סוגייה בעייתית

מחפש91

New member
אני גם כמוך

ולי אפילו פחות איכפת מעניין החזה(ברור שזה יתרון, אבל לא קריטי).

פחות יוצא לי לספר את זה לבחורות, אבל לא בגלל בושה אלא בגלל שאני לא רוצה לפסול. אני בכל זאת נמשך לעוד סוגים של נשים, אמנם במידה פחותה, אבל עדיין.

נראה לי שעיקר הבושה היא דווקא לספר את זה לחברים גברים. אני כבר לא ממש מתבייש בזה, אך מבין את התחושה.

אם אתה יוצא עם בחורה שמנה אז תאמין לי שזה יעשה לה רק טוב אם תתוודה בפניה שאתה באמת ובתמים לא רוצה שהיא תרזה.

אבל לדעתי אם אתה יוצא עם בחורה רזה אתה לא אמור להגיד לה שאתה רוצה שהיא תשמין. אתה יכול לרמוז לה שהיא יכולה לאכול ולעלות במשקל כמה שהיא רוצה ושלא יהיה לך בעיה עם זה, אבל חשוב מאוד לא להגיע למצב שהיא תרגיש שאתם לא מתאימים בגלל שהיא לא במימדים הנכונים.

מה שהכי חשוב הוא שתעשה מה שטוב בשבילך בלי לחשוב "מה יגידו".

סאטוריס

New member
הטעם שלך הוא הכי טבעי

בכל התקופות בהיסטוריה חוץ מהמאה שנים האחרונות אהבו נשים מלאות ושמנות כי זה מראה על פוריות
וגם על עושר כלכלי - בעבר מי שהיה עני היה רעב ושחיפי והעשירים היו שמנמנים.

רואים את זה בצלמיות פריון עתיקות, בתמונות שציירים ציירו נשים יפות..

ואגב יש שאומרים שהאופנה של הרזון מגיעה מעולם האופנה שמנוהל על ידי הומואים שרוצים מראה של אשה כמו נער.
אז זו דווקא שטיפת המוח - שבחורות יראו כמו נער .

מה שאתה מתאר זה הדבר הנכון.
אולי יש לי מישהי להכיר לך תשלח לי תמונה בפרטי ונתונים אישיים - גיל, מקצוע, אזור מגורים. גובה

חMודי

New member
סאטוריס, שלחי לי בפרטי את האמייל שלך

או הפייסבוק
אדבר איתך.אשלח לך שם תמונה והכל
בפרטי אני לא מצליח לשלוח תמונות. או הודעות לכן תשלחי לי,בבקשה. תודה רבה על העזרה.

stav1991

New member
זה לא דבר פסול

פשוט היום מפחדים מה החברה תגיד ואיך החברה תקבל שההחברה שלך לא דוגמנית

חMודי

New member
היי סתיו - הודעה בשבילך,

אם תדעי במה אני מתעסק ורוצה ללמוד באוניברסיטה, תגידי שאני לא מחפש משו שהחברה תאשר לי
ואני אל הולך עם חולצות יקרות בגלל זה.

stav1991

New member
שוב

אנחנו חלק מהחברה והחברה מכתיבה לנו מה נכון ומה לא נכון ברור שיש כאלה שחושבים שהחבר לא צודקת ... היום בפסיכולגיה מלמדים כל מה שלא לפימ החברה הוא פסול אז האם השמנות הם פסולות?

חMודי

New member
תרשמי לי הודעה בפרטי מה את עושה בחיים,

תחביבים-
תודה.יותר נוח.

Berethor

New member
זה לא יותר מקלישאה נבובה

גוף/מראה זהו דבר חשוב לא פחות, ואני מאמין שאפילו אתה בתוך תוחכך יודע את זה אתה פשוט רוצה להישמע "טוב". הגוף הוא חלק מאיתנו לא פחות מהאופי, ככה שללא ספק הוא דבר שהוא חשוב, לא משנה כמה אתה 'רוחני', אתה לא רוח, יש לך גם גוף.

אף אדם לא רוצה

שיאהבו אותו רק בגלל גופו. זה ניצול. כל בחורה מכובדת תרצה שיאהבו ויעריכו אותה בזכות אישיותה הטובה כאדם, לא יחשבו עליה כעל תמונה חסרת ערך אנושי ורגשי ולא ינצלו את הקשר כדי ליהנות מגופה.

Berethor

New member
רק בגלל גופו זה אתה אמרתה

גם אף אדם לא ירצה להיות עם מישהי שלא אוהבת עם גופו, אלא אם כן לא אכפת לו שהיא סולדת ממנו. לאהוב מישהי "רק בגלל" האישיות לא יותר טוב מלאהוב משהי "רק בגלל" הגוף. אתה לא צריך להיתמם פילוסוף, אישיות טובה זה לא מספיק, זה אולי מספיק בשביל ידידות. כמו שאמרתי עדיף שיהיה גם וגם, שמדובר בקשר רציני.

כן אבל גם בזוגיות

עדיף מישהו עם גוף קצת יפה ואופי טוב מאד, ממישהי עם אופי גרוע או רק קצת טוב וגוף טוב מאד. כבני אדם תרבותיים ורוחניים האופי חשוב לנו יותר.

Berethor

New member
קצת זה משהו אחר

אם צריך לבחור בין מישהי לא יפה עם אופי טוב, לבין מישהי יפה אבל עם אופי רע, זה בחירה מאוד קשה, ותמיד יש גם אפשרות שלישית אף אחת מהן. אני מסכים עם זה שיופי זה לא הכל, ולפעמיים אם מישהי פחות יפה אבל עם אופי הרבה יותר טוב אז היא עדיפה על מישהו יותר יפה אבל עם אופי בעייתי, אבל לא באמת מדובר פה בניגודים של יופי מול אופי, שזה פשוט קלישאתי מדי. חוץ מזה אל תשכח שבמציאות לא באמת יש דילמות כל כך קשות בדרך כלל, יש מספיק מקרים שיוצא להתקל במישהי שגם עם אופי טוב וגם נראת טוב או מצד שני מישהי שגם עם אופי רע וגם נראת רע. לגבי מה יותר חשוב אני בכלל מעדיף לא לכנס לזה, שניהם חשובים מבחינתי, ובשביל הפרוטוקול, גבר יבחר ביופי בדרך כלל, זה לא סוד.

יש הבדל בין כיעור

לבין מידה ניטראלית של יופי. אם היא נראית בסדר ורגיל, ויש משיכה בסיסית, אפשר להיות אתה בקשר טוב כל זמן שהאופי טוב.

למעלה