סוף שבוע
=]

SoosKatan

New member
ושכחתי...

אני החלפתי את SNTQ רק לשבוע כי אין לה זמן..
סוף שבוע נעים לכולם

סופ''ש =]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..היום
כי.. ראיתי את רעותי
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..ששוחר קפץ מטר עם רעות =] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שוחר אופקורס התעצבתי מעט כי.. חברה שלי נסעה לחו''ל ולא ראיתי אותה כבר שנה ש-ל-מ-ה =[[ התעצבנתי על.. אמא אבל בסוף סלחתי כי .. זו אמא התאכזבתי מ... חברהכי...היא לא באה! בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוקק= ] הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..רעות=נפילה =] מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אנדי [= הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. ראיתי את רעות =] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לכתוב את זה
הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי=\ המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..--- משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..ללי
התודה שלי השבוע היא ל..ללי אופקורס
פינקתי את עצמי השבוע עם..חווווההה =] מאכל השבוע שהיה הוא..קרמבו?! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
ים שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..--------- אלבום השבוע שהיה..------- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..------- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..------------ הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.אשלים שעות שינה =]. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..יעלי
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לרכב - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..=] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..המפרזלל
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..

MC sApiR

New member
חזרתי=]]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..כל השבועיים האחרונים כי היה מטורף לא להיות בבית הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..בהחלט קורס מדצי"ם ולהכיר אנשים חדשים! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אתמול..לחשוב שאני לא יראה את האנשים האלה שוב=\ התעצבתי מעט כי.. כי נפרדתי מהם התעצבנתי על.. אפחד..היה כ"כ כייף ונהנתי מכל דקה! אבל בסוף סלחתי כי .. ממ..בעצם אולי קצת על הסגן << התאכזבתי מ... כי...ממני,כי בהתחלה רציתי ללכת הביתה בכיתי מעצב/אושר כי..bפרדתי מכולם וגם כי היה מצחיק בטרוף במשך השבועיים האלו הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..ואו,היו המוןן אבל בעיקר ניצן..חח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..יש יותר מדי הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. התגברתי על כל הקושי שהיה בדבר והצלחתי להנות ממנו לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשבת בפעולות כל היום הסרט הכי טוב שראיתי..מי ראה?! לא הייתי שבועיים בבית המקום הכי טוב שאליו יצאתי..קורס מדצי"ם-כפר החורש! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כלום משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..את כולם! התודה שלי השבוע היא ל..לכולם,באמת שלכולם..ממש נהנתי=] פינקתי את עצמי השבוע עם..ממ..צחוקים,חברים חדשים מאכל השבוע שהיה הוא..שערות באוכל?=\ סתם..היה אחלה אוכל אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?קורס מדצי"ם 2007-בנזונה! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..פנוקיו,בוקר טוב,לעבודה..נו כל השירי בוקר המעצבנים האלה! אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."זה שיר פרידה..." הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלום! היה מושלם. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יראה את כולם=\ השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..ואו,היו המוןן: ניצן,נועם,יואל,מור,ענת,דנדה,הילה..פפ יש רשימה=] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לרכב אחרי שבועיים שלא רכבתי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..לדבר עם חלק מהאנשים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..הילה סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):הסגן שלנו!! חח בנאדם דפוקק (השמאלי עם ) (מוזמנים להוסיף שאלות..)

shanysnow

New member
YAY עונה בפעם הראשונה!../images/Emo9.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום הלילה בין רביעי לחמישי כי ניפרדתי מחברה טובה והיו צחוקים! XD הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: סיימתי בגרויות!!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע: זה שהחברה טסה להונגריה בכיתי מעצב/אושר כי: שוב ליכתוב שהחברה הטובה שלי טסה להונגריה? הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע: ערן מגיב מתוך שינה להדלקת המזגן:" אל תדליקו מזגן על סטופר, אתם תיראו הסטופרים יהרגו את כולנו!" מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו: סטופרים יהרגו את כולנו הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי: סימתי את כל הבגריות! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ללסיים את הבגרויות... הסרט הכי טוב שראיתי סיילנט היל המקום הכי טוב שאליו יצאתי:- משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..- משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע... יום רביעי בלילה המסיבת פרדה התודה שלי השבוע היא ל..נולה שיודעת להגיד אונגה ג'ונגה גם במצבים הקשים ביותר ^-^ פינקתי את עצמי השבוע עם..כדורי שוקולד מאכל השבוע שהיה הוא..פיצה (אכלתי ממנו יותר מידי השבוע :S) אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? פרידה שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. walk on the wild said אלבום השבוע שהיה..- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..הכל יהיה בסדר... הייתי מוחקת מהשבוע הזה..- הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..סוף סוף ילך לאורווה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..באטל!!! (וכן אני יודעת שבאטל רושמים בתאל) השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..- - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיצא לי לרכב סוף סוף -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..- סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): סתם משו נחמד

ToryMaster

New member
עכשיו חמישי ומותר לי לענות

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום שבת כי את חמישי כבר ציינתי בסיכום שעבר, וחוצמזה שבת היה יותר טוב
. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: שמופי
[ונופר גרררר עשי לי ילדים]. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע: כמה סמסים מתוקים להפליא שאני לא הולכת לצטט כאן. התעצבתי מעט כי: הוא סוגר וזה לא נעים לי
. התעצבנתי על: צה"ל
. אבל בסוף סלחתי כי: ידעתי למה אני נכנסת מראש, וזה שווה את זה. התאכזבתי מ כלום כי אני די נגד אכזבות. בכיתי מעצב/אושר כי: הוא פשוט חמוד
. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע: "אחי, ספר לאימא".
. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו: "כפרע". הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי: אני מאגניבה
. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל: לקום היום. הסרט הכי טוב שראיתי: וואלה לא זוכרת איזה סרטים ראיתי השבוע. המקום הכי טוב שאליו יצאתי: הטיילת בנהריה?
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה: אהההה סיגריות! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע: הוווו, רשימה ארוכה; ללי
, יעלי, המלך היורשת הבלתי מעורערת, החייל שלי, גל הסנובית שמעדיפה לחפוף מאשר לדבר איתי, נושי
. התודה שלי השבוע היא ל: בובי שלי, כי הוא מתוק [ואני קיטשית עד בחילה]. פינקתי את עצמי השבוע עם: אינסולין! סתם, כלום. מאכל השבוע שהיה הוא: דגים
. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "מיוזיקיטש", בהשראת ללי ההו כה מגניבה. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה: לא היה. אלבום השבוע שהיה: לא היה. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה: "זה קסם שגדל על העצים" [
]. הייתי מוחקת מהשבוע הזה: כלום. אולי את הסופ"ש. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני: אעשה משהו עם עצמי, אבל בטח בסופו של דבר אשב ואבהה. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא: אילי שלי שה ופיעה עם הגור הכי מתוק ביקום. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות אותו
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: יום ראשון, אמן אמן. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נחשו
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): ללי ואני, באדיבות יעל, בבית של שירלי [ואם למישהי זה מפריע תגידו לי ואני אדאג להסיר]. הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה