סופן של החנויות הלא-וירטואליות הולך ומתקרב...

John the Savage

New member
מאד יכול להיות, אבל יש עוד כמה סיטואציות

בדיוק בגלל זה, צריך לדעת באיזה טופס מדובר. בכדי לבדוק האם יש אלטרנטיבות אחרות שיהיו קבילות במקרה הזה.

danakama10

New member
כבר התקווה מול טראמפ?

הסיכוי שלו לזכות בטקסס הוא נמוך מאוד בעיני, למרות שהוא חתיך ונחמד.

meir12121

New member
כרגע הסיכוי לא מאוד גבוה, אבל יש עוד חודש, יש תקוה

לפי אתר 538 שמנתח סקרים כרגע הסיכויים לנצח בטקסס:
קרוז: 72.3%
א'רורק: 27.7%

נ.ב. אנחנו נתלים בכל שביב של תקוה

Boston Guy

New member
מה תעזור לבעלך "נסיעה לארה"ב"? מי יתן לו חותמת כזו שם?

medallion signature guarantee זה אישור שהבנק שסיפק לך את החותמת הזו מוכן לערוב - במלוא סכום העיסקה - לכך שאין רמאות או התחזות. זו התחייבות כלכלית מאוד רצינית של של המוסד החותם.

מהסיבה הזו, רוב המוסדות הפיננסיים שמסוגלים לתת medallion signature guarantee מוכנים לתת את השרות הזה אך ורק ללקוחות שלהם שהם בעלי חשבונות קיימים, פעילים וותיקים במוסד.
על אחת כמה וכמה אם מדובר בצורך ב medallion signature guarantee על סכום עיסקה גבוה (מעל 250,000$).

האם לבעלך יש חשבונות פעילים בבנק אמריקאי על שמו?
בנוסף - האם החשבונות הללו הם רק על שמו או שיש שמות נוספים על החשבון? כי אם זה חשבון משותף עם מישהו אחר (למשל על שם שניכם) - כל בעלי החשבון צריכים להיות נוכחים.

לפי בדיקה שלי, לבנק לאומי ארה"ב (חברת בת של בנק לאומי) ולבנק דיסקונט ארה"ב (חברת בנק של בנק דיסקונט) יש את היכולת לספק את החותמת הזו.

לילה88

New member
אכן עיזבון, ואזרח אמריקאי

מדובר באמת על כספי ירושה. מכיון שיש כספים נוספים בבנק אחר, אותו הבנק יסכים לתת את החתימה - אם בעלי יבוא ויפתח חשבןם (בררנו את הנושא, יש בחשבון הנ"ל מספיק כסף כדי שהבנק יתאמץ ).
ננסה את לאומי ארה"ב ודסקונט ארה"ב. תודה!

vinney

Well-known member
אין מועמדים? למה?

ווארן, ברוקר והאריס לדעתי כבר עובדים על זה, סנדרס וביידן יכולים לרוץ שוב (אם כי אני מקווה שלא, הגיע הזמן לצעירים יותר). אגב, לא הייתי מנגד לראות את ג׳רי בראון מנסה שוב (אם כי גם הוא כבר זקן). גם גאווין ניוסום בהחלט מתכנן, אם כי כנראה לא ב2020.
&nbsp
בטו לא מוכר מחוץ לטקסס בכלל, פעם ראשונה ששמעתי את השם שלו זה כשהוא התארח אצל קולבר. אני לא חושב שיש לו בסיס טוב לרוץ. אם הוא יהיה בסנאט קדנציה, במיוחד אם יצליח להדיח את טד קרוז, אז אולי.

אוי ויי

ווארן זה שידור חוזר של הלארי קלינגטון אבל לווארן יש פחות אהדה ממה שהיה להילארי. נראה לך שיש לה סיכוי לנצח אחרי פרשת פוקהונטס? זה עוד יותר מביך מפרשת האימליים של הלארי.

הדמוקרטים בחיים לא יריצו את סנדרס (77) בתור המועמד שלהם, אחרי הליכלוך שהיה בועידה הדמוקרטית אז לא נראה לי שגם הוא יתמודד במפלגה הדמוקרטית שוב... אולי הוא ירוץ בתור עצמאי אבל הוא מאוד מאוד בשמאל. סוצייליזם וקומוניזם נשמעים לרוב האמריקאים כאיום ביטחוני ולא כאג'נדה פוליטית. הציבור מחולק ל 50 -50, צריך מישהו מהאמצע, ולא מהשמאל הקיצוני, שיוכל לקבל גם קולות של רפובליקנים מאוכזבים מטראמפ, ולא יבנה רק על הקולות הדמוקרטים.

ביידן (75) ובראון (80) זקנים, לשנהם אין לדעתי תמיכה רחבה מספיק להוריד את טראמפ.

לא מכירה את בטו, אולי הוא יפתיע אם ינצח את קרוז...

בקיצור, הדמוקרטים עוד לא הצהירו על מנהיג (חוץ מווארן שמצהירה על עצמה בתור מנהיגה), אני מאוד מקווה שיקום משהו טוב...מאוד מאוד מאוד מקווה. אם באמת נגמור עם ווארן מול האיש הכתום (חזרתי לכינוי הזה אחרי שהוא קרא לווארן פוקהונטס) אז האיש הכתום יכהן שתי קדנציות וזה יהיה רע לארה"ב ולעולם כולו. רע מאוד...

אולי אופרה ווינפרי תשתכנע בסוף לרוץ... אולי אלן הנדיבה?

כאילו ראש הגזר יותר טוב????????

כן, בעידן שבו אנשים ניזונים מחדשות מהפייסבוק, לצערינו, לא מדובר על פוליטיקאים בעלי שיעור קומה, אלא על כוכבים... אבל בניגוד לטראמפ (שחלק גדול מפרסומו הגיע מתוכנית טלוויזיה), כאן מדובר על שתי נשים מאוד עשירות, שעשו את כספן בעצמן ולא קיבלו אותו ב"עיסקות" אפלות לא כשרות עם אבאל'ה (בשביל שחלילה לא ישולם מס על הכסף כחוק וכדין). לדעתי לאחת משתי אלה יש סיכוי לזכות ... וכן, הן יכולות להיות ה-ר-ב-ה יותר מוצלחות מהאיש הכתום שגר כרגע בבית הלבן.

danakama10

New member
יש לי רעיון מוצלח יותר - מארק קובן.

גם יהודי, גם עשיר, גם חכם, גם איש עסקים מצליח, גם שיחק בסרט בתור נשיא (!!!), גם נאה, וגם הביע נכונות כזו או אחרת להיות מעורב.
אגב, הסידרה שלו היאלחלוטין לא מה שפרסם את טראמפ.

השאלה היא לא 'מה טוב' אלא מה 'פחות גרוע' מטראמפ

לאליזבט וורן אין סיכוי... היא לבנה מידי, מהמעמד הגבוה, ונתפסה בשקר עוד לפני שפתחה את הפה... אין סיכוי ירוק שהיא תנצח את טראמפ... כן, את MA היא תיקח בלי בעיות אבל אין לה סיכוי מאריזונה, דרך פלורידה ועד קולורדו

vinney

Well-known member
המם...

אז אישה לבנה מדי ששיקרה פעם אחת (תראי לי פוליטיקאי שלא משקר...) זה פסול, אבל אישה לבנה שהייתה בארון ועכשיו לא בארון (זה לא שקר?
) או אישה שחורה שעשתה קריירה מלחלק מכוניות בחינם לאנשים שבמקרה הופיעו - אלה כן יקחו את אריזונה או קולורדו?

&nbsp
האם לרדת לרמתו של טראמפ זאת הדרך היחידה לנצח אותו?

באמת?! מה שאתה יכול להגיד על אופרה זה שהיא שחורה שחילקה מכונ

זאת אחת הנשים הראשונות ששברה את תיקרת הזכוכית. היא באה מהרקע הכי קשה שאפשר, נולדה לזוג הורים בני-עשרה עניים ולא נשואים, עברה בין משפחות אומנה עד שהגיעה לפנימייה משם נזרקה בעקבות מחסור במיטות. נאנסה מספר פעמים והפכה לאמא בגיל 14 ואיבדה את התינוק שמת מבעיות בריאות שבועיים לאחר לידתו. ולמרות הרקע הבעייתי הזה היא הצליחה להפוך לאפרו-אמריקאית העשירה ביותר של המאה ה-20, הפילנתרופית האפרו-אמריקאית שתרמה הכי הרבה לצדקה בכל הזמנים, וכמיליארדרית כהת-העור היחידה במשך שלוש שנים ברציפות. מגזין פורבס, העריך ב-2017 את הונה בכ-3 מיליארד דולר.

אם בחרו בטראמפ שקיבל הכל מאבא אז לה באמת מגיע כי היא בנתה את עצמה מאפס בעשר אצבעות.

וכן, צריך לחפש מכנה משותף שיכול לאחד את רוב הדמוקרטים מסביבו... ווארן לא מאחדת אף אחד אלא רק מפלגת, היא בצד המאוד שמאלי של המפ]לגה השמאלנית, ולא שיש לי בעיה עם הדעות שלה א-ב-ל לדעתי אין לה סיכוי ירוק לנצח.. המטרה שלי היא שטראמפ ילך הביתה, ולא יהיה עוד קדנציה בשילטון, פוקהונטס מבטיחה שזה מה שיקרה.

vinney

Well-known member
"פוקהונטס" זה כל מה שיש לך לאמר על אליזבת' ווארן?

אופרה וינפרי היא אישה מרשימה שהשיגה הרבה בזכות עצמה, אין ספק. אבל כשאת מעמידה אותה מול טראמפ - מה את חושבת שהמצביעים של טראמפ יראו? כן, "אישה שחורה שחילקה מכוניות". ככה הם יראו אותה, וככה טראמפ יציג אותה.
&nbsp
וכשהמצביעים של טראמפ לא הצביעו להילארי כי היא אישה ולא הצביעו לאובמה כי הוא שחור - למה את חושבת שהם יצביעו לאישה שחורה?

danakama10

New member
אז היא מתאימה

כי היו לה חיים קשיים ולמרות זאת הפכה למגישת טלוויזיה עשירה? ועוד שחורה!
ולמה דג’נרס מתאימה? היא סתם לבנה לסבית מצליחה פחות מאופרה. לא בטוח שאפילו היו לה חיים קשים.

טראמפ, למרות חוסר נסיונו הפוליטי, בכל זאת הוביל חברה ענקית בעסקים חובקי עולם. וכבר במשך למעלה מ-30 שנה הוא הביע את משנתו לגבי ניהול ארה״ב. ועדיין, זה היה כמובן הימור אדיר.

טראמפ הוא הנשיא הראשון שהגיע ללא נסיון פוליטי או צבאי, ואני בספק רב אם מישהו אחר יוכל לשחזר את ההצלחה שלו. בכך שאת מציעה את וינפרי, את למעשה אומרת שטראמפ עשה ועושה עבודה טובה, עד כדי כך שאת רוצה לחקות אותו ולהצניח אחרים חסרי נסיון.

אגב, למה לא לברון ג׳יימס לנשיאות? גם הוא שחור, בא מרקע עני וקשה והפך למליונר בזכות עצמו. נכון, הוא לא אישה, ובעידן ה- identity politics זה חיסרון גדול, אבל הוא ראוי לא פחות מווינפרי, לדעתי.

או הנה, אפשר את ביונסה: שחורה, הוריה גרושים והיא high school dropout (כלומר, לא חיים מושלמים) הפכה למולטי מליונרית בזכות עצמה. אמנם פחות מאופרה אבל בגיל צעיר יותר. היא תורמת לנזקקים, ואובמה אוהב אותה.

אם הייתי יכולה לחשוב על אשה שחורה טרנסג׳נדר פליטה מארץ מוסלמית שעברה התעללות ורעב שכעת היא דמות מצליחה בתחומה (גם אם זה ספרית צמרת של כוכבות הוליווד) הייתי מעמידה גם אותה כאפשרות ראויה במיוחד.

בקיצור, ה- identity politics זה לא מה שיציל את הדמוקרטים.

vinney

Well-known member
מבחינת הצלחות עסקיות ווינפרי עולה על טראמפ בכל מימד

טראמפ לא בנה כלום מאפס, הוא התעסק בתחום שלמד מאביו ושיחק עם הכסף שקיבל מאביו, ועיקר ההתמחות שלו והדרך אל העושר זה לעשוק אחרים (והוא לא מתבייש בזה - הוא מתגאה בפשיטות הרגל שלו).
&nbsp
ווינפרי לעומת זאת בנתה את עצמה מאפס, בלי שום seed של מליונים מאבא או ירושות והעברות כספים ספק חוקיות בתוך המשפחה. היא בנתה אימפריה חובקת עולם גם, רק שבניגוד לטראמפ היא כנראה לא נמצאת בכיס של המאפיות העולמיות כדי להגיע לשם.
&nbsp
מי שמציע את ווינפרי לא מציע אותה כי טראמפ עושה עבודה טובה, אלא כי מי שמצביע לא מבין מה העבודה בכלל ומבחינת המצביעים מדובר ב"תחרות יופי". הרי טראמפ ניצח בזכות המצביעים האלה מלכתחילה.

meir12121

New member
למועמדים שהזכרת אין סיכוי כי הם לא אטרקטיביים מספיק

למצביעים שמעבר למחנה הדמוקרטי.
כדי שמועמד דמוקרטי יצליח לנצח את טראמפ הוא צריך לעשות אחד משני הדברים הבאים (רצוי שניהם):
א. למשוך מצביעים עצמאיים ואולי גם כמה מהמחנה הרפובליקני.
ב. לגרום להיספנים ושחורים שבדרך כלל מצביעים באחוזים נמוכים, לבוא לקלפיות.
עכשיו, טכסס מאופיינת ברוב של מצביעים רפובליקנים ובאוכלוסיה גדולה של שחורים והיספנים שמגיעים לקלפיות באחוזים נמוכים. ולכן טקסס היא מבחן טוב למיסטר בטו. אם יצליח לנצח את קרוז בטקסס זה יכול להצביע על על מה שיכול לקרות בבחירות הכלליות לנשיאות.
כרגע יחס הסקרים הוא כזה:
קרוז: 51.1%
או'רורק: 47.4%
בטקסס הפער בין מצביעים רפובליקנים לדמוקרטים הוא כ-19% לטובת הרפובליקנים, אבל קרוז מוביל בסקרים בפחות מ-4% אז ברור שאו'רורק מצליח למשוך גם רפובליקנים. מכאן התקוה. בכל מקרה, יהיה מעניין.

למעלה