת יותר מדי בלגאן. בגיל 23 הייתי מזמינה עם בן זוגי 2 פיצות משפחתיות במבצע מפיצה האט- 5 סרטים, שישי בלילה, וכל אחד אכל משפחתית שלמה... מאמינה? אני לא! היום- קשה לי עם 4 משולשים, שגם זה לא מעט, כן אני אוכלת הרבה ונהנית מזה, אך הגוף צועק לי! ובגלל זה - "לא מבינה" כי אני לא יכולה. (לשמחתי, תאכלס, כי אני שורפת הרבה פחות מגיל 23 ובטוח הייתי משמינה מאד אם הייתי ממשיכה בפיצות משפחתיות) ובקיצור- תהני לך, אל תרגישי רע, אבל תקשיבי לגוף שלך... ואם קשה לך עכשיו לשמוע- לדעתי זה יבוא כבר.

1Shir

New member
לא באתי אליך בטענות, רק לעצמי ../images/Emo13.gif

האמת שלא ראיתי כמה שוקולדים אכלת של רחוב האגס 1 (ניק) / רוביק... מה שבטוח אני אכלתי לא פחות... ואז הלכנו לבאר ושם אכלתי פיצה שלמה... וואי איזה כיף לקרוא את מה שכתבת על הפיצה! בטח שאני מאמינה! סוף סוף מישהו מבין אותי! איפה כל אלה שטוענות שאני אוכלת הרבה?!
לגבי להקשיב לגוף, את צודקת, אבל אסור לשכוח שכל הקטע של אוכל הוא כבר הרבה מעבר לצורך פיזי אלא ממלא בעיקר צורך נפשי... וכאן הכל מתחיל להיות יותר מורכב ואמביוולנטי.... לא נורא. כמו שאמרת, אני מקווה שעם הזמן זה יעבור לי.

1Shir

New member
זה תגידי לחברה שלך! ../images/Emo3.gif

איך זה שתמיד דווקא הרזים אוכלים הכי הרבה בכמויות ומרגישים רע עם עצמם
תודה על החיבוקי :)

purplegiraff

New member
אפשר לחזור מפה לדיון על התניות

חברתיות ואקווריומים של MAGENTA... לא ככה? יאללה, אני לישון, ערב מפרך... כינוס חברתי ראשון ומוצלח בביתי הקט ולי הרבה כלים לשטוף.... מחר בבוקר...

יש בתלמוד סיפור...

על שני אנשים שנופלים לתוך ארובה (האמוראים שכתבו את הברייתא הזו לא כל כך פרטו למה לעזאזל שני בני-אדם בכלל נמצאים במצב שבו הם נופלים לארובה מלכתחילה, אבל אנחנו ניתן להם להנות מחמת הספק). אחד יוצא וכולו מפויח והשני יוצא לבן וצחור ונקי כמו שלג (מה שעלול להיות מאד מוזר אם נניח הוא היה מזרחי, והרי התלמוד הוא "תמוד בבלי" :) :) :)). ממשיכים האמוראים ומספרים שדווקא זה שיצא והוא נקי ניגש ורחץ את פניו (נו, בטח... נפלו דרך ארובה... ישר לאמבטיה. יא רייט) ואילו זה שהתלכלך המשיך בחיי השגרה. נשאלת השאלה למה? ובכן התשובה היא שזה שלא התלכלך ראה את חברו המלוכלך ולכן חשב שגם הוא מטונף ומהר לרחוץ את עצמו, ואילו זה שדווקא כן התלכלך ראה למולו את חברו הנקי ושיער לעצמו שגם עליו שפר המזל והוא נקי גם כן. לא לי לפרשן משניות וברייתות. קטונתי. אני רק מספר. :) :) :)

BABELICIOUS

New member
אצלי.....

2.5
אני גאה בעצמי שלא קניתי הביתה, אלא רק אכלתי מתוך המלאי שהביאו לנו בעבודה וגם שם הייתי יחסית מאופקת וגם אלו היו אפויות ולא מטוגנות

purplegiraff

New member
יש כזה אפויות לקנות?

או שמישהו הכין בבית? רעיון מעולה זה טעים?

BABELICIOUS

New member
במאפיית "לחמים" קנינו לעבודה

ובכוונה הזמנתי אפויים ולא מטוגנים בהזמנה טלפונית. אמנם הרגישו בטעם שזה אפוי אבל עדיין היה טעים.

למעלה