נר|שבת שלום-שרשור ערב

efrat800010

New member
איך חלשה אם היא לא עמדה מעולם להדחה?

ואין קשר בין זה שזה גמר כיח יחסית כל מי שמסמס בתוכניות מסמס בגמר קצת יותר אז זה אותו יחס לכולם אותו הדבר וגם לאורטל אני מאמינה שיסמסו יותר אנשים ובכמויות יותר גדולות אני למשל בשלושת ההדחות האחרונות סימסתי לה ב 20-30 ש"ח ובגמר אסמס לה ב 200 זה כפול 10!!! היא מאוד פופולארית ואהובה יותר מהשאר שם

דקל69

New member
שבת שלום צליל, החל מראשון בלילה הכל הולך

להתשנות בחייך, חסל סדר טורנירי סנוקר
ולאוירה - http://www.youtube.com/watch?v=G0ntWknaF4o אצלי עדיין כל הגינה רטובה מהטפטופים, לפחות לא הוצף לי הכל כמו בוילה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

באמת חיי יאבדו משמעות. אין מצב לריאלטי של דניאל ואיתן, היום שאחרי?

דקל69

New member
אני בטוחה שהם ימהרו לחתום עוד חוזה

עם הפקת ,רייף, אבוט, המאירי". שקיפות, אמינות, הצבעה כשרה, ובעיקר הצגת האמת מובטחת
האמת שפחות מעניין אותי מה יקרה ביום שאחרי, אני הצבעתי לפי מה שהאמנתי ורציתי. במקרה הזה נראה לי ששני אלה רק רוצים לחזור לחיים שלהם וזהו (יחדיו או לחוד).

noaxxx

New member
../images/Emo141.gifשבת שלום../images/Emo24.gif

למי שלא מעודכן ובא לו.... אבו מאזן הגיש בקשה רשמית להכרה במדינה. האו"ם יתחיל לדון בבקשה היום ב 2 בלילה (שעון ישראל). עוד מעט הנאום...

poseidon111

Active member
שבת שלום לחברי הפורום הנכבדים../images/Emo9.gif

לפני מספר ימים כתבתי שאני חושב שכדאי לאחד את הקולות סביב אורטל כי לה יש יותר סיכוי למנוע מקרן את הניצחון. מאז עשיתי חושבים עם עצמי . יש החלטה.אם ההחלטה ההיא היתה החלטה אסטרטגית ומושכלת הרי ההחלטה שקיבלתי ואשאר איתה ,לא משנה מה,היא להצביע עבור מי שאני באמת רוצה שיזכה. והזוג המאושר הוא.....דניאל ואיתן(איזו הפתעה).אז מה אם הם יפסידו לקרן ולהוא. אני אדע שעשיתי מה שבאמת הרגשתי. אני שלם עם ההחלטה,ובה אדבק. למה לא אורטל,שהיא בטח לא דמות שלילית,זה נושא אחר.

andy181

New member
זה ממש מצחיק בדיוק רציתי לכתוב שכל הדיון

הזה אורטל או דניאל הוא מיותר לפי דעתי. שכל אחד יצביע למי שהוא יותר אוהב במקרה הכי גרוע קרן תנצח, אבל לפחות כל אחד מאיתנו יהיה שלם עם ההחלטה שלו. אני מקווה שלפחות אם קרן תנצח שתעשה משהו מועיל עם הכסף..

KEEK

Member
כן אבל אנחנו נהיה שלמים עם ההחלטה

גם את זאת אורטל או דניאל אין ממש העדפה של אחת יותר מהשניה לכן עדיף שאם כך נאחד קולות.. לפחות ניתן יותר סיכוי לאחת מהן (גם אם זה סיכוי קטן) מאשר שקרן תהנה מהפיצול כי כמו ששמת לב לא מעט אנשים יהיו מרוצים מזכיה של דניאל או אורטל באותה מידה. בכל אופן, אני החלטתי ללכת על דניאל וזהו לפי אגוז צרפתי אורטל יצאה מהמירוץ.. אז ננסה לחזק את דניאל.

efrat800010

New member
כתבתי לך על אגוז שזה לא נכון -אורטל מובילה על

דניאל ואין ספק בכך

לאה133

Well-known member
גם אני חושבת שצריך לאחד את כל הקולות לאורטל

היא היחידה שאין לה בן זוג שמביא קולות והיא זקוקה מאד לקולות של הציבור הרחב, העם אוהב את אורטל למה שלא ניתן לה את המליון? לאיתן לא מגיע הוא הרס תוכנית בשעמום גובר מיום ליום הוא פשוט לא עשה כלום. גב פרזית שגם לו לא מגיע שקל. אורטל עבדה קשה במשך 3 חודשים, לא נשברה למרות החרם המתמשך עליה, עמדה בגבורה בשמירה על כבודה ולא נתנה לאף אחד להוליך אותה לדרך שהיא לא רצתה. אורטל ראויה מאד למליון, היחידה שראויה צריך לעזור לה בכל הכח

efrat800010

New member
היא ממש לא לבד! יש לה את האהדה הכי גדולה בחוץ

גם הקולות של איתן ודניאל ביחד לא מגיעים לקולות שלה דניאל הועמדה פעמיים להדחה - אורטל אף פעם אין מה להשוות עדיף לסמס לאורטל ולאחד קולות היא תזכה!

snake2000

New member
בסה"כ בסוף כל אחד יצביע למי שבא לו

מצביעים למי שמוצאת חן. כל איחוד הכוחות הזה יביא בקושי ל 30 סמסים. אם את שמה רק את ה3 קולות של סרגל הכלים גם הקול שלך לא ישפיע.

efrat800010

New member
אני שמה

יותר מה 3 קולות שלי אני שמה 200 ש"ח באסמסים זה מה שהקצבתי אם היא תזכה זה יהיה אידאלי והוגן אם לא יצאתי חומוס....

snake2000

New member
כל הכבוד!! מוריד בפניך את הכובע

זה מראה שבאמת אכפת לך ממנה. את לא יוצאת חומוס גם אם היא תפסיד. אני כמעט בטוח היום שאני מפסיד וקרן וגב זוכים אבל בשביל ההימור שמתי 800. על דניאל. אני אוהב בחורות יוזמות ופתוחות חברתית. אני לא יכול להתחבר לאורטל המופנמת. אני גם לא מתחבר לבחורה ילדותית שזורקת קמח או עושה דרמות אבל יש גברים שאוהבים רק את הטיפוס הזה. אני חושב ששנינו מפסידים וקרן וגב זוכים.

למעלה