"מה? חפפת את השיער?" ../images/Emo6.gif
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..חחח לא יודעת, רוב הזמן הייתי בחפיפה. תמיד כיף עכשיו
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. התרחקתי מהאיזור, עשה לי ממש טוב. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הרבה בשורות טובות. התעצבתי מעט כי.. הם לא הודיעו לי וביטלתי מלא בשביל זה! התעצבנתי על.. עליהם? אבל בסוף סלחתי כי .. אני מתה על כולם, ישנתי ועכשיו סלחתי. התאכזבתי מ... כי...דיי הרבה אנשים לאחרונה, אבל הפסד שלהם. בכיתי מעצב/אושר כי.. מה זה לבכות?
[ללי יודעת את מי אפשר לשאול
] הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.." יפתח, הוא לא עושה כלום!!"
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. חחח זה היה ענק "הוא עצלן, בטלן וחרמן". הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. נהנתי מלא... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום בשש יומיים אחרי שישנתי בקושי שעה ולנקות תאים. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא היה זמן. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. טיול לילה, המסיבה המטורפת אצל עמי
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..שני בגדי ים חדשים של בילה בנוג! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. החברה מהש"ש. ברור שגם את הבנות חחח ששונאות אותי עכשיו ואת הכיתה המגניבה
התודה שלי השבוע היא ל..נופ
פינקתי את עצמי השבוע עם.. מלא אוכל מאכל השבוע שהיה הוא.. הפנקייקים של איה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "התלבטויות" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. FALLING אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "I keep on fallin' in and out of love with you" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלום... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אספיק ללמוד מלא מתמטיקה ולהיות בים. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הטלפון אתמול באמצע הלילה מעמי וסשה, אוךך כאלה מתוקים. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. טיול ליהודייה, לפגוש את הבנות, לצאת עם נופי, להיות באושה ונשף. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. יהיו לי יותר תשובות, פחות התלבטויות ופחות כאב ראש. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..כמו שכתבתי קודם, הבנות, נופ, החברה באושה [מאיושקע
], מי שיהיה בטיול, השכבה בנשף... תמונה הזויה עם עופר וסי