סופן של החנויות הלא-וירטואליות הולך ומתקרב...

vinney

Well-known member
ירד גשם בקליפורניה. לא עושה אותך שמחה?

Ani15

New member
תשובה חלקית

מבחינה בטיחותית, כימיקלים מעבר לנוזל ניקוי ועמילן תירס הם בעייתיים.
מעבר לזה, אני לא מכירה ערכה ספציפית מומלצת אבל אם יש משהו שאת רוצה שאתסכל בעין מקצועית, שלחי לי קישור בפרטי.

placid1

New member
מה אכפת לך, הרי די ברור שלא תרמת

לה? שתעשה מה שהיא רוצה עם הכסף, כמו כל מי שעושים בשבילו גו פאונד מי. ואל תשלי את עצמך, גם החבר שלך קאבנו מילא את כיסיו בדרך זו או אחרת בשביל ההופעה שלו ובשביל כל מה שיבוא בהמשך.....

אגב, לאיזה נפגעות אונס את רוצה שהיא תתרום, הרי לדעתך מי שעשו לה pussy grabbing או שנשכבו עליה שיכורים במסיבה וניסו לחנוק אותה כדי שלא תצרח היא לא באמת נפגעת אלימות מינית אלא רק סמולנית שמנסה לפגוע בבחירה של טראמפ או של קאבנו...... הרי גם לך עשו את זה כשהיית צעירה ואת חושבת שזה היה נורמלי, לפי מה שסיפרת. אז למי בדיוק היא אמורה לתרום? הכל פייק.....

vinney

Well-known member
זה נשמע כמו מאבקי כוחות בממשל

כשהיה שר חוץ ״מסורס״ להיילי היה הרבה מאוד כוח ויכולת לעצב מדיניות, עכשיו פתאום אין לה.
&nbsp
לא מן הנמנע גם שהיא מתכננת משהו ל2020, לא הייתי מתפלא.

meir12121

New member
זה, או שהיא פשוט צריכה כסף

"באזרחות" תרוויח הרבה יותר. יש לה ילד בקולג' ועוד ילד בתיכון, שני ילדים בקולג' זה כואב בכיס. הבן שלי יוצא לקולג' בשנה הבאה אז אני מזדהה איתה מהבחינה הזאת
.

Fellowship

New member
אבידה לישראל. כסף, ריצה או שחיתות.

אלו ההסברים הפוטנציאלים ששמעתי/קראתי עד כה.

KallaGLP

New member
לא נורא. היו שם כמה שרשורים שמקומם הראוי בפח הזבל הווירטואלי

danakama10

New member
איזה זעם קדוש...

וזה כמו משחק טלפון שבור - היא אמרה שהוא שם לה יד על הפה, עכשיו את טוענת שהוא ניסה לחנוק אותה.
אני מציעה שהיא תתרום את הכסף לנפגעות אונס, לא תקיפה מינית, ולא מעשים שקרו או לא קרו לפני 40 שנה.
בעצם, יש לי עוד רעיון. אולי שתתרום את הכסף לארגון לגברים שנפגעו מהאשמות שקר על תקיפות מיניות. ה- fbi מעריך שתלונות שיקרות על אונס הן כ-8% מהתלונות (וזה לא כולל את כל אלו שלא הצליחו להחליט אם הן שקריות או לא), אך לא הצלחתי למצוא נתונים על האשמות שווא של תקיפות מיניות. שנראה לי שכאן השיעור יהיה גבוה בהרבה.

והנה, מהחודש הזה, מואשמים באונס ניצלו הודות לוידאו שצולם בטלפון -
https://www.fox5vegas.com/news/char...cle_f11377b6-c5b8-11e8-9c34-ab79eb0d646a.html

placid1

New member
אין פה שום זעם, פשוט אף אחד לא שאל אותך מה לעשות

עם הכסף ולכן לא מעניינות ההצעות שלך וגם לא ברור מה אכפת לך מה היא עושה עם הכסף. מי שתרם אותו (וזו לא את, אני מניחה) תרם אותו עבורה ואם יש לו בעיה שישמיע את קולו.

danakama10

New member
ועדיין זה פורום פתוח ואני אשמיע את דעתי

גם אם ההצעות שלי לא מעניינות אותך.

placid1

New member
השמיעי נא, לא רואה שמישהו מנע ממך להשמיע. רוב

ההודעות בפורום הזה הן שלך, את לא יכולה לטעון לסתימת פיות.....

vinney

Well-known member
מה זה עניינך מה עושות נשים אחרות עם כספן?

או שכמו גופן - גם על כספן לא צריכה להיות לנשים שום שליטה?

Boston Guy

New member
להשתמש בו למטרה שעבורה הוא נתרם - לשמור על חייה וחיי ילדיה

הכסף הזה נתרם על מנת לממן את העלות של שרותי האבטחה - צוות שומרי הראש שנדרשו, נדרשים וידרשו מעתה והלאה - שאמורים להגן על בני המשפחה הזו מאנשים כדוגמת האדון רוברט צ'יין מקליפורנייה.
יש למרבה הצער יותר מדי אנשים בארצות הברית כמו רוברט צ'יין - אדם שהחזיק 20 כלי נשק (כולל רובים "חצי אוטומטיים") בבית ושביצע מספר רב של שיחות טלפון ל"גורמים שטראמפ כועס עליהם" - מערכות של עיתונים, ה NFL וכיוצ"ב - שבהן הוא איים עליהם שהוא "יהרוג את כולכם", "יבוא וירה לכולכם בראש" וכיוצ"ב.
הביטחון של האדון כוונה ובני משפחתו יהיה מוגן מעתה והלאה על ידי ה U.S. MARSHALL SERVICE - מה שימומן מקופת הציבור. לכל ימי חייו, כנראה.
הביטחון של דר' פורד, בעלה וילדיה לא ימומן על ידי המדינה. אני לא יודע כמה שנים של שרותי שומרי ראש 24/7 אפשר לממן בכסף שהצליחו לגייס עבורה - אבל אני חושש שזה לא יספיק... יש לכל אחד מבני המשפחה שלה מטרה גדולה על הגב מעתה ועד עולם. יש מספיק אנשים חמושים עד השיניים ורופפים בנפשם כדוגמת מר צ'יין, ודמגוג כזה או אחר שמגדיר את משפחת פורד כ"אוייבי העם" עלול לגרום לאחד מאלו להחליט לפטור את העם מאוייביו.
אני די בטוח שלו מר צ'יין היה חי בניו אינגלנד, או לחילופין הבוסטון גלוב היה מבוסס בקליפורנייה - היינו רואים באוגוסט שידור חוזר ומשופר של ארוע "שארלי הבדו". מה שהציל את החיים של כמה עשרות עיתונאים היה המרחק - הצורך לנהוג 5,000 קילומטר כדי ל"הגן על העם" מאויבייו.
אבל משפחת פורד גרה בקליפורנייה... נסיעה הרבה יותר קצרה.

אם כבר מדברים על זה - המגביות עבור האדון כוונה גם הן גרפו סכום נאה של יותר מ 600,000$ לטובת "אבטחה שלו ושל משפחתו". מכיוון ועכשיו הוא ומשפחתו מקבלים הגנה של הרשויות הפדראליות - מעניין מה הוא יעשה עם הכסף שגייסו עבורו.

danakama10

New member
אין לי מושג מי זה רוברט צ'יין

אבל להערכתי החשד שלך שהיא נאלצת לשים שמירה עליה ועל משפחתה הוא היסטרי. כי אם כן - מה לגבי שלל עורכי הדין שלה? ומה לגבי שאר המאשימות ועורכי הדין שלהן? ומה לגבי כל המסיתים נגד טראמפ ברשתות החברתיות ובהפגנות - ואפילו מארגני ההפגנות? ומה לגבי אלו שצעקו נגד קרוז לצאת מהמסעדה? כ-ו-ל-ם צריכים הגנה מעתה ועד קץ הימים?
לגבי גופאנדמי של קוואנה, מודה שלא ידעתי שגם עבורו פתחו. אם הדבר הזה נכון, אני לחלוטין מצפה שיתרום את הכספים שהצטברו שם. קשה לי להעלות על דעתי שהוא לרגע יחשוב להשתמש בהם עבור עצמו.

Boston Guy

New member
אז הינה ארחיב את הידע הכללי שלך בנושאי "מטורפים עם נשק"

אחת ממאות הכתבות שפורסמו בנושא:
[URL]https://lawandcrime.com/high-profile/fbi-man-who-threatened-boston-globe-owned-a-whole-lotta-guns/[/URL]

החמוד הזה גר באנסינו, קליפורנייה - 300 מייל, פלוס מינוס, מהאזור שבו גרה משפחת פורד.
הרעיון שלו לבילוי באחר צהריים מהביל של קייץ הוא להתקשר למערכת עיתון ולהגיד לעיתונאי שם "אני אגיע בשעה ארבע לתקוע לך ולכל החברים שלך כדור בראש".

למעלה