סוף שבוע
=]

SILVER LADY

New member
כי היה שבוע מושלםם :]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..כל השבוע, ובמיוחד היוםם =] כי פופו ואני זה שילוב קטלני
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שיחות נפש עמוקות :] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..שיחה עם אבי ועם מורקה ועם פופו התעצבתי מעט כי..פופו מבריזניתתת התעצבנתי על..עצמי P: אבל בסוף סלחתי כי ..אמרו לי את הדבר הנכן בזמן הנכון מהאיש הנכון =] התאכזבתי מ... כי...עצמי..מהשיעור..אבל בקטנה :] בכיתי מעצב/אושר כי..סתם היום מעצב..אבל עבר מהר =] ומצחוק עם פופו פה חחחח הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.."וויגיייייייי"
"אין בנים אתן לא בעננים אה?""איך הזכר אותך לא זכר?""יא מסכנההההה" חחחחחחחח פופו אין כמוךךך נשמאמייי מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."אני מאמין בך, תאמיני בעצמך גמאת"
] יאי הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..רכבתי במשך יומיים על שלושה סוסיםםםםםםםםםם לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...^ הסרט הכי טוב שראיתי..שרק 3
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..פופווו =] אורוות הקיסר, חווה, קריון :]] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..רוקטדוג סקסיותת, מתנה לאחותי :]] משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..פופו :]]]]]]] "וויגיייייי" התודה שלי השבוע היא ל..פופו מורקה
פינקתי את עצמי השבוע עם..רוקטדוג, אוכלללל בכמויותת מאכל השבוע שהיה הוא..הכל עם הכל חחחח אל תשאלוו
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..אמברלההה אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..חרםם עליכםםםם הייתי מוחקת מהשבוע הזה..התייאשותת הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יקפוץ ויהנהה P: השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..פופו, מורקה כל הפאקינג צחוקים שלא היו לי כבר הרבההה זנן השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעוריםםם ושיעור פרטיי =] ונווה יםם :] ושוב התנחלות אצל פופווו המכוערתת שליייייייי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..כנ"ללל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אלעד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..

3LADY D

New member
יא מסכנההההנהנהננה

יכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..היום ושני כי..פופו ואלעד זה הדברים הכי מדהימים שקיימים! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..פופו ואלעד ודגניתי3> הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..מייצ'! התעצבתי מעט כי..מממ לא חשוווב התעצבנתי על.. אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי... בכיתי מעצב/אושר כי..ממ לא חשוווב הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אווו היוםםם33>> מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..ממ הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..פופו אוהבת אותי שוב חעחעחע לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...ממ הסרט הכי טוב שראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה וכוכב וקריית בנימיןןןן חחח משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..שטויות בדיווה אבל שום מינוווס משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..פופו דגניתי אלעד מייצ' התודה שלי השבוע היא ל..כנ''ללללללל פינקתי את עצמי השבוע עם..בילוי עם פופו שלי ומללאללאאל אוכל מאכל השבוע שהיה הוא..טו מאצ' אוכל קשה להחליט אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..חחחחחחחחחחחחחחחחרררררררררררררררררררםםםםםםםםםםםם הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלום הוא היה מושלם לגמרה3> הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יהיה שיעור ויהיה טוב=] השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..פופו דגניתי אלעד השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..התנחלות מחודשת עם פופו שיעור ומסיבההה ולהכיר לה את גיסה=]ונווה יםםם - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..מממ שיהיה שבוע טוב=] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..מממ פופו דגניתי אלעד מור וכוולםם=] סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..

3LADY D

New member
אני ופופו רואות תזריחה חח פאקינג רומנטיייי../images/Emo6.gif

מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..ממ הזכר אותך לא זכר אין בנים אתם לא בעננים לכולנו בראש יש סנפרוסט חעחעח

"מה? חפפת את השיער?" ../images/Emo6.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..חחח לא יודעת, רוב הזמן הייתי בחפיפה. תמיד כיף עכשיו
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. התרחקתי מהאיזור, עשה לי ממש טוב. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הרבה בשורות טובות. התעצבתי מעט כי.. הם לא הודיעו לי וביטלתי מלא בשביל זה! התעצבנתי על.. עליהם? אבל בסוף סלחתי כי .. אני מתה על כולם, ישנתי ועכשיו סלחתי. התאכזבתי מ... כי...דיי הרבה אנשים לאחרונה, אבל הפסד שלהם. בכיתי מעצב/אושר כי.. מה זה לבכות?
[ללי יודעת את מי אפשר לשאול
] הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.." יפתח, הוא לא עושה כלום!!"
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. חחח זה היה ענק "הוא עצלן, בטלן וחרמן". הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. נהנתי מלא... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום בשש יומיים אחרי שישנתי בקושי שעה ולנקות תאים. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא היה זמן. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. טיול לילה, המסיבה המטורפת אצל עמי
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..שני בגדי ים חדשים של בילה בנוג! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. החברה מהש"ש. ברור שגם את הבנות חחח ששונאות אותי עכשיו ואת הכיתה המגניבה
התודה שלי השבוע היא ל..נופ
פינקתי את עצמי השבוע עם.. מלא אוכל מאכל השבוע שהיה הוא.. הפנקייקים של איה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "התלבטויות" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. FALLING אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "I keep on fallin' in and out of love with you" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלום... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אספיק ללמוד מלא מתמטיקה ולהיות בים. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הטלפון אתמול באמצע הלילה מעמי וסשה, אוךך כאלה מתוקים. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. טיול ליהודייה, לפגוש את הבנות, לצאת עם נופי, להיות באושה ונשף. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. יהיו לי יותר תשובות, פחות התלבטויות ופחות כאב ראש. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..כמו שכתבתי קודם, הבנות, נופ, החברה באושה [מאיושקע
], מי שיהיה בטיול, השכבה בנשף... תמונה הזויה עם עופר וסי

3LADY D

New member
~זאת מאיה~ אני אוהבת אותך!!

וחסר לך את מבריזה לי שובב

DriftingAway

New member
תבטלו לה!! חחחח

סתם נו, גלי הם פשוט לא רוצים שתבואי כי הם רוצים שתבואי איתי לזולה =]] אחח שלמות שלי! אוהבת אותך
היה ממש כיף אתמול

DriftingAway

New member
גלי עמיחי פשוט לא הבין למה חפפת,

הוא לא מכיר אותך טוב הוא לא יודע שעברת להתקלח פעם בחודש.. הוא עדיין חושב שאת מתקלחת רק לפני יום כיפור!

SILVER LADY

New member
איכס את מתקלחת???????

חחחח נופי דברי איתי
וגלי סורי שנפלתי עלייך

שירלי317

New member
כפות רגלים חשופות בחשיכה

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שני, החל מ9 וחמישי (רק החלק של החווה) כי קימי זה טוב לנשמה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שיחה עם הטיפש, זה היה קצת משחרר. וקימי! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. קימי, למרות שהיא העיפה את שיר. ושניצן כנראה סלחה לי, חיבוקי. התעצבתי מעט כי.. אני מפגרת והוא לא מבין שום דבר וההוא מבין יותר מדי. התעצבנתי על.. עצמי אבל בסוף סלחתי כי .. מה אני כבר יכולה לעשות? התאכזבתי מ... כי... מזה שחושב שהכל נפלא ביננו, כי הכל די חרא. בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב, אחרי שבועיים יבשים, כי דיברתי איתו, סופסוף. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. כלום מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. כלום הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. החזקתי את עצמי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לדבר איתו ואיתו, ולחבק אותה. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא המנסרים מטקסס, זה בטוח. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כרטיסייה של 20 לרכבת? משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. קימי התודה שלי השבוע היא ל.. קימי פינקתי את עצמי השבוע עם.. התבודדות, בערך. מאכל השבוע שהיה הוא.. תזכירו לי מה זה אוכל? אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? אינ-שם שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. My Immortal של Evanecense אלבום השבוע שהיה.. regina spektor- begin to hope משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. If you live you will learn הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. בעיקר את ראשון ערב+לילה ורביעי ערב+לילה אבל גם את הימים המבוזבזים, כמעט הכל. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהנה ואשתחרר, ארגע קצת במובן השמח. אבלה. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..קימי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לונה פארק עם ליזי וברבר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. קצת סדר בחיים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. יותם, רק כדי לסדר את העניינים סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):כן, פסטה צבעונית בכוס. תודו לללי ( לא לי! ללי! לא, לי. ל- ללי) פףף

The Bitter End

New member
תמונה אכזרית!

טוב, לפחות אותי לא עקף איש בהייבריד שנהג כמו ערבי!

שירלי317

New member
הממ... דווקא כן../images/Emo3.gif

תזכרי שגם את היית באוטו!
חה, אני וקימי מרגישות ממש דרסז'ניקיות אחרי היום

ווינגז

New member
המפ המפ

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלשום. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הייתי אצל סבא וסבתא, ואמממ... היה יום ממש טוב באופן כללי. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לראות צילומים של סבא מלפני עשרות שנים. התעצבתי מעט כי.. אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי יותר. התעצבנתי על.. ביה"ס אבל בסוף סלחתי כי .. אני חייבת? התאכזבתי מ... כי... מגמת תקשורת, חשבתי שהם יותר מזה. בכיתי מעצב/אושר כי.. תסכול, המגמה עצבנה אותי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. השיחה עם נוּשי לפני... אני חושבת ששלושה ימים. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אני לא זוכרת במדוייק, רק את רוח הדברים... בשיחה עם סבא. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. גרמתי לסבא שלי להתרגש. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... סיים את העבודה שהמורה נתנה לי, סנג'ור טוטאלי. הסרט הכי טוב שראיתי.. בטח היה משהו המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. סבא וסבתא.
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא קניתי משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. סבא התודה שלי השבוע היא ל.. נוּשי פינקתי את עצמי השבוע עם.. מגנום מאכל השבוע שהיה הוא.. לא יודעת אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? |שם כלשהו| שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Leather - Tori Amos אלבום השבוע שהיה.. Little Earthquakes - Tori Amos. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. These precious things Let them break Let them wash away הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. חוסר החלטיות... ואת מה שקרה במגמה. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אסיים סוף סוף עם החלק הראשון של העבודה. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. סבא השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לסיים עם העבודה, נראה לי... ואז חופש אמיתי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אקנה עוד עדשה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אף אחד.

פוף.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. רביעי, כי אני אוהבת שירצ'. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. נגמר :|. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. טיהי הו"ל ופ"מ
. התעצבתי מעט כי.. הוא מטומטמם. התעצבנתי על.. אחי. אבל בסוף סלחתי כי .. המפ. התאכזבתי מ... כי... ממייקל מה!!1!11. בכיתי מעצב/אושר כי.. כמעט בכיתי, מייאוש:|. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. טמטומציה בעבודה
. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא יודעת. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא הייתי יותר מדי מגעילה. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעבוד. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא יודעת. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. שירצ' וחווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. גופיות?
והפ"מ. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. לא יודעת. התודה שלי השבוע היא ל.. יעליק
. פינקתי את עצמי השבוע עם.. פ"מ!!11!11. מאכל השבוע שהיה הוא.. מסטיק. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "עייפות". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Pins and needles. אלבום השבוע שהיה.. כרגיל, וBilly Talent II. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. The more you squeeze, the more it slips away
. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את ההרגשה של אתמול. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אדע הכל. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ט"ה
. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..
. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. :X. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אנשים שמנים מהחווה! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

PinkHorse

New member
כי היה לי שבוע מעללה ואחד המשמעותיים ביותר=].

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. כל השבוע הזה היה כיף
. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. יאו הרבה מידי
, קודם כל ביום שני סיימתי בית ספר סופית
, ביום חמישי התחלתי ללמוד נהיגה!!!! והייתי בחווה כ ל יום=]. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. סיום בית ספר ולהתחיל ללמוד נהיגה. התעצבתי מעט כי.. עצמי, כי לא הולך הכי טוב ברכיבה=/. בכיתי מעצב/אושר כי.. כי היה לנו עקרב בחסה-בבית!! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. כל מיני טירופים למינהם. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..מממ לא יודעת. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. נהגתי בפעם הראשונה בחיים שלי
אולי כמו ברברית אבל נהגתי!!!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשרוד את השבוע הקורע תחת הזה.. הסרט הכי טוב שראיתי.. חח מי ראה טלויזיה!? המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. הממ חווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. שיעורי נהיגה. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. כל השבוע הזה=]] במיוחד הסיום בית ספר. התודה שלי השבוע היא ל.. לכל מי שתמך עזר והיה לצידי=). פינקתי את עצמי השבוע עם..אולי אפנק את עצמי היום בערב עם מניקור
. מאכל השבוע שהיה הוא.. שומדבר מעניין. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? החיים בחלום מטורף או משהו הזוי כזה. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לא היה מסוים. אלבום השבוע שהיה.. כנ"ל. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לא יודעת. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. העקרבבבב הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוח ואהנה כמה שיותר=]. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. המ.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעורי נהיגה ולהיות בחווה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. ילך לי טוב בנהיגה וברכיבה. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..סימון כי אני נורא מתעגעגת אליו
. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): בגלל שמחקו לי את כל התמונות.. אז יש לי ממש מעט, וזה תמונה מהתחרות האחרונה בכנות.. ג'וניור סקסייי. ואם באמת למישהו יש עוד תמונות אשמח אם תכתבו פה
. תודה!

שירלי317

New member
יש מצב ש..

אני צילמתי את התמונה המזעזעת טכנית אך מדהימה כיכובית (כי את וג'וניור סקסיים) הזו??

למעלה