סוגייה בעייתית

Femdom1

New member
השאלה היא למה שבחור מפוסל ויפה

ירצה להיות עם אישה בת 68 ששונאת גברים?36

פשוט: אם אופיו וחינוכו לא מעורר שנאה

(כמו אופים וחינוכם הקלוקל של הרבה נערים וגברים), אני אראה לו שאני רוצה אותו. מקווה שהוא לא יעמוד בפני הקסם הנשי של אשה הנמשכת לגבר. גילי הביולוגי מטעה אותך. את(ה) מגיב(ה) בצורה קלישאתית כמו רובוט.

Femdom1

New member
אני מאחל לך (באמת באמת) בהצלחה

ושתמצאי את הבחור המתאים.

Femdom1

New member
השאלה האם את מחפשת באמת באופן אקטיבי

או ממתינה שהוא ידפוק בדלת. הרי צריך לפעול כדי שמשהו כזה יקרה.

ואני לא איהפך לגוש בשר ושומן עבור אף אחד.

שיעורי ההתעמלות הנפלאים שאני משתתפת בהם גורמים לי הרגשת קלילות ,וחינניות בתנועה, ואני עוד מקווה לרדת את ה5 ק"ג בערך העודפים שלי.

Berethor

New member
את לא צריכה

הוא יכול למצוא מישהי שכבר שמנה גם בלי קשר עליו. זה לא שאין נשים שמנות בעולם.

Berethor

New member
העדפה הגיונית

אם כי דורשת לא מעט השקעה(בספורט) מצידו של הגבר, גוף שרירי זה לא משהו שנולדים איתו.

Berethor

New member
טוב עכשיו זה באמת מתחיל להיות מוזר

אתה רוצה להגיד ששקלתה פחות מהאקסיות שלך? זה כבר לא נשמע טוב. בכל זאת אתה גבר..

הנה, התחלנו שוב הפעם עם משקל

Berethor

New member
מעניין

גוף המשולש וכתפיים רחבות זה גבר עם מבנה גוף גברי.

Berethor

New member
צריך להיות סופר נמוכה

בשביל להיות 'שמנמונת' במקלים של 50 -40, וללהיות כל כך נמוכה יש בעיות משלו.

כשאני התחלתי להשמין זה היה המשקל שלי

55.. ולא אמרתי 40-50 אלא 55-60 , וכן זה נקרא מלאה לבחורה נמוכה אני יודעת כי אני כזו

Berethor

New member
קשה לי להאמין לזה אבל יכול להיות

55 "מלאה", עדיין נשמע הזוי משהו. הכרתי כבר כמה בחורות שתירצו את המשקל הנמוך שלהן בגובה, וראו עליהן שהן דקיקות בלי קשר לגובה. אז באמת צריך להיות מאוד נמוכה כדי להיות "מלאה" ב55, אלא אם כן ההגדרה שלך למלאה, זה כל קילו בלתי נראה מעל מראה סקיני.

Berethor

New member
ולמי שלא היה ברור

כן, אני שופט משקל לא רק לפי מספרים, אלא גם איך שזה בא לביטוי בשטח, בגוף/מראה. זה מדד הכי טוב לדעתי.

פשוט תודה שאתה בחור מלא וזהו

כי המשקל שרשמתח לך זה מלא לא ממש שמן אם אתה מתכוון ללמש שמנות בקטע לא בריא אז אתה חולני

Berethor

New member
זה אפילו לא מלא

מלא זה לפחות 60 -70 לדעתי. בשביל בחורה כמובן, בשביל גבר 55 זה שחיף על בטוח. מה הקשר אם אני מלא? נראה לך שאני שוקל 55? ממש לא, הרבה יותר. אבל אני גם גבוה ולא נמוך.

Berethor

New member
את מזכירה לי

תשחיפים האלה שחושבים שהם שמנים, זה אחד התופעות ההזויות, "יש לי בטן" בלתי נראת.

חחחח אתה קצת מגזים

יש דרגות להשמנהה אני נגיד במקום טוב יחסית אבל אם ממשיכים בדרך הזו מגיעים למשקל יתר ואחכ לעודף משקל חס וחלילה, לא אני חא מאלא ששחיפים ואומרים יש לי בטן,אני מודעת לעצמי וההורמונים של גיל ההתבגרות עשו את שלהם ונסחפתי ,אני פשוט מודעת שמצב כזה זה מלאה ,בטן צדדים חזה שתופח משומן ירכיים ... וזה נראה ועוד איך אין מה לעשות .. אבל כמובן זה מצב שפוי ביותא לעומת מה שתיארת

Berethor

New member
למה מגזים?

את חושבת שאני לא מודע לכך שיש דרגות שונות של השמנה, כמו שיש דרגות שונות של רזון, לא כל רזה הוא סקיני או אנורקס, ולא כל מלא או שמן הוא 200 קילו ונראה 'בצורת כדורית'. אבל לאנשים יש בדרך כלל נטייה להגזים בנושא זה כן, או לחשוב על שמנה ברמה שלא יכולה כבר לזוז או על מישהי שנראת כמו שלד. לגביך לא יודע מה הגובה ומשקל שלך ואיך את נראת, אז יכול להיות, אבל כמו שאמרתי אם את במשקל לא גבוה ועדיין חושבת שאת מלאה, זה משהו שקשה מאוד לאמין בו, ותמיד יש גם תחשד שזה רק בראש שלך. דרך אגב לפרוטוקול, "חזה שתופח" משומן זה הדרך הטבעית "להגדלת חזה", חזה עשוי "משומן" ברובו, מה חשבתם שזה שריר? או סיליקון. זה בדיוק הסיבה שלנשים מלאות או שמנות יש יותר חזה בדרך כלל, ולנשים רזות או סיקיניות יש חזה קטן, אומנם זה גם מושפע מגנטיקה ולא רק ממשקל, אבל זה חלק מזה. המראה של מישהי סקינית עם חזה גדול הוא נדיר או לא טבעי במציאות, בדרך כלל גם לא קיים ללא ניתוח.

למעלה