סופן של החנויות הלא-וירטואליות הולך ומתקרב...

danakama10

New member
אכן, זוועה

ואיך זה קשור לגב' פורד? הוא איים עליה? או שאתה פשוט רוצה להראות שיש מטורפים בעולם, ופוטנציאלית אחד מהמטורפים יכול להתנכל לה?
באותה מידה, אני יכולה לטעון שהחמוד שלך מאנסינו יכול לבוא לבית הספר של הילדות של קוואנה ולתקוע להן ולכל החברים שלהן כדור בראש.

אני חושבת שלו היו איומים קונקרטים על חייה של פורד ומשפחתה היינו שומעים על כך. היו מגישים תלונות במשטרה, וזה היה מגיע לעיתונות. לא ברור לי מדוע הם נאלצו לעבור דירה 4 פעמים - המאיימים כאלו גאונים שכל פעם עולים על מקום מגוריהם החדש ושולחים לשם מכתבי איום?

Boston Guy

New member
הסיבה שאת לא שומעת על האיומים היא שאת סותמת את האזניים...

וצועקת "לה לה לה לה".
באמת קשה מאוד לשמוע משהו כשעושים את זה.
העיתונות בהחלט דיווחה על כך שהיו איומים על חיי בני משפחת פורד. בעשרות מאמרים. את פשוט בוחרת לא לקרוא אותם ו\או לא להאמין להם.

העיתונות גם דיווחה שהיו איומים על חיי בני משפחת כוונה. גם לדיווחים האלו את לא מאמינה? גם הוא משקר?

ככל שהשירשור הזה מתקדם, הטיעונים שלך הופכים ליותר ויותר הזויים. נראה כאילו שבגלל האנרצייה של ה"דיון", כשהעובדות לא משתפות פעולה עם תאוריות הקונספירצייה שלך את מטפסת ועולה גבוה יותר ויותר על עץ האבסורד.
הטיעון של "המטורף שתקף את העיתונות שכתבה נגד טראמפ היה יכול באותה מידה לתקוף את בנות כוונה" הקפיץ אצלי את האסוציאציה לבדיחה מתוך הסרט הקלאסי "AIRPLANE":
[URL]https://www.dailymotion.com/video/x2e5w4h[/URL]
ומכיוון שההודעה שלך מבהירה שצריך להסביר לך קונוטציות - זה בעניין "מטורפים מהצד הליבראלי שביצעו מעשי רצח ממניעים פוליטיים".

danakama10

New member
אני מאמינה ששני הצדדים

קיבלו איומים בטוויטר וכדומה. לו היו מקבלים איומים קונקרטיים יותר, היה נערך מצוד אחר המאיימים, בדיוק כפי שקרה עם החמוד שלך מאנסינו. יש לי. רגשה שלו. אמת היא היתה פוחדת על החיים שלה ושל משפחתה, היא לא היתה משאירה את הילדים עם חברים על מנת שילכו לבית ספר כרגיל (לדבריה) בעוד שהיא ובעלה עברו 4 פעמים מחבר לחבר.

ההזיות שלך מונעות ממך להראות נכוחה את המציאות שהליברלים אלימים יותר מהקונסרבטיבים. הנה תזכורת על מטורף ליברלי שניסע לבצע רצח ממניעים פוליטיים.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/2017_Congressional_baseball_shooting

http://www.chicagotribune.com/news/...-liberals-antifa-violence-20170718-story.html

Boston Guy

New member
ולמה החלטת שלא מתנהל כרגע "מצוד"?

אני מבין שאת מצפה שרשויות החוק השונות יתנו לך דיווח יומי מפורט לגבי כל פעולה שהן עושות בנושאים שמעניינים אותך - אבל כנראה שהן לא מרגישות את הצורך לעשות זאת... גם לפני שתפסו את החמוד מאנסינו רשויות החוק לא פירסמו את זה שהעיתונים השונים הגישו תלונות על איומים, וכל העניין התפרסם רק אחרי שתפסו את החשוד. ובדיעבד התברר שהיו תלונות קודמות למשטרה על איומים ממוסדות אחרים (כדוגמת ה NFL) שאף אחד לא שמע עליהן עד הרבה אחרי שהבינו שהחשוד הספציפי אחראי גם להן.

תוצאה חיובית אחת מהשירשור הזה היא שאת מנסה לחפור ולחקור בעניין כדי למצוא "ממצאים מפלילים" שיוכיחו שהדוקטור פורד מנצלת את העניין כדי "לעשות חיים" - ובתהליך את מגלה שאין דבר יותר רחוק מהמציאות, והממצאים שלך עצמך מקעקעים את תאוריות הקונספירצייה שלך.
פתאום את מגלה שדוקטור פורד לא מבזבזת ים של כסף שנתרם לה ו"מתחבאת" באתרי נופש מפוארים או במלונות יוקרה - אלא ישנה בלילה בבתים של חברים, מן הסתם ב SPARE BEDROOM של הילד שהלך לקולג' או על הספה בסלון... מסתבר שהגברת דוקטור פורד צעירה ממני רק בכמה שנים בודדות, ומנסיוני האישי אני יכול להעיד שרוב האנשים בשכבת הגיל הזו לא ממש מוצאים עונג ב COUCH SURFING אצל חברים - ולמען האמת מעדיפים לישון בלילה במיטה שלהם ובבית שלהם ולא לחיות חיי פליט.
די סביר שהם עברו מבית של חבר אחד לבית של חבר שני פשוט כדי לא להעמיס יותר מדי על משפחה אחת. אני מנחש שהמשפט הבא אינו מיותר, לפי ה TONE DEAFNESS שהפגנת עד עכשיו: זה ממש לא נעים לאדם מהשורה להתעלק על הרצון הטוב והמוכנות של מישהו אחר לעזור לו ליותר מדי זמן.

אבל די סביר שמבחינתך, SHE IS DAMMED IF SHE WILL AND DAMMED IF SHE WON'T... אם היא תלך למלון, תצעקי שהיא מבזבזת את הכסף שתרמו לה על "מותרות".

היא מתחבאת בבתים של חברים, ושני הטינאייג'רים שלה מתחבאים בבית של חברים אחרים... אחל'ה חיים.

ולגבי המשפט האחרון שלך - בואי נראה למי כאן יש הזיות:
[URL]https://www.splcenter.org/hatewatch/2018/09/12/study-shows-two-thirds-us-terrorism-tied-right-wing-extremists[/URL]

John the Savage

New member
ולמה לא מטריד אותך גם ממה יעשה קבאנו ב-611 אלף דולר

שגוייסו למענו בגו פאנד מי? ומה איכפת לך? הרי כבר החלטת שהיא קיבלה מיליוני דולרים מתחת לשולחן. לא?

ולמען הדיוק, אין לה מעל מיליון. יש 589 אלף בגו פאנד מי אחד, ועוד 209 אלף בקמפיין התרמה שני שנועד ספציפית לסידורי אבטחה. כמה נוספים עם סכומים קטנים יותר לא נועדו ישירות עבורה אלא כספים שלא מגיעים אליה כגון מודעה ב-USA Today.

ובינתיים ד"ר פורד ומשפחתה נאלצו להתפנות מהבית שלהם בגלל איומים מפורשים על חייהם, ועדיין צריכים לשלם על בתי מלון, אבטחה וכו'.

danakama10

New member
ולא, מסתמן שאין לה כוונה לתרום את הכסף

מסתבר שהיא הודיעה את הנ"ל:

I feel like all of you who have made a contribution are on this journey with me, which is very heartening. And some journey it has been and continues to be. We have already had to move four times, our movements are limited even with security, and the threats are ongoing. Thanks to you, I am able to feel safe, my family can be together, and my children can continue to go to school.

אני מקווה שהפעם היא מתלוננת במשטרה אם מאיימים עליה, כי היא בוודאי למדה כמה תיעוד חשוב, לא כולם תמיד יאמינו לכל מילה שיוצאת לה מהפה ללא הוכחות...

KallaGLP

New member
אני מציעה שתעשי טבלת מעקב ועדכונים

אחרי הכסף שלה ושל קוואנה, שחלילה לא נפספס אף פרט.

danakama10

New member
אז הנה העדכון האחרון שיש לי

גברת פורד כותבת לקהל תורמיה שהוצאות האבטחה הן הרבה יותר גבוהות ממה ששיערה, ושימשיכו לתרום.

vinney

Well-known member
זה מפתיע אותך?

יש לך מושג כמה עולה לשכור אבטחה צמודה למשפחה שלמה שיש איומים ממשיים על חייהם של כל חבריה?
&nbsp
תעשי סקר שוק, תגלי הרבה דברים מעניינים.

KallaGLP

New member
אין לי מושג מה העלויות, אז אין לי דעה לכאן או לכאן בעניין.

מה שבטוח, זה לא יוצא מהכיס שלי, והיא לא מכריחה אף אחד לתת לה את הכסף ולא גונבת אותו, אז מי שרוצה ומתנדב לתרום מכספו - זכותו. אני לא נכנסת לכיס ולשיקולים של אנשים אחרים. למען האמת, ממש לא אכפת לי. הדבר היחיד שמטריד באמת הוא אם אכן יש איומים על חייה (או חיי קוואנה, או כל אחד אחר). מפחיד, אבל כנראה בלתי נמנע ולא מפתיע.

Boston Guy

New member
את ההודעה הזו היא פירסמה בשלישי לאוקטובר - לפני כשבוע

בראיון שנערך עם כמה מעורכות הדין שלה אתמול (7 באוקטובר) עורכות הדין דיווחו שהמשפחה (בעצת המשטרה וה FBI) עדיין לא יכולה לחזור לגור בביתה בגלל שהאיומים על חייהם ממשיכים להגיע בכמויות.

רשויות החוק מקבלות דיווח שוטף על האיומים שמתקבלים. הכל מתועד, הכל מוקלט. אבל מן הסתם מדובר באיומים שמגיעים לא מאדם אחד או שניים, אלא ממאות או אלפי אנשים רופפי ברגים שכל אחד מהם עושה את זה בצורה עצמאית - כי זה עושה להם "טריפ של כח" לשבת במרתף של הבית שלהם בלי מכנסיים ולכתוב לאימא משפט כמו "לבנות שלך יש גג עוד 6 חדשים לחיות".

John the Savage

New member
לא ניראה לי שלגברת דנהקמה איכפת

היא לא ממש מגלה יכולת מפותחת לאמפטיה בשרשורים האלו.

John the Savage

New member
וואלה לא יודע

אולי כי נולדתי כזה

תביעת probate בסיאטל דרך האינטרנט

האם אפשר לנהל תביעה בארץ דרך עורך דין בסיאטל? ראיתי פרסומות שלהם עם מחירים אבל מפחד הם רק יקחו את הכסף ולא יעשו כלום.

למעלה