סוגייה בעייתית

Berethor

New member
טיפוסי זה מיינסטרים

אם אתה שומע שאישה מסוימת מעדיפה להיות למטה את לא באמת מתפלא מזה, כי זה טיפוסי, הדבר ההפוך מין הסתם הוא הרבה יותר נדיר. לנסות לסובב את זה ככה כאילו זה הפוך זה פשוט שגוי. שוב זה לא שאני לא מכיר בכך שיש אנשים עם העדפות שונות מהכלל, אבל זה שגוי לחשוב שזה מה שהכי נפוץ. בחברה המערבית אישה למעלה הפך ליותר מקובל מבעבר, אם זאת עדיין זה לא טיפוסי. חוץ מזה מה שפתנרית רשמה זה כאילו נשים מעדיפות את זה, להעדיף את זה זה לא רק להיות מסוגלת לעשות את זה מידי פעם אלא אשכרה לעדיף את זה ברוב המקרים או אפילו תמיד, וכמה נשים את מכירה שירצו את זה תמיד? אפילו מידי פעם זה לא כזה נפוץ אבל תמיד זה סופר נדיר, ולמען האמת גם בעייתי מבחינות מסוימות, כי אם זה תמיד אישה זה לא פחות 'מגביל' מתמיד גבר. חוץ מזה מוזמנות לעשות סקר בנושא של מה נשים מעדיפות, אני סבור שהתוצאות שתקבלו הן שנשים מעדיפות להיות למטה, אפילו אלו מהן שלמעלה לפעמיים. אולי תתפלאי לשמוע אבל דווקא לנשים יש יותר אנטי בנושא מאשר לגברים, בין משום שהן מיינסטריות מדי, בין אם הן עצלניות מדי, ובין אם הן מתביישות בגופן וחושבות שלהיות למעלה גורם להן לחשף יותר וכו. חבל גם טוענות שלהיות פעילות "מקשה עליהן להתרכז", ועוד סיבות בסגנון הזה, וכמובן גם אלו שלא רוצות 'לשלוט', אלא 'לשלט'. את גם יכולה לראות פה לדוגמה שבאופן לא מפתיע רוב הנשים שם הגיבו שהן מעדיפות להיות למטה. אפילו אם לבחור זה היה לא משנה או שהיה מעודד אותן לדבר השני.

http://www.girlsaskguys.com/sexual-health/q458079-missionary-guy-on-top-variations-vs-woman-on-top

לא ניסיתי לסובב שום דבר ולא מנסה לסובב אף אחד.
ממש לא בא לי לעשות כאן סקר מה העדפות של כל אחת. כל אחת עושה מה שטוב לה!
ולא בגלל שהיא אישה ולכן "מעדיפה" להיות למטה או בגלל שנעשה יותר מקובל להיות למעלה (!?)
אני חושבת שבעולם המין לא כדאי לדבר על "מקובל" או "טיפוסי" מכיוון שאנו בני אדם שונים לכן עם ההעדפות שונות.

אני לא הבנתי את דבריה של פנתרית כמו שאתה מציג אותם.
"כל אשה ברגע כלשהו תרצה להיות למעלה. ואולי היא תגלה שזו העדפתה הטבעית" : אני מבינה ממנה שכל אישה תרצה לנסות להיות למעלה ואז אולי היא תגלה שדרך זו עדיפה עליה.
אני לא חושבת שהיא התכוונה שכל הנשים מעדיפות תנוחה כזו או אחרת כי היא לא כל הנשים.

ולגבי כל שאר הדברים שאתה כותב. למה שאתפלא לשמוע? בעולמנו יש הכל מהכל.

Berethor

New member
את מפספסת תפואנטה

את צריכה להבין את האיזון הנכון בין האינבידואל לבין הכלל, זה שאישה למטה זה הדבר הכי נפוץ, כמו גם הדבר שמרבית האנשים מעדיפים, זה עובדה, וגם לטעון שזה ככה בגלל גברים זה לא מדוייק, כי המציאות בשכח מוכיחה שדווקא לנשים יש יותר "אנטי" לזה מאשר לגברים. לנשים שלא בקטע כמובן. מבחינה אינבידואלית ברור שיש נשים מסויימות שעושות את זה, אפילו כמה כאלה שמעדיפות את זה(שזה יותר נדיר מאלו שרק עושות את זה), אבל לא צריך להתכחש לזה שלא מדובר ברוב. האמת היא שזה כן קשור לזה שהן נשים, ושזה הדבר הטיפוסי לאישה, שוב אני לא אומר שכל אישה חייבת לחשוב אותו דבר, אבל כפי שציינתי זה הדבר הכי טיפוסי ומזוהה עם אישה לטוב ולרע. לטעון שחלק גדול מהנשים מעדיפות להיות למעלה זה כמעט כמו לטעון שחלק גדול מהנשים מעדיפות להיות טומבויי. חוץ מזה אם זה לא ברור לי אישית אין לי בעיה עם נשים למעלה או טומבויי, אם כי יש לזה יתרונות וחסרונות, פשוט צריך לשים דברים על דיוקם. בניגוד עליך אני דווקא כן מאמין במקובל בטיפוסי "בעולם המין", ולא חסר דברים שהם לא רק לא מקובלים אלא גם ביזרים וסוטים, אבל זה לא המקרה פה לדעתי.

חוץ מזה כנראה שאת לא מכירה את הפנתרית כמו שאני מכיר אותה, אני סבור שכוונה הייתה לטעון שזה משהו שכל או רוב הנשים מעדיפות, מה שכמובן שגוי, זה שהיא מעדיפה זה כן, זה אחד הקטעים באידאולוגיה של פמינזם הקיצוני שלחשוב שכל הנשים כמוך או שמיעוט הוא הרוב. חוץ מזה בהודעה אחרת של הפנתרית פה את יכולה לראות את זה יותר בברור, כאשר היא רשמה לו "ואני לא איהפך לגוש בשר ושומן עבור אף אחד" = "אני נציגת הנשים, אם אני רוצה או לא רוצה משהו, ככה כולן." התשובה שלי לכך כמובן הייתה פשוטה, היא לא צריכה להפוך לכלום, יש מספיק כאלה שהן 'ככה' גם ככה. שלא לדבר על כך שבתכלס גם לדחוף לנושא הזה תנוחות מיניות לא באמת היה קשור, זה בכלל לא מה שפותח השרשור דיבר עליו או רוצה לדבר עליו, זה משהו שחשוב לה אישית ניטו. אני בטוח שעם אישה 'רגילה' זה אפילו לא אישיו, כי כפי שציינתי הרוב מעדיפות בדיוק ההפך, וישנן גם כאלה שזה לא משנה להן. מה גם שאם האישה שמנה הסיכוי שהיא מעדיפה להיות למעטה הוא נמוך אף יותר, כי בשביל להיות למעלה עדיף להיות "בכושר" מה שנקרא. בעוד שבשביל להיות למטה בקושי צריך לעשות משהו לטוב ולרע.

Berethor

New member
עריכה

שאם האישה שמנה הסיכוי שהיא מעדיפה להיות למעלה הוא נמוך אף יותר

תגיד... מאיפה אתה מביא את המסקנות הללו? :
עם חלק מהדברים שכתבת אני מסכימה וחלקם גרמו לי להרים גבות.

"לטעון שחלק גדול מהנשים מעדיפות להיות למעלה"..... מי כתב את זה? מי טען את זה? (ומי שחושב כך, שייהנה מזה).
לא אני אמרתי את זה וממה שהבנתי גם פנתרית לא. אני לא צריכה להכיר את פנתרית. עניתי רק על סמך קריאת דבריה.
ואם אתה הבנת אחרת כי אתה מכיר אותה יותר טוב ממני, זה עדיין לא אומר שמה שכתבתי בהודעה הראשונה אינו נכון. אני לא אהבתי את ההגדרות שלך: "נשים טיפוסיות", "אישה רגילה".

זה נכון שיש מה שנקרא "מקובל" (או חבר'ה שאני מכירה קוראים לזה "קונצנזוס"). אבל זה לא אומר שכולם כך, או שצריך להיות כך. ואם יש באמת (בכל נושא) משהו שהוא יותר נפוץ וכאלו שהם נוהגים בצורה שונה מהנפוץ, והם חושבים שכך נוהגים כולם.... זה לא בסדר. אין להניח שמה שאחד עושה, כולם עושים.
אני מאמינה שלכל אחד הוא בן שונה (באופי), חי חיים שונים, קיבל חינוך אחר בתרבות אחרת, ראה וחווה דברים אחרים בחייו (אני קוראת לזה "ספריית הזיכרון") ולכן יש העדפות משלו, בכל תחום. ולכן אני לא אוהבת הכללות.

ודרך אגב, מאיפה לך מה מעדיפות הרוב? אולי מקריאת מחקרים, סקרים? למה אתה רושם שזו עובדה? ולא טענתי שזה בגלל גברים.
אני לא חושבת שאתה צריך לחשוב שאישה באופן אוטומטי תעדיף להיות למטה כי היא אישה, ולכן כל העדפה אחרת היא יוצאת מן הכלל. זו טעות בחשיבה לדעתי.
וזה תלוי ב ה מ ו ן גורמיים ולא רק מה שציינת בהודעות אחרות (כמו פחד וכדומה).
ועוד דבר, העדפות לא רק משתנות מאדם לאדם אלא גם במהלך החיים.

Berethor

New member
למה לעוות את דבריי? ולחפש להתווכח סתם?

הרי בפרוש אמרתי שאני מכיר בכל שיש שונה מהכלל ויש גם עניין אינבידואלי, רק ציינתי מה מקובל/נפוץ/טיפוסי ומה לא. כן קראתי מספיק בנושא, וגם יש לי Common sense, אם אתה רוצה להתווכח איתי שאישה למטה זה הכי נפוץ וגם בדרך כלל מה שאנשים משני המינים מעדיפים, אז זה פשוט שגוי, אבל את מוזמנת להמשיך לחשוב ככה או לנסות לעשות "דווקא". הכללות זה שאתה אומר שכולם ככה או ככה, להגיד הרוב או מה הכי נפוץ או טיפוסי זה לא הכללה.

"אם אתה רוצה להתווכח..." ראשית, מדבור בגברת.
שנית, אני לא מתווכחת איתך ולא עושה דווקא.
מותר לי לא להסכים לדבריך ואני עונה על מה שאני קוראת.
לכל אדם ראייה אחרת, שוב, על פי מה שעבר בחייו (ואני מרגישה כמו "תקליט" עכשו) ולכל אחד דעה שונה.
ואם תשים לב, מה שכתבנו שנינו לא שונה בהרבה (כבר כתבתי שאני מסכימה עם חלק לא קטן ממה שכתבת, רק שאלתי או הגבתי על הדברים האחרים יותר).

Berethor

New member
זה בדיוק הייתה הנקודה

בגלל שזה לא שונה הרבה זה נראה כמו רצון להתווכח, ולא וויכוח שנובע באופן בלתי נמנע.

Berethor

New member
יש יותר נשים שהן אנטי בקטע הזה מגברים

יותר נדיר להתקל בגברים שיש להם אנטי מוחלט מאישה למעלה מאשר נשים שיש להן אנטי מוחלט מלהיות למעלה, אפילו אם הגבר מצידו מנסה לשכנע אותן לעשות את זה מידי פעם. חוץ מזה יש גם יתרונות בלהיות פסיבי, אומנם למעלה זה יותר 'שליטה' אבל זה גם הרבה יותר מאמץ, שגבר למטה הוא לא צריך לעשות כלום, האישה עושה כמעט הכל 'במקומו'. זה אחת הסיבות שיש גברים שאוהבים את זה, בנוסף יש גברים שעושה להם את לראות אישה שלוקחת חלק פעיל יותר ולא רק פסיבי. אז אלא אם כן הם פריקים של 'שליטה' אני לא רואה סיבה למה שזה יפריע להם כל כך. אגב זה נכון לומר שיש נשים שזאת העדפה שלהן, אבל אלו לא הרוב, מוזמנת לעשות סקר בנושא, להגיד שזה העדפה טבעית זה גם לא נכון, כי עובדה שאישה למעלה זה תנוחה שהיא מסוכנת יותר לביצוע, היא יכולה לגרום לשבר בפין אם לא זהירים, אבל זה סיכון ששוה את זה אם זה מישהו שמספיק סומכים עליה ויודעת מה היא עושה. עם זאת צריך להיות מודעים לסיכונים, כמו שצריך להיות מודעים לסיכונים אחרים שקשורים במין. הנה קישור בנושא.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7%91%D7%A8_%D7%94%D7%A4%D7%99%D7%9F

Berethor

New member
נראה לי יותר הגיוני

שמי שפחות כבד יהיה למעלה, אם כי במקרה של גברים זה לא מה שיותר נפוץ.

Surrealistical

New member
לא כל בחורה רזה היא אנורקסית

סתם שתדע: יש אמצע בין אנורקסיות לעודף משקל.

ואיך אתה? צנום?

בעיני למשל הגבר היחיד שאני אשים אליו באמת לב הוא בעל הגוף המשולש: כתפיים וחזה רחבים, ירכיים צרות (אבל לא יותר מדיי), ישבן עגול ומעוצב, ידיים ורגליים מפוסלות.
ואגב, רצוי שהוא יגדל את שערו. אפילו עד לכתפיים.

לא מבחינת הנפש וההעדפות.

אפילו כשאהיה בת 100 , אם ירצה השם, ארצה אותם בחברתי משולשים ומפוסלים.

למעלה