נר|שבת שלום-שרשור ערב

דקל69

New member
פוסידון , יש הרבה בדברים שציינת, אבל הרבה

אנשים הולכים לפי ההרגשה שאם דניאל לא לוקחת לפחות שתהא זאת אורטל וההיפך. אף אחד לא רוצה שקרן תהנה מהפיצול, ורוב האנשים כן מחשבים למי ביניהן יש את הסיכוי הטוב ביותר. בכל מקרה רוב האנשים לא יתאכזבו אם אחת מהשתים תזכה (הכוונה לאלה שלא אוהדים את קרן) כך שמכאן נובע שיקול הדעת בהצבעות. אורטל ממש לא שלילית, היא אדם טוב, מעניק, יש בה בעייתיות כי לא הכרנו אותה מספיק, לא נתנו לה דגש ולא התמקדו בה לאורך העונה ורק עם פרוץ הזוגיות לאורן היא תפסה זמן מסך נכבד אבל היא טובת לב, סלחנית, אומרת אמת, מתעמתת, רק הקפריזות והילדותיות שלה (והיא גדולה, כבר בת 26) מונעת מימנה להיות ראויה לגמרי.

poseidon111

Active member
לא אמרתי שאורטל שלילית.להיפך,אבל לי

חסר לאורך כל העונה אותה אקסטרה שתשכנע אותי להצביע עבורה. יחד עם זאת אני אומר בפה מלא שאם דניאל לא זוכה אלא אורטל, אני אשמח מאוד בשבילה. עתה,אם להסתמך על הסקר שהבאתם, הרי החלטתי לא רק רגשית אלא גם הגיונית.בחיים לא תמיד מנצחים,אבל תמיד כדאי להיות ישר עם עצמך.אני רוצה שדניאל תזכה בראש ובראשונה.אם לא היא,אז אורטל,אם לא היא אז השולחן,ואם לא הוא אז המקרר ואם לא הוא... קרן במקום ה3456 ליהי במקום ה6785.וכך הלאה.

efrat800010

New member
לאורטל הכי מגיע היא עמדה לבד תמיד בלי תמיכה

וחברות אמת עם אומץ וכנות - בחורה מדהימה אני שונאת את הפורמט של התוכנית וחושבת שלה מגיע לזכות

sucaria3

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ההתמודדות של אורטל היתה הכי קשה בוילה, אכן לא היה לה בן זוג כמעט כל התוכנית (וגם כשלפעמים יש לה, הרי הזוגיות הזו בעייתית לכל הדעות, קושי נוסף שהיא מתמודדת איתו) והכי הלכה בדרך שלה. גם לקרן היתה התמודדות קשה, אבל סוג הנמרחות שלה על איתן הצנון ועל גב, היתה מאוד דוחה. הכי דוחה לראות בימים האחרונים איך כמעט כולם משנים את "נחמדותם". פתאום איתן מרבה לחייך ולהשמיע "בדיחות", קרש אמנם, בדיוק על פי אישיותו המשעממת, אפילו גב נכנס למשחק הזה, בטח מתוך הכרותו כאסטרטג מדופלם, למרות שהוא טיפוס מעניין, אין מה לדבר, הוא מורכב, רגיש, אי אפשר לקחת את זה ממנו, אך אורטל עומדת בקו שלה, בעדינות, ובנשיות, בלי להכפיש אחרים, בלי לנסות "להתמחמד" יותר מידיי ...אוהבת

Ninaz

New member
../images/Emo23.gifשבת שלום לילדה ההמקסימה דניאל ../images/Emo23.gif

גייל 7

New member
../images/Emo41.gif חברים יקרים ../images/Emo41.gif

אמנם נשבעתי לא לסמס ואמנם אני מאמינה שהסימוסים שלנו יעזרו כמו כוסות רוח למת .... אבל הפורום הזה מוצא חן בעיני ! (ברובו
) נהניתי במחיצתכם מאוד ואהבתי את הרוח השורה כאן. ועכשיו בכלל הרסתם אותי בהתייעצות שערכתם בינכם למי כדאי לסמס
אי לכך ובהתאם לזאת - אני מסמסת איתכם 3 לדניאל ואיתן ! (לא לזלזל בבקשה ... בשבילי זה 3 יותר ממה שהתכוונתי
) שיהיה בהצלחה
לנו ולזוג הראוי. שבת שלום

KEEK

Member
אחלה קואליציה בנינו פה ../images/Emo8.gif

מסכים עם על מה שכתבת שבת שלום גם לך

דקל69

New member
ברורררר, יש לנו כבר 2 מנדטים לבחירות

הקרובות בכנסת ישראל. אם נאסוף ונאגד את כולנו ולא נפצל קולות נשיג יחדיו 15 קולות. בטוח שככה דניאל ואיתן יקחו את הקולות
האמת העיקר שנעשה את מה שאנחנו מרגישים, ככה נרגיש רק קצת יותר טוב לגבי התרומה שלנו, בכל מקרה לא ממליצה לאף אחד להשקיע אגורה לאור ההתנהלות של ההפקה לאורך כל התוכנית, האמון בהם נהרס וקשה לי לדעת שנזרוק כסף לאויר, שיגידו תודה שאני ממשיכים לצפות בזה ומתחזקים להם את הרייטינג של 10% כל שבוע, עם הפקה כזאת הנתונים יכלו להיות כמו של ערוץ 24, אפילו שם יותר אקשן וכייף.

KEEK

Member
קטנת אמונה שכמותך..

לכי תדעי אולי יש עוד מתלבטים סמויים שקוראים בפורום ונתנו להם דחיפה אחרונה
בכל אופן, כמו שאמרת, הכי חשוב שכל אחד ירגיש טוב עם הבחירה שלו, ועזר לפייבוריטית שלו גם אם זה רק 3 הצבעות ( גם כל מיליון מתחיל בשקל) האמת ששקלתי לסמס בכסף. דניאל ואורטל הן מתמודדות שראויות לכמה שקלים של השקעה.. באמת בכיף אבל המחשבה שאני אממן את ההפקה הזאת (אפילו אם זה לממן רק בקבוק מים), מונעת ממני.

דקל69

New member
אני בכלל לא קטנת אמונה, יש לי אמונה גדולה

שדניאל ואיתן יכולים לנצח, במידה ו..... לא תהיה התערבות של ההפקה כפי שהיתה והוכחה עד היום. בכל מקרה גם המתלבטים ישקלו את ההצבעות בראשון בשידור לפי ההודעה של המנחים לגבי הזכיה ואיך ומתי סוגרים את הקולות. להשקיע מכספי (שאין לי) לא נראה לי שאעשה, לפי הדברים שאני קוראת פה אני יכולה לפתוח מספר משתמשים ולהצביע הצבעות רבות (אוני לא רמאית ולא מרמה את המערכת - זה וואלה מאפשרת את הרמיה וההטיה הזאת כך שאף אחד לא יכול לבוא אליי בתלונות, ובטח עבור כל המתמודדות המועדפות עושים זאת, כבר ראינו בזכות מה זכו במשימת הכלבים). דניאל באמת ראויה מצידי למספר הצבעות גדול, אבל כפי שציינת לא רוצה לממן את ההפקה, שישאו בעצמם בכל ההוצאות הכבדות וההפסדים. בכל מקרה באמת כל המתלבטים יצטרכו לקבל הכרעה עד יום ראשון (או ביום ראשון עצמו), כי לא ניתן לפצל קולות בגלל הסימפטיה לשתיים, אין אפשרות לתיקו ובחלוקה במליון, רק אחת תזכה וכדאי להשקיע במישהי שהכי רוצים עבורה גם אם זה יגרום אולי לקרן לזכות כפי שפוסידון ציין.

../images/Emo24.gif כל קול משפיע

לפחות להרגשה האישית שלך. אפשר להיות ציניים עד מחר , אבל יש כאן מעורבות רגשית (מסויימת) ולכן אסמס גם אני לדניאל ואיתן. גם לי היה נחמד פה , רוב הזמן
.

snake2000

New member
היא כתבה 3 זה לאורטל 1 זה לדניאל

אתם לא צריכים לבקש ממנה לא לסמס.

למעלה