נשים וולדניות סובלות פחות ממחלות לב ושבעות רצ

פולספגן

New member
האומנם?

אני הייתי עדה לפחות לעוד אחד ואח"כ חברך מתפלא שאני קוראת לך שקרן.

מרוב "חברים" שלי אני כבר לא יודע למי

ממשתתפי הפורום שאיתם את רבה באופן קבוע את מתכוונת, אבל זה לא ממש משנה לי. בכל מקרה, חובת ההוכחה עלייך, כמו בכל ההאשמות המוזרות שלך.

אני אודה כבר עכשיו. הנה:

תודה! אם בא לך, צרפי קישור. רק שימי לב מה בדיוק את מנסה להוכיח, כדי שלא יהיו שוב פאדיחות.

פולספגן

New member
הלוזר יצא מהמערה

יש תשובה ואעשה בשבילך העתק והדבק נזכיר לכולם שאתה שקרן ומפר התחייבות ומי שפספס מוזמן לקרוא את ההסכם ולראות מי לא עמד בו - הולך ואפילו לא טרחתי לכתוב 5 שא' אלא הסתפקתי ב-3 לעת עתה.

פולספגן

New member
האם זה עוד שקר מבית היוצר של הלוזר?

האם הקישור שצרפת הוא לא לתגובתך אליי?

deathcaster

New member
האמת?

הבנת הנכתב אצלך לא משהו, כי זה "עמך" ולא "עמחה"...
בכל מקרה.... חבל שאת נגררת לשפה בוטה כל פעם שאת נתפסת לטענה שמנסים להסביר לך שהיא שגויה ואת לא מוצאת לה סימוכין ראויים. בהחלט ייתכן שאת טועה ולא כולם טועים מלבדך. אולי יש כאן חוסר הסכמה סמנטי באשר להגדרה של המילה "מוטציה"? וכתוצאה יש כאן שיח חרשים? (שאחת מהם זורקת מילות גנאי לחינם?)

פולספגן

New member
כפי שאני כותבת תמיד - אני מתאימה את עצמי

למגיב. אני התכוונתי למילת הסלנג "עמחה" שהיא צורת הסלנג של "עמך" ואפילו יש ב-
בלוגיה בשם הזה, אך אני מוכנה לתקן ל"בררה" שזה יותר מדוייק עבורו
למה בדיוק לא מצאתי סימוכין? (שתאומים זהים הם כתוצאה ממוטציה, שתאומים לא זהים הם מתורשה גנטית)
האם אני באמת צריכה למצוא סימוכין למה שידוע אפילו לכל גנטיקאי מתחיל?

deathcaster

New member
תגובה

"האם אני באמת צריכה למצוא סימוכין למה שידוע אפילו לכל גנטיקאי מתחיל?"- האמת? אני לא חושב שלא את ולא אף אחד יכול לאמת את הטענה הזו שלך, כי לא נראה לי שמישהו אי פעם שאל את כל הגנטיקאים המתחילים בעולם אם מה שאת טוענת ידוע להם
תפוז בלוגיה? נו אז אם יש בלוג או משהו כזה ...... אז זה בוודאי נכון
אין עמחה, יש "עמך" במלרע... עמחה זה רק תעתיק פונטי שגוי אבל לא נתווכח על זה. אגב, אם טענתך היא ידועה לכל גנטיקאי מתחיל (בינתיים מגיבים לך 3 שלמדו איזה קורס אחד או שניים (או יותר) שמאוד מעוניינים שתאמתי אותה)..... דווקא לא צריכה להיות לך בעיה למצוא סימוכין לזה. ושוב..... אפשר להימנע משפה בוטה. קשה... אני יודע, אבל אפשר.

פולספגן

New member
האם אתה חושב ש-
בלוגיה לא מקור מהיימן

לסלנג
להזכירך, בשביל להיות מקור מהיימן לסלנג לא צריך להיות בוגר האקדמיה ללשון עברית והדוגמא הטובה ביותר היא הגששים, מרגול וכו' ששמו את חותמם בסלנג העיברי מבלי שיש להם השכלה כלשהי. המגיבים שכתבו לי כאן הם לא גנטיקאים לא מתחילים ולא מתקדמים ובמקרה הטוב עשו קורס חובה במסגרת התואר הראשון שלהם.

Gidi Shemer

New member
"המגיבים שכתבו לי כאן הם לא גנטיקאים

לא מתחילים ולא מתקדמים ובמקרה הטוב עשו קורס חובה במסגרת התואר הראשון שלהם" היות וגם אני הגבתי לך בשרשור הזה רציתי לדעת האם גם אני נופל בהגדרה הנ"ל.

פולספגן

New member
לפי מה שאני הבנתי, אתה ביולוג ולא רופא -

גנטיקאי הוא רופא ואתה לא כזה. נכון, שיש ביולוגים שמתעסקים בזה, אך הם בפירוש לא נכללים תחת הקטגוריה של גנטיקאי.

Gidi Shemer

New member
ביולוג אינו נופל תחת ההגדרה של גנטיקאי

אז פול נרס, ביולוג חתן פרס נובל איננו גנטיקאי בפירוש? http://news.sciencemag.org/scienceinsider/2010/04/new-royal-society-head-is-geneti.html והאם את עדיין טוענת שהשכלתי בגנטיקה היא מקסימום קורס חובה בתואר ראשון? עוד נקודה, כי אני מרגיש שאת הולכת ומתחממת. תנהלי עם רוקד דיונים באיזו שפה שאת רוצה, אבל היות ואת כבר מתחילה להשתמש כלפי בביטויים כמו "חברך לנשק" "שאתה כל כך מעריץ" (הוא לא חברי ואני מעריך את הידע המדעי שלו, אבל אני לא מעריץ אותו), בבקשה תשימי לב שאת עוצרת פה לפני שאת תתחילי להמטיר גם עלי כינויים כמו לוזר, זבל וכדומיהם.

פולספגן

New member
צודק

עכשיו לגביך, אין לי שום אפשרות לדעת אם אתה עוסק בגנטיקה, כי מעולם לא ראיתי תגובה שלך בענין ואין לי מושג למה אתה לוקח את זה אישית. ולפיסקה האחרונה שלך, התכוונתי להערצת הידע המדעי שלו ולא בהיבט המיני או כל היבט אחר ואין לי שום רצון לדרדר את הדיונים איתך.

Gidi Shemer

New member
אני שמח על הפיסקה האחרונה

בוא נשמור את הדיון ענייני. דרך אגב, בין להעריך ובין להעריץ יש הרבה הבדל. הסיבה שאני לוקח את זה אישית היא שלא כתבת לזוהר "אין לי מושג מה הידע של המגיבים אלי בגנטיקה", אלא כתבת: "המגיבים שכתבו לי כאן הם לא גנטיקאים לא מתחילים ולא מתקדמים ובמקרה הטוב עשו קורס חובה במסגרת התואר הראשון שלהם" זה לא בא עם שום סימן שאלה, אלא עם משפט חורץ ומזלזל. את אמנם לא יודעת במה בדיוק עסקתי, אבל זה לא אומר שאת יכולה לזלזל ולהודיע מהי השכלתי ומהי אינה השכלתי הגנטית. אני יכול להעריך, אם כי אני לא יודע בוודאות, שנסיוני והשכלתי בגנטיקה הם קצת יותר מעמיקים משלך. זה לא אוצר שאין לך זכות לדבר על מוטציות. זה כן אומר שכדאי להיזהר מלזלזל.

פולספגן

New member
הואיל וחשבתי שרק רופא מוגדר כגנטיקאי קליני -

אז, הרשתי לעצמי לכתוב את המשפט שציטטת שהוא נכון בהנחה שמה שחשבתי היה נכון. איך הבנת שזה היה אד פרסונם? לא ברור לי

למעלה