נר|שבת שלום-שרשור ערב

snake2000

New member
../images/Emo45.gifמצטרף להחלטה שלכם. עד עכשיו 800 סמסים

כולם לדניאל

snake2000

New member
בכתיבת הודעה חדשה כתבתי רק 1

ושלחתי ל 1020. אח"כ יש אפשרות בלחיצה אחת לשלוח אותה הודעה למספר האחרון. יש מונה סמסים דומים למעלה ואני רואה כמה אני מסמס. כל לחיצה היא סמס אחד. מאז שהודיעו כל פעם סימסתי איזה 30. הגעתי ל800 ועצרתי. אני עוד לא בטוח אם אסמס יותר. אני משאיר ליום האחרון.

snake2000

New member
תודה. אני שמח מאוד שהחלטתם על דניאל

תשכנעי אותם שלא ישנו את ההחלטה.

את מי? את דידי? ../images/Emo3.gif

לא מאמינה בשכנועים. אם לא מדובר בהימורים, ההחלטה למי להצביע היא רגשית יותר מכל דבר ולכן אין טעם לשכנע, או שאתה מתחבר לדמות או שלא. יאללה, שינצחו את הזוג המאוס

גייל 7

New member
../images/Emo249.gif

תזמין אותנו לגריל ?? בשבילי גריל צמחוני ... אני מביאה בקבוק ערק

חני 57

New member
רק תזהרו מחברת יוניסל

אני לצערי לא מסמסת למרות שאני מאוד רוצה שאורטל תנצח אני משתדלת להצביע לאורטל כמה שאני יכולה בחינם ד"א האם אני יכולה להצביע עוד 3 הצבעות עם המייל של ילדי????ולענין יוניסל ברגע שאתם מסמסים אתם נחשבים כמנויים של החברה ואז הם שולחים לכם כל מיני תכנים לטלפון ומחייבים אתכם ,הבת שלי חיילת היא קנתה אייפון חדש וחב' יוניסל שלחה לה כל מיני תכנים של מיסטיקה ספורט ומזג אויר וחייבה אותה ב143 שקל ומאוד קשה להגיע לחב יוניסל וגם שדיברתי איתם אמרו שזו חברה אחרת כנראה חב' בת נתנו לי טל' ואני לא מצליחה להשיג אותם לכן אני מתקשרת ללשכה של השר כחלון אני מקווה שיטפלו בחב' הרמאית הזו!!!!

אתה באמת משקיע 800 ש"ח ואולי יותר

במישהי שאתה אפילו לא מכיר אישית?! (אלא אם כן אתה כן מכיר?...) אף פעם לא הצלחתי להבין אנשים שמוציאים כ"כ הרבה כסף באסאמסים...מילא סכום סמלי של 20 ש"ח או אפילו גם 50 ש"ח זה עוד סביר... אבל מאות שקלים? כנראה לא חסר לך כסף או שסדר העדיפויות שלך מעוות קצת...

snake2000

New member
אני מקווה לקחת 4400 אם אני זוכה

אני מרויח בגדול אם אני מנחש נכון. יחס ההימורים שקבענו כבר לפני שבוע ה וא מקום ראשון קרן וגב מקום שני אורטל מקום שלישי דניאל ואיתן צריך לשים כסף בקופה לפי יחס ההימורים. מי שהסיכוי שלו יותר קטן שם פחות כסף כי ממילא הסיכוי שהוא יפסיד. השניים של קרן וגב שמים 1200 ש"ח. כל אחד השניים של אורטל 800 ש"ח כל אחד. אני צריך לשים 400. מי שמנחש זוכה בקופה. אם אני מנחש אני זוכה ב4400 ש"ח. אם הם זוכים הם זוכים ב 2200 ש"ח כל אחד. 800 ש"ח שסימסתי ועוד 400 מגיעים ל 1200 ש"ח שגם הם שמו.אבל אני יכול להפסיד ביותר סיכוי וגם להרויח אם אני מנחש. הבנת?

snake2000

New member
הם לא מסמסים. הם סומכים על התומכים של קרן

הסיכוי שלהם הרבה יותר גבוה מהסיכוי שלי. יכול להיות שהפעם אני אוכל אותה אבל בהימור הבא אני לוקח. אם אני זוכה אני מורווח בהרבה.

למעלה