להשתמש בו למטרה שעבורה הוא נתרם - לשמור על חייה וחיי ילדיה
הכסף הזה נתרם על מנת לממן את העלות של שרותי האבטחה - צוות שומרי הראש שנדרשו, נדרשים וידרשו מעתה והלאה - שאמורים להגן על בני המשפחה הזו מאנשים כדוגמת האדון רוברט צ'יין מקליפורנייה.
יש למרבה הצער יותר מדי אנשים בארצות הברית כמו רוברט צ'יין - אדם שהחזיק 20 כלי נשק (כולל רובים "חצי אוטומטיים") בבית ושביצע מספר רב של שיחות טלפון ל"גורמים שטראמפ כועס עליהם" - מערכות של עיתונים, ה NFL וכיוצ"ב - שבהן הוא איים עליהם שהוא "יהרוג את כולכם", "יבוא וירה לכולכם בראש" וכיוצ"ב.
הביטחון של האדון כוונה ובני משפחתו יהיה מוגן מעתה והלאה על ידי ה U.S. MARSHALL SERVICE - מה שימומן מקופת הציבור. לכל ימי חייו, כנראה.
הביטחון של דר' פורד, בעלה וילדיה לא ימומן על ידי המדינה. אני לא יודע כמה שנים של שרותי שומרי ראש 24/7 אפשר לממן בכסף שהצליחו לגייס עבורה - אבל אני חושש שזה לא יספיק... יש לכל אחד מבני המשפחה שלה מטרה גדולה על הגב מעתה ועד עולם. יש מספיק אנשים חמושים עד השיניים ורופפים בנפשם כדוגמת מר צ'יין, ודמגוג כזה או אחר שמגדיר את משפחת פורד כ"אוייבי העם" עלול לגרום לאחד מאלו להחליט לפטור את העם מאוייביו.
אני די בטוח שלו מר צ'יין היה חי בניו אינגלנד, או לחילופין הבוסטון גלוב היה מבוסס בקליפורנייה - היינו רואים באוגוסט שידור חוזר ומשופר של ארוע "שארלי הבדו". מה שהציל את החיים של כמה עשרות עיתונאים היה המרחק - הצורך לנהוג 5,000 קילומטר כדי ל"הגן על העם" מאויבייו.
אבל משפחת פורד גרה בקליפורנייה... נסיעה הרבה יותר קצרה.
אם כבר מדברים על זה - המגביות עבור האדון כוונה גם הן גרפו סכום נאה של יותר מ 600,000$ לטובת "אבטחה שלו ושל משפחתו". מכיוון ועכשיו הוא ומשפחתו מקבלים הגנה של הרשויות הפדראליות - מעניין מה הוא יעשה עם הכסף שגייסו עבורו.