סאמפלים חדשים מהאלבום החדש...

LadySilkworm

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

blacknwhite

New member
יש לה ילד?../images/Emo12.gif

ואגב, אם זאת באמת הסיבה שלא קיבלו אותה בהתחלה... מצבנו טוב, חבר'ה
(ואגב, אם הם כן קיבלו אות אחרי שהם ראו DVD לייב... זה כנראה אומר שהיא טובה בלייב.)

mary06

New member
יאפ

וזה גם אומר שאם היא מוכנה לעזוב את הילד ולצאת למסע הופעות, היא מקדישה את כל כולה לנייטוויש וזה באמת חשוב לה.

Run for a Fall

New member
הם לא התפשרו בכלל

הם פשוט בהתחלה חשבו שהיא לא תתאים וכנראה שעם הזמן הם קיבלו החלטה שהיא בכל זאת מתאימה. אבל להתפשר? ממש לא.והאמת, שאני מאוד מרוצה מההחלטה הזאת. אז נכון שאין אופרה וזה באמת חסר (ועוד אני מעריץ ממש של אופרה) אבל הם לקחו את השירה למקום שונה שלדעתי מצוין גם כן. חוץ מזה, שאין מה לעשות, סתם לקטר לא יעזור, הדבר היחיד שאפשר לנסות זה להנות - כי באמת שיש לה קול מקסים

mary06

New member
מסכימה לחלוטין :)

ואגלה לך סוד..אני לא מתה על אופרה..זה נחמד עם נייטוויש אבל אני לא מאוהבת בזה..אז לא כל כך משנה לי :)

Blade Of Fire

New member
נותן בראש לחלוטין!

וואנס זה לא, ווישמאסטר זה כן! אין טאריה, יש אנט.. יש אופרה, ושמעים שהיא מסוגלת לזה ובשירים המלאים אנחנו אפילו נשמע את זה... השילוב של מרקו מצוין, השילוב האורקסטרי מעולה! ואני חייב לציין שהספדתי אותם מוקדם מידי-גות', לפי הסמפלים האלו, זה ממש לא! זה בהחלט נייטוויש של פעם ולא אכפת לי מה אתם אמורים על הקול של אנט.

TheImpactBoy

New member
איפה אופרה?? מה נסגר איתך.

וזה ממש ממש לא ווישמאסטר. זה יותר ONCE (המעולה) רק עם באסה של זמרת.

Super Alonit

New member
זה פאוור, אבל זה לא אופרה.

אני לא שמעתי אפילו זכר לאופרה באף אחד מהשירים. אבל מה, הסמפל של 7 דייז בלופים אצלי כבר שלוש שעות.
הוא מדהים

Blade Of Fire

New member
תקראו טוב!

אמרתי שיהיה אופרה ושהיא מסוגלת לזה ושאנחנו נשמע את זה! לא שיש עכשיו!

Itay Simons

New member
לא יודע עד כמה היא תהיה מסוגלת לאופרה,

אבל אין לדעת...
בכל אופן, היא לא גורעת מהלהקה.

איפה אתה שומע ווישמאסטר?!~?!

איפה המלודיות, המהירות? אני שומע רצף של אקורדים וזהו! אין פה שום איזכור לווישמאסטר!!!!!

Shusho

New member
טוב אני ממש אוהבת אותה.

Master נותן לי הרגשה שהלהקה התבגרה קצת.. עברה שינוי ולטובה.

FeLL67

New member
מושכים לכיוון הגות'י יותר.

ואני טוענת שזה הסוף של כולנו XD בכל מקרה- אני לא מסוגלת, יש לה קול טוב, אבל.. בדואט עם מארקו שומעים אותה אבל חסרה לי הנוכחות של טאריה. למרות שהיא קצת זיייפה לפעמים בנמוך, היכולות האופראיות של טאריה היו מעל ומעבר,
. אני יושבת כאן ב20 דקות האחרונות ורק מדמיינת איך זה היה אם טאריה הייתה נשארת בלהקה. היא בסדר.. מחכה לאלבום. אני חושבת שאני אוהב, אם כי לא אתמכר

Itay Simons

New member
אבל אולי די להשוות?

מה זה משנה מה טאריה ומה אנט? זה סתם גורם לכולם להיות לא אובייקטיביים בשיט. \=

FeLL67

New member
אבל אני לא יכולה בלי !

תראה הסמפלים מדהימים, ובהחלט העלו לי חיוך על הפנים. יש לה קול טוב, והסגנון טיפה שונה זה פשוט מסקרן אותי איך טאריה הייתה נשמעת. Amaranth הוכיח לי שאנט הזאת לא רעה לגמריי. שלא נדבר על 7ימים

למעלה