../images/Emo13.gif אני מאושרת ../images/Emo13.gif שבוע ליגהה
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. כל השבוע, טבריה, חווה, מיסטי
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. טבריה, חווה ומיסטי :] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיחחה עם ידיד התעצבתי מעט כי.. אח שלי אפילו לא שם לב שאני לא מדברת איתו שבוע
התעצבנתי על.. אמא ולאון אבל בסוף סלחתי כי .. אי אפשר לכעוס עליהם יותר מ-10 דק' חח התאכזבתי מ... כי... אף אחדד בכיתי מעצב/אושר כי.. נראלי מצחוק בערבים בקלאב הוטל
, ובקייטנה בכפר תבור חחח XD הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. קייטנה בכפר תבור, אח"כ קלאב הוטל, שיעור אצל נמרוד, ואז שיעור רכיבה. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "את יפה" "את נראית בת 18" "ליליעד" חח
, ומישהו נדלק עליי בטבריה חח
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. נתתי שבוע לעצמי ולא עניין אותי אף אחד אחר :] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת לשיעור אצל נמרודד הסרט הכי טוב שראיתי.. פסיפיק בלו, סמאלוויל
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. טבריה, חווה, ושיר
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. 6 חולצות ובגד ים מטבריה
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אמא, אורפז, בתיה, ענברי
, טל, מורני,,טלי חגית, שיר ומיסטי
התודה שלי השבוע היא ל.. כנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה אמבטיות בטבריה, בריכה, רכיבות. מאכל השבוע שהיה הוא.. הכוול
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? טוב לי
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. זה רק הלב שכואב לך/אביב גפן אלבום השבוע שהיה.. סינרגיה-מרגיש אחר משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "השדים באים בלילה, קולעים צמות מהכאב. זה רק הלב שכואב לך, אל תדאגי... זה רק הלב" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. ריב עם יאיר, שיעור רכיבה היום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ארכב שוב השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אלה שאני אזכור לטובה ואמרתי להם תודה
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. רכיבות על מיסטי בראשון, שלישי, רביעי וחמישי
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני אלך לישון אצל המדהימונת, ומורני תבוא אלייי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מדהימונת
, מורני, טל, שיר, ועוד פול אנשים
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..