יהיה טוווב,טוווווווב.
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יום פשוט מושלם. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הצעת נישואין,טיולורד,יום מים,כל כך הרבה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הצעת נישואין,וכל ענייני הספייק למינהם. התעצבתי מעט כי.. ספייקיל'ה. התעצבנתי על.. אנשים. אבל בסוף סלחתי כי .. לא יודעת,אם סלחתי,זתומרת. התאכזבתי מ... כי... לא כל כך התאכזבתי. בכיתי מעצב/אושר כי.. ענייני הספייק. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. יום מים,לורדי!,ועוד מהון דברים. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. השיחה שלי עם לורד
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא יודעת,כל מיני. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעבור את יום שלישי,אבל היה כזה תותח! הסרט הכי טוב שראיתי.. לא זוכרת. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה,ולטיול בשדות. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא מינוס,אבל הרבה קולה. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. את מדריכה שלי,ולורד!
התודה שלי השבוע היא ל.. מדריכה ולורדD: פינקתי את עצמי השבוע עם.. שינה ממש ממש טובה וטיול. מאכל השבוע שהיה הוא.. קולה,אפילו שזה משקה. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "נפלת חזק".>< שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. כל מיני. אלבום השבוע שהיה.. נופ. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. נו,"לפעמים אני משתגע,כי מבחינתי אני יודע,שיהיה טוב,טוווווב." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. היום>< ואת הסטנד בראש והכל. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשן המון!!! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. נטע
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לרכב על ספייקולולו [ספייק
] ושיהיה נורמאלי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיהיו רכיבות טובות. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הרבהD:
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):ספייקי-בויD: (מוזמנים להוסיף שאלות..) שבוע טוב