סוגייה בעייתית

חMודי

New member
סוגייה בעייתית

אני רוצה לספר לכם שיש לי משיכה לנשים שמנות ועם חזה מאוד גדול
ואני מרגיש שהטעם הזה הוא שלי, זה מוזר מאוד ולא מקובל
ומרגיש שזה גורם לבנות לחשוב שרוצים לצחוק עליהן
מה אתן חושבות על זה.
אני רוצה להכיר בחורה אם היא שואלת אותי מה אתה אוהב במראה של בחורה, אני אומר שתהיה שמנה וחזה מאוד שופע.
באופי- שקטה, חברמנית, נאמנה, קלילה.

האם היצע השמנות הוא רב או שהמגמה היא ששמנה זה "פסול" לכאורה? גם אם הבחורה שוקלת 110 ואני לא רוצה אותה ב-70 קילו.

Surrealistical

New member
כל אחד והטעם שלו

כל עוד לא תהפוך לפסיכים האלו שמפטמים נשים אז הכל בסדר. כמו שיש כאלה שאוהבים רזות יש כאלה שאוהבים מלאות.
לא יכולה להגיד לך לגבי אחוזי היצע.

רואה 6 6

New member
זה סבבה לגמרי

לפנ שנים היתה תקופה שהייתי שמנה בהחלט ולשמחתי פגשתי מישהו שגם אהב נשים שמנות רק שבאיזה שלב הרגשתי שאם אשאר איתו כבר לא אכנס דרך דלתות.
השתוללתי עם אוכל בתקופה איתו.
רוב הנשים השמנות חשות מאוד רע עם מידותיהן ופשוט לא יבינו על מה אתה מדבר כשאתה אומר שאתה אוהב את זה.
יהיו אלה שכן יבינו.

חMודי

New member
לא צריך להגזים, לא היית נכנסת בדלת,

כמה שקלת בשיא, אני מעדיף 110 קילו על 40-50 -60 קילו
אני לא רואה בזה משו פסול. אני רואה באנורקסיות משו פסול ודוחה ושזה יותר מדי "שחיפי" לטעמי.

חMודי

New member
מחפשת כל הבנות שהכרתי עד היום

והייתי איתן בקשר
היו לא פחות מ-80 קילו
מה לעשות קשה לי לצאת עם אנורקסית שחיפה
אני אוהב גוף שופע ועם נוכחות רבה.

חMודי

New member
פחות אוהב, אבל

זה כיף שמרגישים משו שופע וגדול מאשר משו שברירי מאד.

חMודי

New member
אפשר להסתדר,

שזאת תהיה הבעיה שלי - אני גם אוהב את האיזון בין החזה המאוד שופע לגוף
שלא הכל קטנטן מדי ואין במה לגעת רק באף. חלח
מבינה?
תגידי שאם היו גברים שמעריכים נשים כמו שאני, לא היו כל כך הרבה דיאטות וניתוחים פלסטיים

שרק לא ייצאו נשים נפוחות שלא מסוגלות להתנועע

בנוחות.

ומה דעתך שכאשר אתה במיטה עם מישהי, תפסיק עם האקטיביות האובססיבית ותניח לה להיות אקטיבית ולקבוע, ותיענה לפעולותיה?

Berethor

New member
ברור שלא שווה להגזים עם זה

אם הן מאוד שמנות באמת יהיה קשה להן לנוע, מצד שני להיות שמנה כן מוסיף להן כוח פיזי, אישה שמנה יותר חזקה פיזית מאישה רזה/דקיקה, אם כי כמובן שרירית זה יותר חזק משמנה. בכל אופן לא נראה שהוא מעוניין לדבר פה על הסקס איתן אלא בעיקר על העדפה הוויזואלית שלו, למרות שברור שיש לדברים האלה גם השפעה פרקטית ולא רק ויזואלית. בכל הקשור ללעדיף להיות אקטיבי עושה רושם שבזה יש לו העדפה דיי טיפוסית, הוא שונה מהכלל בעדפה שלו לנשים שמנות ולא בהעדפה שלו לנשים אקטיביות. כמו שאפשר להבין מהתשובה הקודמת שהוא נתן לך. לא נראה לי שנשים אקטיביות עושות לו את זה, אם כך אני מניח שלא אכפת לו אפילו אם הן היו שמנות ברמה שהן בקושי יכולות לזוז, כמו בכתבה הזאת. אגב אין לי מושג איך היה שם סקס בכלל.

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=910373

Berethor

New member
זה לא מדויק פנתרית

נשים 'טיפוסיות' מעדיפות להיות תמיד למטה, דווקא מישהי שאוהבת להיות למעלה זה משהו שיותר נדיר למצוא עד כמה שידוע לי, אבל לא שזה דבר רע כמובן. לדעתי זה נחמד "החלפת התפקידים הזאת בנושא", כל עוד לא מגזימים עם זה כמובן, למעשה לדעתי עדיף 'לגוון' בזה, פעם גבר פעם אישה.

לא מדויק מה זה "נשים טיפוסיות"? ולמה יעדיפו להיות למטה?
זה משתנה ומאד אינדיבידואלי.
ומי אמר שזה נדיר למצוא אישה שאוהבת להיות למעלה?

למעלה