סוף שבוע
=]

שירלי317

New member
זה מפריע לפיצי../images/Emo108.gif

היא לא רגילה למצלמות, טוענת שהיא לא פוטוגנית ומאיימת לטרוף אותך על כך בדיוק כמו שטרפה את הציפור המסכנה שבטעות קשה נקלעה אל המרתף שלנו!

DriftingAway

New member
כוסית + גאון = נונשלמיות!! ../images/Emo9.gif

איזה כבוד לקבל איזכורים בסיכום השבוע של טורי האמא האצנית (ריצה זה חשוב, זה הבסיס להכל! חחחחח) את לא תסירי, סתם מתלהבת שאת המנהלת הכוסית! סתאאאם שבוע טוב נונשלמיות

gili600

New member
יום-הולדת!! ../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היום ואתמול.. מסיבת הפתעה, מומולדת ושיעור מעולה. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. יומולדת והשיעור.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. יומולדת התעצבתי מאוד כי.. מיה עוזבת!!!!!!!!! התעצבנתי על.. מיה כי היא עוזבת אבל בסוף סלחתי כי .. היא גוש התאכזבתי מ... כי... שחר כי הוא זונה בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק במסיבת הפתעה ובחווה הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. המסיבת הפתעה, מיה בשוקת, הדיון המעניין שלנו עם אריאל על חזיות ועד כמה.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "רכבת נהדר! באמת כל הכבוד" (ממישו שלא ציפיתי..) , "יום הולדת שמח/מזל טוב"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. שיעור טוב על שמנדיז
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום היום בבוקר (אבל מיה דאגה לזה) הסרט הכי טוב שראיתי.. לא זוכרת המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה!!!!!! ועזריאלי משהו שקניתי, וגרם לי להיכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הרבה בעזריאלי משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. מיוש (שפה לידי), שמנדיז, עופר ואריאל.. התודה שלי השבוע היא ל.. הנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם.. המון אוכל אתמול ושופינג בעזריאלי מאכל השבוע שהיה הוא.. בתקווה שבקרוב גלידת בננות, סופלה של אמא אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שמח ועצוב שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. שבלול
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "היום יום הולדת"
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. מיה עוזבת
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשן השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. החברות החמודיזות ואנשים מהחווה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעורים טובים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעור טוב והמשך קייטנה (?) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. קפלן ומיושששששש סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): חאמודי!

netapet2

New member
ושוב אני משתגע, כי מבחינתי אני יודע שיהיה טוב

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שני, לאדעת, היה מצחיק הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. רכבתי כל יום
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מרגש, מרגש, מרגש, אה כן הרגשות אשמה XD [אופיר תבין, בטוח] התעצבתי מעט כי.. פי, אני לא רוצה להיכנס לזה. התעצבנתי על.. יש מישהו שלא יודע? אבל בסוף סלחתי כי .. מי אמר שסלחתי? התאכזבתי מ... כי... חברה, שכשביקשתי עזרה ממש פשוטה לא עזרה בכיתי מעצב/אושר כי.. אני לא אכנס גם לזה הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. לא זוכרת מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אם תבכי עוד פעם אני לא אחבק אותך" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא יודעת לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכב השבוע הסרט הכי טוב שראיתי.. איזה ראיתי אני תקועה בבית או בחווה המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אני כבר לא בטוחה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. המדריכה שלי
התודה שלי השבוע היא ל.. גם פינקתי את עצמי השבוע עם.. רכיבות סה"כ ממש ממש טובות מאכל השבוע שהיה הוא.. ההמבורגר היום XD אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "קייטנות זה עונש משמיים" XD שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אבא סיפור אלבום השבוע שהיה.. כלום משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "ושוב אני משתגע כי מבחינתי אני יודעת, שיהיה טובבבבב" [XD] הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את היום, היום היום! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוחחחחחחחחח D= השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אופיר, תתפלאו השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. סוף השבוע והשיעור - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעור טוב ושבוע קל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..חח יותר מדי אנשים סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): מיום שני *חתיך* הודגש באמצעות מדגישומטיק

netapet2

New member
*לפעמים אני משתגע*

זו השעה XD [כן אני יודעת שמוקדם]

Vintage Queen

New member
=]

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
רביעי, קיבלתי אוטו חדש וחתיכי ומגניבי
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
ג'יפ חדש, ושהגיע הסופשבוע תודה לאל
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיחות...
התעצבתי מעט כי.. אני לא אוהבת את המפקדת שלייי התעצבנתי על.. כולם שם!!! אבל בסוף סלחתי כי .. סופשבוע אז אני בנאדם נחמד יותר עכשיו =] התאכזבתי מ... כי... אפאחד
בכיתי מעצב/אושר כי.. ככה
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. לוזוכרת מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אבא הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. סוף סוף מתיחסים אלי נורמלי! ^^ לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לדבר הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. הביתה מוקדם מהצבא!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. השבוע, לשם שינוי, לא ביזבזתי כסף בעזריאלי חח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אוטו חדשששששששששש התודה שלי השבוע היא ל.. אבא =] פינקתי את עצמי השבוע עם.. מלא נהיגה חחח מאכל השבוע שהיה הוא.. סושי הייתי נותנ/ת הכל כדי שהסופ"ש לא יגמר! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ליאור /אבא השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. יום ראשון, אבל שלא יגיע שני =[ מיפוי עצמותתת ואני מפחדת! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני אשרוד מיפוי עצמות בלי יותר מידי התעלפויות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. חחח תמי סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

Vintage Queen

New member
חח אם כבר סקסיות!

אוי אלוהים אני שונאת לקום כל כך מוקדם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LordHorse

New member
יהיה טוווב,טוווווווב.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יום פשוט מושלם. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הצעת נישואין,טיולורד,יום מים,כל כך הרבה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הצעת נישואין,וכל ענייני הספייק למינהם. התעצבתי מעט כי.. ספייקיל'ה. התעצבנתי על.. אנשים. אבל בסוף סלחתי כי .. לא יודעת,אם סלחתי,זתומרת. התאכזבתי מ... כי... לא כל כך התאכזבתי. בכיתי מעצב/אושר כי.. ענייני הספייק. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. יום מים,לורדי!,ועוד מהון דברים. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. השיחה שלי עם לורד
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא יודעת,כל מיני. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעבור את יום שלישי,אבל היה כזה תותח! הסרט הכי טוב שראיתי.. לא זוכרת. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה,ולטיול בשדות. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא מינוס,אבל הרבה קולה. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. את מדריכה שלי,ולורד!
התודה שלי השבוע היא ל.. מדריכה ולורדD: פינקתי את עצמי השבוע עם.. שינה ממש ממש טובה וטיול. מאכל השבוע שהיה הוא.. קולה,אפילו שזה משקה. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "נפלת חזק".>< שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. כל מיני. אלבום השבוע שהיה.. נופ. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. נו,"לפעמים אני משתגע,כי מבחינתי אני יודע,שיהיה טוב,טוווווב." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. היום>< ואת הסטנד בראש והכל. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשן המון!!! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. נטע
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לרכב על ספייקולולו [ספייק:p] ושיהיה נורמאלי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיהיו רכיבות טובות. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הרבהD: סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):ספייקי-בויD: (מוזמנים להוסיף שאלות..) שבוע טוב:)

למעלה