נר|שבת שלום-שרשור ערב

דקל69

New member
מאיפה יש לך 12 הצבעות? מה זאת האפליה הזאת,

לי וואלה רושמים שכבר ניצלתי את 3 ההצבעות שלי. אין צדק ושוויון לכולם!!

adiyon2

New member
אני נכנסת ליוזרים של הילדים שלי ושל אמא שלי

כולם נפתחו לצורך משחקי פארם ויל למיניהם. עכשיו זה משמש להצבעות.

KEEK

Member
פארמוויל... נוסטלגיה... ../images/Emo9.gif

פעם הייתי חקלאי מצטיין שם

גם אני

הגעתי עד הסוף.. ואז כבר נמאס לי באמת.. ואז הוסיפו עוד שלבים. זה היה השלב שבו נגמלתי חחח

קשקשה9

New member
אם זה משנה לך ,גם אני לדניאל במידה וההצבעות

ימשכו אני אעבור לאורטל ***מבחינתי,רק לא קרן***

puma141

New member
קראתי היום כתבה על קרן בסוף היה כתוב שדניאל

ואיתן לוקחים את המיליון כי ככה ההפקה רוצה

24שעות1

New member
פומה - לנו זה ברור 5 ימים שההפקה מעלימה

את קרן וגב. ומי פתאום מופיע 24/7 על המסך גם כשהוא ישן אוכל מצחצח שיניים ומפהק ללא סוףאיתן שהרס להם את התוכנית אחרי חודש,שהרייטינג שלהם היה ברצפה בגללו הפקה בזויה

דקל69

New member
יש הגיון בכך שאורטל חלשה יחסית יותר, היא

מתמודדת יחידה ומי שמצביע עבורה מצביע עבור האינטרס שהיא זאת שתזכה בפרס ולא תחלוק ואילו במקרה של הזוגות יש אינטרס כפול. מעבר לזה לדניאל לא הצביעו הרבה בהצבעות האחרונולת כי ידעו שאיתן ממילא ישאיר אותה (אני למשל לרוב השקעתי את סך ההצבעות בוואלה לאורטל מחשש למקומה ובגלל הטענות שאיתן מתכוון להדיח אותה אם תועמד). אורטל גם שומרת על מספר דומה (לפי אגוז) לכמות ההצבעות הקבועה שלה ואילו דניאל שילשה את כמות ההצבעות הקבועות, גם קרן וגב התחזקו מאוד ואנחנו יודעים שיש את מסע היח"צ של הפייס של אבא פשטי ואני כמובן מאמינה שהעריכות האחרונות עשו את שלהן לגבי הזוג ואנשים באמת מצביעים להם בגלל תמונה שקרית שהציגו אודותם. לא חושבת שזה שיקול נכון למי כדאי, פשוט להצביע למי שאתה באמת רוצה שתיקח, לחזק את המתמודדת שלך ולא להפעים שיקול למי יש יותר סיכוי כי במצב כזה קרן זוכה מההפקר שהרי אוהביה ואוהבי גב מצביעים רק עבורם ולא מפצלים קולות. נראה לי שאם אמצע מחשב נוסף בפעם הבאה שלושת ההצבעות שלי יילכו כולן לדניאל, הייתי רוצה לחזק עוד את אורטל אבל באמת נראה לי שזה קרב חזק להעמיד אותה בישורת האחרונה מול זוגות שסופגים קולות ואהדה בגלל אוהדי שני אנשים ולא אחד.

KEEK

Member
אני רוצה את דניאל ואורטל באותה מידה

לכן אחכה לראות מי מהן מובילה ואחזק רק אותה

דקל69

New member
למתי תחכה? ואולי ביום ראשון יסגרו את כל

הקווים בבת אחת ולא תהיה יותר להצביע. טל ברמן אמר אתמול שבראשון יסגרו הקווים וזה הזמן להצביע למועדפים עלינו, לא קיבלנו שום הבהרה או רמז האם כל הקווים יסגרו יחדיו או ניתן יהיה להמשיך להצביע אחרי שהחלשה ביותר תצא למישהי אחרת. חחח, בינינו (לא מגלה), למי אתה נוטה יותר משתיהן? אם שתיהן בשוויון פשוט תצביע במידה שווה ואל תתלבט, לי יש נטיה טיפונת יותר לדניאל ולכן כנראה אם אצביע שוב אתן לה את כל הקולות.

KEEK

Member
אבל רק בינינו...

אני נוטה יותר לדניאל.. מעריך מאוד את אורטל והדרך שלה אבל טיפונת יותר את דניאל

KEEK

Member
אבל רק בינינו...

אני נוטה יותר לדניאל.. מעריך מאוד את אורטל והדרך שלה אבל טיפונת יותר את דניאל

דקל69

New member
נשבעת לך, אני לא מגלה לאף אחד, אבל..

אם תכתוב את ההודעה בשלישית יש סיכוי שמישהו יעלה על הנטיה שלך
נראה לי גם אני אחרי שפיצלתי קצת אם אמצא מחשב נוסף אצביע הפעם רק לדניאל. אני באמת אשמח אם אורטל תזכה אבל אני כן רוצה ומקווה שדניאל ואיתן יהיו אלה שיזכו.

KEEK

Member
אני תכף נוסע להורים.. אנצל את המחשבים שיש שם

צריך רק להוריד את הסרגל כלים, לא?

למעלה