יש הגיון בכך שאורטל חלשה יחסית יותר, היא
מתמודדת יחידה ומי שמצביע עבורה מצביע עבור האינטרס שהיא זאת שתזכה בפרס ולא תחלוק ואילו במקרה של הזוגות יש אינטרס כפול. מעבר לזה לדניאל לא הצביעו הרבה בהצבעות האחרונולת כי ידעו שאיתן ממילא ישאיר אותה (אני למשל לרוב השקעתי את סך ההצבעות בוואלה לאורטל מחשש למקומה ובגלל הטענות שאיתן מתכוון להדיח אותה אם תועמד). אורטל גם שומרת על מספר דומה (לפי אגוז) לכמות ההצבעות הקבועה שלה ואילו דניאל שילשה את כמות ההצבעות הקבועות, גם קרן וגב התחזקו מאוד ואנחנו יודעים שיש את מסע היח"צ של הפייס של אבא פשטי ואני כמובן מאמינה שהעריכות האחרונות עשו את שלהן לגבי הזוג ואנשים באמת מצביעים להם בגלל תמונה שקרית שהציגו אודותם. לא חושבת שזה שיקול נכון למי כדאי, פשוט להצביע למי שאתה באמת רוצה שתיקח, לחזק את המתמודדת שלך ולא להפעים שיקול למי יש יותר סיכוי כי במצב כזה קרן זוכה מההפקר שהרי אוהביה ואוהבי גב מצביעים רק עבורם ולא מפצלים קולות. נראה לי שאם אמצע מחשב נוסף בפעם הבאה שלושת ההצבעות שלי יילכו כולן לדניאל, הייתי רוצה לחזק עוד את אורטל אבל באמת נראה לי שזה קרב חזק להעמיד אותה בישורת האחרונה מול זוגות שסופגים קולות ואהדה בגלל אוהדי שני אנשים ולא אחד.