סוף שבוע
=]

PinkHorse

New member
חחחחח כןןןן התמונה הזאת ועוד אחת=].

דרשתי מיעלי שתשלח לי
. תודה!!

שירלי317

New member
../images/Emo122.gif פףף

חוסר הכשרון שלי זה משהו איום ונורא. אבל אתם באמת שקסיים! חבל שלא הצלחתי לתפוס תמונת תחת
(
)

רועי מו

New member
סכום שבוע ראשון של קורס מדריכים

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יוםכווווווווווווווווווולם כקורס מדריכים הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע התחלתי קורס מדריכים הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. התעצבתי מעט כי אורי כול הזמן צועק התעצבנתי על אורי אבל בסוף סלחתי כי הוא המורה שלי התאכזבתי מהאוכל אתמול בערב כי לא היה מה לאכול [אז אכלתי צ'יפס] הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע אורי מזביר דברים מדגים על עצמו [כשהוא גם הסוס וגם הרוכב] אבל היו עוד המוווווווווווווווווווון מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו אול יו ניד איז לאב [לאן איך ובאיזה מהירות] הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי הכול הלך לי כול כך טוב לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ללכת לברכה כול יום המקום הכי טוב שאליו יצאתי טיול בהריים שמעל הכינרת משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע אורי,ניר,דן,רן,ארתור,הילה,סתיו וכול מי ששככתי התודה שלי השבוע היא לניר מאכל השבוע שהיה הוא שניצל ציפס וקטשופ שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה חם על הירח אול יוניד איז לאב ויום שישי את יודע אלבום השבוע שהיה לא שמעתי מוזיקה כול השבוע משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה אול יו ניד איז לאב הייתי מוחקת מהשבוע הזה את יום ראשון [הקורס התחיל ביום שני] הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני ארכב [למרות שאין סיכוי] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע המשך הקורס - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע יהייה כייייייי, סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): בתמונה-תראו מה קורב בישראבלוג

shirli0811

New member
../images/Emo13.gif אני מאושרת ../images/Emo13.gif שבוע ליגהה

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. כל השבוע, טבריה, חווה, מיסטי
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. טבריה, חווה ומיסטי :] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיחחה עם ידיד התעצבתי מעט כי.. אח שלי אפילו לא שם לב שאני לא מדברת איתו שבוע
התעצבנתי על.. אמא ולאון אבל בסוף סלחתי כי .. אי אפשר לכעוס עליהם יותר מ-10 דק' חח התאכזבתי מ... כי... אף אחדד בכיתי מעצב/אושר כי.. נראלי מצחוק בערבים בקלאב הוטל
, ובקייטנה בכפר תבור חחח XD הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. קייטנה בכפר תבור, אח"כ קלאב הוטל, שיעור אצל נמרוד, ואז שיעור רכיבה. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "את יפה" "את נראית בת 18" "ליליעד" חח :D, ומישהו נדלק עליי בטבריה חח
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. נתתי שבוע לעצמי ולא עניין אותי אף אחד אחר :] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת לשיעור אצל נמרודד הסרט הכי טוב שראיתי.. פסיפיק בלו, סמאלוויל
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. טבריה, חווה, ושיר :) משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. 6 חולצות ובגד ים מטבריה
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אמא, אורפז, בתיה, ענברי
, טל, מורני,,טלי חגית, שיר ומיסטי
התודה שלי השבוע היא ל.. כנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה אמבטיות בטבריה, בריכה, רכיבות. מאכל השבוע שהיה הוא.. הכוול
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? טוב לי :) שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. זה רק הלב שכואב לך/אביב גפן אלבום השבוע שהיה.. סינרגיה-מרגיש אחר משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "השדים באים בלילה, קולעים צמות מהכאב. זה רק הלב שכואב לך, אל תדאגי... זה רק הלב" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. ריב עם יאיר, שיעור רכיבה היום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ארכב שוב השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אלה שאני אזכור לטובה ואמרתי להם תודה
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. רכיבות על מיסטי בראשון, שלישי, רביעי וחמישי
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני אלך לישון אצל המדהימונת, ומורני תבוא אלייי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מדהימונת
, מורני, טל, שיר, ועוד פול אנשים
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..

favory

New member
אוו כמה זמן...:] סופ"ש ראשון לחופששש!../images/Emo23.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום חמישי נראה לי, כי עשינו אורוות והיה ממש מצחיק על הבנות
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..אחריי שבוע שלם של התעקשות וסבל, זה בא! היא השתחררה המדהימה שלי!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שחורה, כמובן. התעצבתי מעט כי אבא עיצבן אותי וכי יום שני היה חרא של שיעור התעצבנתי על.. אבא. אבל בסוף סלחתי כי ..זה אבא. התאכזבתי מעצמי. בכיתי מעצב/אושר כי.. אויי כ"כ מאושר... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..הבנות ואיילת הפוזלת! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.." אני גאה בך, כ"כ גאה בך!" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היא השתחררה המדהימה שלי... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... עבור שבוע כ"כ מעייף עם שחורי... הסרט הכי טוב שראיתי..איזה סרט חח.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה כמובן. ומטרוצ'קה:] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..נעליים ובגד ים:] משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..הבנות מהחווה ושירלי כמובן1!! כפרה עלייך
התודה שלי השבוע היא ל..שירלי. פינקתי את עצמי השבוע עם..רכיבה ביום שישי, רכיבה מושלמת. מאכל השבוע שהיה הוא..אבטיח
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?" ה-שבוע הכי מעייף בחיי" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.".Monsoon" אלבום השבוע שהיה..- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הקטע עם אליענה, כ"כ. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אנוח ואהנה ואולי לים מי יודע?! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..שירצ' עדי משום מה ויהב. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..רכיבות לקראת המבחנים. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיהיה בוע טוב:] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כל החמודים מהחווה:] סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשלושת המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..

MAYA 4827

New member
איזה שבוע..../images/Emo99.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי כי חווה, ואז הערב הכי מצחיק בחיים עם חברים=] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לרכב המון, ולצאת הרבה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שהם בכו בגללי.. מה אני יעשה בלדיהם? התעצבתי מעט כי.. עוברים לאמריקה=/ ויש כאלה שכבר הייתי צריכה להיפרד מהםם התעצבנתי על.. אריאל אבי ועדי שהכניסו אותי לשוקת ולאמבטיה בחווה!!ועל אבא אבל בסוף סלחתי כי .. כי הוא הבטיח שנקנה סוס באמריקה ואפילו בא לחווה ודיבר עם חיים.. ולאלה מהחווה לא סלחתי ולא אסלח!! התאכזבתי מ... כי... חשבתי שאני יתאכזב מעצמי כי תמיד אמרתי אני לא ייגע בזה אפילו לא פעם אחת, אבל זה לא הזיז לי!!! בכיתי מעצב/אושר כי.. עוברים
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שלישי ושישי בלילה, הנפילה של גילושש וחמישי בחווה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "האמריקאים יקצרו את הפירות", "שמעתי שהיה לך שיעור ממש ממש טוב", מיושש מה קורה מאמי? אוף עכשיו כל פעם שאני יגיד לך את זה זה יהיה שונה, אם טעם של סוףף.. אני כבר מתגעגע!!" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. רכבתי עם עקבים למטה.. זה מזה עוזר!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום לקייטנה בשש וחצי בבוקר אחרי שחזרתי לישון בשש בבוקר!!! הסרט הכי טוב שראיתי.. סוויט נובמבר המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה, ועם חברים ברעותתתתת כלכךך משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. נעליים וקסדה חדשיםם משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. גילושש טליהה עומריקי עדןן זיו והנושיםם מהחווה התודה שלי השבוע היא ל.. כל החברים והאנשים מהחווה.. פינקתי את עצמי השבוע עם.. לרכב הרבה.. והמון חיבוקים עצוביםם=/ מאכל השבוע שהיה הוא.. לחם עם שוקולד בחווה!!!!!!! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "לנצל כל רגע שנישאר" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. :: כל הפרידות הן עצובות, כאב המילים חותך, הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. יום שני בערב ההייתי בחווה ואז אבא אמר לי שבטוח עוברים.. בכיתי כל הלילהה=/ הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ייצא ויהיה עם חברים וזה מה שעשיתי!! ולא איכפת לי שנשאר לי יום אחד לארוז תחדר ועוד לא התחלתי!! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כול כך הרבההה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. מחר מגשימים וים עם הנושייםם, יומים קייטנה ואז קורסס!!!!!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שלא נעבור בסוףף!!! (למרות שזה לא ייקרה) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. דווביייי!!! (קפלן) ואת דיד פעם אחרונהה=/// סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו

ram ram

New member
שבוע ריק משהו..../images/Emo4.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אממ.. שישי->רכיבה מעולה על דייגו ולפגוש את הנכים..!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אממ... ארכיבה על ג'ונה ביום שלישי ועל דייגו ביום שישי..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ממ.. רוני: "בטוח הם מדברים על זה שאתם לא מדברים כבר מלא מלא זמן.." טחח... כאילו שזה מה שחושב לי...
התעצבתי מעט כי.. כי הייתי בחווה רק 3 ימים..
התעצבנתי על.. על חצי העולם!!! למה אין אף אחד שנוסע לכיוון החווה.?!
אבל בסוף סלחתי כי .. מי סלח להם?!
התאכזבתי מ... כי... מעצמי, לא מצאתי דרך להגיע לחווה..
בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אממ... המשחק עם הנכים... לא השתנו, אפילו לא טיפה.!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "יהיה בסדר"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אחלה שיעור על דייגו..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום בבוקר ליום ריק...
הסרט הכי טוב שראיתי.. ממ... לא יודעת..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה! ואז לקיבוץ..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ממ.. לא יודעת..
התודה שלי השבוע היא ל.. לרונה
פינקתי את עצמי השבוע עם.. מממ... לא משהו מיוחד..
מאכל השבוע שהיה הוא.. שניצל.?
|אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "ריקנות..
"
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. --
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. --
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את כל הימים לא הייתי בחווה
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יהיה לי שיעור על ג'ונה.!!! היה..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. --
השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע.. תחרות..!!!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שילך טוב ונשמור על הדירוג..!
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ממ.... כמה בנות... ועוד איזה אחד..
סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): מהגינה...
(מוזמנים להוסיף שאלות..)
שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו

segev 007

New member
קצת באיחור.......

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..כל השבוע
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..רכבתי הרבה
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי.. לא התעצבנתי.....
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...מי....... בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..יום שישי החזרה מהחווה ניתקנו בלי דלק אויי זה היה מצחיק
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..מה שחיים אמר לי ביום שני
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. יום שני היה לי שיעור מעולה וכל השבוע רכבתי והיה שבוע מעולה
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...לקום כל בוקר לעבוד בקיטנה
הסרט הכי טוב שראיתי..''שרק 3'' המקום הכי טוב שאליו יצאתי..החווה...... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..בקרוב היה
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..חיים ועופר! התודה שלי השבוע היא ל..עופר פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..על האש
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?''שבוע שכולו סוסים'' שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אף יום!!! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ישן הרבה (לאמרות שכבר ניגמר סופ''ש וישנתי מספיק
) השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..עופר חיים והחווה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..חווה שיר וצ'אפסד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שאני יקבל כבר את הצ'אפס -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..יש הרבה.....

SNTQ

New member
גמני גמני..../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כל החמשו"ש כי.. מסיבת סיום,אפטר פארטי מטורף,ארוחה משפחתית מורחבת והמשפוחה חזרה מארה"ב,מלא מלא סוסים והרבה ניצני:] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. ההבנה שאין יותר טוב ממנו (?!)
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. המסיבת סיום בהחלט:] התעצבתי מעט כי.. סיימתי.. זהו. אין בצפר.. התעצבנתי על.. המחנכת שלי.. בע. אבל בסוף סלחתי כי.. ברגע שהיא תהיה בנאדם אני אסלח התאכזבתי מ.. עצמי כי.. לא משנה=/ בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב מהול באושר כזה שסיימתי:] הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. "היא הייתה פעם תלת מימד.." (נאמר על חתולה דרוסה מפי חברה שלי) וכל הפציעות היום מהסוסים (והעבירות תנועה)
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אני אוהב אותך.."(
) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. למרות הכל לא נשברתי
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל.. אפטר הסרט הכי טוב שראיתי.. סרט של השכבה
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אפטר בבית עובד
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. המ.. לא דעת משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. משו-הסוסים,מישהו-דניאל,פולי,הבנות שלי והבהמה
התודה שלי השבוע היא ל.. הנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם.. הוו.. הרבה סוסים:] חח מאכל השבוע שהיה הוא.. עוגה של דודה שלי
יאמ. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? חמשו"ש
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. המ.. לא היה משו ספציפי אלבום השבוע שהיה.. כנ"ל משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. -- הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. עצבים על המחנכת. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אראה אותו-
אבל במקום זה טיילתי עם ניצן בחצי ארץ:] השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אותם אנשי התודה שלי:] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. מאמי
,ורכיבה והתחלת העבודה אצל ליאת
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. הכל יתחיל סוף כל סוף להסתדר
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. פולי!

שבוע חמוווווווד [=

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..רביעי
כי תמריי סופסוף עברה לרכב ביום שאאני רוכבת, והיה טיול איתה ועם המדריך, והיה מצחיק בחווה
גם יום חמישי ושלישי שהייתי בים ובקניון והיה נחמד
ושבת היה בריכה [לא היום] ויום שני בקניון שראיתי שרק 3 עם חברות מהחווה חעחע.. שבוע אחדד העמוסים ניצלתי כל דקה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..קניתי כובע חדששש [= הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אמממממ מרגש? לא זוכרת אם היה התעצבתי מעט כי.. לא הלכנו היום למסיבת חוף
ומקסי שוב צריכה אנט' שבוע, לא הלכתי עם אמא לשופינגג התעצבנתי על.. אמממ על חברות אבל לא ריב אבל בסוף סלחתי כי .. ^^ התאכזבתי מ... כי...אמא שאמרה לי או שניקח את מקסי לוטרינר [ואז לא נלך כל השבוע לקנות בגדים] או שנקנה בגדים, די ברור מה עניתי לא?? חח.. בכיתי מעצב/אושר כי.. בכיתיי בסרט חחח הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..יום רביעי כל היום צחקתייייי
יואווו היה כזה מצחיקק מילה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."טוב"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי עזרתיי המון בחווה [= לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להוריד אוכפיים כאלהה
הסרט הכי טוב שראיתי..אממממ שרק 3? סתם, הוא מעאפן כזה.. הוא פסדר.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה,ים, קניון
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..חחח לא מינוס אבל הוצאתי השבוע לפחות 200 שקל
חיחיי משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..תמריי [= התודה שלי השבוע היא ל..אבא פינקתי את עצמי השבוע עם..הרבה דברים, מלא ארטיקים וגלידות, אוכל במסעדות, ועוד כמה חח מאכל השבוע שהיה הוא..אממממ אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?איך לנצל את השבוע כמו שצריך שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "את יפה" אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אולי את שני\שלישי [לא זוכרת כבר איזה יום חחח] בים.. היה די משעמם, פסדר כזהה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יהיה עוד טיפה בחווה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אממממ השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..יום רביעי [= - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שגם בשלישי יסדתר שאני יהיה בחווה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..תמריי
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

למעלה