נר|שבת שלום-שרשור ערב

דקל69

New member
האמת שאין לי מושג, אני מתקשה למצוא מחשב

נוסף בכדי להצביע, עדיין לא גיבשתי את ההחלטה איך מצביעים לפני שאמצא את המחשב הזה. מהמחשב בעבודה לא נעים לי כי זה מחשב שמיעוד לעבודה בלבד ולהזת נתונים, והחברים בפרנציפ לא מוכנים להיות חלק מהבזיון ולתת לי לזהם את המחשב שלהם עבור התוכנית הזאת. ברור שצריך להוריד את הסרגל כי אחרת לא מאפשרים 3 הצבעות רק אחת אבל השאלה אם הוא יקבל את 3 ההצבעות על השם שלי לאחר שוואלה כבר מזהה את שם המשתמש שלי והסיסמא שלי. אם תצליח לעלות על השיטה של ההצבעה הנוספת תציין פה, מקווה שאמצא עוד מחשבים בסביבה.

adiyon2

New member
פשוט תפתחי יוזר חדש ואת יכולה שוב להצביע

ואז אין צורך להוריד שוב את סרגל הכלים.

KEEK

Member
התבלבלתי לגמרי..

אז אני יכול להצביע מהמחשב שלי מאות פעמים כל עוד זה נעשה ביוזר שונה? כל העניין זה היוזר?

adiyon2

New member
ברור, יש לי 4 יוזרים שאני משתמשת

שים לב שבעמוד ההצבעות יש לך אופציה לשינוי יוזר. אני נכנסת ביוזר וסיסמא שלי, אח"כ משנה ליוזר וסיסמא של אמא שלי וכן הלאה. האמת שאפשר לעשות זאת מיליון פעמים במיליון יוזרים שונים, אבל זה מעצבן.

KEEK

Member
הבנתי.. אז לא עוזרים לי המחשבים

של ההורים ועבודה אם אין להם יוזר בוואלה ולי יש רק כתובת מייל אחת בוואלה באסה

noaxxx

New member
../images/Emo127.gif

לגבי מי מובילה, הנתון שהבאת מאגוז נכון לאתמול אחה"צ. לסקרים מצביעים כל הזמן, והמצב שם שונה. אגב, לגבי אגוז צרפתי, אחרי האח 3 או השרדות (לא זוכרת), הוא נעצר והבלוג שלו נסגר. לא יודעת מה היה בסופו של דבר, אבל אני די זוכרת שהוא הודה במיוחס לו. הבלוג שאנחנו מתייחסים אליו נקרא אגוז, ואולי זה בכלל מישהו אחר. לא הייתי סומכת על זה ב 100%.

noaxxx

New member
בכיף, אבל רק בגלל ש....

טיפה יותר מגיע לה, ולו רק בגלל שהיא נתנה את את עצמה ונחשפה ולא היתה תעלומה במשך חצי עונה כמו אורטל. יחד עם זאת, אני חייבת לציין שלגלות את אורטל בחודש האחרון היה אחד הדברים היותר מעניינים שהיו בתכנית הזו מבחינתי.

KEEK

Member
אני לא הצלחתי לפענח את אורטל גם אחרי 3 חודשים

גם אצלי היא בגדר תעלומה, והמון פעמים חשבתי שהיא שחקנית. כי קשה לי לפרגן לאנשים שאני לא מצליח לקרוא אותם אבל גם בתור דיירת שקשה לקרוא, היא היתה מאוד הגונה וישרה במשחק ומאוד אנושית לאורך כל הדרך לפני כמה ימים שהיתה את המשימה עם המודחות האחרות, שמתי לב שאין משהו רע להגיד על אורטל היא יותר מכולן יכולה לצאת הכי בגאווה והכי בראש מורם.

דקל69

New member
קיק, אורטל מופנמת וילדותית, מאוד קשה לה להפתח

ולבטוח ולכן הרבה מהתעלומה שחשת לגביה היא מגננות שעטתה על עצמה בכדי לא להפגע. כולם התייחסו אליהה בתור נערת אגו, לא מתכוונת להכנס לסיבות שעשתה זאת אבל אלה שטענו שהיא הסתירה לא לוקחים בחשבון שהיא בפאזה אחרת בחייה וכל זה קרה לפני מספר שנים, לא כל אחד הולך עם טייטל של דברים שעשה לפני שנים, לדוגמא גב מכריז על עצמו כנרקומן בעבר, איתן כשחיין, קרן כנערת ישראל אבל זכותה של אורטל להניח את הסיפור מאחריה ולתת לאנשים להכיר אותה כפי שהיא. אני מניחה שכל אחד עשה מספר דברים בחייו אבל לא את כולם הוא מציין כשמכירים אותו - לאו דוקא בגלל בושה או הסתרה אלא יותר כנסיון לשכוח ולהשאיר מאחור, אולי באמת הקטע הזה מאחוריה. היא עשתה עוד דברים שלא הזכירה אותם (מדריכה בוינגייט וכל מיני לימודים שלמדה). היא הצהירה בת.ז. על עברה ומבחינתה היא נכנסה נקיה, רק כך תוכל לימדוד אותה. זה לא שהיה מה לקרוא - אף אחד לא התקרב אליה יותר מדי, קראו לה שטן, בת פרעה ושמות נוספים, היא ניסתה להכנ לחבורת אתי אבל קרן מנעה זאת (ע"י התנפלות על ליהי שהתקרבה אליה), היא חיפשה בעיקר את קרבתה של אתי כי האמינה וחשבה שתקבל אצלה חום וכנות, רק שבטחה באנשים גילינו אותה ולמדנו אליה. לדעתי מלבד הילדותיות, הקפריזות וכל מיני דברים קטנים כמו הצחקוקים המביכים וחוסר תקשורת בקבוצה גדולה היא מקסימה, כנה, לבבית, חמה, נאמנה, ישרה, תומכת ושלל תכונות, במסגרת זה שהתוודעתי לתכונות לא אהובות אצל רוב המתמודדות באמת שאשמח אם היא תזכה.

KEEK

Member
אני מסכים עם כל התכונות אופי שציינת לגביה

לכן אני בעדה למרות שקשה לקרוא ולפענח אותה היא מאוד מסתורית בעיני וזה לא הגיוני כל כך, לצפות במישהו יום יום במשך 3 חודשים ולהרגיש שהוא קצת מבלבל. לגבי אגו, אני לא זוקף את זה לרעתה. רובנו עוברים רגעים כאלה בחיים שעשינו דברים רק כי צריך לעשות, ולא כי רצינו. מעדיף נערת אגו לשעבר עם אופי מקסים והגון כמו שלה מאשר נערת ישראל עם רוע וכיעור פנימי. חייב לזוז.. שתהיה לך אחלה שבת דקל
ד"ש לחתולים..

דקל69

New member
למה רק תחילת דבריי, היא לא רק מופנמת

וילדותית, יש לה תכונות רבות אחרות שהן טובות מלבד התכונות האלה שלא לטובתה. הרי לא תשלול כל אדם בגלל ילדותיות או מופנמות ובטח לא תשלול אותו בגלל זה ביחוד אם אתה (או אני במקרה הזה9 מוצאת באדם תכונות נוספות שגורמות לי לחבב ולאהוב אותו. גם עם כל הילדותיות היא מתגלה כאנושית מאוד, חברה לשעת צרה ולשעת שמחה, תומכת ודברים נוספי שציינתי. אם היתה יותר פתוחה ובוגרת אך עם תכונות אחרות לא נעימות לא היתה יותר ראויה מכפי שהיא עכשיו. וכן, היא נתנה בהתחלה רושם שהיא משחקת, זה לדעתי היה בעיקר כי היתה מעוניינת באיתן, נמשכה אליו ומאוד קיותה להיות הנבחרת, היא הרשתה לעצמה לפרלטט איתו ולנסות להתקרב אליו (אין בכך כל רע) בגלל שעם אורן לא היה הקטע הריגשי או משיכה היא היססה, שקלה, ניסתה ובחנה ולא קפצה מיד על האפשרות (כמו ליהי שעשתה זאת עם בן). גם היא כמו כולן מחפשת חום ואהבה בבית, היא התחברה לאורן בקטע ידידותי וקיוותה שאולי מתוך הידידות יתפתח רגש ובעקבותיו משיכה. מערכת היחסים עם אורן מאוד לא מוצלחת ולא מתפתחת לכן זה תוקע אותה גם כאדם על שטויות, על לבטים, על חשיפת תכונות מעצבנות (צחקוקים, היסוסים, חוסר זרימה) אך מעבר לזה היא נשארת הגונה ועקבית ביחס לאנשים שלה בבית ולגבי ההתנהגות שלה. אם התוכנית לא היתה כוללת זוגיות ויחסים שנרקמו בתוך הבית ובחינה את הבנות גם בפאן הזוגי שלהם אלא אינדיוודואלי אישי יש מצב שהייתי תומכת בה יותר מבדניאל. במחשבה שלי אני מאוד אוהבת חברים כמוה ואנשים כדוגמתא מסביבי, שתומכים, נאמנים וישרים.

poseidon111

Active member
דקל, אני התיחסתי לקיק,אם דעתי מענינת אותך

בקשר לאורטל,ומדוע העדפתי את דניאל אשמח לחלוק אותה.

snake2000

New member
חוץ מחברה של אתי אורטל היתה זאב בודד

אתי היא היחידה שאורטל היתה חברה אמיתית שלה. כל האחרות לא רצו בעצמן להתקרב או שאורטל לא התקרבה. היא לא חברה של דניאל או של ליהי או של קרן. אורטל היתה חברה של אתי מהרבה סיבות. היא אמרה לה מה הסיבות. אני לא בטוח שאורטל היתה יכולה להיות חברה שלך אם חלק מהתכונות שלך לא דומות לתכונות של אתי. אני לא בוחר באורטל כי אני אוהב יותר את הטיפוס הפתוח והיוזם שמדבר על הכל ומנסה להתקרב.

למעלה