ולמה החלטת שלא מתנהל כרגע "מצוד"?
אני מבין שאת מצפה שרשויות החוק השונות יתנו לך דיווח יומי מפורט לגבי כל פעולה שהן עושות בנושאים שמעניינים אותך - אבל כנראה שהן לא מרגישות את הצורך לעשות זאת... גם לפני שתפסו את החמוד מאנסינו רשויות החוק לא פירסמו את זה שהעיתונים השונים הגישו תלונות על איומים, וכל העניין התפרסם רק אחרי שתפסו את החשוד. ובדיעבד התברר שהיו תלונות קודמות למשטרה על איומים ממוסדות אחרים (כדוגמת ה NFL) שאף אחד לא שמע עליהן עד הרבה אחרי שהבינו שהחשוד הספציפי אחראי גם להן.
תוצאה חיובית אחת מהשירשור הזה היא שאת מנסה לחפור ולחקור בעניין כדי למצוא "ממצאים מפלילים" שיוכיחו שהדוקטור פורד מנצלת את העניין כדי "לעשות חיים" - ובתהליך את מגלה שאין דבר יותר רחוק מהמציאות, והממצאים שלך עצמך מקעקעים את תאוריות הקונספירצייה שלך.
פתאום את מגלה שדוקטור פורד לא מבזבזת ים של כסף שנתרם לה ו"מתחבאת" באתרי נופש מפוארים או במלונות יוקרה - אלא ישנה בלילה בבתים של חברים, מן הסתם ב SPARE BEDROOM של הילד שהלך לקולג' או על הספה בסלון... מסתבר שהגברת דוקטור פורד צעירה ממני רק בכמה שנים בודדות, ומנסיוני האישי אני יכול להעיד שרוב האנשים בשכבת הגיל הזו לא ממש מוצאים עונג ב COUCH SURFING אצל חברים - ולמען האמת מעדיפים לישון בלילה במיטה שלהם ובבית שלהם ולא לחיות חיי פליט.
די סביר שהם עברו מבית של חבר אחד לבית של חבר שני פשוט כדי לא להעמיס יותר מדי על משפחה אחת. אני מנחש שהמשפט הבא אינו מיותר, לפי ה TONE DEAFNESS שהפגנת עד עכשיו: זה ממש לא נעים לאדם מהשורה להתעלק על הרצון הטוב והמוכנות של מישהו אחר לעזור לו ליותר מדי זמן.
אבל די סביר שמבחינתך, SHE IS DAMMED IF SHE WILL AND DAMMED IF SHE WON'T... אם היא תלך למלון, תצעקי שהיא מבזבזת את הכסף שתרמו לה על "מותרות".
היא מתחבאת בבתים של חברים, ושני הטינאייג'רים שלה מתחבאים בבית של חברים אחרים... אחל'ה חיים.
ולגבי המשפט האחרון שלך - בואי נראה למי כאן יש הזיות:
[URL]https://www.splcenter.org/hatewatch/2018/09/12/study-shows-two-thirds-us-terrorism-tied-right-wing-extremists[/URL]