סוגייה בעייתית

לא משנה

דיי נסחפנו פה ,זה פשוט נשמע מוגזם מאוד הרצונות שלך וההסתכלות הזו..
בהצלחה במציאת בת סוג שמנה וסקסית

רואה 6 6

New member
נדמה לי שהייתי בסביבות ה70 קילו.

הרגשתי טוב אבל הייתי מנופחת.אני רק 163 סנטים בגובה.
ההעדפה שלך לא קונפורמית במיוחד אבל שיהיה, מותר לך.
בכולופן, אין הרבה נשים במשקלים האלה,תצתרך להתפשר

חMודי

New member
אני רוצה לשלוח לך תמונה שלי בפרטי,

או באמייל
תגידי לי מה דעתך עליי
אני גם אוהב בנות מבוגרות יחסית
לא כמו אייל גולן עדיף לדעתי 40-35-45 על 15-14-16
זה ה"אני מאמין שלי".בסדר , אם בא לך כמובן.

רואה 6 6

New member
תודה אבל לא. לא להיפגע.

זה לא דברים שאני עושה עבור אחרים באינטרנט.

Berethor

New member
בהחלט יכול להבין אותך

גם אני לא חובב גדול בלשון המעטה של אנוקסיות/שחיפיות, בזמנו אפילו ניסיתי לשכנע כמה כאלה שהכרתי לעלות במשקל. אבל זה היה חסר תקנה. עם זאת בשמנות ההבדלים במשקלים הם רחבים יותר, בעוד שכדי להיות שחיפית, בדרך כלל מדובר באותם המשקלים שציינתה, להיות שמנה יכול לנוע בין 100 ל200 או אפילו 300, ואני מניח שיש לך גבולות בעד כמה שמנות אתה אוהב, 110 זה לא מישהי שהיא מאוד שמנה.

רגע רגע.. בוא נעשה סדר... לגבי בחורה ששוקלת 40-50-60: 40 קילו זו אנורקסית!
בחורה ששוקלת 60 זה לא!!!! ממש לא! כמובן שזה תלוי בגובה, אבל בדרך כלל זה לא.
בחורה מלאה שוקלת בערך 65-70.
מעל ל-100 קילו מוגדר כהשמנת יתר!
אם אתה אוהב אותן כך, יופי לך (באמת!). אבל אתה צריך לקחת בחשבון שזה ממש לא בריא בשבילן.
יש לכך גם כל מיני בעיות:יש נשים שמנות מאד שיש להן קשיים בקליטת הריון. ואז הרופאים מאלצים אותן לעשות דיאטה ולהוריד ממשקלן.
וחוץ מזה שיש סיכוי גבוה יותר להתפתחות בעיות בריאותיות אחרות.

גם אני לא רואה בעניין הטעם שלך בעיה או משהו פסול. זו נטייתך וזו המשיכה שלך. אבל לקרוא לנשים ששוקלות 50-60 קילו אנורקסיות זה מוגזם.

על פי החלוקה שלך אני "אנורקסית פורטה". אז בינינו ... אין סיכוי מותק.

מה מוגזם ל-60? לדעתי, מוגזם לקרוא לנשים ששוקלות 50 קילו "אנורקסיות".
ואישה ששוקלת 40 קילו יכול להיות אנורקסית (תלוי בגובה). אבל 60 קילו זה ממש לא אנורקסית וגם לא 50 לדעתי.

Berethor

New member
זה מה שאמרתי של60 זה מוגזם לקורא ככה

ל50 לא מוגזם, כי בהחלט רוב הבחורות שראיתי במשקלים האלה היו סקיניות/תת-משקל. אולי גם אנורקסיה.

לא הבנתי אותך לגבי ה- "ל-60 זה מוגזם". ואכן לקרוא לבחורה ששוקלת 60 קילו אנורקסית זה מוגזם.

אבל ל-50 קילו אפשר לקרוא אנורקסית????
ממש לא!
זה תלוי בגובה. אני מכירה מישהי ששוקלת 48 קילו והיא מטר וחצי והיא בכלל לא אנורקסית. ההיפך, היא בסדר גמור ואפילו עם ישבן שהיא מתה להוריד.
אני עצמי שוקלת 50-52 קילו בגובה מטר 65 ואני לא אנורקסית!!!!!!
אפשר לקרוא לבחורה כזו רזה, רזונת חטובה אבל לא אנורקסית.
אנורקסיה היא מחלה נפש המתבטאת באובדן משקל משמעותי הפוגע בכל מיני תהליכים בגוף. אנורקסיות שוקלות מתחת ל-40 קילו. יש גם 30 וגם פחות מכך ואז זה ממש שלד מהלך.
אני בטוחה שהכותב לא התכוון לכך שבחורות ששוקלות 50 קילו הן באמת אנורקסיות אלא קרא להן כך כי כך הן נראות בעיניו. הרי הוא בעצמו מספר שהוא מעדיף כאלו ביתר משקל.
אבל תכלס ב-50 קילו זה לא אנורקסיה! ממש לא.

Berethor

New member
בואי "נתפשר" על סקינית

מבחינתי 'רזה' זה מישהי 'באמצע' פחות או יותר, לא שמנה או מלאה ולא סקינית או אנורקסית. לכן אני אישית לא הייתי משתמש בתואר רזה למישהי שנמצאת במשקל מאוד נמוך שלא לומר תת-משקל. כמו גם לא בתואר חטובה, מאותה הסיבה. לגבי אם אנורקסיות שוקלות בסביבות ה40, אולי, האם הן יותר 'שלדיות' מסקיניות, כנראה. למרות שלפעמיים קשה כבר להבדיל בין השניים. בכל אופן אני מבין למה הוא קרה לנשים במשקלים האלה אנורקסיות, ואני לא בטוח אם הוא אמר את זה בשיא הרצינות או רק כצורת ביטוי, כדי להדגיש עד כמה הן במשקל נמוך, וכן הוא מעדיף נשים במשקל עודף מה שנקרא, הוא אמר בפרוש שמנות, אפילו לא מלאות(שזה פחות משמנה). לגבי אם 50 זה אנורקסיה או לא, זה נתון לויכוח, ראיתי הרבה 50 שנראות כמו אנורקסיות.

אנורקסיה זו הפרעת אכילה

כדאי שתמנע מלהכליל את ההפרעה הזאת על כל מי שנראית לך דקיקה.

לידיעתך, לא חסר נשים (וגם גברים) שלעלות במשקל זה קושי אמיתי ללא שום הפרעת אכילה.

Berethor

New member
אנורקסיה זה גם תת-משקל קיצוני

יש מה שנקרא מראה/משקל/גוף אנורקסי, אז לראות אנורקסית ולהגיד "אני לא אנורקסית" לא עובד.

כשמתעסקים בתיוג של מחלות

הדיוק הוא מאד חשוב.

יש נשים עם תיאבון מאד בריא, שרב חייהן מבלות בתת משקל לפי מדדדי BMI ואין סיבה שבעולם לכנות אותן אנורקסיות.

Berethor

New member
זה לא הופך את מצבן לבריא

זה רק אומר שמצבן כנראה חשוך מרפא ושלא 'באשמתן' שהן ככה.

זה עדיין לא הופך אף אחת מהן לאנורקסית

והרבה היו מעדיפים להיות במצב "החשוך מרפא" הזה שאתה מגדיר כך.

Berethor

New member
פחות נפוץ בחברה שלנו

אבל מאוד נפוץ במדינות הרב למשל, שם לאהוב נשים שמנות זה באופנה, יותר מכך אף לעדיף את זה על רזות/סקיניות. עד כמה שידוע לי. אז זה לא מוזר כמו שאתה חושב. אני אישית מבחינה פיזית גם יש לי נטייה להעדיף מלאות מאשר סקיניות, פשוט כי אני חושב שזה טוב שיש "יותר גוף" מה שנקרא, פלוס הן לא נראות שברריות מדי. אבל יש שאוהבים תמראה הקטן והשברירי, באיזשהו מקום אני יכול להבין את זה, אבל זה לא מה שאני אישית מעדיף וגם לא מה שאני חושב שטוב יותר. לגבך, אתה פשוט מכיר תבחורות הלא נכונות, באמת, אתה חושב שתכיר מישהי רזה/דקיקה ותגיד לה שאתה מעדיף שמנות, היא תאהב את זה? תיהיה הגיוני. זה טוב שאתה כנה, אבל הסיכוי שמישהי תעלה במשקל בשבילך הוא לא כזה גבוה. לגבי חזה גדול, אני בטוח שהרבה בחורים חולקים את העדפה הזאת איתך, ומין הסתם לשמנות בהרבה מהמקרים יש חזה גדול באופן טבעי, שזה גם כן אחד היתרונות בזה. אם כי לא תמיד זה חופף. בכל אופן שמנה פלוס חזה גדול זה שילוב טבעי, דווקא השילוב בין רזה עם חזה גדול הוא הרבה פחות נפוץ או טבעי. אם כי אפשרי.

Berethor

New member
יש בפורום "שמנות ויפות" אני מאמין

לגבי הפורומים האלה, טוב אל תצפה למצוא כאן הרבה נשים איכותיות. בשום מדד.

http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumid=399

למעלה